homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum ii zic ca nu-l mai vreau?...-2

#20 2009-03-13 22:54:17

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...

da, intr-un fel e ok..ca ajunge sa o urasca poate si trece mai repede peste...dar doare tare de tot sad cum sa-i zica asa ceva?
si daca ea zice te-am inselat si el zice ok, trec peste? lol

hjarta

#21 2009-03-13 22:57:22

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

mda...si daca iti spune ca te-a inselat cum te simti?pe langa ca este clar ca nu te iubea si nu te respecta si asa mai departe te-a mai si tradat.Eu zic ca e mai rau.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#22 2009-03-13 22:57:51

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Loveable a scris:

da, intr-un fel e ok..ca ajunge sa o urasca poate si trece mai repede peste...dar doare tare de tot sad cum sa-i zica asa ceva?
si daca ea zice te-am inselat si el zice ok, trec peste? lol

Atunci ?i zice motivul adevărat. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#23 2009-03-13 23:07:28

cristinacristina
New member
Inregistrat: 2009-02-25

exact la asta ma gandeam acum.. lol cu siguranta va zice : ok, apreciez totusi ca ai fost sincera cu mine.. si asta e.. trecem peste... lol fir-ar sa fie de treaba..
daca ii zic ca am momente in care as vrea sa fiu fara el, ar incerca sa gasim solutia pt asta...sau sa-mi faca pe plac si mai tare.. sa nu am ce sa ii reprosez  si (de multe ori sunt rautacioasa si-mi zice : "acum n-ai motiv de cearta.. ?") dar ma intelege, ca am o groaza de lucruri pe cap si-s stresata mai mereu.. si cateodata ma simte si el mai distanta.. si ma intreaba ce am.. si evit sa raspund..sau zic ca am probl cu scoala..sau chestii de rezolvat...si trece timpul..si eu raman cu frustrarile mele    disperat
pe de alta parte, daca i-as zice clar ca nu se mai poate, stiu ca l-as dezamagi..si l-as rani tare... si daca dupa un timp realizez ca totusi, el era "the one" , cum zicea Andra?!
probabil complic lucruri ce ar trebui sa fie simple..  dumbom

#24 2009-03-13 23:08:53

fallen_angel
Insomniac member

eu zic ca daca era the one nu iti mai puneai intrebarea asta acum

Publicitate

loading...

#25 2009-03-13 23:11:19

James
Banat

Andra, creşti mare, fată. După un timp, c?nd se duce naibii toată iubirea şi căcatul... dacă nu ai avut o relaţie cu un om admirabil şi plin de calităţi ci cu un şmecheraş de care ai fost entuziasmată o perioadă, atunci vei regreta. Ştii c?te femei frumoase, care au ales toată viaţa au rămas la sf?rşit cu un mare nimic (şi nu mă refer la nimic ci la un nimic de bărbat)?

Cristina, doar dacă e unul din parteneri dus cu pluta, se merge mai departe. Pentru că după o fază de asta, se cam duce dracului ?ncrederea şi... relaţia, per total.

P.S. Bagă-ţi minţile ?n cap şi tu şi analizează problema cu puţină maturitate. Poate e bun pentru tine şi tu dai cu piciorul, doar pentru că ţi s-a părut că nu ştiu ce actor arată mai bine (machiat, aranjat de lumini şi efecte CGI...). Nu spun să stai cu un ur?t ci să g?ndeşti puţin ?nainte să strici ceva ce funcţionează c?t de c?t bine.

Ultima oara a fost editat de James (2009-03-13 23:14:29)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#26 2009-03-13 23:14:36

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

James a scris:

Minte-l că l-ai ?nşelat. ?i va fi şi lui mai uşor şi se va termina mai rapid.

Bv James lol
Sa ajunga si prietenul ei ca sotul de la "crede ca il insel" rotfl

#27 2009-03-13 23:15:26

James
Banat

Nu toţi privesc aşa viaţa, chiar dacă au fost loviţi de ea.

Ultima oara a fost editat de James (2009-03-14 00:39:17)

#28 2009-03-13 23:22:55

un_gandacel
Full member

James a scris:

Nu toţi privesc aşa viaţa, chiar adcă au fost loviţi de ea.

Era o gluma...  roll credeam ca o sa-ti dai seama ca tu esti cel mai glumet pe aici

ontopic:
gandeste-te ca el investe in relatia asta sentimente si timp iar tu i le irosesti.. ar trebui sa fii sincera cu el, poate asa se schimba lucrurile in bine si nici nu ajungeti sa va despartiti

#29 2009-03-13 23:27:36

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu zic ca solutia pt tata chestia asta ar fi sa iti dea el papucii.. si sa te tina asa o perioada.. sa vezi ce interesant ar deveni smile da noah, nu se poate pune in aplicare ca nu am cum sa`i spun lol

hjarta

#30 2009-03-13 23:39:55

cristinacristina
New member
Inregistrat: 2009-02-25

dumbom  i'm a damn nut:))
m-am gandit si eu la varianta cu intermediarul... dar prefer, dac-o fi sa ii zic .. sa ii spun personal:)
si nu-s genu` de pitzi interesata de cine stie ce "papusha masculina" (urasc fazele astea) si nici aspectu` material, dar cred ca m-o speriat un pic ca mi-o zis ca are de gand sa-si cumpere apartament in orasul in care merg la faculta...si nu am luat in calcul (EU) perspectiva asta.. 
de obicei gandesc mai matur dar...acum...  alcool  bang

