|
Nu esti logat.
Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatiei-2
#20 2009-03-16 13:41:23
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatiei
nu am cu cine....si el are vasectomia facuta ... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #21 2009-03-16 13:43:12
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieipai de sarcina nu se pune problema... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #22 2009-03-16 16:06:22
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieisalut fetelor ,noroc ca exista forumul asta ,e de mare ajutor !apelez iar la voi sa ma sfatuiti in urmatoarea problema as vrea sa aman data menstruatiei cu 10-12 zile ,asta abia in luna mai . Voi ce ziceti: Offline #23 2009-03-16 20:05:48
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieieu as zice sa unesti doua folii...acesta varianta e de obicei recomandata Offline #24 2009-03-16 20:16:12
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieimersi Lady ! Mai astept pareri ,sincera sa fiu nu prea stiu cum e mai bine sa fac ... Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-18 09:36:06
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieiBuna fetelor. Si eu vreau sa-mi schimb data menstruatiei, sper sa nu ma fi trezit prea tarziu. Eu iau Logest, astazi este a doua zi de pauza, iar martea viitoare ar trebui sa incep o noua folie. Avand in vedere ca imi vine menstruatia exact vineri, in a patra zi de pauza, nu e tocmai placut, asa ca va rog sa imi spuneti daca mai pot modifica ceva acum sau este prea tarziu (ideal ar fi sa-mi vina cu 2-3 zile inainte fata de obicei, adica marti sau miercuri in loc de vineri). Am incercat sa fac o programare la doctoressa, dar abia luni este disponibila...so.....voi ce spuneti?...astept un sfat, multumesc. Offline #26 2009-03-18 09:38:15
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieidaca vrei sa-ti vina mai devreme, incepe folia noua cu 2-3 zile mai devreme si ai rezolvat Offline #27 2009-03-18 15:22:53
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatiei
Ok multumesc....deci eu o sa incep pur si simpu o noua folie de sambata in loc de marti si totul decurge normal?....sau trebuie sa procedez asa cum ai scris tu mai sus? Si inca ceva..sunt protejata pe perioada asta cu schimbarea, sau trebuie extra protectie?...mersi inca o data si scuze ca va tot sacai cu intrebarile. Offline #28 2009-03-18 15:25:39
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieiai zis mai devreme, deci da, incepi folia mai devreme (sambata) si nu e nevoie de protectie suplimentara Offline #29 2009-11-16 13:36:41
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieiAs vrea si eu sa-mi intarzii menstra cateva zile, avand in vedere ca in decembrie o sa tot plec in excursii. Problema e ca nu mai iau anticonceptionale deloc... Am luat ac vreo 2 ani si de un an m-am oprit. Ma gandeam sa iau luna asta Desorelle (din astea luam in acei 2 ani, recomandate de medic). Asa stiu exact cand vine si nu mai stau cu griji. Credeti ca e vreo problema daca fac asa? Sau e vreo modalitate sa aman fara ac? Offline #30 2009-11-20 13:23:54
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieiSe poate un raspuns si pt mine? Scuze pt insistenta.... Offline #31 2009-11-20 14:38:44
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieieu zic k faci bine...si asa vei fi si protejata "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #32 2009-11-20 18:49:06
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieiMultumesc frumos, YoHanna! Offline #33 2010-02-25 23:16:08
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieifetelor vreau sami schimb si io ziua menstruatiei ...imi vine sabata dar vreau sami vina duminica ..cum fac??? unele fete miau spus sa incep 1 pastila din blister exact in ziua in care vreau sa-mi vina ....va rog sa ma ajutati ... Offline #34 2010-02-25 23:34:22
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieiiei cu o pilula(de pe o folie de rezerva) in plus...si astfel ti se decaleaza cu 1 zi "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #35 2010-02-28 22:40:42
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieifetelor am o problema... in ianuarie mi` a venit de 2 ori menstruatie prin urmare mi s`au decalat datele in care ar fi trebuit sa imi vina in lunile urmatoare... problema e ca eu fac nunta in 22 Mai si dupa cum mi` am calculat prin 21-22 ar trebui sa imi vina iar... si va fii horror.... ideea e urmatoarea eu am intrerupt in toamna anticonceptionalele pt ca am inteles ca e bine sa le intrerupi inainte cu cateva luni ca sa nu afecteze sarcina(am luat Microgynon) pt ca vrem bebe si am vrea sa incercam sa il facem prin mai-iunie... deci... anti nu prea as mai lua doar ca sa imi schimb data ciclului pt ca vream neaparat bebe si mi` e frica sa nu imi afecteze viitoarea sarcina... m` am gandit ca daca as lua cateva pastile pe care sa le intrerup si sa imi vina menstruatia mai repede decat ar trebui... ar afecta cu ceva? Offline #36 2011-05-28 19:46:58
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieiAm si eu o problema: Offline #37 2011-05-28 20:00:54
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieiContinua cu blisterul. O sa ai in continuare mini menstruatia asta dar o sa treaca dupa ce iei inca 10-15 pastilute. Dar dupa ce termini si blisterul asta sa faci neaparat pauza aceea de 7 zile. Apoi poti incepe normal. Ultima oara a fost editat de Seth (2011-05-28 20:05:18) Offline #38 2012-09-09 20:22:54
Re: Sarirea peste un ciclu menstrual si schimbarea zilei menstruatieiIntrebare: Daca vreau sa imi mut ziua in care vine ciclul cu trei zile mai devreme pot sa nu iau ultimele 3 pastile de pe blister? E ok sau nu se face asa? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|