homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce sa fac-2

#20 2009-04-21 11:37:22

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: nu stiu ce sa fac

de ce spuneti ca nu o iubeste ??????voi stiti cat e de greu intro tara straina???

#21 2009-04-21 12:26:01

skumpi
Vizitator

e foarte greu si tocmai de aceea ai nevoie in permanenta sa tzi legatura cu cei de acasa...sa stii ce fac...ca sunt bine...etc nu sa te indepartezi subtil wink

#22 2009-04-21 12:32:44

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

ramonel eu m-as indeparta frumos,mi-as lua un loc de munca si l-as ignora..sa vada ca si fara el ma pot realiza..nu ca stau dupa el si plang dupa el.Ce rezolvi asa?nimeni nu-ti da bani ca plangi dupa el...
lasa-l in pace raspunde-i daca te suna ,fii si tu rece cu el si dai peste nas .....
o fi greu intr-o tara straina da nu trebuie sa iti dea cu picioru si dupa aia : vai cat te iubesc eu pe tine

#23 2009-04-21 22:44:10

ramonel
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

acum ce conteaza e sa ma linistesc si sa am sufletul impacat si sa imi gasesc un job

#24 2009-04-25 21:02:03

ramonel
Full member

am luat decizia de a vb cu el, sa imi zica dc mai vrea sa fim impreuna sau nu, ca stiu si eu pt k nu mai pot astepta pana la sf lui mai,,,si surpriza,,,,, imi zicea k el nu mai stie ce simte pt mine, k nu vrea sa ma raneasca, k ceva nu mai merge intre noi 2, k nu mai poate comunica ff bine cu mine, k poate ar fi ok sa ne distantam, sa imi vad si eu intrun fel de viata mea mai mult, dar a insistat ca sa avem o discutie finala cand vine acasa, k poate cele 9 zile pe care le va petrece acasa poate vor fi mai mult in familie, dar k nu poate zice k nu isi doreste sa nu ma vada, si cand vom avea aceea discutie sa ne putem privi in ochi, si sa zicem exact ce simtim,.. k inca nu stie 100% dc vrea sa ne despartim sau nu,... acum nus tiu ce sa mai fac, cum as reusi sa il readuc alaturi de mine sa ma iubeasca din nou, cum as putea face asta prin mess? pana vine acasa..nu vreau sa il pierd, pt k il iubesc

Publicitate

loading...

#25 2009-04-25 21:20:12

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

deci in primul rand dupa cate am observat eu mama ta chiar se cam "baga" asa in relatia voastra dar nu din motive rele...oricum nu avea niciun drept sa ii spuna ca tu i-ai luat cadou mai scump decat ti-a luat el tie...faza asta chiar e nasoala si cred ca aceleasi sentimente le-as avea si eu fata de mama prietenului meu (daca mi-ar face o asemenea faza) pe care le are si el fata de mama ta...adica nah cadoul e cadou conteaza sa fie dat din suflet nu conteaza cat costa...oricum eu zic ca nu aveti chiar asa probleme grave dar cel mai ideal ar fi cum zice el sa discutati fata-n fata si sa vedeti cum sta treaba wink iar tu sa discuti cu mama ta.... big_smile asta e parerea mea!

#26 2009-04-25 21:45:58

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

ramonel, sa fiu eu in postura ta, as incerca sa imi caut un job cat de cat decent, as incerca in mai multe domenii... acum depinde de oferte si de experienta si mi-as ocupa timpul cu job-ul, acesta fiind atu-ul pt a trece timpul mai repede pana ce vine el acasa pt acea discutie. eu una zic ca ar fi bine sa mai astepti un pic, sa vorbiti, sa nu iti para rau mai tarziu. in tot acest timp poti sa iesi in oras, la un suculetz, cu un prieten, amic, fara vreo legatura sentimentala, pur si simplu sa nu lasi sa ti se opreasca viata in loc pt el. in legatura cu jobul pe care ar fi putut sa te ajute el sa-l gasesti...raman la opinia ca intotdeauna sa fi pe puterile tale, nu te baza pe altii, fie femeie, fie barbat, pt ca "in ziua de azi nimeni nu-ti mai vrea binele", mai bine zis, fiecare cauta sa-i fie lui bine si dupa celorlalti. multa bafta scumpa si fie ca Dumnezeu sa-ti dea puterea si rabdarea necesara pentru luarea deciziei corecte pentru tine. pupicei puss

