|
Nu esti logat.
Cum ii zic ca nu-l mai vreau?...#1 2009-03-13 18:55:52
cum ii zic ca nu-l mai vreau?...buna ...sper sa imi dati ceva idei:) Offline #3 2009-03-13 19:20:35
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...pai e simplu.....spune-i exact ce simti. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #4 2009-03-13 19:22:05
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...Eu am fost in situatie asemanatoare si tot ce pot sa spun este ce te sfatuieste si Andra - spune-i exact ce simti... Offline #5 2009-03-13 19:25:55
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...cristina, eu zic sa ii spui ca pur si simplu tu nu mai simti relatia respectiva si ca din pacate ti s-au schimbat sentimentele si ca nu vrei sa il faci sa sufere mai tarziu, pt ca pt o relatie fericita e nevoie de 2 care sa puna inima. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-13 19:26:04
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...pai e clar ca nu il iubesti deloc, asa ca nu are rost sa te amagesti si sa ii mai dai sperante false.. spune-i ceva de genul ca nu te simti in stare de o relatie serioasa sau ceva de genul.. Offline #7 2009-03-13 19:26:43
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...i spui exact ce ne-ai spus si noua.nu are rost k relatia asta sa fie trasa de par Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #8 2009-03-13 19:46:51
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...wow nu m-am asteptat la atatea mesaje, deja. Ultima oara a fost editat de cristinacristina (2009-03-13 20:26:01) Offline #9 2009-03-13 20:26:27
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...daca chiar nu vrei relatia asta, nu e greu sa ii spui Offline #10 2009-03-13 20:49:03
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...intr-un fel asa ar fi si prietenele mele (se inteleg bine cu el) imi spun ca degeaba astept pe Fat-Frumos, ca nu exista omul perfect. n-as renunta la el, am momente cand mi-e atat de drag... si dupa un timp iar imi pare rau ca nu am avut curajul sa rup relatia... Offline #11 2009-03-13 20:52:01
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...pt fiecare exista omul perfect,dar oricat ar fi iubitul tau de bun cu tine se pare ca nu este el the one. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #12 2009-03-13 21:01:22
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...nu exista fat frumos, dar se poate intampla pur si simlu sa nu (mai) simti nimic pt persoana aia, si atunci e pacat sa ramai alaturi de ea. Offline #13 2009-03-13 21:08:24
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...si daca nu va mai fi altul care sa-mi faca Mereu pe plac, cum imi face el... ? :f?rv?nad: .... Offline #14 2009-03-13 21:13:24
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...Oricum vei alege sa ii spui, prin cuvinte bine alese si frumoase, scurt si la subiect, dandu-i sau nu explicatii, scriindu-i o scrisoare, un e-mail sau spunandu-i in fata il vei rani. Nu trebuie sa te simti vinovata, ai fi daca alegi sa stai in continuare in calea fericirii lui neoferindu-i posibilitatea sa intalneasca un suflet pereche, o persoana care sa il iubeasca asa cum o face si el. O mica rana provocata acum se poate transforma intr-una teribila mai tarziu, odata cu trecerea timpului si atasarii lui irevocabil de tine. Offline #15 2009-03-13 21:17:46
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...
oricum eu zic ca nu este corect si nu merita sa il tii doar ca sa nu ramai singura sau ca se poarta frumos cu tine si ti-e frica ca nu mai gasesti altul ca el.Daca tot este baiat calumea merita macar sa fii sincera cu el,nu sa-l tii legat de tine si poate peste ani o sa te de altul si tot il lasi ca doar nu-l iubesti.Nu fii egoista.Merita si el sa fie iubit la randul lor ca nu-i o jucarie. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #16 2009-03-13 21:30:00
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...Totul depinde doar de ce vrei tu. Daca vrei o relatie in care sa iubesti si tu lasa-l pentru ca nu il iubesti, daca iti doresti o relatie in care sa primesti doar, pastreaza-l, dar din cate spui tu, e destul de clar ca nu vrei asta, caci altfel, nu ai mai fi deschis subiectul asta „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #17 2009-03-13 22:46:12
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...Minte-l că l-ai ?nşelat. ?i va fi şi lui mai uşor şi se va termina mai rapid. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #18 2009-03-13 22:51:16
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...ti rau, james? Offline #19 2009-03-13 22:53:06
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...Eu o spun din punctul lui de vedere. Ştiu cum aş putea accepta mai rapid/uşor o despărţire. Fără motiv, că are greieri la cap... mi-ar fi greu să cred şi să renunţ. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|