|
Nu esti logat.
O carte buna!-2#21 2009-03-10 00:00:54
Re: o carte buna!
unsprezece minute mi-a placut cel mai mult din tot ce am citit de Coelho. Probabil din cauza laturii erotice Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #22 2009-03-10 00:03:26
Re: o carte buna!si mie imi place f mult Coelho...am citit apropape toate cartile lui... iubesc si sunt iubita Offline #23 2009-03-10 00:05:03
Re: o carte buna!dintre moderni, contemporani Mario Vargas LLosa imi place cel mai mult si sunt pusa bine de tot pe colectia lui, am cam jumate, vreo 6 titluri luate. Si de la Marquez citesc tot acum, dar numai pentru delectare, caci e un povestitor extraordinar. il savurezi pur si simplu. Llosa e mai apropiat de Eliade ca gen, intra foarte mult in fantastic, e cu multa cultura, cea peruana, misticism peruan, vrajitorii, si niste personaje extraordinare. Mai ales barbatii imi plac foarte mult de la el; femeile nici una, le face cam proaste, desi foarte frumoase si dorite. Goodnight moon Offline #24 2009-03-10 00:06:44
Re: o carte buna!Hmm.. depinde ce fel de persoana. Ultima oara a fost editat de Lelaina (2009-03-10 00:08:17) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-10 00:07:14
La editura Corint, grupul Leda au scos acum foarte multe carti si sunt impartite pe dragoste, life si din astea. toate beletristica. pe site-ul lor gasesti si descrierile. Goodnight moon Offline #26 2009-03-10 00:09:17
Re: o carte buna!pai nici eu nu o cunosc bine si nu ii stiu gusturile...eu ma gandeam la o carte de dragoste, sau ceva gen "Memoriile unei ghiese"... mie imi plac f mult "cartile -jurnal" iubesc si sunt iubita Offline #27 2009-03-10 00:10:52
1984 as recomanda doar daca prietena e pusa pe istorie. trateaza brainwashingul, reducerea completa a omului la starea de idiotenie, de robot teleghidat, bineinteles este inclusa si o poveste de dragoste. cartea a fost interzisa din motive politice, de fascisti, comunisti si cum se mai numeau ei. Goodnight moon Offline #28 2009-03-10 00:32:15
Re: o carte buna!Memoriile unei gheise a cumparat si mama. E dragut romanul Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #29 2009-03-10 00:38:26
Re: o carte buna!ce mult mi-a placut mie "Romanul adolescentului miop" cred ca am fost singura din clasa care am citit-o toata...trebuie sa vb cu cineva sa mi-o ia de la biblioteca sa o recitesc... iubesc si sunt iubita Offline #30 2009-03-10 14:28:44
Re: o carte buna!Eu recomand cu caldura "Arta conversatiei" de Ileana Vulpescu...o carte fff buna care face o radiologie pentru multiple tipuri umane... La fel si "Ramas bun casei parintesti", de aceeasi autoare, dar e mai buna prima. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #31 2009-03-10 15:22:20
Re: o carte buna!eu citesc acum " barbatii sunt de pe marte, femeile sunt de pe venus" e foarte interesanta cartea am auzit multe despre ea. sunt prezentate diferentele dintre barbati si femei si ce intelege fiecare din comportament Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #32 2009-03-11 12:28:15
Re: o carte buna!daca iti plac cartile de genul jurnal sau grup de editoriale...iti recomand "codul nebunelor maniere" de simona catrina...e foarte funny http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #33 2009-03-11 13:59:18
Re: o carte buna!cititi eliade...mie imi place mult one day we're gonna get somehow... Offline #34 2009-03-11 17:10:01
Eu nu gasesc... SUnt fana Simona Catrina, ii citesc articolele in tango are un stil extrem de funny Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #35 2009-03-11 17:48:13
Re: o carte buna!ultima pe care am citit-o asa de placere, pe langa cursuri pt master si carti de legislatie rutiera a fost "diavolul se imbraca de la prada" si mi-a placut mult, e o carte usoara insa mi-a placut stilul autoarei si mai ales umorul. "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #36 2009-03-11 19:42:12
La editura Nemira este parca. De obicei la sectiunile de lifestyle se gasesc in librarii. Si daca nu ma insel si in Inmedio este si la supermarkete Goodnight moon Offline #37 2009-03-11 22:24:36
Re: o carte buna!Cartea mea de suflet din copilarie: Elevul Dima dintr'a saptea. Am citit-o de vreo 3 ori si de fiecare data am plans de numa' Offline #38 2009-03-12 00:41:26
Re: o carte buna!incearca ceva de Anais Nin..am citit Henry si June si Incest pana acum si ma opresc caci am ajuns s-o urasc pt senzualitatea si feminitatea ei, sunt invidioasa. probabil datorita varstei am picat asa in "mrejele" ei si am luat-o in serios dar merita totusi! Staring at the sun, thinking it's the moon.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|