|
Nu esti logat.
Avortul si biserica ?#1 2009-04-13 11:53:27
avortul si biserica ?aveti idee dak am facut un avort dak de Pasti voi putea intra in biserica? am auzit tot felul de pareri...stie cnv concret...eu vreau sa merg sa ma spovedesc...daca iar alte vorbe care spun k te spovendeste afara ... si atunci cum il anunt pe popa... stie cineva cum ar trebui sa procedez?nu vreau sa ma impartasesc doamne fereste nu's cretina...doar sa ma spovedesc si sa merg duminica la biserica nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #2 2009-04-13 13:01:42
Re: avortul si biserica ?Umm ... sper sa nu zic prostii, dar nu cred ca e interzis sa intri in biserica; important e acum sa te spovedesti. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2009-04-13 13:36:28
Re: avortul si biserica ?
si eu is in aceasi situatie.saptamana asta ma duc sa vorbesc cu un preot sa imi faca molifta ca sa pot intra in biserica.asa se face femeilor care au avortat sau au nascut altfel nu poti intra in biserica.apoi dupa ce iti citeste ceva te si poti spovedi insa ar fi bine sa fi tinut post inainte. "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #4 2009-04-13 15:27:41
Re: avortul si biserica ?Of. Mă scuzaţi, dar de unde p?nă unde toate astea? Goodnight moon Offline #5 2009-04-13 21:00:33
Re: avortul si biserica ?Adina,poti sa te spovedesti daca vrei,te primeste in biserica,probabil ca nu o sa te impartaseasca. Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-13 21:04:01
Re: avortul si biserica ?nu iti da impartasanie.. iti da aghiazma mare... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #7 2009-04-13 22:24:59
Re: avortul si biserica ?da ... si eu stiam de ce a zis mya si de asta...imi e asa...sa imi faca molifta aia...sa ma vada toata lumea ... eu am zis sa merg normal sa ma spovedesc multumesc mult fetelor de raspuns nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #8 2009-04-13 22:27:07
Re: avortul si biserica ?Stai linistita ca nimeni nu stie de ce si cu ce scop ti se face Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2009-04-13 22:28:25
Re: avortul si biserica ?adina nu stiu ce sa iti zic.oricum aghiazma iti da. intrebi si tu doamna de la lumanari sa cheme parintele daca nu. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #10 2009-04-13 23:09:29
Re: avortul si biserica ?Iar aţi ?nceput. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #11 2009-04-14 14:24:18
mai bine spus continuam! "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #12 2009-04-14 14:25:47
si eu tot pt garduri inainte de cununie Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2009-04-14 14:54:32) "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #13 2009-04-14 14:48:01
si nu te-ai mai impartasit .. sau cum sa face? eu anu trecut m-am inpartasit chiar daca am sarit si eu gardurile Ultima oara a fost editat de papushik (2009-04-14 14:49:53) Offline #14 2009-04-14 14:53:57
Re: avortul si biserica ?depinde de preot. in loc de impartasanie (paine cu vin) mi-a dat aghiazma "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #15 2009-04-14 15:03:13
Re: avortul si biserica ?pai merg tot la ala de anu trecut, nu e asha exigent Offline #16 2009-04-14 15:03:59
Re: avortul si biserica ?eu nu am primit acum impartasanie pentru ca nu am tinut tot postul. e prima oara cand mi se intampla, la mine acasa nu e asa. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #17 2009-04-14 15:06:21
Re: avortul si biserica ?unde ai fost soleil la spovedit? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #18 2009-04-14 15:08:17
Re: avortul si biserica ?depinde de preot pana acuma nu am auzit ca nu primesti impartasanie daca nu ai tinut postul poate din motive medicale nu-l poti tine, asta insemna ca nu meriti Offline #19 2009-04-14 15:08:49
Re: avortul si biserica ?unde mi-ai zis tu, pitzi "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|