homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vampirii exista?-9

#153 2009-06-30 15:23:44

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

Re: vampirii exista?

toti avem pasaricile noastre big_smile

one day we're gonna get somehow...rodnar

#154 2009-07-01 09:14:39

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

ioana.cristina83 a scris:

toti avem pasaricile noastre big_smile

Pai cred asta, dar nu trebuie sa ne lasam purtati de ele. Aici e vorba de ratiunea cu care am fost inzestrati -sa o folosim deci! Si nu va vorbesc cu rautate sau cu un duh de cearta; de aceea m-am ferit sa va vorbesc despre doctrine si religii. Caci acestea nu fac altceva decat sa dea nastere la certuri si tot felul de contraziceri.
Poate nu toti ati auzit, dar puteti sa cercetati, si oamenii de stiinta va vor spune: Galileo Galilei a fost omorat din pricina faptului ca sustinea sus si tare ca... pamantul e rotund! Nu putea sa demonstreze lucrul acesta in vremea lui, pt ca nu existau inca nave spatiale, iar teoria lui nu a fost crezuta. Si nici macar cercetata, pt ca oamenii s-au lasat condusi de un instinct animalic, si nu au vrut sa isi foloseasca ratiunea. Ei nu au spus: "poate ca omul acesta are dreptate; sa cercetam sa vedem daca este asa". De aceea zic: cercetati voi insiva daca ceea ce spun este adevarat sau nu.
Va mai dau un alt exemplu: ganditi-va atunci cand ati facut un pariu si ati pierdut. Acum ganditi-va la sentimentul acela de dinaintea pariului: nu erati voi sigure/i si pline/i de incredere ca aveti dreptate? Si totusi ati pierdut.
Asa stau lucrurile si in cazul ratiunii; sa ne gandim bine inainte de a ne angaja la un pariu. Sa nu ne lasam condusi de impulsurile de moment sau sa zicem: "eu asa am auzit, asa fac".

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#155 2009-07-01 10:11:25

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

bai, nu te lasi... rotfl
ala cu pasaricile erai tu rotfl tocmai pt ca insisti pana in panzele albe pe un subiect complet diferit de ceea ce spui si cu lucruri in care fiecare e liber sa creada sau nu. si unii (printre care si eu) au ales sa NU creada.

#156 2009-07-01 13:20:47

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

total de acord anabella...

one day we're gonna get somehow...rodnar

#157 2009-07-02 09:25:35

{GoW}Clau
New member
Inregistrat: 2009-07-01

vampirii exista...... dar i vad cand am ochii inchisi si dorm noaptea (>_<) lol

asta-i treaba

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.