homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As avea si eu nevoie de un sfat:((-2

#20 2009-02-17 20:11:33

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((

eu cred ca ai lui nu-s de acord cu mai multe...nu cred ca e doar religia. si daca se lasa influentat de ei nu e bine. pt ca o sa stea sa-i asculte toata viata.

#21 2009-02-17 20:14:11

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

pai da...ceva de genu...probabil k ei ii vor cauta si sotie...mai stii...da nu stiu ce pot avea cu mine...adica ma rog...se leaga de chestii minore:ticurile mele verbale de ex,sau k invart cu lingura in supa,,,chestii de genu asta.sau vai k eu nu jtiu face mancare si nu voi fi niciodata gospodina...knd colo ei nu stiu k nooi am facut pizza impreuna,supa de mazare si multe altele.el nu e de acord cu ce zic ai lui dar nus...intr=un fel dak ti se repeta acelasi lucru zi de zi...poate tinzi sa cedezi:-s
excomunicat cred k inseamna k nu mai face parte din comunitatea bisericii...:-?

Ultima oara a fost editat de cinderela (2009-02-17 20:14:52)

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#22 2009-02-17 20:15:12

andrulina
Addicted member

mai sunt si parinti care vor sa decida ei cu cine sa se casatoreasca fisu....nu m-as mira ca si ei sa faca parte din categoria asta

#23 2009-02-17 20:20:45

cinderela
Hero member

ei...eu sunt 99% sigura k dak s-ar putea i-ar cauta ei sotie...dar eu nu renunt..si nu si nu si nu...si n-am sa-l las nici pe el sa renunte...nu cata vreme ne iubim...dak ar fi probleme cu relatia in sine,cu sexul,cu orice...dar nu sunt...n potrivim la tot...aja k ma incapatanez si am s il conving pe el(daca nu e destul de convins inca) ca merita tot sacrificiul si toata lupta relatia noastra

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#24 2009-02-17 20:21:36

skumpi
Vizitator

cinderela... ar fi cu totu alta poveste daca voi ati fi mai mari... dak ati avea un job si bani sa va intretzinetzi...sa va gasiti o chirie etc`
nu te astepta sa`si infrunte parintii pt tine.... pt ca asta ar insemna sa fie in razboi cu ei... dar pe degeaba pt ca el in casa aia sta...depinde d parintii lui ( banuiesc , app cati ani are el`? ) si in al doilea rand nu pare genu d tip care sa zica ... va convine sau nu eu pe ea o iubesc ... ori e prea las... ori nush... tu spui ca te iubeste f mult... sper sa fie asa !

Publicitate

loading...

#25 2009-02-17 20:21:52

andrulina
Addicted member

daca el o sa te asculte si vrea si el acelasi lucru ca si tine atunci e ok. iti doresc succes

#26 2009-02-17 20:22:03

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

skumpi a scris:

fetele da ce inseamna excomunicat ? rodnar

Adica nu mai e considerat baptist. dar ar fi valabil numai daca ar fi botezat...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#27 2009-02-17 20:23:16

cinderela
Hero member

mersi...sper sa ne ajute Doamne Doamne si sa ne dea putere,,,revin maine si va povestesc ce am discutat!
multumesc mult k m-ati ascultat:*

#28 2009-02-17 20:25:45

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

cinderela a scris:

da...eu as sacrifica orice pentru iubire...deja mi=as dori sa avem probleme cu cununia religioasa...mai bn decat cu parintii lui...
n-am auzit d excomunicare...oricum...mentionez k el nu e baptist botezat...el doar umbla la biserica acolo...nu e si botezat...
e cel mai mare pacat sa treci de la o religie la alta.nu sunt de acord cu chestiile de genu,daca is un om bun is bun si daca-s catolic sau reformat sau pocait,nu religia te face bun sau raau...

daca nu e botezat in aceea religie ... care e problema ? ... am avut si eu un prieten tot asa parintii lui impotriva mea si pana la urma ne-am despartit pt ca el nu mai suporta sa se certe cu ai lui ... poate la voi tine si nu se lasa influentat

#29 2009-02-17 20:34:25

cinderela
Hero member

da...incerc s fiu tare si s il sustin si pe el kt pot...stiu k ii e greu...ii doar el cu taica-sau in casa si sa fie cearta mereu...imi imaginez si vad pe el k ii e greu...sper k vom reezista...chiar sper  rugaciune

