Vampirii exista?-6
- life
- Hero member
- Inregistrat: 2008-05-23
Re: vampirii exista?
Nu cred james.Avem alte tendinte mereu.
We Have To Be Strong !!!
- space
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-14
Da, negresit ca exista. Sunt de gasit in acelasi loc cu sirenele si unicornii. Si Ceausescu , John Lennon si Tupac.
- Finesse
- Banat
- Inregistrat: 2009-01-16
James, da nu e normal că oamenii au născocit extratereştrii şi i-au făcut mai inteligenţi dec?t oamenii? Finally, s-a acceptat condiţia de muritor a omului. Extratereştrii pot muri numa prin ?mpuşcarea cu o armă laser suprasofisticată pe care numai ei o ştiu face
Btw: ?mi place foarte mult ideea din K-Pax (mă rog, mai mult Kevin Spacey)
Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-06-21 23:50:50)
Goodnight moon
- skumpi
- Vizitator
eu nu inteleg de ce trebuie sa murim de ce ?
- life
- Hero member
Pai ar fi prea plictisitor sa traim vesnic mai ales la cat de grea e viata. Daca am sti ca nu murim si traim vesnic ar fi totul total diferit,nu am mai aprecia nimic cum trebuie.
We Have To Be Strong !!!
- Finesse
- Banat
Ca să ne posomor?m noi nopţile, ?n loc să ne bucurăm de viaţă
Goodnight moon
- James
- Banat
- De la: mă-ta din dulap
- Inregistrat: 2009-03-04
Finesse a scris:James, da nu e normal că oamenii au născocit extratereştrii şi i-au făcut mai inteligenţi dec?t oamenii? Finally, s-a acceptat condiţia de muritor a omului. Extratereştrii pot muri numa prin ?mpuşcarea cu o armă laser suprasofisticată pe care numai ei o ştiu face
Btw: ?mi place foarte mult ideea din K-Pax (mă rog, mai mult Kevin Spacey)
Dragă Finesse, aberezi. Ştii ecuaţia lui Drake? Caut-o pe Google. Apoi purcede tu la un pense din prepuţul g?ndirii, pune-ţi c?teva ?ntrebări şi fă un exerciţiu de logică, ceva de genul: dacă acum 500 ani ?ncă se credea că păm?ntul este plat (şi ?unii? oameni mureau din cauză că erau contra), acum 100 ani nici măcar nu puteam zbura (?n spaţiu, nici at?t)... iar acum c?ţiva ani papa şi gaşca lui de preoţi bagabonţi nu se g?ndeau să facă afirmaţii de genul: http://maicaecaterina.ro/stiri/27/vatic … raterestri... g?ndeşte-te ce vei afla peste c?ţiva ani. Sau poate ce va ieşi la iveală, care va fi la fel de şocant pentru tine, cum au fost pentru alţii, lucruri pe care tu le vezi evidente şi clare, pentru că te-ai născut ?ntr-o lume care le-a ştiut/experimentat chiar.
Să afirmi că nu există extratereşti şi apoi să-l bagi şi pe Dumnezeu ?n fraza aia e prostie curată. Crezi ?n OZN-uri sună a Crezi ?n egipteni?
Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
- extra
- Banat
- Inregistrat: 2009-06-11
skumpi a scris:eu nu inteleg de ce trebuie sa murim de ce ?
Din pricina pacatului TREBUIE sa murim. Dar de la inceput nu a fost asa. De aceea, ca si fiinte create de Insusi Dumnezeu asemenea chipului Sau, avem obligatia ca noi sa ne inchinam Lui. Chiar inainte ca primii nostrii parinti sa cada in pacat, Dumnezeu, in Atotstiinta Lui, a avut in vedere si lucrul acesta; astfel a luat masuri mai inainte pt ca omul -fiinta cea mai iubita de El prin faptul ca a fost facuta dupa chipul Sau- sa poata fi salvat. Planul de Mantuire, -jertfa Fiului Sau- a fost facut inainte ca Adam sa cada in pacat 'Caci atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, CI SA AIBA VIATA VESNICA." Deci trebuie neaparat sa credem asta, sa credem ca Dumnezeu ne iubeste; sa ne incredem in Dumnezeu, in fagaduintele Sale, in dovezile Lui de iubire fata de neamul omenesc cazut in pacat, de care Biblia -Cuvantul Sau- e plina!
