homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vampirii exista?-4

#58 2009-04-06 16:02:07

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

Re: vampirii exista?

uffff unde esti???????sa vin si eu la party!!!!!!!!!!!!

one day we're gonna get somehow...rodnar

#59 2009-04-06 16:03:45

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

far far away tongue

#60 2009-04-06 16:06:20

ioana.cristina83
Full member

nu conteaza...vreau vampiri...sau macar o urma de ei...big_smile

#61 2009-04-06 16:17:57

uffff
Insomniac member

dupa petrecere o sa-ti spun ce si cum tongue

#62 2009-04-06 16:22:45

ioana.cristina83
Full member

te rog....traiasca petrecerile cu vampiri lol

Publicitate

loading...

#63 2009-04-06 21:26:37

uffff
Insomniac member

#64 2009-04-06 23:40:17

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

offtopic m-am uitat aseara la twilight. prost jucat, pana si scenariul mi s-a parut jenant, exagerat de comercial. nu stiu cum e cartea, n-am citit-o
dupa mine, dracula lui francis coppola e cel mai bun film cu vampiri

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#65 2009-04-07 02:42:30

uffff
Insomniac member

offtopic  pentru mine "queen of the damned" rulzzzzz

#66 2009-05-18 17:28:53

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

lol
pentru cei care nu au vz inca twilight si intentioneaza sa o faca... iata rezumatul:

e exact ca filmu rotfl

#67 2009-05-18 17:38:47

ioana.cristina83
Full member

numa ca filmu nu e parodie...

#68 2009-06-20 16:58:54

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

eu unul, am ca baza Biblia-Cuvantul lui Dumnezeu. nu daca exista vampiri, fantome sau extraterestrii trebuie sa fie preocuparea voastra; ci daca exista Dumnezeu! nimeni nu poate sa demonstreze existenta Lui; dar poate fi dovedita. si odata ajunsi la convingerea ca Dumnezeu exista, atunci El ne va invata despre aceste lucruri. nu trebuie sa va luati dupa invataturi omenesti; caci oamenii dintotdeuna au cautat fantasticul -oamenii vor sa vada demonstratii fantastice, lucruri care omul nu le poate face; omul este atras de asa zisele puteri supranaturale.

domeniul acesta este foarte vast, si daca voi scrie aici, cu siguranta voi avea nevoie de foarte multe pagini -si va veti plictisi.
si cum am spus mai sus -daca exista exista Dumnezeu, atunci exista si Satana. traim in paralel cu o lume nevazuta: a ingerilor; unii sunt buni iar altii sunt rai. (atentie! pot sa va dovedesc, dar nu sa va si demonstrez).

(acum trebuie sa plec. dar imi va face placere sa va vorbesc. si daca si voi doriti sa continui, sa imi spuneti,... sa imi puneti intrebari tongue )

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#69 2009-06-20 18:03:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

BlondyBijoux a scris:

kdeea a scris:

un_gandacel a scris:

Nici mie nu mi-a placut, mi se pare f prost realizat, au fost multe scene gen "Wo hu cang long" (tigru si dragon) dar care au fost realizate execrabil.

Cat despre vampiri...da exista, doar ca sug toti banii din cont, nu altceva

Eu nici nu am avut curiozitatea sa ma uit. Cred ca e prea " hit " filmul asta ca sa imi placa lol

E o balarie care bate campii timp de vreo ora si ceva. Nu se intampla aproape nimic interesant in film. E totul un bla-bla-bla si bla-bla-bla. Admiratorii filmului pot sa spuna ca sunt o insensibila dar, pe mine nu m-a impresionat nici macar fizicul personajului principal - vampirul (mi se pare un tip bolnavicios de palid, deloc interesant) dupa care se topesc foarte multe fete. De fata care joaca rolul principal, nu mai zic. Din punctul meu de vedere filmului asta i-a lipsit sarea si piperul, actiunea si actorii.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, este strict parerea mea si as vrea sa fie respectata la fel cum si eu o respect pe a celor carora le place filmul.

buga  nu mai sunt singura in univers rotfl

cand aia avea "la indemana" pe bunaciunea aia de indian, ce-o fi vazut la blondu' ala? big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#70 2009-06-20 18:03:17

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Bla bla bla... big_smile

Nu există Satan, Dumnezeu, Z?na Măseluţă...