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#27 2009-04-25 21:53:33

ramonel
Full member

multumest mult de mesaje, cand le citesc parca prind putere pt a merge mai departe,.... intradevar k si mama sa cam bagat si el e si omul care le cam pune la suflet pe toate si nu ii place sa ii se zica ce trebuie sa faca.....in legatura cu jobul e putin mi greu pt k aici in cj se gaseste cam greu de lucru...si am si experinta de 2 ani in conta primara si secretariat dar nu am reusit sa imi gasesc nimik deocamdata,

#28 2009-04-26 00:15:28

ramonel
Full member

am vb cu el in seara asta si lam intrebat:
EU: te mai atrag?
EL: tongue
EU: stii la ce ma refer
EU: la partea sexuala, partea fizica
EL: aia normal
EU: dc intradevar asa e
EU: inseamna k se mai poate face ceva
EL: poate
EL: nu pot sa zic nk
EL: si vb cind ajung
EL:  neutral
EU: stii si tu cand dispare si atractia fizica,..
EL: a da
EL: da nu mai vb despre sta
EL: num cind ajung
EU: nu nu... :
EU: ultima discutie va fi atunci
EL: k
ore am procedat gresit? k lam intrebat? oare mai sunt ceva sanse? ce ar trebui sa fac intre timp... sa mai vb cu el pe mess, sa ii arat k imi pasa de el sa nu

Ultima oara a fost editat de ramonel (2009-04-26 00:16:53)

#29 2009-04-26 00:21:01

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

in halul in care ti-a raspuns si a  vorbit  am impresia k l-ai deranjat rau ....saracu de el  yikes ...nu stia cum sa-ti inchida maia repede ...cel mai bine zik eu ...lasa-l nu-l mai stresa ....cand vine acasa vorbiti si stabiliti ce si cum  puss

..be the best ...fuck the rest smile))

#30 2009-04-26 00:48:04

ramonel
Full member

probabil ai dreptate... din pacate

#31 2009-04-26 00:54:44

You_and_Me
Diamond member

eu nu vreau sa te supar ...doamne fereste ....dar imi place sa imi spun parerea sincer ....asta cred eu

#32 2009-04-26 01:03:41

ramonel
Full member

nu ma superi chiar deloc, prin ceea ce zici,.. chiar imi place k iti exprimi parerea sincer....si probabil k tu vezi mult mai obiectiv decat mine ....pt sa sincer sa iti zic atunci cand a zis k
EU: te mai atrag?
EL:  tongue
EU: stii la ce ma refer
EU: la partea sexuala, partea fizica
EL: aia normal
in sufletul meu miam facut sperante, k e de bine dar apoi cand iam zis si lui acest lucru, mi sa parut k nu mai stia cum sa o intoarca, k poate se rezolva cea sau poate ca nu,.....si k sa stau sa astept inca o luna de zile care va fi un chin.........nu stiu daca are rost sa sper si sa visez la o posibila "reimpacare" ca sa ii zic asa.

Ultima oara a fost editat de ramonel (2009-04-26 01:04:44)

#33 2009-04-26 01:09:56

You_and_Me
Diamond member

eu din afara vad altfel lucrurile ...nu sunt implicata si deci sunt realista ....probabil k il mai atragi ..adik la partea sexuala cum ai zis si u ...dar nu-ti face sperante ...un barbat poate k te doreste doar la pat ...ii place sa fiti impreuna ..sa faceti sex ..dar atat ....nu se implica emotionaal ...nu pune suflet ....ii place ceva si atat ....daia zik ....ai rabdare stiu k e greu ....dar dak il suni ...il agasezi ...cu intrebari si etc ...iti faci tot tie rau ...tu suferi...k pe el il doare undeva probabil ...am zis probabil ....nu k asa e cum zik eu ...

