Interpretare analize secretie vaginala
- Ibugz
- Membru
- Inregistrat: 2009-03-30
Interpretare analize secretie vaginala
Buna ziua. Rezultatele analizelor sunt urmatoarele:
Examen Citologic Cervico-Vaginal: Celule epiteliale - Pavimentoase - Superficiale - Numar: frecvente - Dispozitie: izolate; placarde mici Celule epiteliale- Intermediare - Numar: rare - Dispozitie: izolate
Celule epiteliale - Cilindrice (endocervicale) - Numar: rare - Dispozitie: izolate
Polinucleare neutrofile: frecvente Hematii: rare Flora microbiana: - cantitate abundenta - Gardnerella
Frontiu Clasa II B Pap (infectie - Betherda Lyxtim)
Buletin de analize medicale:
Ag Chlamydia din secretie - Ag Chlamydia - negativ
Examen microscopic al secretiei vaginale -Leucocite: Rare polimorfonucleare -Hematii: Absente -Flora microbiana-tip: Flora Doderlein - absenta Flora cocobacilara Gram negativ - frecventa Coci Gram pozitiv in perechi - rari
-Levuri - absente -Trichomonas - absent -Celule epiteliale - Frecvente, >30% aspect de `clue-cells" Reactie inflamatorie discreta
Cultura secretie col uterin -Rezultat cultura: Culturi necrescute la 48h -Examen micologic: Levuri: absente
Mycoplasma hominis/Ureaplasma urealyticum Cultura - Ureaplasma urealyticum - secretie col - absent - Mycoplasma hominis - secretie col - absent
As dori o interpretare a analizelor daca se poate. Multumesc mult.
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
Re: Interpretare analize secretie vaginala
ai o infectie cu gardnerella...si omica inflamatie cauzata de ea...
happy with him...inlove with him...
- mai
- New member
- Inregistrat: 2006-09-25
Buna!as dori si eu sa ma ajutati in legatura cu o interpretare la o colposcopie,am facut-o,dar trebuia sa mai astept inca 10 zile pana ma duc la dna doctor sa mi-o explice,si pana atunci sunt un pic cam nelinistita. Analiza suna cam asa: FP:col uterin cu mica zona rosie periorificial AA:JSC vizibila.Larg ectropion de aspect polipoid cu arii de remaniere sechelara in periferie,marginit la nivelul BA,corespunzator rei 12,de o foarte mica zona de acidofilie,ce schiteaza icheturi fine TL:ZTN iod negativ,contur net multumesc
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
mai i am lasat doctoressei linkul...
happy with him...inlove with him...
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
mai a scris:Buna!as dori si eu sa ma ajutati in legatura cu o interpretare la o colposcopie,am facut-o,dar trebuia sa mai astept inca 10 zile pana ma duc la dna doctor sa mi-o explice,si pana atunci sunt un pic cam nelinistita. Analiza suna cam asa: FP:col uterin cu mica zona rosie periorificial AA:JSC vizibila.Larg ectropion de aspect polipoid cu arii de remaniere sechelara in periferie,marginit la nivelul BA,corespunzator rei 12,de o foarte mica zona de acidofilie,ce schiteaza icheturi fine TL:ZTN iod negativ,contur net multumesc
nu cred ca e nimic ingrijorator, insa cred ca va trebui sa astepti sa vezi ce zice medicul tau, pentru ca eu nu ma pricep suficient
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- mary_dmi
- New member
- Inregistrat: 2009-05-21
Buna ziua, as dori si eu daca se poate sa imi interpretati urmatoarele analize:
Citodiagn. secretii vaginale: FRECVENTE EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE. FRECVENTE PMN. ABSENTI BACILI DODERLEIN. FLORA POLIMORFA CU PREPONDERENTA COCOBACILILOR GRAM NEGATIV CU ASPECT SUGESTIV DE FLORA ANAEROBA. FRECVENTE LEVURI SI PSEUDOFILAMENTE MICELIENE . ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS
Ex. bact. secretie uretrala, vaginala, col: CULTURA IN CONDITII AEROBE - PREZENT STREPTOCOC HEMOLITIC DE GRUP B CULTURA FUNGI - PREZENT CANDIDA ALBICANS FRECVENTE COLONII
Va multumesc mult!
