|
Nu esti logat.
Crede ca il insel-5#77 2009-03-13 21:54:53
Re: crede ca il insel
nu stiu ce sa mai cred , ma enerveaza ca trebuie sa fiu mereu cu ochii in patru asa...degeaba Offline #78 2009-03-13 21:56:33
stiu, ciudat... lucrand la un ziar la inceputul relatiei noastre a banuit ca il insel cu un reporter cu vreo 30 ani mai mare ca EL, cu care mergeam pe teren. Offline #79 2009-03-13 21:58:46
Re: crede ca il inseltrebe sa ii explici foarte frumos...cu calm...il legi si te uiti la el in ochi: te iubesc, atata timp cat tu imi oferi tot ce imi trebuie nu am DE CE sa te insel...plus ca nu te insel pt ca te iubesc! intelege!!! Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-03-13 22:02:39) Offline #80 2009-03-13 22:01:06
Re: crede ca il insel omg "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #81 2009-03-13 22:05:05
Re: crede ca il inseldar de ce nu te inchide intr-o cutie de cristal? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#82 2009-03-13 22:07:03
Re: crede ca il inselok ok...a acceptat deja, s-a maritat.. asta e Offline #83 2009-03-13 22:10:17
Re: crede ca il insellove,increderea e ingredientul principal intr-o relatie..... fara asta "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #84 2009-03-13 22:13:38
vanilla nu e normal sa faci astfel de sacrificii. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #85 2009-03-13 22:16:27
Re: crede ca il inseldoamne fereste....mai incolo o sa te inchida in casa. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #86 2009-03-13 22:16:47
Re: crede ca il inseleu nu stiu ce altceva mai poate fi facut, decat sa stai de acum inainte cu ochii in patru si cu frica in san sa nu banuiasca ceva. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #87 2009-03-13 22:24:36
asta ma intreb si eu sau cumva s`a casatorit cu tine de frica de a nu ramane singur? te vede cumva ca pe un trofeu? o nevasta tanara si frumoasa cu care sa se mandreasca la diferite evenimente? (daca va permiteti o casa la curte este evident ca are o functie importanta) ... doar parerea mea sincera ... Offline #88 2009-03-13 22:27:55
Re: crede ca il inselEu sunt de parere ca gresala ai facut-o atunci cand ai acceptat asa ceva (sa renunti la locul de munca, sa socializezi cu persoane de sex opus, si sa iei aceste lucruri ca fiind normale) si acum suporti consecintele propriilor tale alegeri... Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-03-13 22:28:55) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #89 2009-03-13 23:04:36
Re: crede ca il inselE puţin sărit tipul. Are nevoie de puţin contact cu realitatea. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #90 2009-03-13 23:06:55
numa' putin?! "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #91 2009-03-13 23:08:32
Re: crede ca il inselNimeni nu e perfect şi ?nţeleg. Stai cu mine de vorbă, faţă-n faţă, juma' de oră şi-ţi demonstrez asta. Eventual ?ţi fac praf ?ncrederea ?n tine. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #92 2009-03-13 23:13:58
Re: crede ca il inselMăi, nu-i numai vina lui in toata treaba asta. Si ea a greşit pt că a acceptat...insă din păcate nu prea văd căi de rezolvare.Pt ca problema nu e faptul ca a căutat ea numale individului ăla pe net. Problema e lipsa ?ncrederii şi faptul că ea a făcut orice pt ca el să nu o banuiască, c?nd din contră ar fi trebuit să iasă c?t mai mult impreună (pt ca el să vadă că ea paote comunica cu alţii fără să ?l ?nşele) să ?l pună să se confrunte cu cituaţia pt a o putea accepta şi ?nţelege. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #93 2009-03-13 23:18:25
Re: crede ca il inselO altă idee ar fi să-l supună la acelaşi tratament. Cu o atitudine isterică şi plină de ne?ncredere faţă de el. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #94 2009-03-13 23:20:55
Re: crede ca il inselCred că asta ar fi trebuit să facă tot la ?nceput. Iţi dai seama cum ar reacţiona el dacă ea ar face asta acum? După ce l-a ?nvăţat să ?i fie satisfacută orice dorinţă? Chiar dacă uneori de-a dreptul eronată? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #95 2009-03-13 23:21:32
Re: crede ca il inseleu zic sa incerci cu vorba buna si explicandu`i mult...vb lu pitzi...umbland dupa el prin casa.. sa-i schimbi gandirea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|