|
Nu esti logat.
Timp...#1 2009-03-27 18:39:11
timp...voua nu vi se pare ca orele, zilele, saptamanile... trec intr-un ritm ametitor? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #2 2009-03-27 18:47:37
Re: timp...adevaru ii ca parca trece f rpd timpu #3 2009-03-27 18:48:42
Re: timp...exact asa patesc si eu.acum ma uit la ceas si e 4,acum s-a facut 8.parca mai ieri era revelionul si acum vine pastele.trece ametitor de repede,sau asa mi se pare,oricum,nu imi mai ajunge timpul pentru nimic Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #4 2009-03-27 18:54:52
Re: timp...imi pove diriga care e pf de fizica k au incercat niste cercetatori sa vada dc trece timpu asa rps zi ziceau k cele 24 de ore sunt de fapt acum 16 ore ... si de asta trece timpu mai rpd Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-03-27 18:56:36) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #5 2009-03-27 18:56:57
Re: timp...trece timpul rpd in general...si trece f rpd atunci cand nu tb si cand trebuie sa treaca mai rpd mi se pare ca trece greu. Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-27 20:29:03
Re: timp...
cred ca inteleg.. dar totusi de ce ceasurile se supun acestui nou mod de scurgere a timpului? Ar trebui sa o ia inainte , nu? Offline #7 2009-03-27 20:32:26
Re: timp...si la mine e la fel....cate am de facut pt scoala,bac ,admitere,pregatiri.in fiecare zi am pregatiri.chipurile acum am week-endul liber dar si atunci trebuie sa stau sa scriu pt prega,sa invat si tot nu imi ajunge timpul si la fel ca tine,mereu sunt obosita,nu stiu ce sa fac sa dorm mai mult expect the worst , hope for the best! Offline #8 2009-03-27 20:39:53
Re: timp...si mie imi place sa ma distrez si sa nu las timpul sa treaca pe langa mine dar cand stiu ca am foarte multe de facut nu pot sa le las balta si sa ma fac ca ploua Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #9 2009-03-27 20:42:21
Re: timp...io nu inteleg ce spune deyltza... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #10 2009-03-28 01:40:16
Re: timp...adica timpul trece mult mai repede .. de ex .. stim ca pamantul se roteste 360 de grade in 24 de ore .. si acum e posibil sa o faca in mai putin. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #11 2009-03-28 10:10:38
Re: timp...cu a doua terie sunt de acord Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #12 2009-03-28 11:42:19
Re: timp...si mie mi se pare cavtrece mult prea repede.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #13 2009-03-29 16:11:20
da, asa e Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #14 2009-03-29 22:16:00
Re: timp...si eu in a 12-a eram la fel....cu multe meditatii invatam de rupeam pt bac si admitere la facultate plus ore la liceu si eram f obosita si nu aveam atat de mult timp liber ca acum....clasa a 12-a a fost cea mai stresanta perioada din viata mea...si acum sunt ultimul an la facultate, am licenta, dar parca nu e ca atunci....si oricum m-am educat sa nu ma mai stresez cu examenele astea....invat fara sa ma stresez si fara sa am emotii....am devenit mai "nesimtita" asa...inainte eram cu sufletul la gura, acum e mult mai bine pt mine asa cum sunt. Offline #15 2009-03-30 10:57:01
subscriu! They can because they think they can. Offline #16 2009-03-30 11:24:18
Re: timp...si mie mi se pare ca o zi ar trebui sa aiba mai mult de 24 de ore.... pur si simplu nu-mi dau seama cum trece ziua si vad ca-i seara... parca ieri era Craciunul si deja incepe luna aprilie... Offline #17 2009-03-30 11:34:35
Re: timp...asa e camysh ... They can because they think they can. Offline #18 2009-03-30 15:00:40
Re: timp...ieri am inceput clasa a 11....ba nu, stai ca m-am dilit :f?rv?nad: acum 7 luni am inceput clasa a 11-a ...mi se pare ca toate lucrurile s-au intamplat ieri.....ieri m-am dus cu mama la gradinita, ieri am cazut din leagan si a fost concediata dadaca mea pt ca nu a avut grija de mine , ieri am facut 7 ani si astfel am si inceput o noua etapa din viata, scoala- cls I, ieri am inceput clasa a 5-a si stateam toti unul langa celalalt si ne uitam la profesorii din curtea scolii sa vedem cine va fi diriginta noastra, ieri am terminat clasa a 8-a si eram toti atat de tristi ca ne despartim si plangeam in hohote, ieri am inceput liceul si eram in curtea scolii, asteptand sa fim strigati de catre noii diriginti....si acum...mai am putin si incep clasa a 12-a :f?rv?nad: V., soarele si luna Offline #19 2009-03-30 15:14:20
Re: timp...mie nu=mi vine sa cred ca sunt 3 luni de cand am plecat singura de acasa pe melaguri straine la studii...nu-mi vine sa cred ca au trecut anii de liceu asa de repede si acuma trece si facultatea si ma trezesc "adult cu probleme" ( imi vine sa plang....vreau sa treaca timpul cat mai greu si sa ma bucur cat mai mult de franta si de studiile de aici pentru ca stiu sigur ca nu voi mai trai o astfel de experienta si cand ma gandesc ca atunci cand am plecat de acasa aveam o fatza parca plecam 4 everrrr si nu ma mai intorceam...park imi venea sa ma tin de scaunul din avion numai sa nu am dea jos in franta...si acuma cred ca am sa ma tin de usa avionului si cu dintii sa nu plec si o sa ma "indese" in avion cu forta )))))))))0 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|