|
Nu esti logat.
Interpretare rezultat test Babes Papanicolau-3#39 2009-04-02 11:53:52
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolaumultumesc mult..sa fiti sanatoase! Offline #40 2009-04-02 11:58:19
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolausi tu la fel, si bafta la bebe! Offline #41 2009-04-02 12:00:36
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolausa dea dzeu...imi doresc f mult...doctorul mi-a recomandat un bebe si pt problemele mele mai vechi cu chisturile endometriozice...dupa 2 operatii pe care le-am facut anul acesta, sper ca norocul sa fie de partea mea.. Offline #42 2009-04-03 12:03:04
Re: interpretare rezultat test Babes PapanicolauBuna ziua si bine v-am gasit.Daca am ajuns pe acest forum inseamna ca am niste nelamuriri pe care doctora mea nu mi le-a putut da.(nu se pune problema de eficienta ei,ci de nedumerirea mea).Nu am deschis un nou topic,continui la acesta deoarece am cam aceeasi pb.Acum aprox o luna am avut o problema.Faceam pipi des si aveam senzatia aceea ca voi face,iar cand urinam ma ustura,mancarimi nu prea aveam,totusi aveam si o secretie.M-am dus la doctor pt ca nu stiam daca am candida sau o infectie urinara.Am fost si dupa un consult doctora m-am palpat la ovare nu am simtit durere in schimb am simtit pe partea din mijloc la palpare.Atunci mi-a zis ca am vaginita si cistita si crede ea ca am si candida.Am facut papa nicolau,dar nu si examen de secretie.Pana la rezultat mi-a dat sa iau cyprinol 10 zile si doar un ovul lomexin si m-a sfatuit sa beau lichide multe si sa mananc iaurt natural.Dupa tratamentul cu aceste pastile nu am mai avut nimic,nici secretia aceea nici usturimea.La PAP mi-a iesit k nu am nimic grav doar o inflamatie pt care mi-a mai prescris 6 ovule de polygynax.pt partener nimic.putem intretine relatii sexuale?sau astept pana la terminarea tratamentului?sa ia si el ceva? Offline #43 2009-04-03 13:46:53
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolau1. La analiza acel aflux leucocitar frecvent indica prezenta unei infectii. Cred ca se impune o analiza de secretie sa vezi exact despre ce este vorba. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#44 2009-04-03 17:54:23
Re: interpretare rezultat test Babes PapanicolauMultumesc pt raspuns :.Analiza secretiei nu am facut-o.Probabil o sa o fac dupa acest tratament .Iar cand am facut PAP nu eram deloc in preajma menstr.Trecusera sigur cel putin7 zile.Nici la primul tratament cu ovule nici la al doilea nu mi-a recomandat nimic pt partener.Dar nici nu mi-a zis ca am candida in momentul cand mi-a inmanat rezultatul pap.Nu stiu ce sa cred,m-am speriat cu acele hematii ...pt ca doctora m-a asigurat ca nu am nimic grav .Posibil sa ma fi tratat cu superficialitate,dar este o doctora despre care am auzit numai de bine,sefa de salon la sectie de gineco la un spital din bucuresti.O sa ma duc la o farmacie sa cer ceva si pt prietenul meu.ce sa ia?crema?pastile?ms Offline #45 2009-04-03 17:59:45
Re: interpretare rezultat test Babes PapanicolauParerea mea este sa cauti alt medic. Nu este ok sa iasa hematii la pap. Si fa o analiza de secretie ca sa vezi exact ce ai si sa stii ce tratezi. Nu are rost sa-i dai partenerului tratament daca nu stii pentru ce. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #46 2009-04-06 11:01:28
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolaubuna fetele Offline #47 2009-04-06 11:09:32
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolaunu stiu daca are rost sa faci testul hpv ca e scump si nu prea e cazul la tine. ai facut si colposcopia si aia a iesit bine. eventual niste culturi din col sa vezi de la ce e inflamatia. dar la alea n-o sa iasa hpv-ul daca ar fi sa il ai in corp. totusi, eu cred ca semnul ala de intrebare inseamna ca nu au putut sa se pronunte, pt ca fortiul recoltat a fost "nesatisfacator pt evaluare". Offline #48 2009-04-06 11:17:48
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolauoricum anca o sa fac hpv-ul. ma costa 300 ron la spital. am zis ca mai bine ca sa stau linistita. Offline #49 2009-04-06 11:24:02
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolaue ft bine asa. eu de pap ma indoiam ca a iesit "nesatisfacator pt evaluare", deci e bine ca il repeti. Offline #50 2009-04-06 11:30:12
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolausi eu la fel m-am gandit...dupa urmatorul ciclu merg si repet paps...de asemenea iti zic ca paps de anul trecut din martie mi-a iesit f bine...aproape perfect mi-a zis si doctoressa aici pe site..de aceea o sa merg tot acolo la euroclinic... Offline #51 2009-04-06 11:45:35
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolaumultumesc, la fel! Offline #52 2009-04-06 12:54:06
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolaueu zic ca sunt seriosi..eu merg la ei deoarece firma la care lucrez asigura pt toti angajatii un abonament de sanatate..care nu este tocmai ieftin si nici cel de baza nu este.. Offline #53 2009-04-07 05:00:42
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolaubuna.doamna doctor n-a vrut sa-mi spuna daca e ceva sau nu.va rog sa-mi spuna cineva.am facut ecografie endovaginala si saptamina viitore ma duc la ginecologul meu .uter;pozitie-anteversat,contur-regulat;dimensiuni-68,2/34,1/54,9mm;ecostructura-neomogena;cateva dilatatii glandulo-chistice istmice,cea mai mare de 2,6mm;endometru-hiperecogen,3,5mm;pe sectiune tranversala la nivelul coarnelor,2 imagini de endometru despartite printr-un sept de 14mm-uter septat.anexa dreapta;27,6/13,7mm,cu 9-10 foliculi,cel mai mare de 6,1mm.anexa stinga;33,6/19,5mm,cu 5-6 foliculi cel mai mare de 5,9mm,imagine heterogena neregulata de 14,1/13,9mm-aspect corp galben.lama de lichid in fsd. aspect ecografic corespunzator fazei luteale.va rog din suflet spunetimi daca e in ordine sau am ceva. Offline #54 2009-04-07 09:51:16
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolauatat cat ma pricep eu, zic ca e in regula. nu vad nimic suspect. Offline #55 2009-04-08 16:49:21
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolauai uter septat....ceea ce nu e de speriat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #56 2009-11-05 20:09:02
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolaufetelor am facut si eu testul papanicolau si scrie asa: Ultima oara a fost editat de livya (2009-11-05 20:11:13) Offline #57 2010-05-04 22:54:00
Re: interpretare rezultat test Babes Papanicolaubuna! am primit si eu rezultatul testutul si in dreptul modificarilor celulelor epiteliale, celule scumoase este bifat micelii si bacterii. Ultima oara a fost editat de natalie_amelie (2010-05-04 22:56:58) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|