homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Crede ca il insel-3

#39 2009-03-11 19:08:00

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: crede ca il insel

Daca zici k si fosta lui nevasta la inselat poate de asta ii e asa greu sa aiba incredere...desi se presupune ca ar tb totusi sa aiba incredere ca doar esti sotia lui,eu cred din ce povestesti tu ca voi aveti probleme de comunikare de mai mult timp deci faza asta pt el a fost probabil picatura care a umplut paharul...daca nu vr sa vb cu tine inseamna ca lui i s a implementat adanc in capul lui ca il inseli si nu vr sa mai auda si ce ai tu de zis....daca refuza un dialog k tine,eu zic( si poate ti se pare o metoda si o parere puerila dar incerc sa te ajut),sa cumperi o felicitare si sa scrii cateva randuri cu ceea ce simti tu,cu ce stii tu ca ai putea sa l determini sa te creada...poate in felul asta el va intelege mai bine,nu toata lumea e comunicativa mai ales cand e suparata/deranjata de un lucru.

#40 2009-03-11 19:16:13

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Caută să nu-i mai motive. Chiar dacă poate nu o faci, sunt mici semne care-i dau impresia că o faci sau ai putea să o faci. E dificil, dar cu puţin efort ?l poţi ajuta.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#41 2009-03-11 20:07:42

vanilia
Full member
Inregistrat: 2007-08-01

aha... am discutat iar in seara asta si a spus "stai linistita" (pe un ton slab si rece, aproape ca nu l'am auzit), ca si cum incerca sa ma linisteasca, dar nu e el, il simt, nu stiu ce sa ma fac, incep sa ma gandesc ca o sa vrea sa divorteze, asa e el.

suntem casatoriti de un an.

Ultima oara a fost editat de vanilia (2009-03-11 20:08:19)

#42 2009-03-11 20:15:51

skumpi
Vizitator

cum sa divortete mai pt atata ? yikes
pai acum zic si eu... si iubirea pt tine unde e ?
eu zic sa`l scuturi de 2 -3 ori sa`si revina la realitate
nush cati ani are da parerea mea e ca debordeaza de imaturitate !
nici nu ma mir ca fosta l`a inselat neutral da cat d paranoic e...

#43 2009-03-11 20:23:16

vanilia
Full member
Inregistrat: 2007-08-01

eu am 22 el 35, e f matur ca si mine, abia ne'am facut casa, ne'am inteles bine pana in prezent, nu as vrea sa divortez si sa ma recasatoresc cu un fumator si sa locuiesc cu el intr'o garsoniera sad plus ca intre noi s'a creat o legatura, intre mine si sotul meu, of.. nu stiu ce sa ma mai fac

Publicitate

loading...

#44 2009-03-11 20:27:23

skumpi
Vizitator

poate e matur in alte privinte... insa aici in nici un caz !
o persoana matura sta si discuta... si incearca sa gaseasca rezolvari la probleme...nu da cu pumnu in masa si pleaca iar apoi tace !
esti sigura ca a reusit sa treaca peste despartirea de fosta ?

#45 2009-03-11 20:37:09

James
Banat

Nu e vorba de maturitate c?t de vorba aia: c?nd te frigi cu ciorbă, sufli şi-n iaurt.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#46 2009-03-11 20:56:46

skumpi
Vizitator

sa fim seriosi...cate persoane femeie sau barbati n`au fost inselati...se intampla asta e... asta nu inseamna ca trebuie sa terorizezi persoana de langa tine cu gelozie obsesiva... si pt ce ? ca a cautat un nume`
si apoi sa iei pozitia mutului...
intr`o relatie si mai ales ca e vorba de sot si sotie...trebuie cu necesitate sa exista incredere... ca doar nu o sa stai toata viata sa urmaresti ce face cel de langa tine si sa`l banuiesti d toate relele posibile ca vezi Doamne tu ai fost inselat
so what ? move on...
de ce trebuie cineva sa fie victima problemelor tale si sa plateasca pt ce a facut nush`cine ? nu mi se pare deloc corect ca ea sta si sufera , pt ca a vrut sa`i faca o surpriza si el a interpretat cu totu gresit si gata a cazut ceru pe pamant:|

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-03-11 20:57:35)

#47 2009-03-11 21:02:28

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Fiecare relatie are particularitatile sale, iti spun insa cum procedam noi. Nu lichidam un subiect pana nu suntem ambii impacati. Cred ca e mai bine sa ai certuri monstruase cu tipete si spus tot ce e de spus, decat perioade lungi cu saptamanile in care nu comunicati, iar cand o veti face va fi complet in afara subiectului ce a provocat ingnorarea. Daca al meu se ducea in curte, ma duceam dupa el si atat insistam pana imi spunea ce motive de suparare are, de unde pana unde banuielile, de ce ma suspecteaza si nu crede in cuvantul meu. La mine insistentele au dat intotdeauna roade. Adevarul este ca am invatat in multi ani din relatia parintilor mei, care spre satisfactia mea(actuala), erau exact opusul nostru, erau aceia ce stateau cu saptamanile: unul in curte, alta in bucatarie...

