|
Nu esti logat.
Aparat dentar#1 2009-03-23 20:08:50
Aparat dentarFetelor am si eu o intrebare : Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #2 2009-03-23 20:18:27
Re: Aparat dentarIaca ici adica nu stiu daca scrie exact despre ce intrebi tu Goodnight moon Offline #3 2009-03-23 20:22:35
Re: Aparat dentarAm vz topicul respectiv finesse, dar vroiam ceva mai recent, preturi, doctori etc Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #4 2009-03-23 20:32:08
Re: Aparat dentareu am purtat timp de 2 ani..eram mai mica ce'i drept,aveam 14 ani. Offline #5 2009-10-22 21:12:23
Re: Aparat dentarSalut!!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-21 13:15:50
Re: Aparat dentarBună! Eu am 23 de ani și port aparat dentar fix din luna mai 2010. Sunt ?nscrisă la o clinică din Iași, pentru că la mine ?n oraș nu există ortodonți. M-a costat 1600 de lei, c?te 800 de lei pe arcadă. Este aparat fix metalic, simplu, fără alte accesorii. O să ?l port cam 1,5-2 ani, depinde cum va evolua tratamentul. Am auzit de prețuri și mai mari, ceea ce mă ?ngrozește, pentru că eu chiar am nevoie și dacă nu era așa de accesibil nu mi-aș fi permis. Clinica este Diadent, vă recomand cu căldură pe d-na ortodont Roșu Iohana. Offline #7 2010-08-24 11:24:53
Re: Aparat dentarBuna. Eu mi-am pus aparat dentar din ceramica partea de sus si cea de jos partial anul trecut in decembrie. Ultima oara a fost editat de deea_piti (2010-08-26 14:38:20) Offline #8 2011-04-26 20:10:08
Re: Aparat dentarfetelor...care stiti, va rog sa ma ajutati. daca porti aparat dentar fix si iti cade o plomba ce era intre masele, mai spre partea de "interior" a gurii, se poate sa ti-o puna inapoi sau trebuie sa astepti pana iti ia aparatul jos? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #9 2011-04-26 21:43:26
Re: Aparat dentarla mine mandibula sau maxilarul inferior e mai in spate decat cel de sus.. cam cu 1 cm ..cred ca pentru ca mi-am supt degetelul cand eram mititica.. sau nu stiu ce sa zic.. dar nu stiu, a inceput sa ma deranjeze tare cand rad, cand vorbesc.. dintii nu calca.. e stresant.. stiti cam ce as putea sa fac? Ultima oara a fost editat de Banana Split (2011-04-26 21:43:58) Offline #10 2011-04-26 21:50:43
Re: Aparat dentarmergi la un ortodont. cel mai probabil o sa iti recomande aparat dentar pentru reglare a maxilarului in primul rand, ce consta in aparat fix pus si sus si jos, dotat cu elastice laterale care sa traga maxilarul in egala masura pentru a avea distanta corespunzatoare intre dinti. intre timp dintii daca iti sunt in fata ti se vor si indrepta. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #11 2011-04-26 21:53:04
Re: Aparat dentarpai dintii mei sunt super drepti n-am nicio problema la ei inafara de asta.. si as vrea partea de jos sa vina mai in fata, nu invers.. Offline #12 2011-04-26 22:14:18
Re: Aparat dentarpai nu ai cum sa misti doar o parte a maxilarului. ar dura super mult si atunci ar trebui sa iti puna aparat static ca in desene, de ala legat de cap ca sa iti traga mandibula, sa nu mai vorbim de dureri... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #13 2011-04-26 22:21:01
Re: Aparat dentareh eu nu as vrea sa ajung la operatie pt chestia asta.. cam asa se repara din cate stiu.. daca nu e nicio metoda mai omeneasca, ma dau batuta, asa-s dintii mei si pace Offline #14 2011-04-26 22:23:39
Re: Aparat dentarcu operatie? de ce? la operatie se ajunge cand e desprins maxilarul, cand e rupt si sudat si aparatul nu mai poate face nimic. eu am 20 de ani si port aparat dentar si e o metoda cat de cat omeneasca When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #15 2011-04-26 22:27:53
Re: Aparat dentarpai daca cauti pe net toti ajung la operatie ca sa mute mandibula, ca sa calce dintii. nu stiu.. stiu ca cer prea mult..dar oare n-as putea repara problema cu un aparat bun detasabil, mobil? Offline #16 2011-04-26 22:32:48
Re: Aparat dentarnu, nu ai putea. daca ai avea pana in 11 ani, e posibil, dar aparatul mobil dupa varsta respectiva nu isi mai are rostul. ce pe timpul noptii ar "lucra", ziua ar reveni, ca in povestea lui Manole. trebuie o forta mai mare, continua ca sa il mute. lasa netul, eu iti spun din stiinta, operatia e o prostie, e ultima rezolvare a problemelor. daca n u poti sa rezolvi cu aparat mobil, poti cu fix, nu e capat de lume. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #17 2011-04-27 11:25:46
Re: Aparat dentarnu e vorba de asta, e vorba de aspect, cred ca m-ar deranja pe mine nu pe iubitul meu.. sunt cu el de un an jumate nu l-ar deranja un aparat amarat dar m-ar deranja pe mine.. poate unul finut, asa, nu brackets Offline #18 2011-04-27 11:34:14
Re: Aparat dentarpai daca iti permiti cateva mii de euro, iti pui ceramic. eu nu mi-am permis, eu am lucrat la sfarsit de a 12a ca sa pot sa mi-l permit. nu mi-am implicat si parintii. dar poate tu esti mai norocoasa decat mine. in orice caz, nu iti strica aspectul fizic atat de mult precum crezi... lasa principiile si prejudecatile deoparte. eu una zic k e mai ok sa stai 1 an cu aparatul ala in gura decat sa ai o viata intreaga maxilarul dus in fata... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #19 2011-04-27 11:40:36
Re: Aparat dentareu stiam ca la maxilar dus te opereaza si ti-l pune la loc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|