homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O carte buna!-2

#20 2009-03-09 23:58:33

skumpi
Vizitator

Re: o carte buna!

musai trb sa`mi iau o carte diablo

#21 2009-03-10 00:00:54

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

skumpi a scris:

imi place ca e autor modern tongue si is carti de actualitate sa zic asa`...
Unseprezce minute mi`a placut mult...ma regaseam in personaj...intr`un fel lol acu cativa ani lol
La raul Piedra am sezut si`am plans hjarta
si Veronica se hotareste sa moara a fost draguta`
aaaa si Diavolul si domnisoara Prym

si le`am mai citit si pe celelalte... Alchimistu , Zahir, Manualul razboinicului luminii dar astea nu m`au incantat in mod deosebit ...vorba ta...sa ma traumatizeze lol

unsprezece minute mi-a placut cel mai mult din tot ce am citit de Coelho. Probabil din cauza laturii erotice  18

Veronica se hotaraste sa moara am citit si am vazut si punerea in scena la Odeon, cu Catalina Mustata in rolul Veronicai big_smile Mi-a placut mult scena masturbarii pe pian rotfl

Alchimistul am citit, dar nu-mi amintesc mare branza din el big_smile

hai k m-ati pus pe treaba cu topicul asta

Poor is the man whose pleasure depends on another

#22 2009-03-10 00:03:26

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

si mie imi place f mult Coelho...am citit apropape toate cartile lui...

saptamana asta trebuie sa cumpar un cadou pt o prietena si ma gandeam la o carte, dar nu prea stiu ce a mai aparut nou si fain....aveti ceva sugestii?

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#23 2009-03-10 00:05:03

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

dintre moderni, contemporani Mario Vargas LLosa imi place cel mai mult si sunt pusa bine de tot pe colectia lui, am cam jumate, vreo 6 titluri luate. Si de la Marquez citesc tot acum, dar numai pentru delectare, caci e un povestitor extraordinar. il savurezi pur si simplu. Llosa e mai apropiat de Eliade ca gen, intra foarte mult in fantastic, e cu multa cultura, cea peruana, misticism peruan, vrajitorii, si niste personaje extraordinare. Mai ales barbatii imi plac foarte mult de la el; femeile nici una, le face cam proaste, desi foarte frumoase si dorite.
Iar pentru o atenta analiza a societatii contemporane si din cand in cand cate un roman fabulos: Umberto Eco. Eu ii citesc articolele in Business Magazin

Goodnight moon

#24 2009-03-10 00:06:44

Lelaina
Hero member

Hmm.. depinde ce fel de persoana.

Eu as prefera un clasic, sau o carte valoroasa. De ex, eu nu prea inghit cartiel astea din colectia Chic, sau carti "cum sa.. dragi nush ce, sa fii nush cum.." Mi se pare ca se taie copaci aiurea pt cartile astea...

Ah, uite, eu am in plan sa-mi cumpar 1984, de George Orwell, am auzit atatea despre cartea asta. Ma rama curiozitatea.

but then again, asa sunt eu smile Depinde si de prietena ta

Later edit: Si eu aprecie enorm o dedicatie pe carte... cartea asa, data impachetata in hartie colorata si atat... hate it... Am gasit mazgaleli pe cartile mamei de acum ani de zile... E un feeling atat de frumos hjarta

Ultima oara a fost editat de Lelaina (2009-03-10 00:08:17)

Publicitate

loading...

#25 2009-03-10 00:07:14

Finesse
Banat

maryahs a scris:

si mie imi place f mult Coelho...am citit apropape toate cartile lui...

saptamana asta trebuie sa cumpar un cadou pt o prietena si ma gandeam la o carte, dar nu prea stiu ce a mai aparut nou si fain....aveti ceva sugestii?

La editura Corint, grupul Leda au scos acum foarte multe carti si sunt impartite pe dragoste, life si din astea. toate beletristica. pe site-ul lor gasesti si descrierile.

Goodnight moon

#26 2009-03-10 00:09:17

maryahs
Insomniac member

pai nici eu nu o cunosc bine si nu ii stiu gusturile...eu ma gandeam la o carte de dragoste, sau ceva gen "Memoriile unei ghiese"... mie imi plac f mult "cartile -jurnal"

#27 2009-03-10 00:10:52

Finesse
Banat

Lelaina a scris:

Hmm.. depinde ce fel de persoana.