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#71 2009-06-20 18:20:05

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

de ce trebuie neaparat sa stim sigur...? adica,sincer,de ce? noi trebuie sa stim daca exista dumnezeu,satana,extraterestrii,atlantida. noi tre' sa stim tot. da' de ce nu putem sa credem in posibilitate? e o posibilitate sa existe de toate. si e o posibilitate sa nu. si sincer,e mai frumoasa o aluzie la existenta unei creaturi,decat certitudinea.

#72 2009-06-20 18:37:08

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

ShineOfBlood a scris:

de ce trebuie neaparat sa stim sigur...? adica,sincer,de ce? noi trebuie sa stim daca exista dumnezeu,satana,extraterestrii,atlantida. noi tre' sa stim tot. da' de ce nu putem sa credem in posibilitate? e o posibilitate sa existe de toate. si e o posibilitate sa nu. si sincer,e mai frumoasa o aluzie la existenta unei creaturi,decat certitudinea.

Interesant punct de vedere ;d
Si aporopo de aluzii la existenta unei creaturi, am vazut de curand un documentar chiar interesant cu privire la existenta / " existenta " lui Nessie, monstrul din Loch
Ness.
Asta asa, ca fapt divers, ca idee. Si era intr-adevar interesanta incertitudinea smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-06-20 18:37:52)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#73 2009-06-20 18:41:52

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

kdeea a scris:

ShineOfBlood a scris:

Si aporopo de aluzii la existenta unei creaturi, am vazut de curand un documentar chiar interesant cu privire la existenta / " existenta " lui Nessie, monstrul din Loch
Ness.
Asta asa, ca fapt divers, ca idee. Si era intr-adevar interesanta incertitudinea smile

Long live za internet,o sa caut si eu documentarul. smile Legat de punctul de vedere... nu stiu daca e interesant,dar e al meu. Ma mentin neutra. Imi place sa cred ca exista cele mai neobisnuite creaturi,si ca cele mai multe mituri sunt adevarate,dar nu imi place sa mi se spuna sigur daca da sau nu. Sunt multe lucruri care exista,si oamenii nu le-au descoperit inca... tocmai de asta consider ca certitudinea nu exista. Acum 500 de ani,un lucru cert era faptul ca Pamantul e plat. Dar certitudinea aia e o tampenie pentru noi,nu? Pai si certitudinile noastre vor fi la fel,peste secole. Concluzia... nu exista certitudine,exista probabilitate.

#74 2009-06-20 18:48:12

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

ShineOfBlood a scris:

kdeea a scris:

ShineOfBlood a scris:

Ness.

Long live za internet,o sa caut si eu documentarul. smile Legat de punctul de vedere... nu stiu daca e interesant,dar e al meu. Ma mentin neutra. Imi place sa cred ca exista cele mai neobisnuite creaturi,si ca cele mai multe mituri sunt adevarate,dar nu imi place sa mi se spuna sigur daca da sau nu. Sunt multe lucruri care exista,si oamenii nu le-au descoperit inca... tocmai de asta consider ca certitudinea nu exista. Acum 500 de ani,un lucru cert era faptul ca Pamantul e plat. Dar certitudinea aia e o tampenie pentru noi,nu? Pai si certitudinile noastre vor fi la fel,peste secole. Concluzia... nu exista certitudine,exista probabilitate.

Adevarat grait-ai  applause Total de acord cu tine.
Tot ca fapt divers, am citit si eu cate ceva despre contesa de Bathory, pomenita de cineva pe pagina anterioara, si mi-am mai imbogatit cultura generala cu niste informatii. Foarte interesanta povestea ei...   tummenupp

Ultima oara a fost editat de lala20 (2009-06-20 18:49:12)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#75 2009-06-20 19:54:28

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

twilight chiar face victime :-|

when god made man she was only kidding.

#76 2009-06-20 20:05:33

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Mimoo, nu fac filmul sau cartea Twilight atatea victime cate face actorul principal printre fete lol. Crede-ma, vad o gramada de tipe care il admira roll. Si sincer, nu stiu ce e de admirat la el. But that`s just me smile.

Ultima oara a fost editat de lala20 (2009-06-20 20:06:05)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.