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- life
- Hero member
Extra sa crezi in Dumnezeu mult si cu tarie si sa vedem cat traiesti
Exista atatia oameni care sunt buni cu ei,buni cu altii,iubitori orice ar fi,orice s'ar intampla,calmi si etc si ei mor cei mai repede k ba au nush ce boala ba patesc ceva.Asta cum o explici?
Mi se pare asa sa crezi cu tarie in Dumnezeu si pe langa sa mai crezi ca Dumnezeu ne pedepseste. Se cam bat cap in cap.
Ultima oara a fost editat de life (2009-06-22 09:04:50)
We Have To Be Strong !!!
- James
- Banat
extra a scris:skumpi a scris:eu nu inteleg de ce trebuie sa murim de ce ?
Din pricina pacatului TREBUIE sa murim. Dar de la inceput nu a fost asa. De aceea, ca si fiinte create de Insusi Dumnezeu asemenea chipului Sau, avem obligatia ca noi sa ne inchinam Lui. Chiar inainte ca primii nostrii parinti sa cada in pacat, Dumnezeu, in Atotstiinta Lui, a avut in vedere si lucrul acesta; astfel a luat masuri mai inainte pt ca omul -fiinta cea mai iubita de El prin faptul ca a fost facuta dupa chipul Sau- sa poata fi salvat. Planul de Mantuire, -jertfa Fiului Sau- a fost facut inainte ca Adam sa cada in pacat 'Caci atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, CI SA AIBA VIATA VESNICA." Deci trebuie neaparat sa credem asta, sa credem ca Dumnezeu ne iubeste; sa ne incredem in Dumnezeu, in fagaduintele Sale, in dovezile Lui de iubire fata de neamul omenesc cazut in pacat, de care Biblia -Cuvantul Sau- e plina!
Dacă Dumnezeu există, nu are nicio legătură cu ceea ce aveţi voi impresia că face/este.
Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
- Finesse
- Banat
Goodnight moon
- James
- Banat
Eh, timp pentru asta ar trebui să ai mereu... nu de alta, dar face ca totul să pară mult mai fad, mai... pe locul 2, pentru că automat, te g?ndeşti şi la rostul tău ?n univers, care-i menirea ta pe păm?nt, oare faci umbră de pomană?
- Finesse
- Banat
Trebuie normal să te g?ndeşti şi la lucrurile astea, dar sunt unele momente ale vieţii ?n care te concentrezi asupra celor păm?nteşti, să spunem. El, un copil, o decizie importantă care trebuie să o iei... ştii, ocupaţia de a trăi. Indiscutabil, multe din cele cu care ne confruntăm zilnic, ne pot determina să ne punem problema existenţei noastre pe Păm?nt, dar vezi, unora le e at?ta de uşor să dea vina pe voinţa lui Dumnezeu sau hazard, şi atunci ?ncetezi să ?ţi mai baţi capu. Nuş, cred că e nevoie de o anumită ?nţelepciune, plus cunoştinţe (documentarea ?n domeniu etc) să analizezi plus, şi mai ales un interlocutor bun Sper să nu fac umbră păm?ntului, sincer Profa de filo ne spunea că fiecare persoană la un moment dat ?n viaţă are o revelaţie, c?nd realizează sensul vieţii lui... Trebuie doar să ?şi dea seama de acest lucru
Goodnight moon
- James
- Banat
C?nd privesc idioţii din corporaţii, care sunt practic sclavi la costum, ce program zilnic şi ce vieţi de rahat duc (ei, din punctul lor de vedere totul e ok, at?t timp c?t au nişte rahaţi mai mici sub ei)... iar ei se cred oameni mari, care cunosc mersul treburilor, sensul vieţii... bani şi realizări profesionale (dar care nu ajută practic la nimic, dec?t să-şi asigure ei traiul)... nu am cuvinte de ce simt. Oameni cu suflet bătr?n, dar cu g?ndire rudimentară, animalică. Jocul e acelaşi, regulile s-au schimbat, ei sunt doar pleaba de altădată. Dacă o laşi mereu pe altă dată, ajungi să te g?ndeşti, pe la 70 ani că... deşi ai avut cam tot ce ţi-ai dorit, nu ai fost niciodată cu adevărat mulţumit şi simţi că nu ai ?nvăţat nimic.
- extra
- Banat
life a scris:Extra sa crezi in Dumnezeu mult si cu tarie si sa vedem cat traiesti
Exista atatia oameni care sunt buni cu ei,buni cu altii,iubitori orice ar fi,orice s'ar intampla,calmi si etc si ei mor cei mai repede k ba au nush ce boala ba patesc ceva.Asta cum o explici?
