|
Nu esti logat.
PASTILE PTR. SLABIT????#1 2009-03-10 22:48:18
PASTILE PTR. SLABIT????Hi all,a incerkt cnv. pastile ptr slabit???cum sant cele din reviste"ptr 10 pastile achitati taxa de nusht` kt",sau altele kre intradevar au avut si rezultate?? Eu m-am nascut sa te iubesc ! 14+ Offline #2 2009-03-10 22:52:01
Re: PASTILE PTR. SLABIT????uite eu am incercat ceva de la farmacia naturista care nu creaza dependenta si chiar au fost bune.se cheama garcinia sau garcinia si crom si sunt din plante si ceva crom si nici nu sunt asa scumpe, un flacon costa 10 lei .se iau inainte de fiecare masa. eu le-am loat deoarece aveam un metabolism lent si acuma chiar e foarte bine. Ultima oara a fost editat de butterfly3 (2009-03-10 23:08:07) Offline #3 2009-03-10 22:57:22
Re: PASTILE PTR. SLABIT????Am luat reductil.A avut rezultate, dar si efecte adverse.Plus ca in momentul in care le-am lasat mi-am pus inapoi kg da-te jos.Nu mai cred in astfel de pastile.Mai bine miscare;nu neaparat fitness...ajunge si o plimbare mai lunga nu neaparat zilnica. Ultima oara a fost editat de Anca12 (2009-03-10 22:59:32) Offline #4 2009-03-10 23:19:51
Re: PASTILE PTR. SLABIT????si in urma acelei "garcinia si crom"ai slabit?..eu slabesc f greu desi nu mananc mai mult de 1 data pe zi max 2..fara paine..fac cv miskre.. Eu m-am nascut sa te iubesc ! 14+ Offline #5 2009-03-10 23:20:35
Re: PASTILE PTR. SLABIT????Sant pastile kre ajuta la slabit..si kte kg..stiu eu efecte adverse..nume..mtm fetele Eu m-am nascut sa te iubesc ! 14+ Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-10 23:26:03
Re: PASTILE PTR. SLABIT????
Organismul tau s-a obisnuit asa.Trebuie sa schimbi ceva.Mai multa miscare...eu in locul tau as manca putin, des si sanatos.Iti distrugi stomacul doar cu o masa pe zi. Offline #7 2009-03-10 23:49:03
Re: PASTILE PTR. SLABIT????deci eu am slabit...nu miraculos din prima ci cu timpul pastilele se iau gen 2 luni ca sa isi faca efectul. stiu ca la inceput slabisem 2 kg si eram super fericita...apoi am plecat din tara ptr 2 saptamani si am slabit din alte cauze mai mult cred..desi eu in acel timp inca luam pastile..si apoi cand m-am intors in tara aveam cu cu 3 kg mai putin gen. oricum de la cine am auzit de pastilele respective a avut si ea parte de rezultate si am zis sa le incerc pe piele proprie.si eu la fel ca tine mananc foarte putin si cateva mese si fara paine.dar cred ca e vorba de metabolism ca e lent.daca vre le poti incerc ..nu au reacti adverse si nu creaza dependenta.si apropo taie pofta de mancare si de dulciuri. Offline #8 2009-03-11 00:06:58
Re: PASTILE PTR. SLABIT????offf doamne prin kte trebuie sa treak FEMEIA Eu m-am nascut sa te iubesc ! 14+ Offline #9 2009-05-08 15:36:57
Re: PASTILE PTR. SLABIT????a incercat cineva super slim? eu am inceput sa iau pt slabit, pe prospect scrie ca nu interactioneaza cu anticonceptionalele dar sa fie luate la ore diferite. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #10 2009-05-08 19:51:41
Re: PASTILE PTR. SLABIT????si eu am luat Super Slim 1 saptaman in care am slabit 2 kg si in afara de senzatia de sete (care pt. mine a fost ok ca oricum nu beau cat trebuie zilnic) nu am avut alte probleme/simptome , m-am documentat inainte de a le lua iar consecintele folosirii lor nu sunt cu nimic mai rele de cat in urma unei diete..... Cele doua kg nu le-am putut da jos dupa aproape un an de dieta si sport! A iubi si a fi iubit este cea mai mare minune a Universului Offline #11 2009-05-08 23:25:34
Re: PASTILE PTR. SLABIT????http://forum.anticonceptionale.ro/t2086 … pfarm.html If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #12 2009-05-08 23:33:37
Re: PASTILE PTR. SLABIT????ms pt link ... oricum, mai mult m-ar interesa sa stiu daca afecteaza umva rolul anticonceptionalelor pt ca m-a speriat fata aceea (sunt si eu tare sperioasa, dar mai bine e asiguri din timp si sa previi decat sa tratezi) A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #13 2009-05-09 15:00:29
Re: PASTILE PTR. SLABIT????pe site-ul de unde am luat pastilele, ei zic ca nu interactioneaza...dar tot asa, sa fie luate totusi la ore diferite. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #14 2009-05-09 17:27:59
Re: PASTILE PTR. SLABIT????am eu doua prietene care erau chiar zvelte, iar de cand au luat ceva pastile naturiste de slabit au pierdut foarte multe kg, iar acum arata chiar bine. Eu nu am incercat pt ca nu am nevoie dar daca ar trebui sa slabesc considerabil as lua si eu Offline #15 2009-05-11 20:53:54
Re: PASTILE PTR. SLABIT????am auzit ca in majoritatea (nu toate) cazurile au efect de yo-yo. stiu pe cineva care a slabit spectaculos 15 kg si dupa 3 luni pusese 20 inapoi, fara sa manance cine stie cat Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #16 2009-05-11 21:51:48
Re: PASTILE PTR. SLABIT????am o colega la fac. si ea a luat si ink ia superslim..a slabit mult:|:, a spus k ii este doar sete si ca i se usuca buzele... Eu m-am nascut sa te iubesc ! 14+ Offline #17 2009-05-11 22:22:54
Re: PASTILE PTR. SLABIT????
asa se intampla cu toate...slabesti si apoi le pui `napoi #18 2009-05-14 16:07:11
Re: PASTILE PTR. SLABIT????eu consider ca pui inapoi kg slabite in cazul in care revii la vechiul stil de viata. ma refer la un stil nesanatos, cu multe prajesli, mancaruri grase etc. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #19 2009-05-14 16:23:32
Re: PASTILE PTR. SLABIT????Eu sunt convinsa ca daca nu ai lua pastile ci doar ai manca sanatos ai slabi mai frumos si mai sanatos decat asa. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|