Am vrut sa mai adaug ceva, nu trebuie sa-ti ceri scuze. De altfel ce ai spune?
"-Scuza-ma ca am cautat un nume pe google!" (!?) Cauta doar sa lamuresti situatia, cere-i sa-ti explice calm si frumos, bogat in argumente pe ce se bazeaza atunci cand, prin felul sau de a se comportam, te acuza de cine stie ce grozavii. Incearca sa-i arati adevarul, in fond ai tastat doar un nume: puteai cauta un fost coleg de liceu, te gandeai la un nume pentru viitorul vostru copil si doreai sa vezi ce inseamna si de unde provine s.a.m.d. Mi se pare absurd ca asa o intamplare ii poate trezi suspiciune. Cred ca sta cam prost la capitolul incredere in tine si o spun cu parere de rau.

Numai bine si seninatate!

Ultima oara a fost editat de Tei (2009-03-11 21:08:14)

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#48 2009-03-11 21:07:29

skumpi
Vizitator

asa eram si noi... si stateam cu supararea in noi si gura inchisa si nu ne vorbeam cu zilele... voi stiti prea bine neutral si am ajuns d multe ori la cearta din cauza orgoliului...dar am reusit sa trecem peste...noroc cu iubirea ca e mare hjarta acum cand e ceva... zicem...cel putin eu... si nu mai stau nici eu sa ma supar din toate chichitele ca un copil mik , ca b s`a uitat nush`cum la mine sau ca mi`a zis nush ce`tongue drept dovada nu ne mai certam si totu e okey...

#49 2009-03-11 21:13:04

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Fiecare persoana e diferita, desigur. Eu sunt gata sa merg pana in panzele albe atunci cand vine vorba de comunicare, avand in vedere prin ce am trecut din lipsa ei. Oricat de manios l-as face, oricata furie as putea sa-i provoc insistand eu vorbesc, uneori mai plangand, alteori mai printre tipete insa vorbesc si ma plimb dupa el oriunde s-ar duce. Ne rezolvam mereu problemele, niciodata nu ne tine supararea mult. Chiar daca uneori dupa "discursul" meu nu are nimic de adaugat, stiu ca dupa cateva ore are sa vina el sa-mi vorbeasca, lamurit!

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#50 2009-03-12 00:06:02

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Doamne Vanilia nu-mi vine sa cred cate asemenari exista intre logodnicul meu si sotul tau... mai ales k diferenta de varsta e cam aceeasi intre noi... eu 22 si el 34. Si el are aceeasi inchidere in el si nu discuta foarte mult , facem o discutie scurta si dup-aia inchide repede subiectul si se inchide in el.
Te pot ajuta spunandu-ti k faptul k fosta sotie l=a inselat, asta inseamna clar k are "sechele" si niste frici nejustificate duse catre paranoia. Cu asta te vei confunta toata viata, iti spun sincer.
Pentru el subiectul este incheiat si daca tot insisti nu cred k il vei ajuta , ci dimpotriva il vei zgandari mai tare. Eu zic sa o lasi asa si ii va trece ... sau te poti duce si ii spui pe un ton rastit si ofensator cat de jignita te simti k gandeste acest lucru despre tine. Doar asa va intelege si el ca reactioneaza din frica si din paranoia.
Faptul ca vroiam sa ii vorbesti pe tonul umil din scrisoare nu te ajuta nici pe tine nici situatia cu nimik. Vei face mai rau!
Asa k du-te ferm la el si spune-i convinsa si dintr-o rasuflare ca suprareactioneaza si ca nici in ruptul capului nu il vei insela.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#51 2009-03-12 00:24:27

James
Banat

Mai rău e de cei cu mame curve, care au lăsat o amprentă ad?ncă ?n ei... că cei ?nşelaţi de neveste mai pot fi ?reparaţi?.

