homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cearcanele ..cum scapam de ele?-2

#20 2009-03-31 21:34:38

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Cearcanele ..cum scapam de ele?

http://forum.anticonceptionale.ro/t7979-cearcane--.html cum de n-ai gasit nimic despre subiectul asta? cred ca nici nu ai folosit motorul de cautare al site

#21 2009-04-01 14:32:41

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Mandy a scris:

kdeea a scris:

Si umm ... nu e Avon ... e L'Oreal lol

Sigur L'oreal? Eu am Ever fresh concealer si e de la Maybelline tongue

Hm .. adevarul e ca scrie si L'Oreal, si Maybelline ..

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#22 2009-04-05 18:44:38

Gab
New member
De la: Gl
Inregistrat: 2009-03-29

Am vazut si eu "blue_ellf " la emisiunea de pe pro tv aseara..ziceai tu ca i-au injectat...ceva... am vazut ca se numeste [Blefaroplastie] ... bun. Mi-as face si eu,dar nu stiu unde anume.. aici in Galati..neutral

puss

" Iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand i-ai inchis telefonul in nas."

#23 2009-04-05 19:22:28

pc_cutsa
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-30

Pai da eu am cateva remedii .. smile
Mi-am cumparat de la Sephora o chestie .. (cu niste felii de castravete din material , foarte relaxante ..care se tin la frigider ..sunt chiar super si costa in jur de 20 lei si sunt in jur de 20 ) .. alta metoda .. ar fi : eu bag la congelator pentru cateva minute felii de castravete (pt revigorare dar nu-ti alunga cearcanele ) sau ..pt cearcane felii de portocale/lamai ..ceva mai acid ..
dupa ce stai cateva minute cu feliile pe ochi ..aplica o crema pentru ochii si nu uita sa te demachiezi in fiecare seara si sa te dai cu crema speciala ..
Eu sunt de parere ca majoritatea oamenilor au cearcane datorita stresului si oboselii ..
Incearca sa zambesti mai mult ! smile

Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...

#24 2009-04-05 19:26:14

Gab
New member

Multumesc mult pc_cutsa puss puss puss
o sa incerc ce mi-ai zis si tu.. ,mi-am luat ce mi-au zis si fetele de mai sus.. sper ca intr-un final sa scap de ele..pentru ca m-am saturat de ele de atata`timp...sad  nu stiu ce sa mai fac sad

" Iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand i-ai inchis telefonul in nas."

Publicitate

loading...

#25 2009-04-05 19:35:39

pc_cutsa
Sr. member

Nu ai pt. ce dar vezi ..in loc sa fii fericita smile tu esti sad ..
fac si eu cearcane daca ma mai uit la smiley-urile tale sad ..

Hai zambeste! big_smile

#26 2009-04-05 19:45:35

Gab
New member

rotfl acum m-ai facut sa rad ... pai.. daca nu le-as avea n-as avea nici o probleme.. dar cand ma uit in oglinda si le vad...innebunesc!neutral

pusspusspusspusspuss

#27 2009-04-05 19:49:36

pc_cutsa
Sr. member

L'Oreal Touche Magique io folosesc asta .. smile e un fel de iluminator mai degraba nu anticearcan ..dar mie imi place la nebunie

#28 2009-04-05 19:59:18

Gab
New member

am avut si eu ceva... de la L`Oreal..numai stiu exact... ca s-a terminat.. am dat in jur de 800 de mii pe el..tu cat ai dat pe "L'Oreal Touche Magique" ?
puss

#29 2009-04-05 20:06:45

pc_cutsa
Sr. member

habar nu am ca venea o tipa cu produse l'oreal si bourjois in fiecare luna ..si am dat pe el 40 lei ..nu am idee cat e in magazin ..

#30 2009-04-05 20:10:45

Gab
New member

aaaa...off..o sa vad eu.. big_smile
o sa incerc si crema aia cu albastrele..chiar n`am gasit`o..dar o s`o mai caut big_smile

#31 2009-04-05 20:12:45

pc_cutsa
Sr. member

aaa..ca mi-am adus aminte
Mai imi pun pliculete de ceai bagate in apa calduta ..pe ochi smile

#32 2009-04-05 20:19:57

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Pe langa somnul insuficient, cearcanele mai pot semnala si o tensiune nervoasa neobisnuita, exces de amidon, lipsa vitaminei A, E sau a fierului sau chiar anumite probleme legate de glanda tiroida.
-Atat pentru prevenirea cat si pentru tratarea cearcanelor, medicii nutritionisti ne recomanda o dieta alimentara formata din legume precum: spanac, urzici, ceapa verde, praz, morcovi, andive, salata verde. Consumarea acestor legume are rolul de a purifica sangele, inlaturand toxinele pe care le acumuleaza. In functie de calitatea si culoarea sangelui care iriga vasele din epiderma, cearcanele se vor deschide la culoare, devenind mai putin vizibile. In acelasi timp, incearca sa elimini din alimentatie pastele fainoase si dulciurile deoarece amidonul continut de acestea accentueaza cearcanele. Renunta de asemenea la mancarurile si bauturile prea sarate.

