homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As avea si eu nevoie de un sfat:((-3

#39 2009-02-18 09:01:29

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: as avea si eu nevoie de un sfat:((

Nu e botezat inca. Deloc.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#40 2009-02-18 13:01:17

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

blueeyes a scris:

Nu e botezat inca. Deloc.

neutral  da asta nu e bine...deloc.

#41 2009-02-18 20:48:14

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

am revenit fetelor...mam intalnit astazi cu prietenul meu...am discutat si acum pare ok...adica ma refer k l-am vazut hotarat de data asta sa lupte pentru noi si dragostea noastra...poate nu am inteles eu bine ceva ieri daca am vorbit la telefon...e altceva cand discuti fata in fata...acuma sunt happy...multumesc mult k m-ati ajutat:*pusspuss

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#42 2009-02-18 20:59:48

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ceeee bine! applause Ma bucur pentru tine, draguta puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#43 2009-02-18 21:21:26

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

wai...eu sunt ortodoxa si prietenul meu e reformat,cred ca si noi avem prb asta,desi noi nu i-am dat deocamdata prea mare importanta.dar ce va fi cand ne vom hotari sa ne casatorim.eu nu vreau nici in ruptul capului sa ma convertesc...si mai mult ca sigur nici el.macar noi nu avem prb asta cu parintii si nici nu cred ca ne vom impiedica prea tare de asta,dar cum zicea si skumpi,unul din noi v-a trebui sa se converteasca...nasol.eu nu lol dar eu stiu multe persoane de religii diferite care s-au casatorit si intr-o parte si in alta,pe bune...e posibil?adica sa impaci capra cu varza.si copiii...pot sa aiba religia tatalui.sau nu zic bine?

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

Publicitate

loading...

#44 2009-02-18 21:26:22

cinderela
Hero member

da...e posibil...ortodoxii vor avea pretentia k sa fie cununia religioasa tinuta prima data in biserica ortodoxa,la reformati nu e problema...dar daca faceti la reformati prima data atunci preotul ortodox nu va cununa...aja cv auzisem eu...nu shtiu daca e sigur...dar stiu k un cuplu format din catolica si reformat au facut prima data la catolici si dupa aia la reformati...big_smile
daa...ms blueeyes...sper ca de acum sa fie bine...te pup:*

Ultima oara a fost editat de cinderela (2009-02-18 21:26:40)

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#45 2009-02-18 21:30:38

calleigh
Platinum member

ms cinderela...asa mai merge big_smile bineinteles ca la ortodocsi va fi prima data lol macar atat poate sa faca pt mine daca o sa imi botez copiii la reformati pt el (bine...si asta ramane de vazut,poate numai il pacalesc tongue )

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#46 2009-02-18 21:38:45

cinderela
Hero member

ei nah...nu fi rea...sincer...mie mi se pare religia reformata o religie frumoasa...poate mi-ar fi placut s fiu reformata...dar sunt catolica,oricum nu asta conteaza...ideea e k ei sunt mult mai simpli,nu fac cruce,nu se spovedesc ceea ce e binee fiindca niciodata nu am inteles dc daca eu imi regret pacatele nu pot pur si simplu sa ma rog lui Dumnezeu ca sa fiu iertata...ci trebuie sa i le spun preotului si aja mai departe...ma rog...oricum nu obisnuieesc s merg la spovedanie...ma rog singura k sa primesc iertare...si mama mea e reformata si bunica la fel,bunicul si taica-meu...si copii(eu si frate-meu) suntem catolici...se zice ca femeia merge dupa barbat:)
ideea e k totul e s vrei k poti s impaci si ambele religii sa zic asa in cazul in care tu si partenerul aveti religii diferite...totul e sa vreti:D

#47 2009-02-18 21:43:52

calleigh
Platinum member

da sunt de acord cu tine.de asta am si decis ca o sa o facem in ambele parti...adica...de asta si pt ca bunicii din partea tatalui sunt reformati,tata era reformat inainte sa se casatoreasca cu mama si am crescut mergand la biserica reformata.dar acum ma simt foarte legata de biserica mea si sunt mai religioasa de fel,asa ca zic mersi ca ma lasa sa o pastrez big_smile si nu ma deranjeaza deloc daca copiii mei vor fi reformati.
sper din suflet ca si la voi sa fie bine si sa va intelegeti in cele din urma.ca iubirea si o casnicie solida conteaza mai mult decat chestiile astea marunte puss

#48 2009-02-18 21:53:52

cinderela
Hero member

da...asta zis si eu...mersi de urari..te pup:*

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.