homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubitii si garderoba lor

#1 2009-04-14 21:16:16

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Iubitii si garderoba lor

Daca baietii au de ce se planga de noi, si ei nu sunt atat de interesati de haine, noi sigur avem pareri mai pertinente despre garderoba lor. Mi s.a parut atat de interesanta intrebarea pe care a pus-o Wildhoney incat a trebuit sa pun intrebarea inversa.

Al meu nu are un stil anume. Se imbraca in principiu simplu si hainele pica pe el ca turnate, oar atunci cand poarta o helanca ceva mai stramta  applause  Dar mel mai mult imi place cand se imbraca in camasa neagra si blugi inchisi la culoare si se frezeaza asa casual, ca si cum tocmai a aruncat primele chestii pe care le.a gasit in sifonier. Arata atat de sexy, numai ca acum stiu ca stilul asta de de-abia m-am trezit si arat ca o papusa masculina ia aproape o ora ca sa iasa ca la carte rotfl

#2 2009-04-14 21:32:23

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: Iubitii si garderoba lor

Mie imi place cum se imbraca al meu ca doar toate hainele le-am ales impreuna.Nu isi ia ceva daca mie nu imi place si tine cont de parerea mea 100%.Se imbraca doar cu tricouri mulate,nu le suporta pe cele largi si doar negru sau alb poarta,doar blugi are albastrii.In trening niciodata nu se imbraca.Oricum   hjarta  stilul lui  si el pe al meu   chicot

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#3 2009-04-14 21:39:27

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

al meu e in costum mai mereu... o cere meseria lui

#4 2009-04-14 21:39:45

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

ah si mie imi place cum se imbraca flacaul meu smile mai ales cand tb sa se duca in uniforma la munca lol dimineata la 7 eu is drool drool ... cam aceeasi situatie k si la andra, noi mergem impreuna la shopping si normal k isi cumpara lucrusoare care sa'mi placa si mai ales k sa se asorteze si cu ce am eu prin sifonier lol big_smile

#5 2009-04-14 21:48:40

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Noi nu mergem impreuna la cumparaturi, imi place sa ii fac surprize cu ce mi.am mai luat, si imi place sa imi faca si el mie smile Plus ca vreau sa pastrez misterul etc, plus ca sunt un monstru cand merg la cumparaturi. Nu cred ca ar rezista unei zile de shopping fara sa ma ia la bataie sau sa fuga acasa rotfl

Publicitate

loading...

#6 2009-04-15 00:14:18

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

si eu sunt un monstru la cumparaturi big_smile
a mers cu mine o perioada, dar acum prefer sa merg singura... sau cu o prietena

o data sau de doua ori am fost cu el la cumparaturi,se hotaraste incredibil de repede... eu si cand imi iau un pachet de biscuiti din supermarket, ma mai uit de 2 ori, or mai fi unii ma buni, ce ingrediente au...
el apare cu haine noi pe care nu stiu cand si le ia.il mai apuca asa, la cateva luni "trebuie sa mi iau de imbracat"... si nici nu stiu cand apare si cu geaca, si cu blugi si cu ce mai trebuie...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#7 2009-04-15 00:20:14

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

al meu tine cont de si de parerea mea daca mergem impreuna, dar cele mai multe haine si le cumpara cu mama lui(cand merge vara la ea). imi place stilul lui, dar cel mai mult imi place cand e imbracat la costum(deocamdata destul de rar). asta e si visul lui: sa aiba un dulap plin cu camasi si costume. inainte purta f multe tricouri mulate, dar acum are putina burtica si nu mai vrea sa poarte lucruri mulate

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#8 2009-04-15 00:20:17

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

eu n`am ce comenta de qm se imbrak iuby meu ..imi place qm se imbrak dinainte sa fiu q el ,apai mai ales aqm k sunt designer`ul lui:))tot timpul mergem aman2 la shopping asa k dak nu` mi place cv il aburesc eu si nu`si ia tongue

Love.  Live. Laugh.

