homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avortul si biserica ?-2

#20 2009-04-14 15:12:11

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: avortul si biserica ?

papushik a scris:

depinde de preot pana acuma nu am auzit ca nu primesti impartasanie daca nu ai tinut postul neutral poate din motive medicale nu-l poti tine, asta insemna ca nu meriti

pai preotul te intreba daca nu ai tinut din  motive medicale...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#21 2009-04-14 15:13:12

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

offtopic

Soleil a scris:

unde mi-ai zis tu, pitzi smile

acum stiu de ce big_smile
ti-a placut? de preot ma refer

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2009-04-14 15:13:43)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#22 2009-04-14 15:18:27

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

offtopic mi-a placut atat cat am putut sa-l cunosc, sa zic asa. Am discutat f putin cand am fost la Biserica sa intreb cand sa vin la spovedit, iar la spovedit era foarte multa lume, inclusiv multi bolnavi de acolo de la spital... si a cam mers treaba pe banda rulanta, in plus se cam auzea in Biserica ce spunea fiecare preotului... si m-a cam inhibat asta. Eu am spus ce ma apasa cel mai tare, insa totul fiind asa de grabit... nu ma simt foarte impacata. Poate la o discutie fata in fata mai indelungata ar fi altfel.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#23 2009-04-14 19:26:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

la ce biserica ai mers, soleil? smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#24 2009-04-14 19:35:26

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

papushik a scris:

Danae a scris:

adina nu stiu ce sa iti zic.oricum aghiazma iti da. intrebi si tu doamna de la lumanari sa cheme parintele daca nu.
si eu mi`am luat, dar nu pt avort, pt sarit garduri rotfl

si nu te-ai mai  impartasit .. sau cum sa face? eu anu trecut m-am inpartasit chiar daca am sarit si eu gardurile lol

Eu am tot sarit garduri de vreo 3-4 ani incoace...si preotul mi-a dat un canon o data si de atunci..ma impartaseste!

Publicitate

loading...

#25 2009-04-14 19:43:26

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si pe mine m-a impartasit anul trecut dar anul asta ca am sarit gardurile si  in post...ma indoiesc ca imi va da impartasanie.maine dimi ma duc la biserica

expect the worst , hope for the best!

#26 2009-04-14 19:46:30

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

cum adica ati sarit gardurile ?lol

#27 2009-04-14 19:49:37

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Eu n am mai fost de1  an de cand am sarit gardul...mi s-a parut ipocrizie stiind ca apoi o iau de la capat...nush m as duce si eu...dar nue  pacat?Imi da aghiazma si o comit iar?

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#28 2009-04-14 19:49:51

_yohana_
Platinum member

rotfl adica am pacatuit trupeste rotfl
aghiazma iti da in loc de impartasanie si daca preotul considera ca trebuie sa iti dea stie el de ce iti da wink

Ultima oara a fost editat de _yohana_ (2009-04-14 19:50:53)

#29 2009-04-14 19:51:12

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

deyacrs a scris:

offtopic Povestea cineva nush unde ca s a dus la preot si o intreaba daca a sarit gardul.La care ea luand o la propriu:Da ,toata vara,prin tot satul...avea vreo 17 ani..era inca copil rotfl

Da,Yohana...aghiazmasau impartsanie..dar din cate stiu se da ca ti se iarta pacatele....si eu dupa cateva zile o iau de la capat?

Ultima oara a fost editat de dya20 (2009-04-14 19:52:26)

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#30 2009-04-14 19:52:23

_yohana_
Platinum member

asa a patit varmiu rotfl era prin clasa a 7a,a 8a rotfl si la fel si el ohooo de cate ori parinte rotfl

#31 2009-04-14 19:54:44

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

mie anul trecut mi-a fost asa nu stiu cum sa merg sa ma imparatsesc ca am tot citit ce ati zis voi pe aici... si simteam ca fac o greseala daca merg pt ca era primul an in care sarisem gardurile lol si nici anul asta nu cred ca ma voi duce.. pt ca preotul de aici de la mine ma cunoaste de cand eram mica si el nu spovedeste...face doar molifta .. si la altul chiar nu stiu unde as mai putea sa ma duc... nu cred ca ma voi impartasi nici anul asta neutral

#32 2009-04-14 19:57:13

_yohana_
Platinum member

eu sunt absolut convinsa ca nu ma va impartasi,pt ca nici postul nu l-am tinut tot dar ma duc sa ma spovedes pentru linistea mea sufleteasca nu neaparat pt impartasanie.

#33 2009-04-14 20:00:37

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

_yohana_ a scris:

eu sunt absolut convinsa ca nu ma va impartasi,pt ca nici postul nu l-am tinut tot dar ma duc sa ma spovedes pentru linistea mea sufleteasca nu neaparat pt impartasanie.

m-as spovedi si eu tot asa dar nu am unde... oricum nici eu nu am tinut tot postul..am zis ca saptamana asta fiindca e saptamna mare nu facem nici o prostioara smile dar postul nu l-am tinut si nici acum nu pot tine de la mancare pt ca am probl cu stomacul sad

#34 2009-04-14 20:02:57

_yohana_
Platinum member

mie imi pare rau ca nu am tinut tot postul ca nici nu am tinut dar nici nu am profitat neutral

#35 2009-04-14 20:13:30

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

nu se afla de ce ti se face molifta dar trebuie sa o faci altfel nu are cum sa te dezlege.De imparytasit nu te va impartasi ani buni de aici incolo.Iti va da canon si aghiazma

#36 2009-04-14 21:09:19

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

dya20 a scris:

deyacrs a scris:

offtopic Povestea cineva nush unde ca s a dus la preot si o intreaba daca a sarit gardul.La care ea luand o la propriu:Da ,toata vara,prin tot satul...avea vreo 17 ani..era inca copil rotfl

Da,Yohana...aghiazmasau impartsanie..dar din cate stiu se da ca ti se iarta pacatele....si eu dupa cateva zile o iau de la capat?

rotfl  rotfl
la mine nu intreaba popa de nici un gard lol intreaba direct dak am prieten, apoi daca am avut relatii... cred ca partea asta ol asteapta de la fiecare. pt el alte pacate nu mai conteaza decat sa auda astea

#37 2009-04-14 21:13:54

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

cu impartasitul e in functie de preot. eu cand trebuia sa fac avortul m-am dus la parinte si am stat de vorba cu el si i-am spus, simteam ca trebuie sa ii spun. nu mi-a zis nici du-te, nici nu te du, a inteles ca trebuia ( motive medicale ) si m-am spovedit dupa si nu m-a oprit de la impartasanie si nici macar canon nu mi-a dat. poate si pentru ca pe atunci mergeam cam de 2 ori pe saptamana la biserica si mereu ajutam biserica, nu pentru iertarea pacatelor ci pentru ca ma simteam eu bine asa.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#38 2009-04-14 21:50:00

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

eu...ma simt prost fata de dumnezeu pt avortul pe care l-am facut...dar fiind prea mica...si pe deasupra si inconstienta ... neutral am ajuns si aici.. neutral si am tot zis k ma duc la biserica sa ma spovedesc... neutral eu ador copii...pt mine a fost un mare chin,dar nici nu s-a pus problema sa-l pastrez... acum...simt nevoia sa ma spovedesc ... de impartasit...nu m-am mai impartasit si asa de 2 ani...pt k tot pacat mi se pare...chiar daca mi-ar da popa voie tot n-as lua... smile o sa merg maine sau joi sa vad cum fac sa intru in biserica

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.