homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa am bebel si nu se poate acum...-2

#20 2009-02-19 22:00:33

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Vreau sa am bebel si nu se poate acum...

irina, acu am vaz ca esti din iasi.... hai iesim la o bere sa ne inecam amarul!!! lol

camysh, si eu am avut si faza cu nunta... trece (dupa lol )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#21 2009-02-19 22:03:39

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

tu stii cum faci acum ? ca si unele dintre colegele mele...vreau sa ma marit!!!
De ce toate se marita si eu nu...etc
pai intai trebuie sa fii realista si sa te gandesti ce ii oferi copilului...plus ca abia sunteti casatoriti,mai aveti timp.

#22 2009-02-19 22:58:22

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Si eu te crede. am plans un an dupa bebe. am asteptat nunta, dupa am asteptat mutatul intr-o casa mai mare, am schimbat masina cu una mai mare.. si sincer daca nu asteptam era foarte greu. Nu am avut eu rabdare ci m-a facut al meu sa am rabdare .. si mi-a spus mereu ca ma iubeste dar sa mai astept putin... exact in luna cand mi-a spus, " ok, acum e momentul" am si ramas gravida lol Cred ca nici nu a terminat bine propozitia ca eram pe el lol
Am renuntat la job ca sa pot sta acasa in cele 9 luni. Si vreau sa spun ca am avut o sarcina toxica.. mi-ar fi fost imposibil sa am un loc de munca... am avut pietre la fiere in sarcina cu dureri oribile. Daca mai erau si alte griji cred ca aruncam de pe primul pod lol
Eu spun sa mai astepti...

#23 2009-02-20 19:26:03

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

la mine e tocmai invers...eu vreau sa mai asteptam si el se grabeste(mentionez ca eu am 20 de ani-in iulie fac 21- iar e 28). pe 18 iulie ne casatorim. vom sta la el, nu-i pb asta. eu my am ink 2 ani de facultate, lucrez si sincer mi-e frica....deoarece ma gandesc ca nu voi face fatza, iar el se supara. i-am zis intr-o seara pe mess ca ar fi bine sa mai asteptam, vreau s-i ofer copilului toate conditiile necsare si mai ales sa stau cu el...nu vreau sa pierd cei mai frumosi ani din viata copilului din cauza unor chestii. zice ca vrea sa-l concepem in luna de miere si sa ma las de anti cu 6 luni inante. trecem si printr-o perioada nasoala acum...nu stiu sunt eu paranoia sau are ceva pe suflet..pt ca-l simt. el imi zice ca n-are nimic.o fi una din perioadele naspa.

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#24 2009-02-20 19:31:02

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

blue mai bine termina facultatea...o termini mai simplu fara un bebe decat cu el in brate,cu nopti nedormite etc...
plus ca esti inca ff tanara ptr un bebe...

Publicitate

loading...

#25 2009-02-20 19:37:28

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

si eu spun sa mai astepti blue.esti f tanara,el are 28 de ani,normal ca isi doreste ca si-a trait tineretea,in schimb tu nu.Si de ce sa te chinui,ai destul si faculta si lucru.fa ceea ce iti doresti TU ca este viata ta in joc,nu sa il faci doar ca sa ii faci lui pe plac

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#26 2009-02-21 10:10:36

blue_ellf
Full member

asta asa este. voi discuta cu el sa inteleaga..sper. oricum daca nu va intelege voi discuta si cu mama lui,si ea il ia altfel si va sti ce sa zica.

relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.

#27 2009-02-21 10:13:10

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu cred ca va trebui sa inteleaga smile Si noi avem discutii despre bebel, el ar vrea cat mai repede - cum zici tu, in luna de miere, insa eu as mai astepta. Din N motive, bine intemeiate smile Asa ca le-am expus si am ajuns la o intelegere: facem bebel ori anul viitor, pe la inceputul anului, ori il amanam pana gasim un moment mai prielnic.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#28 2009-02-21 10:57:28

blue_ellf
Full member

macar un an sa mai asteptam naiba, sa ne mai distram si noi, ca dupa o sa trebuiasca sa stam numai pe acsa, si sincer eu nu-mi doresc ca el sa s duca a bere cu baietii si pe mine sa ma lase acsa cu toate pe cap.si asta e un motiv si facultatea si eu la jobul la care sunt tre sa implinesc macar un an de cand sunt aici pt a-mi putea lua concediu(maternal). asa am inteles.inca nu ma simt eu ready.

relax,take it easy smile

#29 2009-02-21 12:39:09

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

exact...atunci cand il faci trebuie sa fi sigura ca nu vor exista regrete.Si al meu vrea bebe,dar i-am explicat clar ca nu voi face pana nu simt ca mi-am trait viata,pana nu ma simt pregatita pt o astfel de responsabilitate pt ca atunci cand vine nu mai ai timp pt tine.Al meu stiu ca m-ar ajuta,el nici nu iese cu prietenii ncd,dar daca al tau iese iti dai seama ca tu ai ramane cu copilul si el s-ar distra.Ai timp,nu trebuie sa te grabesti pt el.Pune-te pe tine pe primul plan.Si sa il faci doar atunci cand vei fi pregatita,indiferent ca asta inseamna peste 1 an,2 sau 5 pt ca pe tine pica partea grea oricum.Vezi si tu in stanga si in dreapta ca unii barbati cum dau de greu dau bir cu fugitii si femeia ramane sa isi creasca singura copilul.Deci ai grija.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#30 2009-02-21 13:23:38

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

sunt foarte de acord ca un bebe trebuie sa vina cand este dorit cu adevarat de ambii parteneri ! dar nu sunt de acord cu cei care cred ca dupa ce ai bebe nu mai ai viata ta si trebuie sa iti faci bebe doar dupa ce ti-ai trait viata si texte din astea...Nici vb ! daca e dorit , aduce f multa fericire ,implinire si-ti tariesti viata cu totul altfel...din alta perspectiva

#31 2009-02-21 16:14:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

claudia78 a scris:

sunt foarte de acord ca un bebe trebuie sa vina cand este dorit cu adevarat de ambii parteneri ! dar nu sunt de acord cu cei care cred ca dupa ce ai bebe nu mai ai viata ta si trebuie sa iti faci bebe doar dupa ce ti-ai trait viata si texte din astea...Nici vb ! daca e dorit , aduce f multa fericire ,implinire si-ti tariesti viata cu totul altfel...din alta perspectiva

EXACT!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#32 2009-04-03 11:15:40

SinTetasNoHayParaiso
New member
De la: la ciudad azul...
Inregistrat: 2009-03-31

offf din cate vad nu sunt singura,si eu vreau un bebe,imi plac mult copii,ii ador...am 21 d ani si pr 23,suntem in Spania,tre sa ne facem si noi casa noastra si dupa aceea,insa eu il vreau acummmm.....femeile d aici fac copii d  la 30...mai intai isi traiesc viatza si dupa aceea copii...fiecare cu mentalitatea lui!!

Zambeste celor care te urasc,sa simta ura ta!!
Zambeste celor pe care ii iubesti sa simta dragostea ta!!
Iar dak vreodata cei pe care ii iubesti te vor trada,zambeste sa simta indiferenta ta!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.