homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O carte buna!-4

#58 2009-03-14 02:09:59

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: o carte buna!

Lisa See : Floare-de-Zapada si evantaiul secret (o carte despre viata femeilor dintr-o regiune a Chinei, in perioada cand era practicat obiceiul legari picioarelor)

#59 2009-03-14 19:48:49

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

al1na a scris:

Cel mai iubit dintre pamanteni smile ... apropo, stiti ca incepand de miercurea viitoare Jurnalul national o sa tipareasca in fiecare saptamana cate o carte de literatura romaneasca? inca nu stiu toate titlurile, dar sper sa includa cartile dragi copilariei mele hjarta

Aşadar, ?ncep?nd cu 18 martie, ?n fiecare miercuri aducem la chioşcuri, ?mpreună cu ziarul, şi un volum al literaturii rom?ne (10,9 lei). Puteţi găsi aici mai multe detalii.

Primele titluri programate sa apara in colectie:

* Cel mai iubit dintre păm?nteni vol 1- Marin Preda (18 martie)
* Cel mai iubit dintre păm?nteni vol 2 - Marin Preda (25 martie)
* Cel mai iubit dintre păm?nteni vol 3 - Marin Preda (1 aprilie)
* Maitreyi - Mircea Eliade (8 aprilie)
* P?nza de păianjen - Cella Serghi (15 aprilie)
* Craii de Curtea Veche - Mateiu Caragiale (22 aprilie)
* Enigma Otiliei vol 1- George Călinescu (29 aprilie)
* Enigma Otiliei vol 2 - George Călinescu (6 mai)
* ?ngerul a strigat - Fănuş Neagu (13 mai)

insa partea proasta e ca tirajul va fi de doar 150 000 de exemplare deci va fi mare" bataie pe carti" plus ca multe carti vor fi tiparite in 2 volume sau chiar 3 asta clar ca e marketing

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#60 2009-03-14 19:50:02

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

De cand caut si eu Maitrz! hjarta hjarta hjarta

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#61 2009-03-14 21:09:47

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

nikko, astea le stiam si eu ... cel mai iubit dintre pamanteni il am si eu, si tot in 3 volume, ceea ce mi se pare oky la capacitatea lui; enigma otiliei insa nu vad de ce ar trebui publicata in 2 volume; unul era suficient neutral

#62 2009-03-19 09:56:51

emily02
Full member
Inregistrat: 2008-09-25

nikko20 a scris:

al1na a scris:

Cel mai iubit dintre pamanteni smile ... apropo, stiti ca incepand de miercurea viitoare Jurnalul national o sa tipareasca in fiecare saptamana cate o carte de literatura romaneasca? inca nu stiu toate titlurile, dar sper sa includa cartile dragi copilariei mele hjarta

Aşadar, ?ncep?nd cu 18 martie, ?n fiecare miercuri aducem la chioşcuri, ?mpreună cu ziarul, şi un volum al literaturii rom?ne (10,9 lei). Puteţi găsi aici mai multe detalii.

Primele titluri programate sa apara in colectie:

* Cel mai iubit dintre păm?nteni vol 1- Marin Preda (18 martie)
* Cel mai iubit dintre păm?nteni vol 2 - Marin Preda (25 martie)
* Cel mai iubit dintre păm?nteni vol 3 - Marin Preda (1 aprilie)
* Maitreyi - Mircea Eliade (8 aprilie)
* P?nza de păianjen - Cella Serghi (15 aprilie)
* Craii de Curtea Veche - Mateiu Caragiale (22 aprilie)
* Enigma Otiliei vol 1- George Călinescu (29 aprilie)
* Enigma Otiliei vol 2 - George Călinescu (6 mai)
* ?ngerul a strigat - Fănuş Neagu (13 mai)

insa partea proasta e ca tirajul va fi de doar 150 000 de exemplare deci va fi mare" bataie pe carti" plus ca multe carti vor fi tiparite in 2 volume sau chiar 3 asta clar ca e marketing

oh, mami si-a pus pile la vanzatorul de la ziare si dragutul de el ii pastreaza cate un exemplar cu pretul vietii. lol intr-adevar, e bataie mare pe ele.
Abia astept sa ajunga la Maitreyi caci de Eliade n-am citit decat Domnisoara Christina si mi-o placut mult.
Acum am inceput Foxfire. Am vazut inainte filmul de nu stiu cate ori(cu Angelina Jolie) iar cand am dat si de carte nu m-am putut abtine! si cu Legaturi bolnavicioase mi se intampla la fel chicot

Staring at the sun, thinking it's the moon..

Publicitate

loading...

#63 2009-03-27 21:41:42

alexxxandra
Banat
Inregistrat: 2009-03-27

Well .. O carte buna ar fi .. "7 zile pentru o eternitate" de Marc Levy .. pt toti care au nevoie de o portie de zambet in viata lor .. e atat de dulce cartea .. m-a impresionat .. dupa ce am terminat-o am stat ore in sir uitandu-ma pe pereti si visand cu ochii deschisi .. smile ..
Alta ar fi "P.S. te iubesc " o carte ..putin mai trista , prima carte care a reusit sa ma faca sa plang ..

Sunt atatea carti frumoase .. cred ca-mi scapa acum .. hmm ..

Si acum cu dedicatie .. "Confesiunile unei neveste lenese" - Muffy Mead-Ferro

Sa nu mai pomenim despre.. celebra opera .. "Maestrul si Margareta" .. nu ??!! ..

smile Succes la citit !

Ultima oara a fost editat de alexxxandra (2009-09-04 00:00:31)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.