homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ticuri-cum scapi de ele??-3

#39 2009-03-01 22:33:19

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: Ticuri-cum scapi de ele??

eu am unul mare si lat, cel cu smulsul/rosul/mancatul pielitelor de langa unghii. Cand am perioade mai naspa sau cand sunt nervoasa nu ma poate opri nimeni, imi fac rani la toate degetele, intru asa in transa si nu ma opresc pana nu mai ramane nimik. Iubi imi zice k am degetele rose de soareci.
Sincer , nu cred k pot scapa niciodata de chestia asta , o am de cand eram mica

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#40 2009-03-02 08:43:07

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

_yohana_ a scris:

si ridic din spranceana cand nu imi convine ceva,e ceva involuntar

asta si eu lol

#41 2009-03-04 19:13:33

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo pana in a 8a imi rodeam unghiile si pielitele etc pana cand a inceput o prietena sa vina cu ele facute franch in multe culori etc si at am inceput sa ma las si imi zicea mama k nu credea k o sa imi taie vreodata unghiile  big_smile

imi dau cu limba p buze prea des si mai imi rod buzele asa din cand in cand

si verbale ... meru zic auzi? si cand nu inteleg zi ha?? asta numai cu prietenii bineinteles big_smile

si in rest nu stiu .. doar c seobserva din exterior big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#42 2009-03-04 19:17:25

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

eu imi rod unghiile de cand ma stiu. niciodata nu le-am avut mari. Am niste maini, de te sperii sad

#43 2009-03-05 09:57:34

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

nici eu nu miam ros nicodata unghiile...:s ticuri verbale am....dex zic co?o toata ziua:)))si eu la fel cu ??stii?? zic si eu mereu:))) sau in loc de da fac hmm...chestii din astea forgetit

Publicitate

loading...

#44 2009-03-05 11:25:49

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

ticuri verbale am si eu rotfl daca ma enerveaza careva zic fara sa imi dau seama "stupid people" sau "ai sa-mi bag " ceea ce e destul de uraaaattt  sm   a si bineintelesssss des intalnitul ,ultra folositul,arhi cunoscutul "LOL"

#45 2009-03-05 12:39:48

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

niciodata nu mi-am ros unghiile rotfl.n-as putea lol
hmmm..am avut ceva ticuri verbale ,in unele perioade .acum nu-mi aduc aminte de toate
aveam :"lol" ,"pana mea","eh na","mda"
imi amintesc si de alea mai vechi si va mai zic lol

They can because they think they can.

#46 2009-03-05 17:15:02

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Pe fond nervos trebuie sa musc ceva, tare,( ca atunci cand mesteci o guma cu toti dracii)-> de obicei unghiile, pt. ca sunt cele mai indemana... le prefer pe astea decat sa rontai cipsuri , covrigei, si alte chestii, nu de alta dar alea ingrasa neutral .... Am obiceiul asta extraordinar de prost de cand eram mica, nu cred ca o sa scap vreodata de el ( stiu ca nu e atitudinea corespunzataore). O fac involuntar, nu realizez cand duc mana la gura iar daca am ciupit vreun pic unghia apoi trebuie sa ma chinui sa o nivelez ca sa nu agate. Aaaa alt tic este sa imi umezesc degetele .. chiar si cu apa daca nu am crema la indemana, pt. ca nu suport sa am buricele degetelor uscate . neutral

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#47 2009-03-05 20:07:28

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu mai zic si "puii mei" lol
si mai nou "la naiba" rotfl dupa celebrul... smile

#48 2009-03-05 21:07:11

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

solocanu rotfl la naibaaaaaaaaaaa:))))

#49 2009-03-05 21:09:35

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Gugulik a scris:

Pe fond nervos trebuie sa musc ceva, tare,( ca atunci cand mesteci o guma cu toti dracii)-> de obicei unghiile, pt. ca sunt cele mai indemana... le prefer pe astea decat sa rontai cipsuri , covrigei, si alte chestii, nu de alta dar alea ingrasa neutral .... Am obiceiul asta extraordinar de prost de cand eram mica, nu cred ca o sa scap vreodata de el ( stiu ca nu e atitudinea corespunzataore). O fac involuntar, nu realizez cand duc mana la gura iar daca am ciupit vreun pic unghia apoi trebuie sa ma chinui sa o nivelez ca sa nu agate. Aaaa alt tic este sa imi umezesc degetele .. chiar si cu apa daca nu am crema la indemana, pt. ca nu suport sa am buricele degetelor uscate . neutral

si cand aveai gel ce faceai?

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#50 2009-03-05 21:23:05

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

pitzi o prietena de-a mea l-a ros si pe ala lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#51 2009-03-06 09:42:28

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

La gel aveam tendinta sa il imping de pe unghia mea cand cresteau. Mai ales ca imi cresteau f repede cand aveam gel, mai duceam din 2 in 2 sapt la intretinere, pt. ca nu suportam sa vad diferenta intre unghie si gel. :f?rbryllad:  Si m-am lasat de sportul asta  chicot

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#52 2009-03-06 15:14:22

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

camysh a scris:

eu mai zic si "puii mei" lol
si mai nou "la naiba" rotfl dupa celebrul... smile

si eu la fel rotfl rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.