|
Nu esti logat.
Ticuri-cum scapi de ele??-3#39 2009-03-01 22:33:19
Re: Ticuri-cum scapi de ele??eu am unul mare si lat, cel cu smulsul/rosul/mancatul pielitelor de langa unghii. Cand am perioade mai naspa sau cand sunt nervoasa nu ma poate opri nimeni, imi fac rani la toate degetele, intru asa in transa si nu ma opresc pana nu mai ramane nimik. Iubi imi zice k am degetele rose de soareci. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #40 2009-03-02 08:43:07
Re: Ticuri-cum scapi de ele??
asta si eu Offline #41 2009-03-04 19:13:33
Re: Ticuri-cum scapi de ele??yo pana in a 8a imi rodeam unghiile si pielitele etc pana cand a inceput o prietena sa vina cu ele facute franch in multe culori etc si at am inceput sa ma las si imi zicea mama k nu credea k o sa imi taie vreodata unghiile Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #42 2009-03-04 19:17:25
Re: Ticuri-cum scapi de ele??eu imi rod unghiile de cand ma stiu. niciodata nu le-am avut mari. Am niste maini, de te sperii Offline #43 2009-03-05 09:57:34
Re: Ticuri-cum scapi de ele??nici eu nu miam ros nicodata unghiile...:s ticuri verbale am....dex zic co?o toata ziua:)))si eu la fel cu ??stii?? zic si eu mereu:))) sau in loc de da fac hmm...chestii din astea Offline Publicitateloading...
#44 2009-03-05 11:25:49
Re: Ticuri-cum scapi de ele??ticuri verbale am si eu daca ma enerveaza careva zic fara sa imi dau seama "stupid people" sau "ai sa-mi bag " ceea ce e destul de uraaaattt a si bineintelesssss des intalnitul ,ultra folositul,arhi cunoscutul "LOL" Offline #45 2009-03-05 12:39:48
Re: Ticuri-cum scapi de ele??niciodata nu mi-am ros unghiile .n-as putea They can because they think they can. Offline #46 2009-03-05 17:15:02
Re: Ticuri-cum scapi de ele??Pe fond nervos trebuie sa musc ceva, tare,( ca atunci cand mesteci o guma cu toti dracii)-> de obicei unghiile, pt. ca sunt cele mai indemana... le prefer pe astea decat sa rontai cipsuri , covrigei, si alte chestii, nu de alta dar alea ingrasa .... Am obiceiul asta extraordinar de prost de cand eram mica, nu cred ca o sa scap vreodata de el ( stiu ca nu e atitudinea corespunzataore). O fac involuntar, nu realizez cand duc mana la gura iar daca am ciupit vreun pic unghia apoi trebuie sa ma chinui sa o nivelez ca sa nu agate. Aaaa alt tic este sa imi umezesc degetele .. chiar si cu apa daca nu am crema la indemana, pt. ca nu suport sa am buricele degetelor uscate . Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #47 2009-03-05 20:07:28
Re: Ticuri-cum scapi de ele??eu mai zic si "puii mei" Offline #48 2009-03-05 21:07:11
Re: Ticuri-cum scapi de ele??solocanu la naibaaaaaaaaaaa:)))) Offline #49 2009-03-05 21:09:35
si cand aveai gel ce faceai? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #50 2009-03-05 21:23:05
Re: Ticuri-cum scapi de ele??pitzi o prietena de-a mea l-a ros si pe ala Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #51 2009-03-06 09:42:28
Re: Ticuri-cum scapi de ele??La gel aveam tendinta sa il imping de pe unghia mea cand cresteau. Mai ales ca imi cresteau f repede cand aveam gel, mai duceam din 2 in 2 sapt la intretinere, pt. ca nu suportam sa vad diferenta intre unghie si gel. :f?rbryllad: Si m-am lasat de sportul asta Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #52 2009-03-06 15:14:22
si eu la fel Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|