#52 2009-03-12 11:11:11

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

skumpi a scris:

sa fim seriosi...cate persoane femeie sau barbati n`au fost inselati...se intampla asta e... asta nu inseamna ca trebuie sa terorizezi persoana de langa tine cu gelozie obsesiva... si pt ce ? ca a cautat un nume`
si apoi sa iei pozitia mutului...
intr`o relatie si mai ales ca e vorba de sot si sotie...trebuie cu necesitate sa exista incredere... ca doar nu o sa stai toata viata sa urmaresti ce face cel de langa tine si sa`l banuiesti d toate relele posibile ca vezi Doamne tu ai fost inselat
so what ? move on...
de ce trebuie cineva sa fie victima problemelor tale si sa plateasca pt ce a facut nush`cine ? nu mi se pare deloc corect ca ea sta si sufera , pt ca a vrut sa`i faca o surpriza si el a interpretat cu totu gresit si gata a cazut ceru pe pamant:|

exact...ma exaspereaza persoanele care se cred indreptatite sa fie  suspicioase la fiecare pas al  partenerului doar pt ca au fost inselate in trecut....si ce........cine l-a inselat era una,sotia e alta.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#53 2009-03-12 11:23:49

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

James a scris:

Mai rău e de cei cu mame curve, care au lăsat o amprentă ad?ncă ?n ei... că cei ?nşelaţi de neveste mai pot fi ?reparaţi?.

yikes

one day we're gonna get somehow...rodnar

#54 2009-03-12 11:35:14

James
Banat

Ce? Un emoticon aruncat acolo nu zice nimic. Sau spune, dar nu lucrururi bune.

#55 2009-03-12 17:32:27

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

mi se pare cam aiurea sa ii scrii, mai ales ca nu ai facut nimic gresit. Si mi-e teama sa nu interpreteze altceva...
oricum, mai bine te superi tu (macar ai motive) ce naiba e asta? Asa poate se trezeste la realitate.
Totusi, cred ca problema este diferenta de varsta. (el fiind mai mare, ii este frica sa nu il inseli cu cineva de varsta ta de ex, sau mai tanar ca el...cine stie ce o avea in cap)...daca are sechele dupa fosta, atunci sa se duca la un psi, doar nu o sa te chinuie cu faze de genul asta toata viata.
ce se intampla daca te va vedea intr-o zi vorbind cu un tip (fie el si un coleg de serviciu de exemplu)....atunci sa te tii.
Mi se pare destul de nasola situatia ta.... cred ca este momentul sa pui piciorul in prag un pic. cu orice risc, totusi ai si tu un drept, o viata, nu meriti sa te chinui si sa suferi pentru orice tampenie.

Sper sa se rezolve, multa rabdare.
Si sa fi iubita.

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#56 2009-03-12 17:44:31

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

James a scris:

Ce? Un emoticon aruncat acolo nu zice nimic. Sau spune, dar nu lucrururi bune.

nu mi place ce ai scris ...asta spune smile

one day we're gonna get somehow...rodnar

#57 2009-03-12 19:28:51

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

vanilia a scris:

eu am 22 el 35, e f matur ca si mine, abia ne'am facut casa, ne'am inteles bine pana in prezent, nu as vrea sa divortez si sa ma recasatoresc cu un fumator si sa locuiesc cu el intr'o garsoniera sad plus ca intre noi s'a creat o legatura, intre mine si sotul meu, of.. nu stiu ce sa ma mai fac

Sper sa nu fie interpretat ce spun ca fiind ceva rautacios..
Problema ta e ca abia ti-ai facut o casa si ca daca divortezi poate o sa stai intr-o garsoniera cu un fumator ?  wow  wow  wow
Gandeste-te si tu de 2 ori inainte de a spune unele lucruri, ca daca eram sotul tau si auzeam ceva asemanator se ducea drq tot.. ca ai zis chestia de mai sus sau ca ai fi zis ca stai cu el pentru ca totul e comod e acelasi lucru.
Problema ta ar trebui sa fie felul lui de a fi prea suspicios si faptul ca l=ai ranit..chiar si neintentionat. Du-te la el si explica-i de ce cautai id-ul respectiv, eventual ii explici de o mie de ori pana pricepe, spune-i ca te doare starea lui, ca nu suporti sa-l vezi trist, abatut, pana la urma e normal sa nu-ti fie nici tie bine daca omul pe care-l iubesti nu e ok.
Daca e asa matur de ce se comporta ca un copil?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.