#9 2009-04-15 00:20:50

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

mie imi palc --- de cele mai multe ori--- hainele lui iubi.

yo nu ma omor dupa maro si lui ii place asa mult tongue

oricum cand nu imi place ceva rad un pic de el da atat. daca lui ii place ce sa ii fac yo ... oricum se imbraca bine... iubi nu ma mai suporta la shopping :-" lol si acum daca a fst in america nu si a mai luat nica de aici .. deci nu am mai putut sa imi dau cu parerea lol

da el e frumi orq hjarta cateodata

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#10 2009-04-15 00:23:42

skumpi
Vizitator

cu mine nici fetele nu prea mai vor sa vina la cumparaturi rotfl

#11 2009-04-15 00:24:51

ally18
Insomniac member

dc skumpi?lol

Love.  Live. Laugh.

#12 2009-04-15 00:34:28

skumpi
Vizitator

k nu ma pot hotari niciodata lol
si azi...atata am purtat`o pe prietena mea... si numa nu ma puteam hotari din 2 perechi d pantaloni lol
o zis k ea nu mai vine cu mine...gata lol

#13 2009-04-15 00:35:11

skumpi
Vizitator

ioi am incurcat topicurile...aoleo s`au facut 2 lol n`am stiut unde`mi disparuse postu lol

#14 2009-04-15 00:41:04

ally18
Insomniac member

rotfl

Love.  Live. Laugh.

#15 2009-04-15 00:41:29

skumpi
Vizitator

si ca sa fiu on topic...desi cred ca am mai zis si dincolo lol majoritatea hainelor le`am luat impreuna... deci imi plac...iar ce nu`mi place nu poarta ca nu`i plac nici lui apoi lol
si mie`mi place cand il vad asa office...cu niste blugi negri pana hjarta si o camasa bagata in pantaloni big_smile sau elegant...pantaloni eleganti...camasa...pantof negru...
de obicei el e casual...blugi pantofi-adidas sau adidasi normali... o bluzita...sau camasa...sau tricou cu guler de ala d la camasa...are o groaza asa lol si bluze la fel...alese d mine hjarta

dar ...cand eram la inceput si nah nu`mi permiteam sa zic nik...avea un tricou pe care`l urammmmm si el tot venea cu el rotfl si numa nu puteam sa`i zic...frate da tu te uiti in oglinda cand iesi din casa ? lol si un palton asa d stofa ...d care avea si tati rotfl wai... apoi dupa ce am devenit mai apropiati i`am zis si tot faceam mijto rotfl si apoi mi`o zis si el... de nush ce pantaloni k erau super bici rotfl si in ziua d azi facem mijto tongue

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-04-15 00:42:11)

#16 2009-04-15 10:32:22

Valentinaaa
Full member
Inregistrat: 2009-02-03

capcaun a scris:

ah si mie imi place cum se imbraca flacaul meu smile mai ales cand tb sa se duca in uniforma la munca lol

subscriu. hjarta ..mi-e  un drag de el rodnar

Nu e niciodata prea tarziu sa fii ceea ce ai fi putut fi.

nails

#17 2009-04-15 10:34:47

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

mie imi place cum ii sta in turcoaz... hjarta
si avea odata un tricou asa frumos, turcoaz deschis... si l-a pierdut lol
cica nu mai stie unde l-a pus...
de craciun i am luat eu un pulover tot asa, o culoare f frumoasa,l-a purtat vreo luna dupa care i-a ramas mic, ca se ingrasase;

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#18 2009-04-15 18:20:07

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

si mie imi place cum se imbraca al meu big_smile
si park de cand suntem together are si mai multa grija ce poarta big_smile

They can because they think they can.

#19 2009-04-15 20:16:40

skumpi
Vizitator

apropo lol
ieri vazusem un maieu frumy pt el de la Zara...si l`am trimis azi sa si`l cumpere big_smile si l`a cumparat  applause
maine mergem sa vdm ceva pant care i`au placut lui....cica " iubi trb sa vi si tu ca tu stii dak imi sta bine  rodnar  " mancaiash urechile lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.