Mi se pare asa sa crezi cu tarie in Dumnezeu si pe langa sa mai crezi ca Dumnezeu ne pedepseste. Se cam bat cap in cap.
Este scris: Domnul mustra pe cine iubeste, ca un parinte pe copilul pe care-l iubeste."
http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17
- extra
- Banat
life a scris:Pai ar fi prea plictisitor sa traim vesnic mai ales la cat de grea e viata. Daca am sti ca nu murim si traim vesnic ar fi totul total diferit,nu am mai aprecia nimic cum trebuie.
Vreau sa te gandesti la persoana pe care o iubesti: vrei sa traiesti alaturi de ea pt totdeauna? (Esti constient/a ca daca vei spune nu, atunci nu o iubesti cu adevarat.) Dar ca sa iubesti pe cineva, trebuie ca mai intai sa cunosti persoana respectiva. Dar cum ajungi sa cunosti acea persoana?... La fel stau lucrurile si in relatia omului cu Dumnezeu. Biblia, ni-L descopera pe Dumnezeu; sau Dumnezeu ni Se descopera prin Biblie -dupa cum vedeti e acelasi lucru. "Dumnezeu este dragoste!" -asa rasuna Scriptura de la inceput si pana la sfarsit. Sa-ti dau un exemplu: omul, atunci cand este fericit, cand este plin de dragoste(pt cineva sau pt ceva) ce face? Ii place sa fie singur atunci? Se duce el in padure sau se incuie in camera lui? Nicidecum! Isi cheama prietenii -sau isi face daca nu are- ca sa se bucure impreuna cu ei. Omul nu poate fi fericit, nu poate sa iubeasca de unul singur. La fel si Dumnezeu: si-a manifestat dragostea creand omul. "Sa facem om dupa chipul Nostru si asemanarea Noastra" -asta a spus Dumnezeu dupa ce a facut cerul, pamantul, marea si tot ce este in ele. Cat de maret este gandul acesta: ca noi am fost creati asemeni lui Dumnezeu! Si chiar asa a fost; si numai din punct de vedere fizic, ci si moral. Biblia ne spune ca Dumnezeu Insusi se plimba in racoarea serii si statea de vorba cu Adam. O, ce contrast! Caci mai tarziu El i-a spus lui Moise: "Nu poate omul sa ma vada si sa traiasca!" Acesta e rezultatul pacatului;neascultarea de Dumnezeu,pacatul, a produs, asa cum este scris, "un zid de despartire intre voi si Dumnezeul vostru". Acum, moartea e spre binele nostru. Si la fel este si munca -castigarea painii cu sudoare-, la fel este si durerea femeii la nastere, la fel sunt bolile, necazurile si suferintele... Nici nu pot sa-mi imaginez cum ar fi aratat neamul omenesc astazi, daca Dumnezeu nu l-ar fi alungat pe om din gradina Eden, oprindu-i astfel accesul la pomul vietii! Iata ca acele blesteme pe care le gasim adresate lui Adam si sotiei lui sunt de fapt binecuvantari: femeia, daca nu ar fi lipsita de durerile nasterii, cu siguranta ca nu si-ar mai fi iubit copilul; a-ti avut vreodata acea satisfactie atunci cand a-ti dus la bun sfarsit lucrul inceput? Credeti ca aceasta satisfactie a muncii omului este binecuvantare sau este blestem? Cu siguranta ca este binecuvantare! Oare durerile femeii la nastere, nu sunt ele rasplatite? Sunt! Si numai o femeie poate sa inteleaga pe deplin asta. Se intampla de multe ori ca si omul sa se trudeasca degeaba -si la fel se intampla si cu o femeie gravida...; acestea sunt rezultatele pacatului, dar nu Dumnezeu este de vina, asa cum Il acuzam cand se intampla aceste lucruri! A-ti vazut vre-un tata sau vre-o mama ca rade de suferinta propriului sau copil? Poate ca aici pe pamant se intampla, dar Dumnezeu niciodata nu va putea face asta! Inima Lui este sfasiata de durere in momentele acelea, si doreste sa ne aline suferintele si durerile noastre! Totusi, El vrea ca sa ne fie alaturi, vrea ca sa fim si noi langa El; vrea ca sa Il cunoastem, sa cunoastem dragostea Sa, si sa Il iubim si noi pe El! Numai cunoscandu-L Il vom putea iubi; numai asa vom putea intelege cuvintele: "Caci toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu." Da! Chiar si necazurile sunt spre folosul omului: sa-l mustre, sa-l pedepseasca, sau, pe cel neprihanit(bun) sa-l incerce(Iov ne este exemplu). Cum cunoastem dragostea Lui? Cercetand Scripturile, si privind cu ochii mintii si ai inimii la crucea de la Golgota, vom putea intelege dragostea lui Dumnezeu pentru intreg neamul omenesc -pentru mine si pentru tine... Va puteti imagina acest sacrificiu ? Nimeni nu va putea intelege pe deplin dragostea lui Dumnezeu pentru noi -acest sacrificiu suprem pe care l-a facut pentru ca noi sa avem din nou viata vesnica -o viata fara pacat.."Lucruri pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit, si la inima omului nu s-au suit; asa sunt lucrurile pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru ce-i ce-L iubesc!"