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
ai candida si un streptococ, nu e grav, dar trebuie sa faci tratament nici nu ai bacili doderlein, care fac parte din flora normala a vaginului, deci va trebui sa faci ceva s-o refaci daca faci spalaturi vaginale, nu mai face, fiindca de asta posibil sa-ti fi distrus flora
- mary_dmi
- New member
multumesc mult pentru promptitudine.
As mai avea o singura intrebare: afecteaza acestea in vreun fel viata sexuala. Pana acum nu am folosit decat prezervativul dar am trecut pe anticonceptionale si as vrea sa stiu daca il afecteaza si pe partenrul meu in vreun fel.
- heimdall
- Diamond member
medicul o sa-ti dea tratament si pentru el si probabil ca pe durata tratamentului va trebui sa folositi prezervativul... asta ca sa nu tot plimbati germenii de la unul la altul
- mary_dmi
- New member
multumesc mult! o seara buna
- heimdall
- Diamond member
cu placere si o seara buna si tie !
- d3vildelia
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-18
absent trichomonas vaginalis , celule epiteliate pavimentoase superficiale si intermediare prezente , gonococ absent , prezente celule miceliene nefilamentate iar unele in curs de filamentare . prezenta polimorfonuclere integre, prezenti bacili GAMA pozitivi nesporulati , necapsutati
asta scrie pe analizele care leam facut martia trecuta....ce poate fi??
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
din cate vad eu e vb de candida, nimic grav
- d3vildelia
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-18
aha..si pt acea candida tratamentul e cu canesten ovule si gynofort??
- Pelagie
- New member
- Inregistrat: 2009-03-07
Buna, Ma puteti ajuta si pe mine cu o parere. La examenul de secretie vaginala mi-a iesit asa: Frotiu direct: frecvente PMN,integre si degradate, moderat frecvente celule epiteliale, moderat frecventi bacili gram pozitivi lungi, cu capte taiate drept Examen bacteriologi culturi:flora fara semnificatie patogena Trichomonas:absent Examen micologic:levuri necrescute la 5 zile. multumesc frumos
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Pelagie a scris:Buna, Ma puteti ajuta si pe mine cu o parere. La examenul de secretie vaginala mi-a iesit asa: Frotiu direct: frecvente PMN,integre si degradate, moderat frecvente celule epiteliale, moderat frecventi bacili gram pozitivi lungi, cu capte taiate drept Examen bacteriologi culturi:flora fara semnificatie patogena Trichomonas:absent Examen micologic:levuri necrescute la 5 zile. multumesc frumos
esti perfect sanatoasa
d3vildelia da
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- Pelagie
- New member
- Inregistrat: 2009-03-07
doctoressa a scris:Pelagie a scris:Buna, Ma puteti ajuta si pe mine cu o parere. La examenul de secretie vaginala mi-a iesit asa: Frotiu direct: frecvente PMN,integre si degradate, moderat frecvente celule epiteliale, moderat frecventi bacili gram pozitivi lungi, cu capte taiate drept Examen bacteriologi culturi:flora fara semnificatie patogena Trichomonas:absent Examen micologic:levuri necrescute la 5 zile. multumesc frumos
esti perfect sanatoasa
d3vildelia da
multumesc frumos
- ladybug
- New member
- Inregistrat: 2009-05-25
frecvente epitelii relatii frecvente leucocite numerosi lactobacili frecventi spori de candida
candida am inteles ca am dar puteti sa mi explicati relatia cu leucocitele..?
- MIRUTZA
- New member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna seara. am si eu 2 nelamuriri daca se poate sa ma ajutati: 1. Mi-am facut analiza la secretie si a iesit in felul urm.: celule epiteliale supeficiale; flora bacteriana: bacili gram poz (lactobacili), rari coci gram poz. N M(H?) T= absent - am motive de ingrijorare? 2. Am facut aceasta analiza in urma unui tricomonas si a unei candide care s-au rezolvat ca nu mai apar la analiza, dar vad ca desi nu mai apare inca persista o chestiune: la intrarea in vagin..deci inafara lui..exact la intrare..pielea aia se cum sa spun..irita?.....si se fac niste taieturi micutze care ustura si e foarte deranjant la contact sexual si la urinare..acestea trec de la sine in 2 zile dar la urm contact sexual..apar iar....ca si cum penisul provoaca caci in rest nu am nik..nush ce sa fac...am facut analizele si tratamentele expre sa scap de asta..ce-o fi.... app de asta mi-am facut si testul pt herpes si a iesit negativ..deci ce poate fi? Multumesc mult:)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|