homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum ii zic ca nu-l mai vreau?...

#1 2009-03-13 18:55:52

cristinacristina
New member
Inregistrat: 2009-02-25

cum ii zic ca nu-l mai vreau?...

buna ...sper sa imi dati ceva idei:)
sunt un pic ciudata.. disperat sunt cu un baiat de mai bine de jumatate de an si.. desi chiar NU am ce sa ii reprosez, ma tenteaza de multe ori gandul sa ne despartim....  asa aiurea, fara motiv. nu, nu e alt baiat la mijloc sau ceva de genul, dar cateodata ma simt rece, distanta fatza de el, desi tine atat de mult la mine..  bang
chiar daca diferenta dintre noi e de vreo 11 ani, nu asta ar fi problema.. (bine, unele conceptii de-ale mele sunt diferite de cele ale lui, dar nu cred ca asta ar fi o problema)..
ati fost in situatii asemanatoare sau... ce i-as putea spune? "-stii, nu mai vreau sa fim impreuna.. -De ce?   -Ca asa simt!?  dance "
merci  nocry

#2 2009-03-13 19:01:13

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?...

ai avut cumva in trecut vreo relatie care sa fi lasat "traume"?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2009-03-13 19:20:35

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

pai e simplu.....spune-i exact ce simti.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#4 2009-03-13 19:22:05

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu am fost in situatie asemanatoare si tot ce pot sa spun este ce te sfatuieste si Andra - spune-i exact ce simti...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#5 2009-03-13 19:25:55

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

cristina, eu zic sa ii spui ca pur si simplu tu nu mai simti relatia respectiva si ca din pacate ti s-au schimbat sentimentele si ca nu vrei sa il faci sa sufere mai tarziu, pt ca pt o relatie fericita e nevoie de 2 care sa puna inima.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#6 2009-03-13 19:26:04

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

pai e clar ca nu il iubesti deloc, asa ca nu are rost sa te amagesti si sa ii mai dai sperante false.. spune-i ceva de genul ca nu te simti in stare de o relatie serioasa sau ceva de genul..

#7 2009-03-13 19:26:43

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

i spui exact ce ne-ai spus si noua.nu are rost k relatia asta sa fie trasa de par

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#8 2009-03-13 19:46:51

cristinacristina
New member

wow smile nu m-am asteptat la atatea mesaje, deja.  kram
uff... nu stiu. el mereu imi zice sa vorbim...sa fiu deschisa cu el...aww, poate ma sperie si un pic gandirea lui in viitor.. si perspectiva unei relatii indelungaaaate...
Wildhoney, nu, nu am ramas cu "traume" in urma vreunei relatii... doar ca... nu stiu.. de fiecare data mi se intampla la fel. incerc sa ma implic mai mult si imi dau seama la urma ca nu e tocmai ce imi doream..si am o retinere, sa ii zic asa, de fiecare data cand ne vedem...     disperat
ar mai fi ceva...acum ceva vreme am avut niste probleme si a fost mereu langa, mine, m-a ajutat....si acum el are ceva probleme (a avut un accident) si... am incercat sa ii spun dar.. n-am putut:| m-am gandit sa astept pana ce se recupereaza... asa am simtit, ca trebuie sa astept... dar daca nu ii voi putea spune nici mai tarziu...?  nocry
da....stiu...sunt de neinteles   dumbom

Ultima oara a fost editat de cristinacristina (2009-03-13 20:26:01)

#9 2009-03-13 20:26:27

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

daca chiar nu vrei relatia asta, nu e greu sa ii spui
eu cred ca tu de fapt nu stii sigur daca vrei sau nu relatia

hjarta

#10 2009-03-13 20:49:03

cristinacristina
New member

intr-un fel asa ar fi neutral si prietenele mele (se inteleg bine cu el) imi spun ca degeaba astept pe Fat-Frumos, ca nu exista omul perfect. n-as renunta la el, am momente cand mi-e atat de drag... si dupa un timp iar imi pare rau ca nu am avut curajul sa rup relatia...
hihi, sunt o aiurita.. neutral

#11 2009-03-13 20:52:01

fallen_angel
Insomniac member

pt fiecare exista omul perfect,dar oricat ar fi iubitul tau de bun cu tine se pare ca nu este el the one.