#34 2009-04-26 02:15:04

skumpi
Vizitator

fara suparare da e clar ca omu n`are chef de tine si tu`l iei cu atractie si chestii de`astea
dc n`ai putin rabdare pana vine acasa ? iti place asa mult sa faci pe disperata ? neutral sa`i demonstrezi la fiecare pas ca fara el esti 0 ?
in loc sa incerci sa`ti vezi d viata ta...asa cum face el...sa`i demonstrezi ca existi si fara el si ca poti trai f bine fara el tu tot pe capu lui , in conditiile in care ti`a zis clar ca o sa vb cand vine acasa !
sa stii ca atunci cand cel de langa tine e mort dupa tine si nu face altceva decat sa fie catelushu tau ti`o iei in cap parca si nu`ti mai trebuie...ca stii ca il ai si nu mai ai nik de cucerit...
poate dak ai incerca sa fii mai inabordabila si sa fii mai independenta te`ar privi altfel...cu alti ochi...te`ar privi ca pe o persoana puternica ... o persoana care nu sta intr`un barbat si mai ales la mila lui....
nush asa gandesc eu viz`a`vi de barbati... inainte cand aveam catelush in loc de`un barbat sau ma rog... automat scadea in ochii mei....

#35 2009-04-26 02:22:40

You_and_Me
Diamond member

asa gandesc si eu skumpi ...e adevarat

#36 2009-04-26 20:52:47

ramonel
Full member

skumpi ai dreptate,.. si credema k incerc sa nu fiu dependenta de el si sa ii arat si asta, dar intr-o oarecare masura as vrea sa stiu dc mai sunt ceva sperante pt o posibila '' impacare" ca sa ii zic asa, sau sa imi vad de viata mea in totalitate sau sa il mai las si pe el sa faca parte din ea, pt k el imi zicea k poate o sa ne despartim k relatia noastra nu mai e ceea ce a fost,etc... dar el vrea sa vb cu mine in continuare in fiecare seara,  imi zice in fiecare seara " vb maine, k?'', iar in urmatoare seara dupa ce am avut aceea discutie sincera, nu am intrat pe mess pana pe la 11.30pm, iar can am intrat am gasit un msg offline " da nu mai intrii?"...........crede-ma k imi este ff greu pt k nu stiu exact ce sa fac sau cum sa ma comport cu el, sau ce vrea el de fapt  grater

Ultima oara a fost editat de ramonel (2009-04-26 21:01:18)

#37 2009-04-26 21:41:48

skumpi
Vizitator

pai tocmai... tu incearca sa`ti vezi de viata ta....si sa lashi o portita deschisa pt orice eventualitate
oricum dak el simte ca relatia nu mai e cum a fost candva...asta cam suna a fi inceputu sfarsitului... tu trb s afii pregatita... mai bine pui rau in fata acum...decats a`ti faci iluzii si cand vine sa se desparta de tine`
fii si u indiferenta... vb asa sec cu el... nu`l lasa sa vada cat suferi.... pt ca din cate spui nu`l prea intereseaza... vorbiti strict despre alte lucruri... dak e sa mai fie ceva....isi va da el seama ca nu vrea sa te piarda si iti va trimite un semnal wink
probabil ti`e greu ca nu esti obisnuita dar cateodata trebuie sa mai gandim si cu mintea si sa ne punem pe noi pe primu loc smile

#38 2009-04-26 22:49:19

ramonel
Full member

intradevar asa este, am sa imi vad de viata mea.... nu am sa imi mai fac iluzii si ce va fi a fi, ....  mai am de asteptat 4 sapt si 4 zile, pana cand ajunge in tara.....ms mult de sfaturi si va tin la curent cu ce se mai intampla, v-am pupat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.