-Pentru estomparea cearcanelor, poti aplica dedesubtul ochilor comprese cu ceai de albastrele alternandu-le cu cele de musetel cald. Eficiente impotriva cearcanelor pot fi insa si compresele reci cu ceai de sunatoare. Pentru atenuarea cearcanelor, in zona de sub ochi mai pot fi aplicate si felii de castravete sau de cartof crud.

-Pe piata exista o serie de produse cosmetice si tratamente ce incearca ameliorarea cearcenelor si tratarea zonei sensibile din jurul ochilor. Un efect pozitiv asupra cearcanelor il au produsele ce contin vitamina K, vitamina utila pentru vasoconstrictie, sau produsele speciale ce contin ingredienti vegetali, eficienti in stimularea circulatiei limfatice deficitare din jurul ochilor.

-Miscarile pe care le faci dupa aplicarea tratamentului sau a cremei anticearcan trebuie sa contribuie la o mai buna circulatie sanguina si limfatica. Tapoteaza usor zona ajutandu-te de varful degetelor.

Teoretic, exista trei tipuri de cearcane:

1. Hiperpigmentarea: semnele hiperpigmentate sunt cercurile inchise la culoare, din jurul ochilor, intalnite adesea la femeile cu un ten mai inchis (cele din Africa, India sau descendentele latine). Acestea sunt rezultatul melaninei abundente din piele.

2. Venisoarele de culoare mov. Pe masura ce inaintam in varsta, pielea din jurul ochilor se subtiaza, permitand venelor care se afla dedesubt sa fie tot mai vizibile. Acestea sunt tipice femeilor cu pielea foarte subtire.

3. Circulatia slaba. Aceste semne de sub ochi, care apar ca urmare a unei ciculatii slabe, au tendinta sa aibe fie aspect de ''pungi '', or sa fie foarte retrase in piele ; sunt cauzate de circulatia defectuoasa a sangelui la nivelul tesuturilor sau de retentia apei sub ochi. Pungile care nu se retrag in timp sunt ereditare.

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#33 2009-08-18 22:19:15

Heart
New member
Inregistrat: 2006-10-13

Am si eu o "mica" problema cu cearcanele si nu stiu ce sa fac sa scap de ele.
Vroiam sa incerc crema de la nivea visage anti-cearcan, apoi am vazut ca exista una cu cofeina de la garnier. A incercat cineva vreunu din cele doua produse? vreo parere ceva?

To the world you may be one person, but to one person you may be the world!

The greatest happiness in life is the conviction that we are loved, loved for ourselves, or rather, loved in sipte of ourselves.

#34 2009-08-19 02:40:44

pc_cutsa
Sr. member

Eu am incercat roll-on-ul de la Garnier .. este super .. e racoros .. si are si efect de lifting instant .. la mine cel putin a mers . smile Recomand cu incredere Garnier .

#35 2009-08-19 14:07:38

mada66000
Full member
Inregistrat: 2006-07-23

Scapam de cearcane cu operatie cu laser CO2 ultrapulsat -rezultat dupa prima interventie si  laser KTP pentru decolorarea cearcănelor cica dă rezultate ?n două-şase şedinţe costuri intre 2000-2500 euro.Mai bine stau cu felii de cartof si cu felii de castravete sub ochi decat sa dau o caruta de bani chicot

#36 2009-08-19 14:09:35

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Asa mult costa operatia??? Incredibil! Mi se pare enorm.

pc, este roll-on special pt cearcane la Garnier?

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#37 2009-08-19 14:36:48

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

sau cu blefaroplastie, care e in jur de 500-1000 EUR...
jess, este roll-on pentru cearcane de la Garnier, insa mie mi se pare apa de ploaie... ca de altfel TOATE chestiile anticearcan din lumea asta neutral

Ultima oara a fost editat de alinda (2009-08-19 14:37:39)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#38 2009-08-19 14:46:53

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

sad Ma gandeam ca poate dau lovitura cu chestia asta.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.