homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O mica nelamurire...-2

#20 2006-12-14 22:13:53

blondutza18
Vizitator

Re: o mica nelamurire...

oooo bravo Doctoressa ha` ce bine le zici wink)

#21 2007-01-01 23:08:31

SSSandrAAAA
Membru
Inregistrat: 2007-01-01

mai am si eu o nelamurire dak puteti sa ma ajutati...prietenul meu ....a bagat degetul ...si eu sunt virgina .... si de dimineata m ia curs f putin sange .... asta inseamna k nu mai sunt virgina acum ?

#22 2007-01-01 23:12:48

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

virgina esti pana iti incepi viata sexuala, in orice forma. adica daca incepi cu sex oral nu mai esti virgina, desi himenul e la locul lui.
in cazul tau, cred ca s-a rupt himenul cand a bagat degetul.

Nobody home

#23 2007-01-01 23:30:39

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

hehe.. blondutza18 la mine a durat ceva timp pana am avut orgasm..si la fel, ma durea (asta din cauza k eu sunt cam prea ingusta si el o are mai ...groasa.si m a durut cam 4luni , ce i drept doar la inceput, apoi trecea... pana cand intr o zi am luat atitudine si am facut exact ce mi a placut,cum mi a placut...si am avut orgasm! big_smile la mine intr adevar preludiul conteaza prea putin (uneori ma mir si eu, dar ma aprind foarte usor,mai ales daca se trezeste asa ,din senin si incepe sa ma pupe sau sa ma mangaie-nu planificam niciodata cand o sa o facem,ca iese najpa...)
eu zic sa iei tu putin controlul,sa descoperi ce ti place mai mult si o sa vezi ca va fi mai bine (habar nu ai ce ma stresam eu ca nu pot sa am orgasm cu el !)
o sa fie totul bine, ai sa vezi! puss

Cocorosie!

#24 2007-01-01 23:53:51

blondutza18
Vizitator

Melody a scris:

hehe.. blondutza18 la mine a durat ceva timp pana am avut orgasm..si la fel, ma durea (asta din cauza k eu sunt cam prea ingusta si el o are mai ...groasa.si m a durut cam 4luni , ce i drept doar la inceput, apoi trecea... pana cand intr o zi am luat atitudine si am facut exact ce mi a placut,cum mi a placut...si am avut orgasm! big_smile la mine intr adevar preludiul conteaza prea putin (uneori ma mir si eu, dar ma aprind foarte usor,mai ales daca se trezeste asa ,din senin si incepe sa ma pupe sau sa ma mangaie-nu planificam niciodata cand o sa o facem,ca iese najpa...)
eu zic sa iei tu putin controlul,sa descoperi ce ti place mai mult si o sa vezi ca va fi mai bine (habar nu ai ce ma stresam eu ca nu pot sa am orgasm cu el !)
o sa fie totul bine, ai sa vezi! puss

smile cred k era vorba de sweet_baby18 k la mn nu`i problem ;wink

Publicitate

loading...

#25 2007-10-22 23:54:57

NiMeNiAlTa
New member
Inregistrat: 2006-12-06

as avea o intrebare...daca se poate! luna aceasta am facut o pauza cu anticonceptionalele si urmeaza sa le i`au de miercuri...este ok daca relatii neprotejate de miercuri incepand?

#26 2007-10-23 00:05:21

NiMeNiAlTa
New member
Inregistrat: 2006-12-06

ah pai nu miercuri e prima zi...sad deci numa peste o saptamana ! ms mult pt info puss

#27 2007-10-23 11:45:18

sarah_ath
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-17

fetele am si eu o mica problemuta...sambata asta, 27.10 termin folia si ar trebui sa incep una noua pe 4.11. problema mea e ca de pe 2.11. intru in concediu de o saptamana si voi sta mai tot timpul cu prietenul meu. pana acum sangerarea din pauza mi-a venit in a 5-a si a 6-a zi...deci cand deja as fi in concediu...
acum va intreb: daca termin folia asta si mai iau 10 pastilute din cealalta folie (aia de rezerva) si apoi fac pauza...e vreo problema?
aveti voi alta solutie?...ca sa nu pierd cateva zile din concediu din cauza cm?

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#28 2007-10-23 12:11:18

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu e nici o problema...e f bine cum ai zis tu...

happy with him...inlove with him...puss

#29 2007-10-23 12:37:05

sarah_ath
Full member

oki mersi...ma gandeam sa nu trebuiasca protectie suplimentare

#30 2007-10-23 12:46:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

nu trebuie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#31 2007-10-23 12:48:43

sarah_ath
Full member

multam frumos

#32 2007-10-23 16:13:41

mada22
Membru
Inregistrat: 2007-09-26

Helo
Am si eu o mica problema. De fiecare data cand fac love cu iubitu meu, la preludiu ma lubrefiez dar se trece f repede, desi il doresc si il iubesc la nebunie. Chestia e ca mai demult ma avut ceva neplaceri cu vaiat sexuala cu exul. Ideea e ca il iubesc tare mult dar nu reusesc sa ajung la orgasm si el face orice sa ma simt bine, dar parca nu pot. Nu stiu de ce si nu imi pot explica de ce e problema asta. Il iubesc tare mult si el la fel, cu toate astea nu imi pot multumi ceea ce simt in pat. De ce? Multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.