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Extra,cu tot respectul,n-am nimic cu chestiile in care crezi tu (desi ma abtin de la alte comentarii),dar aici e vorba despre cu totul altceva decat ce ne insiri tu... intelegem,esti persoana religioasa... da' topicul asta era,la inceput,o dezbatere pe tema 'exista vampiri?',si tu ai zis ceva vag de chestia asta,si ai luat-o pe aratura...si pe aratura esti in continuare. As aprecia daca ai spune ce crezi tu (referitor la topic,bineinteles). Pentru ca parerea mea,cum ziceam cu o pagina in urma,este ca nu exista certitudine in legatura cu nimic,totul e posibil. Dar asta e doar opinia mea. As fi interesata cum gandeste un om 'cu frica lui Dumnezeu'. Si daca se poate,te rog,fara pilde si citate din Biblie.
- ioana.cristina83
- Full member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2008-11-06
shine..total de acord cu tine...Dumnezeu si vampirii..chestii total opuse
one day we're gonna get somehow...
- extra
- Banat
Ma faceti sa rad -nu am luat-o pe aratura Si la asta raspund cu o intrebare: poate un excursionist sa priveasca doar inainte fara sa admire peisajul? Cam asa stau lucrurile si cu "luarea pe aratura". Si mai mult de atat: in ultima mea postare nu am facut altceva decat sa dau un raspuns -sunt sigur ca a-ti vazut asta. Revin acum la topic. "shine..total de acord cu tine...Dumnezeu si vampirii..chestii total opuse "( din punct de vedere moral, eu zic sa le numim persoane sau fiinte) Asa este: Dumnezeu si vampirii sunt persoane total diferite, asa cum, in timpul unui razboi defensiva este diferita de ofensiva. Ma voi stradui sa nu folosesc citate, dar vor fi altii care vor intra aici si vor spune despre mine "de unde a scos el aceste cuvinte?" Ce va spun voua, spun tuturor: studiati Biblia si cercetati daca ce va spun eu este adevarat sau nu.
Biblia ne vorbeste despre existenta lui Dumnezeu, dar si a lui Lucifer, care, acesta din urma a devenit Satana. ?nainte de apariţia păcatului, ?n ?ntregul univers era pace şi bucurie. Totul era ?n armonie desăv?rşită cu voinţa Creatorului. Iubirea faţă de Dumnezeu era supremă, iar iubirea omului faţă de om era nepărtinitoare. Hristos, Cuv?ntul, singurul născut al lui Dumnezeu, era una cu Tatăl cel veşnic - una ?n natură, ?n caracter şi ?n scop - singura Fiinţă din tot Universul care putea intra ?n sfaturile şi ?n planurile lui Dumnezeu. Prin Hristos, Tatăl a realizat Legea iubirii fiind temelia guvernării lui Dumnezeu, fericirea tuturor fiinţelor create depindea de asentimentul lor desăv?rşit faţă de marile principii ale dreptăţii. Dumnezeu doreşte de la toate făpturile Sale o slujire din dragoste - un omagiu care izvorăşte dintr-o apreciere inteligentă a caracterului Său. El nu găseşte plăcere ?ntr-o slujire silită şi, ca urmare, dă tuturor libertatea de voinţă, ca să-I aducă o slujire de bunăvoie. Dar a apărut cineva care a ales să pervertească această libertate. Păcatul şi-a avut originea ?n acela care, după Hristos, fusese cel mai onorat de Dumnezeu şi care stătea ?n cea mai ?naltă poziţie de putere şi de slavă printre locuitorii cerului. ?nainte de cădere, Lucifer era primul dintre heruvimii ocrotitori, sf?nt şi nepătat. ?n loc să caute să-L facă pe Dumnezeu cel dint?i ?n dragostea şi slujirea creaturilor, strădania lui Lucifer a fost să le c?