|
Nu esti logat.
As avea si eu nevoie de un sfat:((-2#20 2009-02-17 20:11:33
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((eu cred ca ai lui nu-s de acord cu mai multe...nu cred ca e doar religia. si daca se lasa influentat de ei nu e bine. pt ca o sa stea sa-i asculte toata viata. Offline #21 2009-02-17 20:14:11
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((pai da...ceva de genu...probabil k ei ii vor cauta si sotie...mai stii...da nu stiu ce pot avea cu mine...adica ma rog...se leaga de chestii minore:ticurile mele verbale de ex,sau k invart cu lingura in supa,,,chestii de genu asta.sau vai k eu nu jtiu face mancare si nu voi fi niciodata gospodina...knd colo ei nu stiu k nooi am facut pizza impreuna,supa de mazare si multe altele.el nu e de acord cu ce zic ai lui dar nus...intr=un fel dak ti se repeta acelasi lucru zi de zi...poate tinzi sa cedezi:-s Ultima oara a fost editat de cinderela (2009-02-17 20:14:52) 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #22 2009-02-17 20:15:12
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((mai sunt si parinti care vor sa decida ei cu cine sa se casatoreasca fisu....nu m-as mira ca si ei sa faca parte din categoria asta Offline #23 2009-02-17 20:20:45
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((ei...eu sunt 99% sigura k dak s-ar putea i-ar cauta ei sotie...dar eu nu renunt..si nu si nu si nu...si n-am sa-l las nici pe el sa renunte...nu cata vreme ne iubim...dak ar fi probleme cu relatia in sine,cu sexul,cu orice...dar nu sunt...n potrivim la tot...aja k ma incapatanez si am s il conving pe el(daca nu e destul de convins inca) ca merita tot sacrificiul si toata lupta relatia noastra 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #24 2009-02-17 20:21:36
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((cinderela... ar fi cu totu alta poveste daca voi ati fi mai mari... dak ati avea un job si bani sa va intretzinetzi...sa va gasiti o chirie etc` Publicitateloading...
#25 2009-02-17 20:21:52
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((daca el o sa te asculte si vrea si el acelasi lucru ca si tine atunci e ok. iti doresc succes Offline #26 2009-02-17 20:22:03
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((
Adica nu mai e considerat baptist. dar ar fi valabil numai daca ar fi botezat... Offline #27 2009-02-17 20:23:16
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((mersi...sper sa ne ajute Doamne Doamne si sa ne dea putere,,,revin maine si va povestesc ce am discutat! 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #28 2009-02-17 20:25:45
daca nu e botezat in aceea religie ... care e problema ? ... am avut si eu un prieten tot asa parintii lui impotriva mea si pana la urma ne-am despartit pt ca el nu mai suporta sa se certe cu ai lui ... poate la voi tine si nu se lasa influentat Offline #29 2009-02-17 20:34:25
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((da...incerc s fiu tare si s il sustin si pe el kt pot...stiu k ii e greu...ii doar el cu taica-sau in casa si sa fie cearta mereu...imi imaginez si vad pe el k ii e greu...sper k vom reezista...chiar sper 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #30 2009-02-17 20:41:46
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((cinderela tu spui asa da tu stii ce inseamna sa-ti lasi religia?ai vprbit vreodata cu vreun preot catolic? Offline #31 2009-02-17 20:50:01
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((pai...o sa incerc sa vb sa ne vdm cat mai des dar pe kat posibil sa nu afle taica-sau ca sa nu fie cearta.De fiecare data cand am ocazia incerc sa ii fac o surpriza cat de mica... 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #32 2009-02-17 20:55:02
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((pai dak n`ai de gand sa`ti lasi religia crezi k el va trece la religia ta ? #33 2009-02-17 21:00:22
cum sa treaca la religia ei daca el nici in aia baptista nu e botezat ... apropo el in ce religie a fost botezat ? Offline #34 2009-02-17 21:01:36
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((nu e botezat dar tot o avea si el o religie si tot vor fi 2 religii diferite` si cineva tot va trebui sa treaca la o alta religie`... nu crezi ? #35 2009-02-17 21:09:47
da dar e diferit..cum sa-ti explic...ei sunt un cult...e acelasi Dumnezeu la toti da de fapt nu e asa.. Offline #36 2009-02-17 21:19:29
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((Nici protestantii nu serbeaza sfintii, pentru ca toti oamenii sunt pacatosi, nu ne inchinam decat lui Dumnezeu... Offline #37 2009-02-17 21:23:05
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((sunt total de-acord cu blueeyes...pai el nu e botezat nicaieri...el doar umbla la biserica baptista...la ei se boteaza cand simt chemarea lui Dumnezeu si se simt pregatiti... 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #38 2009-02-17 21:25:53
Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((da el unde e botezat?sau e botezat? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|