|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62-40#742 2009-02-19 09:42:22
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62'neatza fetelor Offline #743 2009-02-19 09:49:26
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62daca e o situatie delicata, stai deoparte! nu lua partea nimanui, nicolle, e parerea mea I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #744 2009-02-19 09:50:12
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62neatza camysh mary alee. fetele din iasi unde ma pot pensa si eu ca lumea aproape de tudor? vreau sa dea o forma asa faina la sprancene si nu stiu unde sa ma duc.ms Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #745 2009-02-19 09:51:08
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62mersi, lucia, asa as vrea sa fac si eu. sper sa reusesc si sa nu fiu conisderata lasa. cum ziceam, in oricare situatie, chiar daca ma bag sau nu, tot ies prost fata de cineva. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #746 2009-02-19 09:51:23
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62neatza, poke neatza, camysh I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#747 2009-02-19 09:52:45
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62nicolle, daca nu te priveste direct eu zic sa stai deoparte. Offline #748 2009-02-19 09:53:36
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62
nu se pune problema de lasitate...poti sa le explici la toti ca tu nu esti genul de om care sa se bage in situatii conflictuale, ca tie iti place sa fiti ca o echipa si sa colaborati cu totii bine si ca daca ai lua partea cuiva exista posibilitatea sa fi subiectiva, ca oricum nu esti in masura sa judeci tu daca cineva greseste mai mult sau mai putin decat celalalt...chestii d-astea I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #749 2009-02-19 09:55:01
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62nicolle si eu zic ca e mai bine sa nu te bagi. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #750 2009-02-19 09:56:02
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62 fetele "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #751 2009-02-19 09:56:30
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62mary scuze de intarziere I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #752 2009-02-19 10:01:44
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62off... de azi si-a inceput al meu din nou al doilea serviciu.. iar nu mai avem timp pt noi Offline #753 2009-02-19 10:03:32
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62luci si eu!! si va pe toate Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #754 2009-02-19 10:04:13
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62Neata celor care au intrat! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #755 2009-02-19 10:08:06
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62neatsa ...mama ce ninge in bucurestiii ...si io maine vreau sa plec la munteeeeee baby Dragos Offline #756 2009-02-19 10:09:30
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62Neata, delia! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #757 2009-02-19 10:10:13
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62daa..plecam cu masinaaaa....sper sa fie curatate drumurile baby Dragos Offline #758 2009-02-19 10:10:42
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62neaaata fetelor! Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #759 2009-02-19 10:11:45
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62fetele, s-a mai dezlegat ieri misterul ET? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #760 2009-02-19 10:12:12
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 62mai rau ne-am incurcat, nicolle Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|