ştige slujirea şi ?nchinarea pentru el. R?vnind la onoarea pe care Tatăl cel veşnic o revărsase asupra Fiului Său, acest prinţ al ?ngerilor a aspirat la puterea pe care numai Hristos o putea folosi. ?nalta cinstire dată lui Lucifer n-a fost apreciată ca fiind darul lui Dumnezeu şi n-a produs nici o recunoştinţă faţă de Creator. El se preamărea pe sine ?n strălucirea şi ?nălţarea lui şi aspira să fie deopotrivă cu Dumnezeu. Era iubit şi respectat de oştile cereşti. ?ngerii găseau plăcere să aducă la ?ndeplinire poruncile lui şi era ?mbrăcat cu ?nţelepciune şi cu slavă mai presus de toţi ceilalţi. Dar Fiul lui Dumnezeu era recunoscut ca Suveran al cerului, una cu Tatăl ?n putere şi ?n autoritate; Hristos participa la toate sfaturile lui Dumnezeu, pe c?nd lui Lucifer nu-i era ?ngăduit să pătrundă planurile divine. "De ce", ?ntreba acest ?nger puternic, "să aibă Hristos supremaţia? De ce este ?n felul acesta onorat mai mult dec?t Lucifer?" Părăsindu-şi locul din prezenţa imediată a lui Dumnezeu, Lucifer a ?nceput să răsp?ndească spiritul de nemulţumire printre ?ngeri. Lucr?nd ?n taină ad?ncă şi pentru o vreme ascunz?ndu-şi scopul adevărat sub aparenţa respectului faţă de Dumnezeu, a ?ncercat să trezească nemulţumirea faţă de legile care guvernau fiinţele cereşti, lăs?nd să se ?nţeleagă că ele impuneau restricţii care nu erau necesare. Din moment ce erau sfinţi, el susţinea că ?ngerii trebuie să asculte de ?ndemnul conştiinţei lor. Căuta să trezească simpatie pentru el, arăt?nd că Dumnezeu pro-cedase nedrept cu el, d?ndu-I onoarea supremă lui Hristos. El pretindea că, aspir?nd la o putere şi la o onoare mai mari, nu urmărea ?nălţarea de sine, ci căuta să asigure libertatea pentru toţi locuitorii cerului; că pe calea aceasta ei ar putea ajunge la o stare mai ?naltă de existenţă. Dumnezeu, ?n mila Sa cea mare, l-a suportat ?ndelung pe Lucifer. Nu l-a ?ndepărtat imediat din starea lui ?nălţată atunci c?nd, pentru prima oară, şi-a permis un spirit de nemulţumire, nici chiar atunci c?nd a ?nceput să dea pe faţă pretenţiile lui false ?naintea ?ngerilor credincioşi. El a fost menţinut ?n ceruri multă vreme. Mereu şi mereu i s-a oferit iertarea, condiţionată de pocăinţă şi a supunere. Asemenea eforturi, pe care numai iubirea şi ?nţelepciunea infinită le puteau plănui, au fost făcute pentru a-l convinge de rătăcirea lui. Nici chiar Lucifer n-a văzut de la ?nceput unde va ajunge; el nu ?nţelegea natura adevărată a simţămintelor lui. Dar atunci c?nd s-a dovedit că nemulţumirea lui nu are motiv, Lucifer a fost convins că era greşit, că cerinţele divine erau drepte şi că ar fi trebuit să recunoască acest lucru ?naintea cerului ?ntreg. Dacă atunci ar fi făcut lucrul acesta, s-ar fi salvat pe sine şi pe mulţi alţi ?ngeri. P?nă atunci nu părăsise cu totul supunerea faţă de Dumnezeu. Cu toate că părăsise poziţia de heruvim ocrotitor, dacă ar fi vrut să se ?ntoarcă la Dumnezeu, recunosc?nd ?nţelepciunea Creatorului, şi dacă s-ar fi mulţumit să ocupe locul care-i fusese destinat ?n marele plan al lui Dumnezeu, ar fi fost pus iarăşi ?n slujbă. Dar m?ndria l-a ?mpiedicat să se supună. El şi-a apărat cu insistenţă calea, a susţinut că nu are nevoie de pocăinţă şi s-a angajat cu totul ?n lupta cea mare ?mpotriva Făcătorului său. Dumnezeu, ?n ?nţelepciunea Sa, i-a ?ngăduit lui Satana să-şi continue lucrarea, p?nă c?nd spiritul de nemulţumire a avut ca rod o revoltă. Chiar şi atunci c?nd s-a hotăr?t că el nu mai putea răm?ne ?n cer, ?nţelepciunea Infinită nu l-a distrus pe Satana. Deoarece numai slujirea din iubire poate fi primită de Dumnezeu, devotamentul creaturilor Sale trebuie să se ?ntemeieze pe o convingere cu privire la dreptatea şi la mila Sa. Locuitorii cerului şi ai celorlalte lumi, fiind nepregătiţi să ?nţeleagă natura sau consecinţele păcatului, nu puteau vedea dreptatea şi mila lui Dumnezeu ?n distrugerea lui Satana. Dacă ar fi fost adus imediat la inexistenţă, ei L-ar fi slujit pe Dumnezeu din teamă, şi nu din iubire. Satana ?mpreună cu oastea sa au aruncat, ?ntr-un deplin acord, ocara rebeliunii lor asupra lui Hristos, declar?nd că, dacă n-ar fi fost mustraţi, nu s-ar fi răsculat niciodată. Astfel, ?ncăpăţ?naţi şi dispreţuitori ?n lipsa lor de loialitate, căut?nd zadarnic să răstoarne guvernarea lui Dumnezeu, pretinz?nd totuşi ?n mod batjocoritor a fi victime nevinovate ale puterii opresoare, marele răzvrătit ?mpreună cu cei care-l simpatizau au fost alungaţi ?n cele din urmă din cer. Prin faptul ca a reusit sa amageasca pe primii nostrii parinti, Satana s-a hotăr?t să-şi susţină dreptul de a stăp?ni lumea. Nimeni nu se găseşte ?ntr-o primejdie mai mare din partea influenţei spiritelor rele dec?t aceia care, neţin?nd seama de mărturia directă şi ?ndestulătoare a Scripturilor, neagă existenţa şi lucrarea celui rău şi a ?ngerilor lui. At?ta vreme c?t suntem ?n necunoştinţă cu privire la şiretlicurile lui, ele au un c?ştig aproape de necrezut; mulţi iau seama la sugestiile lor, ?n timp ce cred că urmează ?ndemnul propriei ?nţelepciuni. Pentru motivul acesta, pe măsură ce ne apropiem de ?ncheierea timpului, c?nd Satana va lucra cu cea mai mare putere pentru a amăgi şi a distruge, el răsp?ndeşte pretutindeni credinţa că nu există. Aceasta este metoda lui de a se ascunde pe sine şi modul lui de lucru. De nimic nu se teme at?t de mult marele amăgitor ca de faptul că ?i vom cunoaşte planurile. Şi-a ascuns at?t de bine adevăratul caracter şi scopurile, ?nc?t a făcut să fie reprezentat ?n aşa fel ca să nu provoace nici o emoţie deosebită ?n afară de batjocură sau nemulţumire. ?i place să fie descris ca o fiinţă caraghioasă sau ca o fiinţă respingătoare, jumătate animal şi jumătate om . ?i place să-şi audă numele folosit ?n glumă şi batjocură de către aceia care se socotesc inteligenţi şi cunoscători. El se poate transforma chiar si intr-un inger de lumina. Am scris in acest topic pentru ca nimeni sa nu ramana in necunostinta de cauza. Nu exista vampiri cu adevarat; dar Satana incearca sa introduca frica, teama in inimile noastre; caci acestea de la el sunt. Ce ne-am face fara ajutorul ingerilor care au ramas de partea lui Dumnezeu? El cauta sa ne tina departe de Dumnezeu pe orice cale posibila. Si in ceea ce priveste vampirii, vrajmasul reuseste sa amageasca pe unii introducandu-le teama si frica, iar altora prin chiar placerea de aceste creaturi. Dupa cum ati citit mai sus, nu exista in sensul propriu vampiri; acestia sunt doar nascociri ale celui rau introduse in mintile unor oameni care nu au habar de Dumnezeu si de lucrarea Sa. Tocmai de aceea am zis in prima postare ca nu la vampiri trebuie sa ne fie preocupata mintea noastra, ci la adevarata lume a ingerilor; si a ingerilor, fie ei buni sau rai, si care au putere asupra noastra. Caci noi n-avem de luptat impotriva carnii si a sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|