|
Nu esti logat.
YASMIN PRO SAU CONTRA - 2-2#20 2009-03-07 19:45:03
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2pai sa iti explic Prietenul meu vine acasa pe 22 martie si sta pana pe 18 aprilie timp in care nu vreau sa am menstruatie si vreau sa fac in asa fel incat sa imi vina menstruatia inainte sa vina el si apoi dupa pauza sa unesc doua folii Ca am inteles ca nu este bine sa unesc 3 folii Daia as vrea sa imi vina menstruatia saptamana viitoare Dar crezi ca imi vine daca le opresc? life is like a game you must be the best Offline #21 2009-03-07 23:39:26
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2Buna seara fetele....am si eu o intrebare...again.... ....am inceput sa iau yasmin de 6 zile....si vad ca inca nu mi s-a terminat sangerarea...(am luat din prima zi de menstruatie)....mie nu mi s-a intamplat niciodata sa am cm atat de multe zile...e drept ca nu e abundenta...dar totusi...sa inteleg ca am intrat pe spotting sau tot cm este?....ca nu mai inteleg nimic....va rog sa ma lamuriti si pe mine. Offline #22 2009-03-07 23:42:39
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2lexy, e posibil sa fie si spotting,apare in primele 3 luni de administrare, sau poate nu ti s`a terminat menstra... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #23 2009-03-07 23:56:28
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2Lexy e normala sangerarea. eu am avut timp de o luna aceasta sangerare in prima luna de administrare a anticonceptionalelor. stai linistita ca e ok. Fericirea se afla in noi Offline #24 2009-03-08 00:26:22
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2Aoleuuuu....mersi mult... ....eu sapt viit ma duc la iubi....si nu ne-am vazut de o luna...daca ma intelegeti... ....va multumesc mult de raspuns oricum....sper sa nu ma tina chiar o luna ca ma da iubi in judecata. Ultima oara a fost editat de lexy08 (2009-03-08 00:27:43) Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-08 20:35:04
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2
lady in black poti sa ma ajuti te rog ? life is like a game you must be the best Offline #26 2009-03-08 20:39:57
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2o sa iti vina daca opresti pastilele cam in 3 zile asa.eu o data am inceput un nou blister si dupa 4 zile l-am oprit si mi-a venit dupa 2 zile chiar dak de abea mi se terminase Offline #27 2009-03-08 20:48:28
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2eu vreau sa schimb data la care sa imi vina si daia l-as intrerupe da imi e cam frica Daca nu imi vine? life is like a game you must be the best Offline #28 2009-03-08 20:52:29
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2andreea, vei avea oricum o sangerare fiindca intrerupi pastilele Offline #29 2009-03-08 20:53:14
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2eu zi k o sa-ti vina,dar problema e sa nu apara dereglari dupa aia,de ce nu unesti 2 folii acum si oricum iubi tau sta ceva si cat o sa-ti vina stie menstruatia nu cred k o sa fie foc cateva zile de pauza...decat sa ai probleme mai grave dupa aia.. Ultima oara a fost editat de alice_u2 (2009-03-08 20:53:38) Offline #30 2009-03-08 20:59:17
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2lady dar sangerarea aia se poate numii menstruatie? sau vorbim de spottig ? si fac pauza normala si incep normal sa le iau pe urmatoarele?? ce gen de dereglari pot aparea? eu de fapt prin asta vreau sa am pauza de 7 zile mai devreme Ultima oara a fost editat de andreeea (2009-03-08 21:05:54) life is like a game you must be the best Offline #31 2009-03-08 21:01:12
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2pt dya 20:vroiam sa te intreb in ce constau probelemele din primele luni de administrare?! eu sunt cam speriata ca menstruatia a fost f inchisa la culoare si putin cantitativa 2 luni consecutive ceea ce nu mi s a mai intamplat pana acum si am avut si ameteli...off!mi e cam teama. ma gandeam sa intrerup luna asta sa vad daca e vreo diferenta!am facut si un test care a iesit negativ...dar...nush! Offline #32 2009-03-08 21:07:54
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2
poti sa o numesti cum vrei tu ca si menstra din pauza nu e menstra propriu-zisa ci sangerare de privatie hormonala Offline #33 2009-03-08 21:17:07
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2da incep sa cred ca e o prostie mai bine le iau toate ca mai am 7 de luat si apoi fac pauza normala si asa nu am probleme mai tarziu Si oricum in pauza imi vine menstruatia asa cum trebuie sa vina ca am inteles ca nu conteaza ca nu am inceput sa le iau in prima zi de menstruatie life is like a game you must be the best Offline #34 2009-03-08 21:19:25
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2nu conteaza ca nu le-ai inceput in prima zi Offline #35 2009-03-08 21:27:00
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2dar daca le intrerup ce complicatii ar putea aparea? exista riscul ca atunci cand incep o noua folie sa nu fiu protejata nici dupa 7 zile? life is like a game you must be the best Offline #36 2009-03-08 21:31:08
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2Fluturas: si la mine s a schimbat cantitativ si al culoare menstra.Intr un an a venit ami mereu maro inchis si mai putin.Dar am avut si 2 luni cand a venit si rosu.Fara sa mai pun al socoteala niste ameteli...adeq in ce sens...am simteam ok,aveam putere,dar eram slabita...spoting vreo 2 luni...si greata...cateva luni,de imi era teama ca s a intamplat ceva...dar acum au trecut...ma simt super ok cu ele Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #37 2009-03-08 21:45:29
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2ms frumos dya:*! pai am inceput sa ma sperii pt ca am mai luat anul trecut 5 luni si n am avut nici o problema, ma simteam f bn si acum facand comparatie, am inceput sa ma sperii!mai ales ca e a 2-a luna si ma gandeam sa nu fie menstra peste sarcina si sa nu depisteze nici macar testul!cand esti stresat iti faci tot felul de scenarii si iti pui tot felul de intrebari, cum fac acum!nici nu stiu ce sa fac, maine ar trebui sa incep un nou blister...sa ma opresc sau nu??nush...ms pt promptitudine:* Offline #38 2009-03-08 22:11:58
Re: YASMIN PRO SAU CONTRA - 2Intre timp mi a venit si mie menstra.Eu o sa fac in vara o pauza mai lunga,sa mi las organismul sa respire pentru ca o sa mi plece prietenul.La mine ametelele imi dadeau mult de gandit si senzatia de greata care nu vroiau sa treaca.Greata a tinut vreo 4 luni.Dar acum nu mai am nici o problema...mi au reglat menstruatia,nu mai am dureri as amari,nu ami am acneea urata de ep frunte(cand ma uit acum la poze de dinaninte ma sperii)...plus ca noi ne ma invatat fara prezervativ si...Deinde cum crezi tu..dar e mai bine sa nu te joci asa cu ele...sa te decizi poate peste vreo 2 luni ca vrei sa iei iar...si ele au o perioada de 3 luni de acomodare care depinde de la organism la organism...asa k...tu decizi.Multa bafta Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|