homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine-i intelege pe barbati?!-11

#191 2010-01-21 11:00:45

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Cine-i intelege pe barbati?!

Tu vrei sa ramai cu el(cel putin asa mi se pare) dar intampini dificultati cu mama ta.Daca a trecut atata timp si esti convinsa ca treaba merge eu zic sa mai incerci cu mama ta.Trebuie sa cedeze la un moment dat

ente....

#192 2010-01-21 11:08:21

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

asta si facem ca de la craciun numai asa ne vedem...inainte sa plec la facultate ..pe 28 dec,ne-am intalnit peacuns datorita unor prieteni ,pana a inceput mama sa-mi sp k .."da ai iesit in oras ca sa te vezi cu el!!!!!!!) apoi dupa ce am plecat la buc...acum 3 sapt a venit la mn  unde stau la matusimea cu prietenii nostri si mie una nu mi-a venit sa cred ca a venit  din ag pana la buc sa ma vada 2-3 ore si sa plece apoi,,,,
    numai ca mama nu intelege cu toate ca nu are o varsta" depasita " si cred ca gandeste normal si e ok sa-mi dea sfaturi dar cred ca exagereaza.......mi-a sp clar ca daca vreau sa raman singura si sa nu am de niciunele sa continui asa ca o sa vad eu unde ajung....  grater
considera ca daca stau cu el...viatza mea e compromisa...eu sunt stud. la drept si  el ..ink nu a dat la fac pt ca s-a apucat de munca imd dupa profesionala...si mama vede o dif mult prea mare intre mn si el.." nu suport sa te vad langa un nimeni"  supa
cu alte cuv mama nu accepta nici macar un min sa stie nici ca vb cu el daramite sa stie ca ne-am impacat si ca ma mai si culc cu el.... sad

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#193 2010-01-21 11:13:19

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

pfoaaa... urata treaba.

uite ce as face eu: as incerca sa ne vedem pe ascuns o perioada, pana se calmeaza mama, apoi incerc din nou sa vb cu ea, ii explic ca vreau sa fie o discutie calma, sa nu degenereze in cearta, ca vrau sa ma asculte. trebuie sa tina

sunteti din arges? ce oras? big_smile

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#194 2010-01-21 11:16:24

andreutza89.dreaming
Full member

nush ca asta am facut aseara cu gandul ca dupa ap o luna s-o mai fi calmat da ea zbiara tipa si mai zice ca-s eu slaba ca ma apuca plansul knd vb cu ea...dar nici vb sa auda ca ma impac cu el sau macar sa vb..k e sg ca ne impacam daca vb.... c d ag..de ce si u esti din ag? smile

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#195 2010-01-21 11:20:10

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

laso sa se mai calmeze... eu una daca facea mama asa tranteam si eu si pocneam si tot ca mine faceam lol adica eu asa am facut in prima faza si a tinut lol pentru ca s-au speriat ai mei ca cine stie ce prostie fac numai sa fiu cu el lol

Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-02-01 22:26:52)

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

Publicitate

loading...

#196 2010-01-21 11:20:49

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

eu zic ca mama ta are dreptate.
te-a inselat, ti-a cerut inapoi cadourrile, s-a purtat cum s-a purtat si te-a inmuiat ca a venit 100 de km pana la tine?
bine, hai sa zicem ca i-ar fi parut rau cu adevarat, dar te-ai gandit ce diferentele astea vor interveni intre voi?
tu cu facultate, el cu scoala profesionala?
veti mai continua o perioada impreuna, pana cand tu vei incepe sa iesi in alte cercuri. sa vezi barbati altfel decat el. si sa iti placa acei barbati.
acum vei zice ca il iubesti si poate ai dreptate....veti ramane impreuna, insa tot la despartire se va ajunge mai devreme sau mai tarziu.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#197 2010-01-21 12:05:04

andreutza89.dreaming
Full member

pe de-o parte are dreptate stiu asta si ii multumesc ca are grija de mn si k ma sfatuieste asa cum crede ea ca e bn....dar pe partea cealalta il inteleg si pe el pt ca stiu ca a gresit ca a facut la nervi si ca e vina lui k nu a vrut sa-si continue studiile...
    kiar acum am vb la telefon si el e nemultumit ca mama nu intelege si nu vrea sa ma lase sa fac si eu ce vreau ca e viata mea ca am 20 de ani si k treb sa vad si eu cum e viata nu sa mi-o dirijeze ea....mi-e bn cu el si stiu ca tot la despartire se va ajnge la un mom dat dar mi-e greu sa fac un pas  si sa sp iar Gata ! pt ca dupa 2 ani nu e asa de usor! a zis ca accepta sa faca ce vreau eu sa ne intalnim cand vreau ,daca kiar nu sunt in stare sa imi impun si eu pct d v in situatia cu mama...

Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2010-01-21 12:08:35)

#198 2010-01-21 12:09:56

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eu am impresia ca iti cam baga in cap idei menite sa strice relatia cu mama ta (care este de fapt adevaratul tau prieten). din ce ai povestit, nu e un om langa care sa stai, "nu e de tine", cum se zice. chiar daca acum ii pare rau pt greselile facute, faptul ca le-a facut si iti baga idei din astea in cap, indica ce fel de om e.
eu sunt de parere ca vei intalni barbati mult mai buni decat asta si e spre binele tau sa il lasi pana nu-ti irosesti prea mult timp din viata lg el.

#199 2010-01-21 12:11:20

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Eu zic sa ai grija. Daca te-a inselat odata sunt convins ca o va face iar, in special acum ca e o relatie la distanta. Cat despre ce zice maica-ta. Zi ca ii apreciezi sfaturile si tot ce face, si asigur-o ca nu ai de gand sa te mariti cu el. Experimentezi si tu dragostea si viata in felul tau.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#200 2010-01-21 12:19:47

pokemon
Diamond member

eh, 2 aqni nu e asa de mult. nu asta e criteriul dupa care alegem sau nu sa continuam cu o persoana.

#201 2010-01-21 12:23:10

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

pokemon a scris:

eh, 2 aqni nu e asa de mult. nu asta e criteriul dupa care alegem sau nu sa continuam cu o persoana.

Cred ca vrea sa zica ca in acesti 2 ani s-a atasat foarte mult de el si nu ii vine sa termine relatia doar pentru ceea ce i s-a intamplat.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#202 2010-01-21 12:35:24

andreutza89.dreaming
Full member

da asa e mi-e greu sa fac asta pt ca a fost si primul din viata mea si..n-am credeti-ma niciun gand de viitor cu el...ca asa crede si mama....ca daca stau cu el ma ia capul si iau vreo decizie de care mai trz imi  va parea rau.......adineaori m-a sunat iar sa ma roage sa-i dau nr de tel pt ca vrea sa vb cu ea sa incerce sa ajunga la un numitor comun in ceea ce ma priveste...l-am rugat sa nu faca asta ca ma afecteaza in primul rand pe mn apoi pe el....dar a zis ca nu o va suna acum si k sa stau lin ca nu face nik kre sa ma afecteze pe mn....tare mi-e frik k o va suna ssi knd va veni acasa ma va lua tot pe mn la rost mama.... grater  grater  grater

#203 2010-01-21 12:43:35

crina10022
New member
Inregistrat: 2009-12-10

andreutza stiu prin ce treci dar nu stiu daca relatia ta are viitor. depinde de tine daca vei suferi la despartire sau nu. eu am trecut prin aceias chestie acum un an. eram de aceasi varsta cu tine. aveam o relatie de doi ani cu un baiat singura diferenta dintre relatiile noastre este ca pe mine nu m-a inselat.in schimb era ft gelos. parinti mei s-au opus categoric dar cand au vazut ca vb singuri au lasat garda jos. cea care in final a pierdut sa zic asa am fost io pt ca nu i-am ascultat.in final sa dovedit ca era un ,,barbat,, asta daca pot sa il numesc asa care nu merita nici 2 bani.si mie mi-a cerut tot ce mi-a dat inapoi dar am trecut peste. inainte sa ma despart am incercat sa vad barbati ca pe ceia ce sant. nu am mai pus paravane si am inceput sa vb cu unu, cu altu pana am observat ce am langa mn si l-am lasat. acum sant ft fericita ca l-am lasat dupa 2 ani jumate pt un barbat care pe atunci il cunoscusem doar de 2 luni. dar spre norocul meu e un barbat adevarat care ma respecta si are incredere si ma iubeste. atunci si io credeam ca celalalt ma iubeste dar actualul mi-a aratat ca ce mi-a oferit celalalt nu era iubire. mas bucura sa te iubeasca dar nu vad un viitor stralucit cu acel barbat mai ales de ramai cu el si o sa aveti vreo data probleme in casa cu bani.u sti mai bn ce faci dar ai grija!!

patfierbinte

#204 2010-01-21 12:50:37

pokemon
Diamond member

te complici.
adica tu vrei sa continui o relatie despre care stii ca nu are viitor, cu care a ta mama nu e de acord, pentru ce?
ca te mai simti bine din cand in cand langa el?