#12 2009-03-13 21:01:22

Loveable
Diamond member

nu exista fat frumos, dar se poate intampla pur si simlu sa nu (mai) simti nimic pt persoana aia, si atunci e pacat sa ramai alaturi de ea.
pe de alta parte, sa stii ca e foaaarte important sa fii iubita si respectata si sa ti se faca pe plac si sa ai pe cineva pe care te poti baza si e alaturi de tine.
eu m-am despartit de fostu tot asa.. pur si simplu nu`l iubeam si nu mai aveam chef de relatia cu el.
nu regret, si nu m-as impaca cu el, insa mi-am dat acum seama ca e foaaarte important si sa fii iubita, respectata, etc, nu e important numai sa iubesti tu..

hjarta

#13 2009-03-13 21:08:24

cristinacristina
New member

si daca nu va mai fi altul care sa-mi faca Mereu pe plac, cum imi face el... ?    :f?rv?nad: ....
mersi mult de raspunsuri...kram maine voi incerca sa vorbesc cu el.. cesafac

#14 2009-03-13 21:13:24

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Oricum vei alege sa ii spui, prin cuvinte bine alese si frumoase, scurt si la subiect, dandu-i sau nu explicatii, scriindu-i o scrisoare, un e-mail sau spunandu-i in fata il vei rani. Nu trebuie sa te simti vinovata, ai fi daca alegi sa stai in continuare in calea fericirii lui neoferindu-i posibilitatea sa intalneasca un suflet pereche, o persoana care sa il iubeasca asa cum o face si el. O mica rana provocata acum se poate transforma intr-una teribila mai tarziu, odata cu trecerea timpului si atasarii lui irevocabil de tine.

Vorbeste-i deschis, sincer asa cum ai facut-o aici in prezenta noastra.

Exemplul dat de tine imi confirma ceea ce de mult am aflat. Noi nu avem nevoie numai de lapte si miere intr-o relatie, micile certuri, incertitudini, nesigurante isi au si ele rostul. Adica el este prea perfect, nu ai nimic sa-i reprosezi in ceea ce va priveste. Femeii ii trebuie ocupatie, ii trebuie sa lupte pentru a-i castiga iubirea partenerului, pentru a-l face sa fie atras din nou si mereu altfel de ea.

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#15 2009-03-13 21:17:46

fallen_angel
Insomniac member

cristinacristina a scris:

si daca nu va mai fi altul care sa-mi faca Mereu pe plac, cum imi face el... ?    :f?rv?nad: ....
mersi mult de raspunsuri...kram maine voi incerca sa vorbesc cu el.. cesafac

oricum eu zic ca nu este corect si nu merita sa il tii doar ca sa nu ramai singura sau ca se poarta frumos cu tine si ti-e frica ca nu mai gasesti altul ca el.Daca tot este baiat calumea merita macar sa fii sincera cu el,nu sa-l tii legat de tine si poate peste ani o sa te hjarta de altul si tot il lasi ca doar nu-l iubesti.Nu fii egoista.Merita si el sa fie iubit la randul lor ca nu-i o jucarie.

#16 2009-03-13 21:30:00

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Totul depinde doar de ce vrei tu. Daca vrei o relatie in care sa iubesti si tu lasa-l pentru ca nu il iubesti, daca iti doresti o relatie in care sa primesti doar, pastreaza-l, dar din cate spui tu, e destul de clar ca nu vrei asta, caci altfel, nu ai mai fi deschis subiectul asta tongue
Acum, parerea mea, este ca in aceasta relatie nici unul dintre voi nu este fericit, si daca acum nu sunteti, mai tarziu nici atat nu veti fi.
Tu pentru ca nu il iubesti, si asta e ceva ce se simte, si i-ar creea automat si lui nefericire, pentru ca fiecare are dreptul sa fie iubit.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#17 2009-03-13 22:46:12

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Minte-l că l-ai ?nşelat. ?i va fi şi lui mai uşor şi se va termina mai rapid.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#18 2009-03-13 22:51:16

Loveable
Diamond member

ti rau, james?

hjarta

#19 2009-03-13 22:53:06

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Eu o spun din punctul lui de vedere. Ştiu cum aş putea accepta mai rapid/uşor o despărţire. Fără motiv, că are greieri la cap... mi-ar fi greu să cred şi să renunţ.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.