Bacsisuri-4
- innana
- Sr. member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2006-08-15
- Site
Re: Bacsisuri
fordea]_madalina a scris:hmm.....pt mine la bacsis depinde f mult....la par ma face iubi...deci nici vorba de bacsis ...la cosmetica merg pt pensat....si uneori las...uneori nu..pentru ca nu vreau sa se obisnuiasca asa ..apoi mi-e oarecum sa ma duc fara sa-i las nimic...iar la restaurant/bar rotunjim suma.....12 lei facem 15 lei....si tot asa..
la fel si noi
Cu zambetul pe buze...
- LadyDeeDee
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-28
Cat86 a scris:Eu nu las mereu bacsis...depinde de starea de spirit.Si nu sunt de acord cu bacsisurile.Noi ii invatatam si dup-aia tot noi suferim. In strainatate nu se lasa bacsis nici un cent,in schimb la noi se uita urat dupa tine si te injura daca nu lasi nimic.Sunt de acord ca au salarii infecte,da nici noi (consumatorii) nu primim banii pe degeaba,si poate multi dintre noi nu primim "bacsis" nici un capat de ata... cu toate ca avem si noi salarii infecte.
dimpotriva in strainatate chiar se lasa bacsis !
- hestia
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-02-19
dar la taxi lasati peste cat indica aparatul? de ex daca e 7,5- 8 lei eu las 10, insa din pacate mi s-a intamplat sa fie si 11 si sa nu am marunt, si de la 15 "n-a avut" nesimtitul sa=mi dea rest .... la coafor daca ma tund +vopsit ii dau tipei 15 lei.. o stiu d emult si imi place f mult cum ma face.... daca doar ma tunde, ii las 10 lei.. si la manikiura tot 10... mama imi spune ca las prea mult
Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski)
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
hestia a scris:dar la taxi lasati peste cat indica aparatul? de ex daca e 7,5- 8 lei eu las 10, insa din pacate mi s-a intamplat sa fie si 11 si sa nu am marunt, si de la 15 "n-a avut" nesimtitul sa=mi dea rest .... la coafor daca ma tund +vopsit ii dau tipei 15 lei.. o stiu d emult si imi place f mult cum ma face.... daca doar ma tunde, ii las 10 lei.. si la manikiura tot 10... mama imi spune ca las prea mult
si mie mi se pare mult la manichiura 10 lei si la taxi ii dau suma rotunda ,daca de exemplu face 6,5 eu ii dau 10 imi da rest 3 , daca are ghinion sa arate ceasul o suma fixa, asta e
Dragostea nu se stă, se face.
- maryahs
- Insomniac member
- De la: de sub tampa
- Inregistrat: 2008-01-07
eu nu prea circul cu taxiul, dar cand am avut odata nevoie am lasat 2 lei pt ca nu avea sa imi dea rest. in alta zi, era tot dimineata nu aveam bani marunti(doar 10 lei) si nici el nu avea sa imi schimbe...trebuia sa platesc cam 3 lei si a zis ca face el cinste, nu a vrut sa imi dea nr de tel sa il sun cand mai am nevoie si sa ii platesc...oricum eu nu aveam de gand sa ii las 7 lei....
iubesc si sunt iubita
- hestia
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-02-19
Deuzza a scris:hestia a scris:dar la taxi lasati peste cat indica aparatul? de ex daca e 7,5- 8 lei eu las 10, insa din pacate mi s-a intamplat sa fie si 11 si sa nu am marunt, si de la 15 "n-a avut" nesimtitul sa=mi dea rest .... la coafor daca ma tund +vopsit ii dau tipei 15 lei.. o stiu d emult si imi place f mult cum ma face.... daca doar ma tunde, ii las 10 lei.. si la manikiura tot 10... mama imi spune ca las prea mult
si mie mi se pare mult la manichiura 10 lei si la taxi ii dau suma rotunda ,daca de exemplu face 6,5 eu ii dau 10 imi da rest 3 , daca are ghinion sa arate ceasul o suma fixa, asta e
i-am lasat alteia 5 lei si s-a uitat in scarba la ei.. imi venea s aii zic ca daca nu ii vrei, da-mi-i inapoi...
Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski)
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
akisandra a scris:Gugulik a scris:un_gandacel a scris: D c? pentru ca au niste salarii infecte cei de la stat. Poate nu stiai dar ca sa ajungi doctor cu acte in regula dureaza cam 10 ani in fct de specializare. Ce nu e normal e ca la noi deja exista sume fixe. Se stie cat trebuie sa-i dai profesorului x la operatie, cat doctorului x si cat anestezistului. Fiecare ar trebui sa dea cat poate si vrea, si n=ar trebui ca doctorii sa se astepte sa primeasca bani. Daca ai impresia ca pasiunea pt medicina si salariul de la stat ar trebui sa le fie de ajuns, te inseli. Vorba lu Badea, nu e normal ca un om de care depinde viata altora sa fie ingrijorat daca are cu ce sa plateasca luna asta ratele la casa.
offtopic .. ca deja o dam in filozofii despre alegerea meseriei, dar daca cei care isi aleg meseria de doctor stiu ca doar banii ii multumesc , atunci au facut o alegere proasta. Sunt alte optiuni cu beneficii banesti pe masura. Mai stiu medici care se plang ca vaaaaiii cat am invatat,si vaii ce salar prost am, si vaaaiiii normal ca trebuie sa primim spaga, si daca nu primesc vai de capul pacientului. De parca i-am fi obligat noi sa dea la medicina.
pai asai...daca nui dai nimic te lasa si mori ...acolo nu te baga nimeni in seama...
Parerea mea este ca noi i-am invatat sa astepte bacsis - pentru ca le tot dam si ei se obisnuiesc sa primeasca. Si eu am avut operatie, chiar anul trecut si nu am dat nimic la nimeni, desi anestezista a dat pe la mine de vreo 3 ori dupa operatie, la fel si asistenta sefa. Refuz sa-i platesc in plus pentru ceva ce era datoria lor sa faca... Meseria mea nu e una care ar permite asa ceva, insa daca ar fi eu as refuza "atentiile" - sunt platita sa fac ceea ce fac, daca sunt draguta cu clientul o fac pentru ca e felul meu de a fi si asa ma simt eu bine, nu ca sa-mi dea spaga.
- ryanna22
- Hero member
- Inregistrat: 2008-10-08
Am dat astazi spaga la doctori si asistente,(nu mai zic cat... :f?rbannad: ),caci daca nu le dai nici ca te baga in seama....si tot noi le am invatat asa....in alte tari refuza banii si la noi nenorocitii intind mana...si ti mai zic si de la obraz cat sa le dai....m am saturat de medicii din Romania pana'n gat,cel putin de cei din orasul meu nu mai zic....... :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad:
- Cat86
- Full member
- De la: Kiwi Land
- Inregistrat: 2007-06-29
LadyDeeDee a scris:Cat86 a scris:Eu nu las mereu bacsis...depinde de starea de spirit.Si nu sunt de acord cu bacsisurile.Noi ii invatatam si dup-aia tot noi suferim. In strainatate nu se lasa bacsis nici un cent,in schimb la noi se uita urat dupa tine si te injura daca nu lasi nimic.Sunt de acord ca au salarii infecte,da nici noi (consumatorii) nu primim banii pe degeaba,si poate multi dintre noi nu primim "bacsis" nici un capat de ata... cu toate ca avem si noi salarii infecte.
Depinde!Pe unde am fost eu,nu se lasa.Daca indraznesti sa lasi...alearga dupa tine sa ii iei.
Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea!
