|
Nu esti logat.
Dragostea chiar dispare?#1 2009-04-16 18:37:35Dragostea chiar dispare?Aseara m-am certat cu un prieten care o tinea sus si tare ca iubirea nu tine decat maxim 3 ani, si ca nu poti fi indragostit toata viata de aceasi persoana. Offline #2 2009-04-16 18:42:28
Re: Dragostea chiar dispare?da sunt de acord cu tine atata timp timp cat nu te face el sa nu-l mai iubesti ....si depinde si de voi doi cum va intretineti dragostea ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2009-04-16 18:46:01
Re: Dragostea chiar dispare?eu consider ca dragostea are mai multe etape de-a lungul unei relatii , defapt nu etape ci alt grad de intensitate Offline #4 2009-04-16 18:49:29
Re: Dragostea chiar dispare?cred ca multa lume confunda dragostea aceea matura cu obsinuinta. am mai scris la un topic... faptul ca nu te mai afli in indragosteala aia de la inceput, cand esti cu capul in nori toata ziua, nu inseamna ca nu mai iubesti... Offline #5 2009-04-16 18:51:03
Re: Dragostea chiar dispare?
sunt de acord ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-16 18:52:31
Re: Dragostea chiar dispare?nu neaparat ca dispare dragostea, intervine rutina, obisnuinta. dragostea e la inceput, emotia aceea ca urmeaza sa il/o vezi, uitatul in oglinda de 1000 de ori inainte sa iesi cu el/ea etc sunt lucrurile care fac dragostea sa apara, dar apoi cand trece 1 an, 2, 3 si asa mai departe, tocmai pt ca ii cunosti toate calitatile, toate defectele, totul devine previzibil, nu mai e nimic de descoperit la partener. normal ca dragostea nu dispare asa dintr-o data..."uite dragostea, oopss, nu mai e dragostea", dar nu se mai simte nevoia aceea sa fii mereu cu el/ea, sa faceti totul impreuna, e adevarat ca unele persoane se iubesc in adevaratul sens al cuvantului toata viata, dar sunt mai rare aceste cazuri, cel putin eu nu am in familie, cunostinte astfel de povesti de dragoste eterna cat despre mine, dupa 1 an cu al meu, simt ca il iubesc mai mult ca pe oricine altcineva, cu toate ca il stiu pe dinafara, o prietena dupa 1 an jumate parca e plictisita de al ei, a disparut emotia de la inceput, chiar asa mi-a spus. ca in toate lucururile, si in acest caz depinde de fiecare in parte, sunt oameni care considera ca dragostea tine o viata intreaga si altii care uita cat de frumos e sa fii vesnic indragostit Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-04-16 18:53:54) V., soarele si luna Offline #7 2009-04-16 18:56:33
Re: Dragostea chiar dispare?conteaza foarte mult cum stim sa ne materializam sentimentele..daca intervine delasarea normal ca nici dragoste nu mai e Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #8 2009-04-16 19:01:32
Re: Dragostea chiar dispare?dispare doar daca n-a fost dragoste puternica...rutina poate interveni in cuplu de la un anumit timp, dar asta daca o lasati voi sa intervina, daca stiti ce trebuie facut sa nu intervina atunci va fi totul frumos mereu... Offline #9 2009-04-16 19:07:28
Re: Dragostea chiar dispare?eu consider ca in momentul in care iubesti, pai iubesti cu toata fiinta ta. deci, nu cred ca se pune problema daca dargostea a fost sau nu puternica. "indragosteala" aia noi o simtim si acum, si e din ce in ce mai intensa,creste in fiecare moment mai mult. e modul nostru de a face sa creasca dragostea noastra Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #10 2009-04-16 19:10:12
Re: Dragostea chiar dispare?pai sunt persoane care confunda dragostea cu altceva....chiar f multe si cuplurile care se despart ajung aici pt ca iubirea nu a fost suficient de puternica...eu in sensul asta vorbeam Offline #11 2009-04-16 19:12:32
Re: Dragostea chiar dispare?a, sorry, intelesesem altceva Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #12 2009-04-16 19:45:56
Re: Dragostea chiar dispare?daca amandoi trag la acelasi car (ma refer la sentimente si respect, nu la chestii materiale) nu are cum sa dispara dragostea. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #13 2009-04-16 19:53:51
Re: Dragostea chiar dispare?Eu cred ca oricat de mult ai iubi, n-ai cum sa nu te plictisesti sa stai cu o persoana. Si daca ramai cu ea, e obisnuinta, un fel de obligatie interioara. Te poti simti atras de altcineva, nu poate fi mereu ca la inceput. Offline #14 2009-04-16 19:54:57
Re: Dragostea chiar dispare?pai nu a pretins nimeni ca e ca la inceput. Nici nu are cum sa fie ca la inceput. E mult mai super..........tare. Ultima oara a fost editat de baciu (2009-04-16 19:55:40) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #15 2009-04-16 19:57:59
Re: Dragostea chiar dispare?da, dispare pt k nimik nu dureaza forever. Totul are termen de garantie! Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-04-16 19:58:28) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #17 2009-04-16 20:00:30Re: Dragostea chiar dispare?Da, baciu, asa zic si e este mult mai deosebit la inceput. La inceput nici nu stii de ce iubesti o persoana, dupa iti dai seama cate motive ai, si ca t de deosebite sunt sentimentele. Plus timpul pe care il petreci cu cealalta persoana nu poate decat sa aproprie. Offline #18 2009-04-16 20:07:36
Re: Dragostea chiar dispare?interesanta comparatie PillBlast, insa dragut exprimat. In ceea ce priveste termenul de garantie despre care vorbea pink_martini imi doresc ca pentru mine asta sa insemne: Pana cand moartea ne va desparti (pe acest pamant) si chiar si dupa aceea cand ne vom revedea intr-o alta dimensiune. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #19 2009-04-16 20:07:57
Re: Dragostea chiar dispare?Eu nu consider ca dispare nici daca intevine rutina..rutina e una si iubirea e alta.Rutina poate sa te faca sa vrei altceva dar nu stinge dragostea..dragostea se stinge doar daca 2 pers nu stiu sa o intretina prin alte moduri. We Have To Be Strong !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|