|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62-39#723 2009-02-19 09:13:00
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62Neata, animalutza! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #724 2009-02-19 09:13:51
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62nu inteleg nimic, despre ce vorbiti acolo ? Offline #725 2009-02-19 09:14:48
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62Despre prietena mea care prefera sa i se faca o schema logica pt prezentarea problemelor ci nu povestire. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #726 2009-02-19 09:20:59
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62neata, fetele, ce faceti? eu is intr-o dilema maricica...si nu stiu cum sa fac. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #727 2009-02-19 09:21:39
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62ia zi, nicolle, poate te putem ajuta Offline Publicitateloading...
#728 2009-02-19 09:21:47
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62jessie ciudata prietena ta .sau are o gandire prea logica Offline #729 2009-02-19 09:22:58
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62Buna, nicolle! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #730 2009-02-19 09:23:32
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62
bv Offline #731 2009-02-19 09:28:22
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62poate te-a jenat lenjeria cumva little. merg sa ma imbrac... Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #732 2009-02-19 09:29:08
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62Nu ai cum sa faci in asa fel incat sa nu tii partea nimanui? Sa o dai un pic cotita? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #733 2009-02-19 09:29:41
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62nicole..analizeaza situatia, da argumente la fiecare unu de ce face bine,..celalalt de ce greseste.sau zi la sef ori lasa-i in lumea lor Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #734 2009-02-19 09:31:11
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62iti recomand sa nu te bagi...sa zici ca vai...eu tin cu ala ca nu faci bine. argumentezi si daca nu le intra in cap...e problema lor. eu deja nu imi mai bat capul daca vad ca cineva nu merita Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #735 2009-02-19 09:35:39
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62nu stiu fetele. o sa ma gandesc, sa vad cum e mai bine. eu tot timpul incerc sa impac pe toata lumea, sa fie win - win situations. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #736 2009-02-19 09:36:45
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62eu n-am inteles, nicolle... e ceva legat de munca inteleg. te priveste direct ? adica esti obligata sa iei partea cuiva ? Offline #737 2009-02-19 09:36:47Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62am scos Vaca la zapada... e teroare cand e zapada pe jos, nu o mai opreste nimeni. zici ca-i un uragan mic, negru, si gras de 30 de kile ce bine si liniste e in casa fatza de nebunia de afara... cu toate astea, ninge frumos Offline #738 2009-02-19 09:38:46
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62nicolle si eu faceam asa si mi s-a intamplat sa reusesc sa mediez si cele doua tabere sa cada de acord dupa care ori m-am trezit ca trebuie sa rezolv eu cine stie ce problema pe care nu vroiau sa o rezolve ei, ori ca s-au intors ambele impotriva mea. de atunci aplic principiu: fiecare are neuroni, fiecare are sarcini, responsabilitati si fiecare ia si bani deci fiecare sa isi faca treaba! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #739 2009-02-19 09:39:33
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62hello fete dragi! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #740 2009-02-19 09:41:06
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62neatza fetele.... vaiii ce zi lunga ma asteapta!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #741 2009-02-19 09:42:08
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62mersi pentru sfaturi, fetele! probabil daca v-as da mai multe detalii, m-ati putea sfatui mai bine, dar nu pot. o sa ma mai gandesc la cum sa fac. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|