homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vampirii exista?-7

#115 2009-06-23 22:23:24

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: vampirii exista?

offtopic acum sincer are cineva atata rabdare sa citeasca tot postul ui extra? yikes

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#116 2009-06-23 22:31:55

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

delyutza* a scris:

offtopic acum sincer are cineva atata rabdare sa citeasca tot postul ui extra? yikes

Eu nu am facut decat sa imi sustin punctul de vedere asa cum mi s-a cerut. Trebuie ca omul sa cunoasca lumea si lucrarea ingerilor.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#117 2009-06-23 22:37:05

gugu
New member
Inregistrat: 2008-08-27

offtopic Extra nu sta nimeni sa citeasca atat si nici nu este un topic despre religie, Dumnezeu etc
On: nu cred ca exista vampiri desi ma fascineaza astfel de povesti big_smile

#118 2009-06-23 22:37:27

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

da, dar puteai sa o faci scurt si la obiect wink

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#119 2009-06-23 22:37:57

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

extra,noi zicem ceva,si tu o tii pe a ta...imi pare rau,dar degeaba te-ai chinuit tu sa scrii ceea ce tocmai ai scris... pentru ca ai dat-o iar cu dumnezeu,satana,ingeri si prostiile crestinesti care mie mi se par bulshit,n-am citit. da' din ce am inteles pana acum,tu nu intelegi de ce vrem noi sa credem in existenta unor fapturi ca vampirii. pur si simplu,vrem. si eu pot sa te intreb de ce vrei tu sa crezi in dumnezeu... mie mi se pare imaginea unui copil mic si rau care se joaca cu niste papusele,care suntem noi. da' nu e intrebarea abordata in topic,asa ca ma abtin.

Publicitate

loading...

#120 2009-06-23 22:38:29

skumpi
Vizitator

eu am citit sad

#121 2009-06-23 23:17:29

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

aoleuuu! extra, draga, sincer crezi ca sta cineva sa citeasca toate aberatiile pe care le-ai postat? mai bine mi-as lua o carte sa o citesc ca mi-ar lua acelasi timp yikes zic aberatii din cauza ca vampirii, ozn-urile si Dumnezeu nu au nimic in comun...deci...sincer mai bine nu mai posta nimic ca si asa nu-ti citeste nimeni romanele;) cu tot respectul smile

#122 2009-06-23 23:30:47

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Mai,ce vreti... omu' ne explica (virgula) ca tre' sa ne preocupe Dumnezeu... bun,bravo lui... crede in ceva,si incearca sa promoveze chestia aia. Numai ca: posteaza pe unde nu trebuie,i s-a adresat o intrebare si a fost rugat sa nu o mai dea in crestinisme da' el a continuat (ce sa fac... mie mi se pare ca Biblia spune numai tampenii pe banda rulanta... preotii si papii- mai ales in evul mediu si renascentism - erau cele mai corupte persoane... cam de toti papii s-a aflat ca au avut copii/amante/haremuri/neveste,ca erau gay,ca faceau orgii,ca,ca,ca... ca sa nu mai mentionez ca mi se pare aiurea sa crezi in ceva doar ca sa te afli in treaba. Eu una am fost crescuta in familie de crestini,si acu' mama se cruceste cand aude ce intrebari si exclamatii gen "de ce sa cred ca exista vreo divinitate suprema?" , "nu cred in prostiile pe care le tot sustin inapoiatii bisericii" ies din gura mea.). Topicul era despre vampiri. Aia albi,cu dinti mari,care ies noaptea si sunt groaznic de sexosi. Noi intrebam ceva,si extra o tot da cu " tre' sa va intereseze Dumnezeu,nu vampirii". Da' uite ca pe noi ne intereseaza vampirii,ca de asta postam la topic. Si te rog,extra,din inimioara mea mica si eretica,sa nu mai scrii replici lungi cat o zi de post... pentru ca vreau sa citesc,ma intereseaza subiectul (eu inca sper sa postezi ceva on-topic),si citesc cateva randuri,si-mi dau singura palme peste frunte cand prind ideea pe care vrei s-o transmiti. Si asta nu e bine... fruntea mea incepe sa-mi reproseze... Asa,terminand cu off-topicurile lui extra,ma intereseaza parerile despre vampiri big_smile smile si daca ati citit carti,vazut filme/documentare legate de subiect,va rog anuntati-ma. Sunt into anything ce tine de magie,mit,legenda,etc. smile

#123 2009-06-23 23:51:43

gugu
New member

Sunteti sigure ca a scris ea tot si nu doar a dat copy/paste la o mare parte din acele romane?

#124 2009-06-23 23:56:35

OmniaVincitAmor
Insomniac member

extra e o ea? neutral nu stiu de ce,da' eram sigura ca e tip.

#125 2009-06-23 23:57:48

gugu
New member

scz,nu am fost atenta la acest detaliu,nu m-i s-a parut semnificativ

#126 2009-06-24 11:16:54

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

extra...pfai...tu vrei sa ma faci sa cred in dumnezeu...hm...nu prea ..mai degraba cred in vampiri..macar aia mai musca un om...lasa urme,sange,chestii..pe cand dumnezeu e numai prin biblie specificat...ma abtin de la alte comentarii pe teme religioase da nu cred ca are rost sa ne comentezi biblia smile

one day we're gonna get somehow...rodnar

#127 2009-06-24 20:36:53

extra
Banat

"eram sigura ca e tip" -asa este ShineOfBlood.
Cu usurinta vad ca tratati aceste lucruri. Am mai vazut ca unii cred in vampiri, iar altii nu; eu va spun ca si unii si altii gresesc aici, pentru ca nimeni nu are o baza, nimeni nu are o temelie pe care sa isi sustina punctul de vedere: nici cei care cred, si nici cei care nu cred in vampiri. Tu care crezi in vampiri, pe ce te bazezi cand sustii asta? Sau tu cel care nu crezi: cum poti sustine -ca nu exista? -ca nu ai vazut niciunul? Iar daca crezi asta, sa stii ca or sa te contrazica cei care au vazut. Va spun ca toti va lasati purtati de orice vant de invatatura; si orice invatatura care nu are ca temelie Cuvantul lui Dumnezeu, mai devreme sau mai tarziu, va cadea.

