|
Nu esti logat.
Cine-i intelege pe barbati?!-9#153 2009-03-21 23:15:02
Re: Cine-i intelege pe barbati?!eu nu te inteleg. adica e evident ca nu te iubeste si tu stii asta, dar ramai cu el pentru ca il iubesti tu????? cum ramane cu stima ta de sine, cu sufletul tau, cu mintea ta...asta intelegi tu ca te implineste pentru ca iubesti tu????? din moment ce vezi clar ca nu ii este bine cu tine, tocmai pentru ca il iubesti ar trebui sa te desparti de el, din moment ce tu nu il faci fericit...un om rational si cu putina educatie nu face ce face el, se poarta asa de frustrat, complexat si badaran ce e...pai ce puii mei te lasi asa calcata in picioare????numai gandeste-te la cate ti-a facut??? asta ti se pare tie iubire??? nu e iubire, e dependenta ce simti tu pentru el de nesigura ce esti, nesiguranta care vine din parte familiei in prima instanta probabil, si apoi de la el. Credema si eu am probleme in familie si cu tatal meu, uneori cu stima mea, dar TOCMAI de aia nu as permite nimanui sa faca din mine ce vor ei. Sunt la fel de buna ca orice fiinta de pe planeta asta, si caninii vagabonzi merita mai mult respect decat cel pe care il primesti tu din partea lui. Si scuza-ma, faptul ca la 3 noaptea te-a dat mama ta afara din casa, el ar trebui sa fie prima persoana pe care sa te poti baza. Tu nu te poti baza nici macar pe prietenii tai tocmai din cauza lui. NICI O PERSOANA NU TE POATE JIGNI DECAT DACA TU LE PERMITI ASTA. Daca permiti sa te atinga asta. Ce semeni aia culegi. Meriti mai mult, trezeste-te la realitate si lasa-l pe el in mocirla in care ii este sufletul si mintea. Offline #154 2009-03-21 23:30:20
Re: Cine-i intelege pe barbati?!stiu Ewelina ca nu merita si stu ca e badaran si nesimtit.... si isi bate joc de mine... De cate ori vreau sa plec, ca si azi de altfel... ma intoarce si zice sa mai incercam, ca el nu vrea asta... Daca nu ma iubeste nu inteleg de ce nu ma lasa odata in pace, sa ne despartim odata si gata! as depasi si eu momentul, el ar fi fericit... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #155 2009-03-21 23:52:31
Re: Cine-i intelege pe barbati?!Vezi asta nu constientizezi tu. El nu are niciun interes sa te paraseasca, se poarta cu tine ca un porc si cand vede ca esti pe punctul de a renunta te intoarce inapoi cu vorbe dulci, pentru ca lui ii convine situatia, esti ca o marioneta disponibila oricand vrea el, gata sa-i indeplineasca orice nevoie si dorinta, de ce ar vrea sa nu te aiba in viata lui? esti acolo oricand simte nevoia fizica (chiar daca chipurile nu esti buna la pat, atunci dupa ce naiba mai faceti sex, daca el nu simte nicio placere) si orice furie si frustrare si le varsa pe tine pentru ca poate. Poate nu te lasa ca niciuna nu i-ar accepta toanele lui, iar in generala draga mea, cei care critica sunt cei complexati. Te-ai gandit vreodata ca poate o veche prietena i-a spus lui ca nu e bun la pat, sau e el complexat de ceva si isi varsa toata frustrarea pe tine? In general, cei foarte buni in ceva nu-i critica pe cei slabi, ci dimpotriva, ii indruma fara ca ei sa-si dea seama macar. Am o prietena asa, care nu are multa experienta in pat, si acum are un prieten de 2 luni, si ea s-a simtit putin complezata ca nu se prea pricepe ea intr-ale patului si stii ce i-a spus el "Lasa ca ai timp sa inveti, eu te iubesc oricum. Si nu ai de ce sa te simti nepriceputa, tu inveti repede." Observa diferenta. Offline #156 2009-03-22 00:02:46
Re: Cine-i intelege pe barbati?!am stat sa ma gandesc ....pana la urma il inteleg in unele situtii si simt ca el e persoana care ma cunoaste cel mai bine si ma intelege cel mai bne....cred ac exista si o dependenta de situatie sa zic asa..... nicio prietna de-a me nu ma intelege sustine cum o face el.... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #157 2009-03-22 03:37:49
Re: Cine-i intelege pe barbati?!cel mai mare pacat e ca te traumatizezi singura`... ca odata si odata tot o sa iesi din relatia asta... insa sechele raman... si astefel de sechele te pot urmari pe tot restu vietii...inconstient poate` e greu sa scapi de astfel de "amintiri" si mai ales ca tu esti predispusa d pe acum la multe chestii avand o personalitate slaba` Publicitateloading...