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
eu am fost ieri la o recolatare de pap in med lichid la micomi ....programul a fost pana la 5 dar m-au asteptat pe mn care am ajuns la 6 . 30 si mi-au explicat si drumul la tel ....asistenta fff draguta ...am vrut sa-i las 20 lei si m-a refuzat categoric mi i-a pus in geanta ....este prima care a facut asa ceva ...k celelalte cascau buzunarele
..be the best ...fuck the rest ))
- pc_cutsa
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-03-30
Am o prietena care lasa 40 lei (400 de mii ) spaga la intretinerea pt. unghii false (cu gel ) .. Nu vi se pare enorm ? Si "acea" prietena lucreaza ca ospatarita .. deci are un salariu .. "normal" .. Io una castig mai mult si mi se pare enorm .. las si eu 20 lei atunci cand sunt fooooarte multumita .. in rest 10 -15 lei e suficient ..mai ales cand platesti intretinerea 80-100 lei .. Ce ziceti .. exagereaza sau sunt eu nebuna ?
Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...
- Chick
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-03
Exagereaza rauuu! Eu am lasat o data 5 lei unuia care imi spalase masina si m-am certat cu el ca nu-i vroia.Vezi domne nu au voie sa ia bani,iar ptr 5 lei nu se cearta cu seful....mi s-a parut nesimtire,de banii aia isi cumpara ceva de rontait la pranz macar!
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
asta cu exageratul o face si iubi la taxiuri de exemplu unde de cele mai multe ori lasa dublu..
- un_gandacel
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-18
Cat86 a scris:LadyDeeDee a scris:Cat86 a scris:Eu nu las mereu bacsis...depinde de starea de spirit.Si nu sunt de acord cu bacsisurile.Noi ii invatatam si dup-aia tot noi suferim. In strainatate nu se lasa bacsis nici un cent,in schimb la noi se uita urat dupa tine si te injura daca nu lasi nimic.Sunt de acord ca au salarii infecte,da nici noi (consumatorii) nu primim banii pe degeaba,si poate multi dintre noi nu primim "bacsis" nici un capat de ata... cu toate ca avem si noi salarii infecte.
Depinde!Pe unde am fost eu,nu se lasa.Daca indraznesti sa lasi...alearga dupa tine sa ii iei.
Vedeti ca in unele tari alearga dupa tine daca lasi bacsis pentru ca pe nota de plata e inclus bacsisul, in general de 10% si pentru ca politica locului unde lucreaza le interzice sa accepte orice bani care nu-s trecuti in nota de plata. Sunt si unele tari, dintre care cea mai renumita pt asa ceva e thailanda, unde sa obligatoriu sa lasi desi nu apare in nota de plata.
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
eu am momente cand mai las ...dar nu mereu ...nu mi-e rusine pe banii mei ...nu ma obliga nimeni sa las bacsis ....las daca vreau si cand vreau
..be the best ...fuck the rest ))
- deeadeea21
- Hero member
- Inregistrat: 2009-02-26
deci faza: prietena mea insista sa mergem la o cafenea "de fitze" din oras. mergem noi- eu cafea, eu suc. servirea: jalnica, evident ca FITZE se uita amarata aia de acolo cu aere de superioritate clasice, cred ca stiti. cand ne-a adus ce-am comandat, parca dadea coji de paine la caini, buuun. si la final-nota- 7,5 lei. merge pr mea- ii da 10 lei si primeste inapoi 2 lei(rotunjirea). evident ca "lumea buna" se holba la noi, la care draga mea: "vezi ca ai uitat sa imi dai 50 de bani! era 7,5 lei!" si i-a dat tot de 5 bani si de 10 bani si i-a luat pe toti! corect, nu?
eu, de obicei, las bacsis daca merg la o cafea, suc-1 leu la manichiura las 10 cand imi permit, ca e tare de tot tipa si nu as schimba-o niciodata.
- deealexx
- Hero member
- De la: Hu
- Inregistrat: 2009-07-30
- Site
eu la taxi nu las bacsis mai niciodata la vreun suc ceva, rar... si atunci 2-3 lei maxim. nu mi se pare normal sa`l platesti tu pe cel care te serveste din moment ce el ia un salariu sa faca asta. tu faci consumatie si el e platit din acei bani. pentru ce sa`i mai lasi bacsis?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|