homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Timp...

#1 2009-03-27 18:39:11

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

timp...

voua nu vi se pare ca orele, zilele, saptamanile... trec intr-un ritm ametitor?
mie cel putin nu mi vine sa cred ca gata, mai sunt cateva zile si intram in aprilie, ca iar e vineri, ca ultima oara cand m-am uitat la ceas era ora 4...iar acum e aproape 7
disperat

si inca o chestie, tot legata de timp... cum stati cu timpul liber si mai ales cum il petreceti...
eu de ceva vreme nu mai am niciun weekend liber, nu pot sa mai plec nicaieri pt ca duminica am meditatii fix in mijlocul zilei , iar sambata stau sa mi fac tema hmm
na, probabil va intrebati de ce mai stau pe forum daca tot ma plang de timp, dar si aici e la fel... zic ca stau 10 minute si cand vad, a trecut o ora...
unde mai pui ca sunt si tot timpul obosita   curat2

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#2 2009-03-27 18:47:37

skumpi
Vizitator

Re: timp...

adevaru ii ca parca trece f rpd timpu
asa e cand ai ocupatie lol
cand n`ai ce face parca trece ingrozitor de incet

#3 2009-03-27 18:48:42

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

exact asa patesc si eu.acum ma uit la ceas si e 4,acum s-a facut 8.parca mai ieri era revelionul si acum vine pastele.trece ametitor de repede,sau asa mi se pare,oricum,nu imi mai ajunge timpul pentru nimic

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#4 2009-03-27 18:54:52

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

imi pove diriga care e pf de fizica k au incercat niste cercetatori sa vada dc trece timpu asa rps zi ziceau k cele 24 de ore sunt de fapt acum 16 ore ... si de asta trece timpu mai rpd smile
nu crd k e dif de asa de mare da is appe sg k de 1 ora 2 tot e dif smile

intelegeti c vr sa zic? smile

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-03-27 18:56:36)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#5 2009-03-27 18:56:57

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

trece timpul rpd in general...si trece f rpd atunci cand nu tb si cand trebuie sa treaca mai rpd mi se pare ca trece greu.
eu timp liber am....macar acum sa am timp liber ca din toamna n-o sa mai stau asa bine la capitolul asta pt ca ma voi angaja.
dar si asa...in weekend imi voi face timp liber. mie nu-mi place sa stau in casa. in fiecare seara eu aproape ies afara in oras, la un suc impreuna cu iubi. cand nu e iubi ies cu amici.
stau si in casa cu iubi dar putin...cand dormim impreuna si cand ne mai uitam la un film...in rest iesim.
mie imi place sa nu las timpul sa treaca pe lnaga mine aiurea...imi place sa-mi traiasc viata si daca suntem tineri dc sa nu profitam de asta? cat sunt tanara vreau sa profit de fiecare clipa.

Publicitate

loading...

#6 2009-03-27 20:29:03

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

delyutza* a scris:

imi pove diriga care e pf de fizica k au incercat niste cercetatori sa vada dc trece timpu asa rps zi ziceau k cele 24 de ore sunt de fapt acum 16 ore ... si de asta trece timpu mai rpd smile

cred ca inteleg.. dar totusi de ce ceasurile se supun acestui nou mod de scurgere a timpului? Ar trebui sa o ia inainte , nu?

#7 2009-03-27 20:32:26

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si la mine e la fel....cate am de facut pt scoala,bac ,admitere,pregatiri.in fiecare zi am pregatiri.chipurile acum am week-endul liber dar si atunci trebuie sa stau sa scriu pt prega,sa invat si tot nu imi ajunge timpul neutral si la fel ca tine,mereu sunt obosita,nu stiu ce sa fac sa dorm mai mult lol

expect the worst , hope for the best!

