|
Nu esti logat.
O mica nelamurire...#1 2006-10-12 19:02:32o mica nelamurire...stiu ca e cam de copii mici si prosti intrebarea...dra asa ela inceput:">...menstruatia mi-a venit azi-noapte pe la 2 jumate...dupa dureri ingrozitoare toata seara, din pacate ...acum care e nedumerirea: prima pastilutza de anticonceptionale o iau acum, la 7...asta e considerata prima zi de menstruatie,nu?adik e luata ok pastilutza...sunt protejata de acum?(desi la primele contacte o sa fie si prez pe acolo...pana ma conving eu ca e ok) :"> msik mult... El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #2 2006-10-12 19:03:33
Re: o mica nelamurire...Da, asta e prima zi. Si avand in vedere ca le iei din prima zi de menstruatie esti protejata de acum #4 2006-10-12 19:17:41
Re: o mica nelamurire...Sa cresti mare (si sa le stii pe toate ). #5 2006-10-15 23:12:30Re: o mica nelamurire...nashira...am vazut ca i-ai spui uneia dintre fetele de pe forum, careia ii venise menstruatia pe la ora 23:00(lua antibebe pt prima data)... ca ar fi mai bine sa le ia din seara aia... mie mi-a venit la 2:00 si am luat a doua zi... e vreo problema...?eu m-am gandit ca n-au trecut 24 de ore..incat sa consider o zi...dar m-a ingrijorat rasp tau la intrebarea ei...era doar o masura de siguranta?sau..am dat eu cu batzul in balta? :-S ...am facut si neprotejat azi...ca s fie tacamul complet ...ofulica...numai probleme El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-15 23:30:53
Re: o mica nelamurire...n-ai dat cu batzul in balta. e bine asa. ca doar nu o luai la 2 noaptea. Nobody home Offline #7 2006-10-15 23:55:20
Re: o mica nelamurire...si yo am o pb.azi dupa partida de love cu babi meu,am inceput sa am pielea uscata cnd imi faceam dush.preludiul a durat cam putin.10 min..cva de genu.asa si k sa fie totul complet ma cam ustura jos in zona vulvei cred.simt iritat acolo k si atunci cand e iritat un bebe la poponel.mi-am fct dush si in seara asta si mi-am dat cu niste clotrimazol crema.aa..iar pb..nu am avut orgasm.. adevaru e ca am trecut amn2 prin perioade stresante si deasta ma gandesc,si-a dat drumu de 3x.deci nushu dc simt pilea iritata si uscata. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-10-15 23:57:13) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #8 2006-10-16 11:22:20
Re: o mica nelamurire...nu my am pb aia..de asear.ma simt ok.nu ma mi ustura.dar totusi de la ce ar putea fi?nushu dk am mentionat, dar a si dat tare.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #9 2006-10-16 11:23:26
Re: o mica nelamurire...poate lipsa de lubrifiera? datorata preludiului scurt? Nobody home Offline #10 2006-10-17 13:53:22
Re: o mica nelamurire...Foarte probabil lipsa de lubrifiere...ca sa nu vorbim si despre absenta orgasmului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2006-12-14 01:01:45
Re: o mica nelamurire...Am si eu o nelamurire...de fapt mai multe...mi'am inceput viata sexuala acum 3luni,si n'am avut niciodata orgasm,de fapt simteam uneori chiar un disconfort ..o oarecare durere in timpul actului sexual:(..iar astazi,dupa ce am facut "prostioare"din nou cu prietenul meu,am avut o sangerare usoara...am auzit k se poate k durerile sa fie din cauza faptului k am himenul foarte elastic..se poate k dupa atata timp dezvirginarea sa nu fi fost completa?..pls,sa'mi raspunda cineva......app:mersi k existati,m'ati ajutat enorm numai cat am citit discutiile voastre Nu plange pentru k s'a terminat...zambeste pentru k s'a petrecut:) Offline #12 2006-12-14 01:14:26
Re: o mica nelamurire...se poate cel putin asa cred eu.my exact el (himenu) s-a fisurat dar nu s-a rupt complet si deaceea .orgasmu vine el p parcurs...nici yo nu am avut din prima asu a2a sau a3a .asa k stai linistita k va veni "el orgasmics" Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-12-14 01:15:38) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #13 2006-12-14 01:17:54
Re: o mica nelamurire...ms pt raspuns,blue_elf Nu plange pentru k s'a terminat...zambeste pentru k s'a petrecut:) Offline #14 2006-12-14 01:21:17
Re: o mica nelamurire...cp,asta este parerea mea,eventual vezi ce mai zic fetele. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #15 2006-12-14 01:22:22
Re: o mica nelamurire.......si mai am o intrebare..de obicei,la un baiat cam cat ar trebui sa tina penisul in erectie(adik pana sa'si "de'a drumul")...stiu k pare o intrebare stupida...da'eu chiar n'am idee,si mi se pare cam ciudat k el termina de vreo 3 ori...il tine maxim 10minute)...:-S...e normal?... Nu plange pentru k s'a terminat...zambeste pentru k s'a petrecut:) Offline #16 2006-12-14 01:33:59
Re: o mica nelamurire...depinde de fiecare lucrul asta .yo zik k e destul de normal .e nemultumit de el?crede k tzine prea putin?eu zik k 10 min e chiar ok pana s ejac. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #17 2006-12-14 01:39:56
Re: o mica nelamurire...El nu mi'a zis nik in legatura cu subiectu asta..numai k o prietena mi'a zis k nu prea e normal(parerea ei)....iar eu...habar n'am cum ar trebui sa fie:-|....ce ne framanta pe amandoi e faptul k pe mine dupa atata timp ink ma mai doare cand o facem...si el uneori e oarecum "complexat"k nu ma poate face sa ma simt bine Nu plange pentru k s'a terminat...zambeste pentru k s'a petrecut:) Offline #18 2006-12-14 10:51:58
Re: o mica nelamurire...sweet_baby18, 10 minute e absolut ok. Poate sa se tina si mai mult cu conditia sa se gindeasca mai mult la tine decit la el. Acum, evident el se gindeste mai mult la el(fara sa fie un nesimtit sau sa nu-i pese de tine) pentru ca probabil e si el destul de tinar si de neexperimentat. Mai departe, daca vrei sa nu te mai doara si sa ajungi si la orgasm eu zic sa discuti cu partenerul sa aveti un preludiu mai eficient(adica sa contina ce te excita pe tine, nu ce il excita pe el). Pentru asta treebuie sa comunici cu el, sa ii spui ce ti-ar face placere si ce nu prea sau deloc, pentru ca nu are de unde sa stie. Acest preludiu axat pe excitarea ta si nu pe a lui il va face pe el sa ejaculeze mai tirziu si pe tine sa te bucuri mai mult de experienta actului sexual. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2006-12-14 19:09:31
Re: o mica nelamurire...Mersi frumos pt raspuns,Doctoressa:) Nu plange pentru k s'a terminat...zambeste pentru k s'a petrecut:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|