#30 2009-02-17 20:41:46

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

cinderela tu spui asa da tu stii ce inseamna sa-ti lasi religia?ai vprbit vreodata cu vreun preot catolic?
mai ales ca baptisti sunt un cult aparut mai nou sa spunem...
tu esti dispusa sa iti lasi copiii sa creada in niste fundamente ,fara nici un sens...niste legi facute de unu care s-a trezit mai destept-martin Luther.
Zici tu ca toti avem acelasi Dumnezeu dar un cult este altceva...se inspira din diferite religii si schimba si re-schimba multe chestii,fiecare dupa cum il taie

#31 2009-02-17 20:50:01

cinderela
Hero member

pai...o sa incerc sa vb sa ne vdm cat mai des dar pe kat posibil sa nu afle taica-sau ca sa nu fie cearta.De fiecare data cand am ocazia incerc sa ii fac o surpriza cat de mica...
nu ma gandesc sa imi las religia...m-as si bate Dumnezeu...e cel mai mare pacat sa treci de la o religie la alta...ji da jtiu cum e religia lor fiindca am fost cu ei la biseriica...e destul de ok...au si ei Biblie cik...:-?

#32 2009-02-17 20:55:02

skumpi
Vizitator

pai dak n`ai de gand sa`ti lasi religia crezi k el va trece la religia ta ? smile

#33 2009-02-17 21:00:22

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

skumpi a scris:

pai dak n`ai de gand sa`ti lasi religia crezi k el va trece la religia ta ? smile

cum sa treaca la religia ei daca el nici in aia baptista nu e botezat ... apropo el in ce religie a fost botezat ?

#34 2009-02-17 21:01:36

skumpi
Vizitator

nu e botezat dar tot o avea si el o religie si tot vor fi 2 religii diferite` wink si cineva tot va trebui sa treaca la o alta religie`... nu crezi ?

#35 2009-02-17 21:09:47

Melany1
Banat

cinderela a scris:

pai...o sa incerc sa vb sa ne vdm cat mai des dar pe kat posibil sa nu afle taica-sau ca sa nu fie cearta.De fiecare data cand am ocazia incerc sa ii fac o surpriza cat de mica...
nu ma gandesc sa imi las religia...m-as si bate Dumnezeu...e cel mai mare pacat sa treci de la o religie la alta...ji da jtiu cum e religia lor fiindca am fost cu ei la biseriica...e destul de ok...au si ei Biblie cik...:-?

da dar e diferit..cum sa-ti explic...ei sunt un cult...e acelasi Dumnezeu la toti da de fapt nu e asa..
de ex ei nu serbeaza sfintii,ptr ca nu ii recunosc..
sunt multe chestii de ce nu mergi sa vb cu un preot catolic?

#36 2009-02-17 21:19:29

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Nici protestantii nu serbeaza sfintii, pentru ca toti oamenii sunt pacatosi, nu ne inchinam decat lui Dumnezeu...
Eu nu vad nimic rau in asta, credinta in Dumnezeu nu tine de religie dupa parerea mea... Poti sa crezi oriunde ai fi botezat.

Eu dupa nastere sunt protestanta, iubitul meu e catolic, dar fundamentul celor 2 religii e acelasi. Acuma ca eu tin cont de nici o religie, fie ea ortodoxa, catolica sau baptista, e alta poveste.

Vreau doar sa spun ca religia e un obstacol doar daca faci din ea un obstacol. Nu mai suntem in evul mediu ca sa fim ghidati de preoti smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#37 2009-02-17 21:23:05

cinderela
Hero member

sunt total de-acord cu blueeyes...pai el nu e botezat nicaieri...el doar umbla la biserica baptista...la ei se boteaza cand simt chemarea lui Dumnezeu si se simt pregatiti...
da..jtiu k va fi greu...voi incerca sa fiu tare...sa vedem ce va fi maine...
multumesc ca m=ati ascultat fetelor...eu ies acum ca mi-e cam somn...revin maine si va povestesc ce am vorbit cu el...multumesc inca odata k m-ati ascultat...
pai...skumpi...ideea e k dak el ar hotara sa se boteze la mine ar fi foarte usor...dar...nu stiu...nici la baptisti nu pare sa se gandeasca deocamdata la botez...

#38 2009-02-17 21:25:53

Melany1
Banat

da el unde e botezat?sau e botezat?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.