#31 2009-03-13 23:54:03

fallen_angel
Insomniac member

James a scris:

Andra, creşti mare, fată. După un timp, c?nd se duce naibii toată iubirea şi căcatul... dacă nu ai avut o relaţie cu un om admirabil şi plin de calităţi ci cu un şmecheraş de care ai fost entuziasmată o perioadă, atunci vei regreta. Ştii c?te femei frumoase, care au ales toată viaţa au rămas la sf?rşit cu un mare nimic (şi nu mă refer la nimic ci la un nimic de bărbat)?.

tu deja ma stresezi cu,"cresti mare"alta replica nu mai ai?"iubirea si cacatu;"auzi rotfl daca pt tine e cacat e clar ce fel de "barbat" esti.

#32 2009-03-14 00:05:27

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

cristina o sa-l apreciezi pe actualul cand o sa te dezamageasca enorm un viitor "fat frumos". Si cand zic dezamagit ma refer la suferinta cumplita....

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#33 2009-03-14 00:30:00

James
Banat

Andra123 a scris:

James a scris:

Andra, creşti mare, fată. După un timp, c?nd se duce naibii toată iubirea şi căcatul... dacă nu ai avut o relaţie cu un om admirabil şi plin de calităţi ci cu un şmecheraş de care ai fost entuziasmată o perioadă, atunci vei regreta. Ştii c?te femei frumoase, care au ales toată viaţa au rămas la sf?rşit cu un mare nimic (şi nu mă refer la nimic ci la un nimic de bărbat)?.

tu deja ma stresezi cu,"cresti mare"alta replica nu mai ai?"iubirea si cacatu;"auzi rotfl daca pt tine e cacat e clar ce fel de "barbat" esti.

C?nd o să ?nţelegi că dragostea p?nă la 99 ani e doar ?n filme, atunci o să mă adresez cu Andra, femeie. smile
Pui accent pe o chestie at?t de efemeră, ?nc?t e clar că nu ştii rostul vieţii.

#34 2009-03-14 00:36:41

fallen_angel
Insomniac member

sincer as fi mai fericita sa nu mi te mai adresezi deloc lol.Te dai atata de matur pe aici de parca noi am fi niste gasculite.Deja esti ridicol in caz ca nu te-ai prins big_smile lol

#35 2009-03-14 00:40:06

un_gandacel
Full member

Eu cunosc 2 oameni intre care chimia aia a tinut de acum 30 de ani pana in prezent, dar ei n-au fost impreuna decat f putin... cand aveau nevoie sa scape de rutina de aksa. Ea mi-s spus ca e prea frumos totul intre ei ca sa fie stricat printr-o relatie normala, care se plafoneaza in mod inevitabil. Se pare ca exista si dragoste pana la batranete.. cat timp nu dormi cu el/ea seara de seara.

#36 2009-03-14 00:40:18

James
Banat

un_gandacel a scris:

James a scris:

Nu toţi privesc aşa viaţa, chiar adcă au fost loviţi de ea.

Era o gluma...  roll credeam ca o sa-ti dai seama ca tu esti cel mai glumet pe aici

ontopic:
gandeste-te ca el investe in relatia asta sentimente si timp iar tu i le irosesti.. ar trebui sa fii sincera cu el, poate asa se schimba lucrurile in bine si nici nu ajungeti sa va despartiti

Da băi g?ndăcelule, am ?nţeles. ?nsă chestia asta am zis-o pentru autoarea thread-ului, să nu creadă că ?i va distruge viaţa cu o afirmaţie de genul ăsta.

Ultima oara a fost editat de James (2009-03-14 00:40:38)

#37 2009-03-14 00:41:43

James
Banat

Andra123 a scris:

sincer as fi mai fericita sa nu mi te mai adresezi deloc lol.Te dai atata de matur pe aici de parca noi am fi niste gasculite.Deja esti ridicol in caz ca nu te-ai prins big_smile lol

Sincer, uneori lăsaţi impresia asta. Dar atunci mă abţin, aici nu poţi fi sincer cu lumea. Adevărul doare. big_smile

un_gandacel a scris:

Eu cunosc 2 oameni intre care chimia aia a tinut de acum 30 de ani pana in prezent, dar ei n-au fost impreuna decat f putin... cand aveau nevoie sa scape de rutina de aksa. Ea mi-s spus ca e prea frumos totul intre ei ca sa fie stricat printr-o relatie normala, care se plafoneaza in mod inevitabil. Se pare ca exista si dragoste pana la batranete.. cat timp nu dormi cu el/ea seara de seara.

Păi da, relaţiile normale, cu căţel şi purcel... nu ţin at?t.

Ultima oara a fost editat de James (2009-03-14 00:42:25)

#38 2009-03-14 00:44:58

fallen_angel
Insomniac member

pai?te-a durut? rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.