#8 2009-03-27 20:39:53

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

si mie imi place sa ma distrez si sa nu las timpul sa treaca pe langa mine dar cand stiu ca am foarte multe de facut nu pot sa le las balta si sa ma fac ca ploua
mai ies seara cu iubi sau dupa ore, o jumatate de ora, o ora cu vreo prietena dar mi-e dor de zilele alea in care aveam timp sa stau si o zi intreaga cu fetele sau cand ieseam mai multi... sad
cand as mai putea eu, nu pot ceilalti prieteni si parca totul e asa un talmes-balmes

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#9 2009-03-27 20:42:21

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

io nu inteleg ce spune deyltza...
adicatelea, daca ar avea 16 ore, ceasul meu care face 60 de min a cate 60 de sunde cum se mai sincronizeaza?
nu prea le am eu cu fizica, dar la logica rotfl

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#10 2009-03-28 01:40:16

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

adica timpul trece mult mai repede .. de ex .. stim ca pamantul se roteste 360 de grade in 24 de ore .. si acum e posibil sa o faca in mai putin.

era doar o teorie la care nu am fost atenta .. nu cred k este totusi o diferenta asa de mare, de 8 ore, dar de cateva ore este sigur( in opinia mea)

cat despe ceasuri nush c sa zic .. probabil au ramas p vechiul sistem.

sau e ceva mai simpu decat asta tongue
cand eram mica abia treceau zilel, dar nu aveam mare lucru de facut in afara de jucat si cateva teme smile
acum fac 20 min pan la fac, acolo stau cel putin 4ore jumate, inapoi de obicei fac 40 min si ajung aksa .. ma invart, daca am de invata nici nu stiu cand trece asa rpd timpu ... mai multe preocupari, mai multe ganduri, alte prioritati smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#11 2009-03-28 10:10:38

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

cu a doua terie sunt de acord big_smile
probez zilnic asta: cadn am ocuopatie sau fac ceva ce imi palce zboara timpul, cand stau si astept, ma plicti, etc, abia abia trece!

cat despre prima, oamenii de stiinta ziceau ca la nu stiu cati ani, parca 8, dar s-ar putea sa zic prost, se acumuleaza o diferenta de 1 minut.pt ca soarele face rotatia in 24 de ore si 2 fractiuni de secunda... imi pare rau ca nu mai stiu datele exacte, dar auzeam chestia asta chiar in seara de revelion si mnah...nu imi statea mintea sa retin datele exacte smile
despre faza cu 8 ore sau chiar mai putin, dar daca ar fi vorba de o diferenta de cateva ore pe zi, ar fi prea mult si prea vizibil.
asta nu s-ar putea pt ca la 3 zile sa zicem, dupa ceas ne-am trezi la ora 7 dimi, iar afara ar fi intuneric bezna. ori mie nu mi s-a intamplat lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#12 2009-03-28 11:42:19

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

si mie mi se pare cavtrece mult prea repede.. chicot
acum eram pustoaica...acum il aveam pe bebe...acum e pubertos....acum deja am 36 de ani.. rotfl   mult prea repede frate... rotfl ...acum devin baba sad

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#13 2009-03-29 16:11:20

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

delyutza* a scris:

da, asa e sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#14 2009-03-29 22:16:00

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

si eu in a 12-a eram la fel....cu multe meditatii invatam de rupeam pt bac si admitere la facultate plus ore la liceu si eram f obosita si nu aveam atat de mult timp liber ca acum....clasa a 12-a a fost cea mai stresanta perioada din viata mea...si acum sunt ultimul an la facultate, am licenta, dar parca nu e ca atunci....si oricum m-am educat sa nu ma mai stresez cu examenele astea....invat fara sa ma stresez si fara sa am emotii....am devenit mai "nesimtita" asa...inainte eram cu sufletul la gura, acum e mult mai bine pt mine asa cum sunt.
eu am timp sa ma vad cu iubi mereu....sau cu fetele. weekendul cel putin il petrec cu el aproape non-stop. iar in timpul saptamanii ne vdm aproape zilnic si stam impreuna vreo 5 ore.
ma oftic ca timpul asta trece rpd cand totul e bine si frumos iar cand e sa fie plecat in voiaj abia trec zilele....mi se pare o vesnicie uneori ca ma cam plictisesc cand e el plecat si ma si gandesc mereu cat mai e pana ajunge smile