#205 2010-01-21 12:51:07

andreutza89.dreaming
Full member

grater  nu mai stiu fir-ar sa fie.....sunt constienta de asta ca n-am niciun viitor alaturi de el,dar  sincer mi-e asa de greu  grater  mama mi-a sp clar si nu numai ea, si tata..ca daca ma intorc la el ii voi pierde pe ei si eu nu sunt dispusa sa-mi las familia care imi ofera sprijin si tot ce am nevoie pt wl! cu toate ca il iubesc ..numai si daca as vrea sa fac pasul,nush cm sa-l fac ...nush cum sa ii sp pt ca stie cat de mult il iubesc si atunci ar incepe sa ma critice iar ca nu sunt in stare de nik ,k nu-mi impun p d v.... grater

Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2010-01-21 12:51:59)

#206 2010-01-21 13:07:01

crina10022
New member

da cunosc .cu tipu de care ti-am zis  am trecut cam prin ce treci u. mi-a zis sa mergem la un consultant de faminlie cand i-am zis ca il las smile). io spre deosebire de tine il cunoscusem intre timp pe actualul disperat  si aveam un motiv in plus sa il las diablo .  nu vreau sa te influentez gresit. u sti ce simti dar esti sigura ca il iubesti. nu cred. daca il iubeai tineai cu dinti la relatie nu gandeai la o posibila despartire. e obisnuinta si gandul ca ramai singura si pe langa asta te mai pun pe canduri si reprosurile lui. incearca sa gandesti la rece daca nu e ceia ce iti doresti nu te complica si nu iti bate joc de tine. gandestete ca poate stand cu el nu poti cunoaste alti baieti care poate te iubesc si care poate te-ar face mult mai fericita.

Ultima oara a fost editat de crina10022 (2010-01-21 13:09:14)

patfierbinte

#207 2010-01-21 13:13:39

andreutza89.dreaming
Full member

sincera sa fiu am intalnit pe cineva ..dar numai la ganddul ca poate s-ar reaprinde flacara intre mn si actualul m-a facut sa nu dau curs mai mult decat trebuia....e cun coleg de faculltate care se poarta extraordinar cu mine....are si el o relatie laa dinstanta..( timisoara -bucuresti) si el s-a atasat f mult de mine si ..nush dar parca si el ar vrea mai mult dar il retine faptul ca eu ink mai tin la al meu ,el nu poate sa faca pasul cu a lui si uite asa ne amagim si suferim in zadar... mi-a sp la inceput cand am iesit prima data ..knd eram despartita de al meu..si ma certasem cu el.." piciule e greu sa iubesti un suflet ranit" ...si mi-am dat seama at ca poate el ar fi vrut mai mult intr-adevar dar stia ca eu ink sunt legata de al meu si..na'.... nush ce sa fac sincer....as pune punct dar mi-e frik parca de razbunare.....daca se apuca sa-i sp lu mama ca noi de cand ne-am "certat" cum stie ea.noi ne-am mai vzt si ba mai mult ..sambata am iesit si am mers mult mai departe..fiindca am vrut eu...si ,normal si el....nush am asa sufletul indoit de habar n-am ce sa mai fac cu viata asta...

#208 2010-01-21 13:20:58

crina10022
New member

doamne parca ma regasesc tot mai mult. actualul cad l-am intalnit avea si el o relatie cu alta tot la distanta (romania-suedia)dar pana la urma am hotarat sa ne lasam parteneri sa sa ramanem amandoi partydance . si mie mi-a fost frica de razbunare dar l-am avut pe actualul langa mine par . nu propriu zis ca era in suedia dar ma sustinea si ma ajuta sa trec peste orce rautate sau tentativa de razbunare.si sant cea mai fericita acum chiar vrem sa ne casatorim si nu regret ca l-am lasat pe fostu. chiar i-am vazut adevarata fata dupa ce l-am lasat si m-am speriat de ce era capabil si ce ascundea in spatele fetei de ingeras

Ultima oara a fost editat de crina10022 (2010-01-21 13:23:03)

patfierbinte

#209 2010-01-21 13:21:23

pokemon
Diamond member

unde e dragostea aia mare dintre voi?
asa tare va iubiti ca tie iti e teama ca el se va duce si ii va spune mamei tale ce s-a intamplat? asa tare va iubiti ca te gandesti sa nu te desparti de el pentru ca se va razbuna pe tine? asa tare va iubiti ca fiecare ati mai incercat si prin alte parti?
eu nu te judec, incerc doar sa iti arat ca asta nu e dragoste!
pentru ce sa te chinui cand stii ca oricum va veti desparti?
daca ai fi simtit ca da, merita sa lupti pt el, ca in timp veti deveni o familie si lucrurile vor decurge normal, as fi inteles stressul intalnirilor pe ascuns, al vorbitului pe ascuns. dar asa? ce iti aduce tie, in momentul asta, relatia cu el?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.