"si-mi dau singura palme peste frunte cand prind ideea pe care vrei s-o transmiti"  -nu va inselati, demoni exista si ei pot lua diferite forme de viata, inclusiv vampiri. Eu, ca unul care crede in Dumnezeu, stiu ca in cele 6 zile de creatiune, El nu a creat vampiri. 

" mie mi se pare imaginea unui copil mic si rau care se joaca cu niste papusele,care suntem noi"  -nu sunt eu acela care face asta; vrajmasul sufletelor noastre intra cu forta in viata noastra. Nici Dumnezeu si nici ingerii Lui care sunt mai in putere decat Satana si ingerii lui nu indrazneste sa intre cu forta in viata noastra. "Iata, Eu stau la usa si bat; daca deschide cineva usa, voi intra la el..." Cata diferenta! Domnul Isus niciodata nu ne forteaza. El vrea de bunavoie sa ne predam inimile Lui; caci El ne-a creat. El a creat atat trupul cat si sufletul, si cu siguranta ca le cunoaste mult mai bine ca noi. Si nu numai atat -dar El stie de ceea ce avem nevoie, si doreste sa ne si ofere! Numai ca alegerea ne apartine.

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#128 2009-06-25 12:47:53

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

extra:nu am nimic in comun sincer cu religia...adica sunt adepta stiintei mai mult..si fiecare are dreptul sa creada in ce vrea ...da pe mine ma intereseaza mai mult viata asta pe pamant..nu se stie ce va fi dincolo...daca va fi ceva...
daca gresesc..pana la urma dumnezeu m o ierta si pe mine ....

da deja se exagereaza ..

one day we're gonna get somehow...rodnar

#129 2009-06-25 17:06:30

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Dar tu care crezi in Dumnezeu, pe ce te bazezi ca exista?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#130 2009-06-26 06:25:33

extra
Banat

love_t a scris:

Dar tu care crezi in Dumnezeu, pe ce te bazezi ca exista?

Pe Sf?nta Scriptură. Chiar şi Domnul Isus, atunci c?nd a fost ispitit, nu a folosit altceva in afara de Cuv?ntul lui Dumnezeu -"Sta Scris!" Voi nu cunoasteti c?tă putere au Scripturile... caci "Omul nu traieste numai cu paine si cu apa, ci cu orice cuvant care iese din gura lui Dumnezeu."

#131 2009-06-26 06:28:45

OmniaVincitAmor
Insomniac member

extra,si eu pot sa scriu o cartulie in care sa zic ca in 2009 au venit extraterestrii si ne-au bagat un cip in creier,si daca nu ma va contrazice nimeni timp de 2000 de ani,boii din generatiile viitoare ma vor crede.

#132 2009-06-26 16:16:37

extra
Banat

Shine, aici e vorba de credinta. Trebuie sa crezi. Dar in cine sa crezi, si cum sa crezi? Biblia ni-L descopera pe Dumnezeu Citind-o, vei descoperi caracterul Sau, dragostea Lui pentru noi -pentru fiecare dintre noi.
"Si credinta este o incredere neclintita, o puternica incredintare in lucrurile care nu se vad". Aceasta este credinta.
  Ea aduce pace, speranta, o incredere in Acela care are putere asupra tuturor lucrurilor. Pur si simplu, nu-ti mai este teama de nimic. De chiar nimic nu iti mai este teama cand stii ca ii apartii lui Dumnezeu. Vei experimenta la fel ca si apostolul Pavel: "Cine ne va desparti de dragostea lui Hristos? Necazul, sau stramtorarea, sau prigonirea, sau foametea, sau lipsa de imbracaminte, sau primejdia sau sabia?... Caci sunt bine incredintat ca nici moartea, nici viata, nici ingerii, nici stapanirile, nici puterile,nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici adancimea, nici o alta faptura, nu vor fi in stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu, care este in Isus Hristos, Domnul nostru."

Sa stii ca altii au scris cartulii cu mult inaintea ta...  Dar nu e vorba de asta. Problema e mult mai adanca decat crezi. Pune-ti intrebarea: oare de ce a fost rastingnit Domnul Isus? Ca Il iubeau prea mult oamenii? Hmm... Nici cand El a venit in mijlocul oamenilor, ba mai mult -in mijlocul poporului Sau- El a fost respins. Dar oare nu isi formase El poporul pe invataturile Lui din generatii in generatii? Ba da, si totusi L-au respins si L-au omorat -si inca moarte de cruce. Dar totusi, au fost unii care au crezut. Putini de pe vremea Lui, intr-adevar; dar de-a lungul generatiilor, Biblia spune ca sunt ca nisipul marii cei ce au crezut...
Tot Pavel spune: "Astfel, credinta vine in urma auzirii"...

#133 2009-06-26 16:23:07

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pfffffff... si ai tu dovezi clare ca a fost rastignit?
Ai tu divezi ca a existat?
In afara de o carte scrisa cu multi ani in urma, nu exista nimic! Absolut nimic!!
hai s anu exageram, ca pana la urma nimeni, absolut nimeni nu stie nimic... sunt doar niste ipoteze si unii aleg sa creada in ele iar altii nu.
Este stiinta vs povesti....

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.