#15 2009-03-30 10:57:01

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

carmen_21 a scris:

voua nu vi se pare ca orele, zilele, saptamanile... trec intr-un ritm ametitor?
mie cel putin nu mi vine sa cred ca gata, mai sunt cateva zile si intram in aprilie, ca iar e vineri, ca ultima oara cand m-am uitat la ceas era ora 4...iar acum e aproape 7
disperat

si inca o chestie, tot legata de timp... cum stati cu timpul liber si mai ales cum il petreceti...
eu de ceva vreme nu mai am niciun weekend liber, nu pot sa mai plec nicaieri pt ca duminica am meditatii fix in mijlocul zilei , iar sambata stau sa mi fac tema hmm
na, probabil va intrebati de ce mai stau pe forum daca tot ma plang de timp, dar si aici e la fel... zic ca stau 10 minute si cand vad, a trecut o ora...
unde mai pui ca sunt si tot timpul obosita   curat2

subscriu! neutral
si mie mi se apre k timpul trece ingrozitooor de repede  :f?rv?nad:  :f?rv?nad:  :f?rv?nad:
ma deprima pur si simplu
mi se pare k n-am timp sa fac nimic  neutral
si dak nu fac nik intr-o zi tot trece timpul extrem de rapid
nsh dc draq...neutral

They can because they think they can.

#16 2009-03-30 11:24:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

si mie mi se pare ca o zi ar trebui sa aiba mai mult de 24 de ore.... pur si simplu nu-mi dau seama cum trece ziua si vad ca-i seara... parca ieri era Craciunul si deja incepe luna aprilie...
fff repede trece timpul asta, respectiv viata noastra

#17 2009-03-30 11:34:35

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

asa e camysh ...sad

They can because they think they can.

#18 2009-03-30 15:00:40

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ieri am inceput clasa a 11....ba nu, stai ca m-am dilit :f?rv?nad: acum 7 luni am inceput clasa a 11-a wow ...mi se pare ca toate lucrurile s-au intamplat ieri.....ieri m-am dus cu mama la gradinita, ieri am cazut din leagan si a fost concediata dadaca mea pt ca nu a avut grija de mine lol , ieri am facut 7 ani si astfel am si inceput o noua etapa din viata, scoala- cls I, ieri am inceput clasa a 5-a si stateam toti unul langa celalalt si ne uitam la profesorii din curtea scolii sa vedem cine va fi diriginta noastra, ieri am terminat clasa a 8-a si eram toti atat de tristi ca ne despartim si plangeam in hohote, ieri am inceput liceul si eram in curtea scolii, asteptand sa fim strigati de catre noii diriginti....si acum...mai am putin si incep clasa a 12-a :f?rv?nad:   
"timp, incotro mergi?" sad

bebe V., soarele si luna

#19 2009-03-30 15:14:20

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

mie nu=mi vine sa cred ca sunt 3 luni de cand am plecat singura de acasa pe melaguri straine la studii...nu-mi vine sa cred ca au trecut anii de liceu asa de repede si acuma trece si facultatea si ma trezesc "adult cu probleme"  grater( imi vine sa plang....vreau sa treaca timpul cat mai greu si sa ma bucur cat mai mult de franta big_smile si de studiile de aici pentru ca stiu sigur ca nu voi mai trai o astfel de experienta neutral   grater  si cand ma gandesc ca atunci cand am plecat de acasa aveam o fatza rotfl parca plecam 4 everrrr rotfl si nu ma mai intorceam...park imi venea sa ma tin de scaunul din avion numai sa nu am dea jos in franta...si acuma cred ca am sa ma tin de usa avionului si cu dintii sa nu plec rotfl si o sa ma "indese" in avion cu forta rotfl2)))))))))0

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.