|
Nu esti logat.
Crede ca il insel-3#39 2009-03-11 19:08:00
Re: crede ca il inselDaca zici k si fosta lui nevasta la inselat poate de asta ii e asa greu sa aiba incredere...desi se presupune ca ar tb totusi sa aiba incredere ca doar esti sotia lui,eu cred din ce povestesti tu ca voi aveti probleme de comunikare de mai mult timp deci faza asta pt el a fost probabil picatura care a umplut paharul...daca nu vr sa vb cu tine inseamna ca lui i s a implementat adanc in capul lui ca il inseli si nu vr sa mai auda si ce ai tu de zis....daca refuza un dialog k tine,eu zic( si poate ti se pare o metoda si o parere puerila dar incerc sa te ajut),sa cumperi o felicitare si sa scrii cateva randuri cu ceea ce simti tu,cu ce stii tu ca ai putea sa l determini sa te creada...poate in felul asta el va intelege mai bine,nu toata lumea e comunicativa mai ales cand e suparata/deranjata de un lucru. Offline #40 2009-03-11 19:16:13
Re: crede ca il inselCaută să nu-i mai motive. Chiar dacă poate nu o faci, sunt mici semne care-i dau impresia că o faci sau ai putea să o faci. E dificil, dar cu puţin efort ?l poţi ajuta. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #41 2009-03-11 20:07:42
Re: crede ca il inselaha... am discutat iar in seara asta si a spus "stai linistita" (pe un ton slab si rece, aproape ca nu l'am auzit), ca si cum incerca sa ma linisteasca, dar nu e el, il simt, nu stiu ce sa ma fac, incep sa ma gandesc ca o sa vrea sa divorteze, asa e el. Ultima oara a fost editat de vanilia (2009-03-11 20:08:19) Offline #42 2009-03-11 20:15:51
Re: crede ca il inselcum sa divortete mai pt atata ? #43 2009-03-11 20:23:16
Re: crede ca il inseleu am 22 el 35, e f matur ca si mine, abia ne'am facut casa, ne'am inteles bine pana in prezent, nu as vrea sa divortez si sa ma recasatoresc cu un fumator si sa locuiesc cu el intr'o garsoniera plus ca intre noi s'a creat o legatura, intre mine si sotul meu, of.. nu stiu ce sa ma mai fac Offline Publicitateloading...
#44 2009-03-11 20:27:23
Re: crede ca il inselpoate e matur in alte privinte... insa aici in nici un caz ! #45 2009-03-11 20:37:09
Re: crede ca il inselNu e vorba de maturitate c?t de vorba aia: c?nd te frigi cu ciorbă, sufli şi-n iaurt. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #46 2009-03-11 20:56:46
Re: crede ca il inselsa fim seriosi...cate persoane femeie sau barbati n`au fost inselati...se intampla asta e... asta nu inseamna ca trebuie sa terorizezi persoana de langa tine cu gelozie obsesiva... si pt ce ? ca a cautat un nume` Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-03-11 20:57:35) #47 2009-03-11 21:02:28
Re: crede ca il inselFiecare relatie are particularitatile sale, iti spun insa cum procedam noi. Nu lichidam un subiect pana nu suntem ambii impacati. Cred ca e mai bine sa ai certuri monstruase cu tipete si spus tot ce e de spus, decat perioade lungi cu saptamanile in care nu comunicati, iar cand o veti face va fi complet in afara subiectului ce a provocat ingnorarea. Daca al meu se ducea in curte, ma duceam dupa el si atat insistam pana imi spunea ce motive de suparare are, de unde pana unde banuielile, de ce ma suspecteaza si nu crede in cuvantul meu. La mine insistentele au dat intotdeauna roade. Adevarul este ca am invatat in multi ani din relatia parintilor mei, care spre satisfactia mea(actuala), erau exact opusul nostru, erau aceia ce stateau cu saptamanile: unul in curte, alta in bucatarie... Ultima oara a fost editat de Tei (2009-03-11 21:08:14) Offline #48 2009-03-11 21:07:29
Re: crede ca il inselasa eram si noi... si stateam cu supararea in noi si gura inchisa si nu ne vorbeam cu zilele... voi stiti prea bine si am ajuns d multe ori la cearta din cauza orgoliului...dar am reusit sa trecem peste...noroc cu iubirea ca e mare acum cand e ceva... zicem...cel putin eu... si nu mai stau nici eu sa ma supar din toate chichitele ca un copil mik , ca b s`a uitat nush`cum la mine sau ca mi`a zis nush ce` drept dovada nu ne mai certam si totu e okey... #49 2009-03-11 21:13:04
Re: crede ca il inselFiecare persoana e diferita, desigur. Eu sunt gata sa merg pana in panzele albe atunci cand vine vorba de comunicare, avand in vedere prin ce am trecut din lipsa ei. Oricat de manios l-as face, oricata furie as putea sa-i provoc insistand eu vorbesc, uneori mai plangand, alteori mai printre tipete insa vorbesc si ma plimb dupa el oriunde s-ar duce. Ne rezolvam mereu problemele, niciodata nu ne tine supararea mult. Chiar daca uneori dupa "discursul" meu nu are nimic de adaugat, stiu ca dupa cateva ore are sa vina el sa-mi vorbeasca, lamurit! Offline #50 2009-03-12 00:06:02
Re: crede ca il inselDoamne Vanilia nu-mi vine sa cred cate asemenari exista intre logodnicul meu si sotul tau... mai ales k diferenta de varsta e cam aceeasi intre noi... eu 22 si el 34. Si el are aceeasi inchidere in el si nu discuta foarte mult , facem o discutie scurta si dup-aia inchide repede subiectul si se inchide in el. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #51 2009-03-12 00:24:27
Re: crede ca il inselMai rău e de cei cu mame curve, care au lăsat o amprentă ad?ncă ?n ei... că cei ?nşelaţi de neveste mai pot fi ?reparaţi?. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #52 2009-03-12 11:11:11
Re: crede ca il insel
exact...ma exaspereaza persoanele care se cred indreptatite sa fie suspicioase la fiecare pas al partenerului doar pt ca au fost inselate in trecut....si ce........cine l-a inselat era una,sotia e alta. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #53 2009-03-12 11:23:49
one day we're gonna get somehow... Offline #54 2009-03-12 11:35:14
Re: crede ca il inselCe? Un emoticon aruncat acolo nu zice nimic. Sau spune, dar nu lucrururi bune. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #55 2009-03-12 17:32:27
Re: crede ca il inselmi se pare cam aiurea sa ii scrii, mai ales ca nu ai facut nimic gresit. Si mi-e teama sa nu interpreteze altceva... Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #56 2009-03-12 17:44:31
nu mi place ce ai scris ...asta spune one day we're gonna get somehow... Offline #57 2009-03-12 19:28:51
Sper sa nu fie interpretat ce spun ca fiind ceva rautacios.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|