#158 2009-03-22 10:26:27
Re: Cine-i intelege pe barbati?!bineinteles ca nu se va desparti el de tine si asta din cauza ca nu va mai avea langa el la orice ora din zi sau noapte persoana pe care sa o terorizeze psihic. Pe cine vrei sa-si mai verse frustul? E complexat din cap pana-n picioare. Pot sa stiu ce inaltime are? Poate mai sufera si de complexul lui Napoleon. Ultima oara a fost editat de baciu (2009-03-22 10:28:37) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #159 2009-03-22 10:31:34
Re: Cine-i intelege pe barbati?!poate sa fie complexat si din punct de vedere intelectual, tu esti la facultate, iei note bune...el e la facultate???? si daca e ce note ia??? pentru ca evident incearca sa te faca sa te simti mai putin decat esti. Asa am o prietena care s-a casatorit in toamna dupa ce a terminat liceul, trebuia sa mearga la facultate, dar el nu a lasat-o...de ce??? daca ea are facultate si el nu, in viziunea lui, ea e net superioara lui, de ce sa fie asa??? Offline #160 2009-03-22 13:53:38Re: Cine-i intelege pe barbati?!Si mai credeam ca "relatia" mea merge prost Offline #161 2009-03-22 14:13:43
Re: Cine-i intelege pe barbati?!am citit si eu ce spunea adriana si pot sa zic ca si eu am avut parte de unele chestii din partea prietenului. si mie mi-a cerut sa ma schimb, eram eu mai bezmetica si libertina. si cu prietenii la fel a fost nu prea ii placea lui ce prieteni am si imi tot scotea in evidenta ce defecte au si asa...si incet am renuntat la ei. si apoi dupa ceva timp si-a dat seama ca ceva nu mai e bine..si mi-a cerut sa fiu iar eu cum eram inainte, deoarece ajunsesem sa fiu asa super plictisioatre. acuma am iar prieteni...altii fata de aia de atunci, relatia merge bine si sunt iar eu insusi. depinde si de persoana. multi incearca sa te adapteze modelului ideal (cred) si apoi realizeaza ca au stricat ceea ce de fapt i-a facut sa se indragosteasca de acea persoana. Offline #162 2010-01-17 12:35:47
Re: Cine-i intelege pe barbati?!Ma intalnesc cu un baiat de 2 saptamani,ne stiam din vedere de 1an insa acum 2 sapt s-a intamplat sa ne intalnim in club unde am stat de vorba si in cele din urma am ajuns sa ne intalnim,mesaje,telefoane.Ieri insa trebuia sa iesim in club impreuna,m-a sunat sa ma intrebe ce fac,foarte atent cu mine.S-a intamplat sa plec inainte cu prietenii mei in club si l-am anuntat unde sunt si ca il astept acolo...mi-a dat mesaj ca e cu prietenii lui in alt club si ca va veni la mine dar nu a mai venit...Ce parere aveti merita sa mai vorbesc cu el sau nu?Tin sa spun ca relatia nu este una serioasa insa m-a deranjat neseriozitatea lui... Offline #163 2010-01-17 12:40:13
Re: Cine-i intelege pe barbati?!foarte urat daca nici nu a inceput bine si deja face faze din astea. e neserios cum spui tu. hai ca poate s-o fi intamplat ceva si nu a mai putut, dar te anunta. ce ti-a spus dupa ? Offline #164 2010-01-17 12:47:22
Re: Cine-i intelege pe barbati?!i-am da mesaj sa-l intreb daca mai vine ca vad ca e neserios si nu se tine de cuvant si mi-a raspuns ca vine...dar nu a mai aparut Offline #165 2010-01-17 12:48:16
Re: Cine-i intelege pe barbati?!E neserios, depinde si cum s-a scuzat... Vezi tu cum evolueaza lucrurile mai ales ca e ceva de inceput. Vorbiti. Ultima oara a fost editat de aadriana (2010-01-17 13:56:27) Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #166 2010-01-17 13:44:44
Re: Cine-i intelege pe barbati?!Incearca sa vorbesti deschis cu el si zii ce nu iti place la el si ziis aincerce sa fie altfel ,daca nu ramane despartirea [pe de alta parte poate asa crede ca e bine...si poate asa ii e felul si nu ai ce ii face, dar incearca sa vorbesti deschis cu el...nu ii mai permite orice stiu ca il iubesti dar e greu si pentru tine! Offline #167 2010-01-17 13:47:32
Re: Cine-i intelege pe barbati?!il iubeste? dupa 2 sapt? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #168 2010-01-17 14:04:24
Re: Cine-i intelege pe barbati?!nu e vorba de iubire in 2 sapt,dar e normal sa ma deranjeze...probabil ca a baut cu baietii,s-a ametit...poate astazi ma va cauta sa-mi spuna de ce nu a mai venit Offline #169 2010-01-17 14:51:45
Re: Cine-i intelege pe barbati?!
] Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #170 2010-01-17 15:34:51
Re: Cine-i intelege pe barbati?!Si nu e neaparat neserios. S-o fi apucat de baut, o fi uitat ca a trecut timpul ... oai, sunt atatea motive! Prietenul meu nu m-a sunat de revelion si nici pe 1 toata ziua. Pentru ca a fost mai mult baut decat treaz si i s-a facut si rau. Ce sa ii fac? Sa ii tai capul? Nu stiu, mie mi se par puerile chestiile astea. Offline #171 2010-01-17 15:57:30
Re: Cine-i intelege pe barbati?!nici nu am de gand sa-i zic lucrurile astea...nu vreau sa par genul de fata stressanta,posesiva.Nu am nimic impotriva ca s-a intamplat sa nu mai vina,da inteleg probabil ca s-a simtit bine cu baietii,dar as fi vrut sa-mi dea un mesaj sa ma anunte,mi se pare o chestie de bun simt. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|