Eu as prefera un clasic, sau o carte valoroasa. De ex, eu nu prea inghit cartiel astea din colectia Chic, sau carti "cum sa.. dragi nush ce, sa fii nush cum.." Mi se pare ca se taie copaci aiurea pt cartile astea...

Ah, uite, eu am in plan sa-mi cumpar 1984, de George Orwell, am auzit atatea despre cartea asta. Ma rama curiozitatea.

but then again, asa sunt eu smile Depinde si de prietena ta

1984 as recomanda doar daca prietena e pusa pe istorie. trateaza brainwashingul, reducerea completa a omului la starea de idiotenie, de robot teleghidat, bineinteles este inclusa si o poveste de dragoste. cartea a fost interzisa din motive politice, de fascisti, comunisti si cum se mai numeau ei.

Goodnight moon

#28 2009-03-10 00:32:15

Lelaina
Hero member

Memoriile unei gheise a cumparat si mama. E dragut romanul smile

Dar eu tot pe ideea de opera raman big_smile

Hah... mi-am mai amintit nu roman, Giovanni Papinni (nu bag mana in foc ca asa se scrie), Un om sfarsit. carte de referinta pentru Eliade, eu asa am ajuns sa o citesc smile Seamana mult cu Romanul adolescentului miop hjarta

#29 2009-03-10 00:38:26

maryahs
Insomniac member

ce mult mi-a placut mie "Romanul adolescentului miop" hjarta cred ca am fost singura din clasa care am citit-o toata...trebuie sa vb cu cineva sa mi-o ia de la biblioteca sa o recitesc...

mie in general imi plac povestile oamenilor, imi plac mult cartile cu evrei, m-a fascinat povestea gheiselor... hjarta
de abea astept targul de carte sa imi reinnoiesc colectiile...big_smile

#30 2009-03-10 14:28:44

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Eu recomand cu caldura  "Arta conversatiei" de Ileana Vulpescu...o carte fff buna care face o radiologie pentru multiple tipuri umane... La fel si "Ramas bun casei parintesti", de aceeasi autoare, dar e mai buna prima.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#31 2009-03-10 15:22:20

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu citesc acum " barbatii sunt de pe marte, femeile sunt de pe venus" e foarte interesanta cartea am auzit multe despre ea. sunt prezentate diferentele dintre barbati si femei si ce intelege fiecare din comportament

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#32 2009-03-11 12:28:15

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

daca iti plac cartile de genul jurnal sau grup de editoriale...iti recomand "codul nebunelor maniere" de simona catrina...e foarte funny applause

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#33 2009-03-11 13:59:18

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

cititi eliade...mie imi place mult

one day we're gonna get somehow...rodnar

#34 2009-03-11 17:10:01

Lelaina
Hero member

pink_butterfly a scris:

daca iti plac cartile de genul jurnal sau grup de editoriale...iti recomand "codul nebunelor maniere" de simona catrina...e foarte funny applause

Eu nu gasesc... SUnt fana Simona Catrina, ii citesc articolele in tango hjarta are un stil extrem de funny

#35 2009-03-11 17:48:13

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

ultima pe care am citit-o asa de placere, pe langa cursuri pt master si carti de legislatie rutiera a fost "diavolul se imbraca de la prada" si mi-a placut mult, e o carte usoara insa mi-a placut stilul autoarei si mai ales umorul.

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#36 2009-03-11 19:42:12

Finesse
Banat

Lelaina a scris:

pink_butterfly a scris:

Eu nu gasesc... SUnt fana Simona Catrina, ii citesc articolele in tango hjarta are un stil extrem de funny

La editura Nemira este parca. De obicei la sectiunile de lifestyle se gasesc in librarii. Si daca nu ma insel si in Inmedio este si la supermarkete smile

Goodnight moon

#37 2009-03-11 22:24:36

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Cartea mea de suflet din copilarie: Elevul Dima dintr'a saptea. Am citit-o de vreo 3 ori si de fiecare data am plans de numa'  rodnar

#38 2009-03-12 00:41:26

emily02
Full member
Inregistrat: 2008-09-25

incearca ceva de Anais Nin..am citit Henry si June si Incest pana acum si ma opresc caci am ajuns s-o urasc pt senzualitatea si feminitatea ei, sunt invidioasa. probabil datorita varstei am picat asa in "mrejele" ei si am luat-o in serios dar merita totusi!

Staring at the sun, thinking it's the moon..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.