homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce sa fac-6

#96 2009-05-31 23:37:03

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: nu stiu ce sa fac

tie iti pasa de ce crede sau ce spune el??? ca zau nu ar trebui! si sa fiu in locul tau i-as arata ca sunt mareata si as fi tare indiferenta, ca si cum el nici nu ar fi existat!! si asa ar intelege si ca de rabdare nu se pune problema pentru ca nu ai pentru ce sa ai rabdare, ce sa astepti? dupa ce tute toate cunoscutele tale sa se intoarca? cum te-ai simti? si tu crezi ca merge la munte 2 zile cu o tipa ( pe care sigur pusese ochii demult ) si doar se saruta? sa fim seriosi!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#97 2009-05-31 23:40:53

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

pai chiar sa ai rabdare ramonel...pana apare ceva mai bun! wink

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#98 2009-05-31 23:43:25

ramonel
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

skumpi a scris:

ce tzaran...n`are pic de rushine...
ramonel...tu esti fata frumoasa wink da`l incolo ...sa ramana cu pipitele lui si vezi`ti de viata ta... nu te merita !!!!!!!!

oricum ma lasat cu gura cascata k el nu stie ce vrea, E CONFUZ baiatul, si iam reprosat k in astea 2 luni nu o avut suficient timp ca sa isi dea seama....si mia zis k faptul k el a fost acolo si eu aici nu a fost o pauza intre noi 2........pauza la el  o fi, cand umbla cu 100 si apoi vede ce are si ce o avut.....si RABDARE  pt ce sa mai am..????? e marea mea intrebare........ca sa stau si sa imi mai fac sperante oare k poate el se reintoarce?? sau ca peste inca vreo 2- 3 luni sa imi zica k sa gandit si k ii este mai bine asa fara mine.....si eu sa mai sufar dupa el in continuare.... grater
sper sa nu ii para rau de ce hotarare a luat,......pt k altfel nu cred k va mai avea la ce sa se reintoarca, peste cateva saptamani, luni......pt k cred k am sa il pot ierta .....desi il iubesc inca fffffffff mult

#99 2009-05-31 23:46:03

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

oricat de greu ti-ar fi, hraneste-ti mandria cat poti de mult si incearca sa fii cat mai indiferenta. si eu una nu l-as mai intreba nimic, nici de tipa, nici ce-a facut, nici ce face, as incerca sa para ca nu ma intereseaza chiar daca as muri de curiozitate. nu lasa pe nimeni sa se poarte cu tine asa, si mai ales nu arata ca te-a lovit asa de tare.

cred ca 80% din subiectele de despartire de pe forumu asta se termina cu faptu ca baiatu ii spune sa aiba rabdare ca el e confuz, da in acelasi timp se poarta foarte urat, sau chiar se stie ca e cu alta. rabdare sa ce?! sa vada daca ii iese vrajeala?!

cel mai bine pt tine e sa gasesti ceva de facut sa nu te gandesti la el, pt ca aici pe langa despartire e si orgoliu ranit si doare si mai tare. iesi cu prietenii cat mai tare, stai cu ai tai, ai timp mai mult sa cauti de lucru etc. bafta puss

#100 2009-05-31 23:47:46

ramonel
Full member

dea_di a scris:

pai chiar sa ai rabdare ramonel...pana apare ceva mai bun! wink

neutral  asta da....sa am rabdare k va aparea ceva mai bun decat el

Publicitate

loading...

#101 2009-05-31 23:50:14

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

ramonel a scris:

...si mia zis k faptul k el a fost acolo si eu aici nu a fost o pauza intre noi 2........pauza la el  o fi, cand umbla cu 100 si apoi vede ce are si ce o avut.....

si mai vrei sa auzi de el?!?!?!  roll

#102 2009-05-31 23:59:59

ramonel
Full member

nu, dar stii vorba aceaa k niciodata sa nu spui niciodata,....dar oricum roate e posibil sa se intoarca, mai devreme sau mai tarziu,oricat de patrata ar fi aceea roata

#103 2009-06-01 01:27:26

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ma crezi ca mi-au dat lacrimile cand am citit, ramonel?
parca am retrait pt cateva secunde toate chestiile pe care mi le spunea mie fostu..
cum se uita la mine in ochi si imi spunea atat de firesc si de natural niste chestii, de parca povestea cu prietenii lui, si fiecare cuvant pe care mi-l zicea era un cutin in suflet, si la fiecare cuvant inghiteam tot mai tare in sec...si stateam si ascultam si nu`mi venea sa cred.
de ce iti faci rau cu mana ta? tie iti place sa auzi toate lucrurile astea? cum poti sa mai vrei sa fii cu el cand iti spune frumos ca a fost cu alta...si cica nu s-a intamplat nimic?? dar sarutul ala ce inseamna? imagineaza-ti-i in acelasi pat, sau oriunde ar fi fost...sarutandu-se...si tu il mai iubesti? tu il mai vrei inapoi?

nu stiu...eu cred ca fiecare om ar trebui sa treaca o data in viata printr-o durere din asta.. ca sa nu o mai faca pe viitor altora... eu nush...oamenii astia n-au suflet?

hjarta

#104 2009-06-01 01:29:39

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pai f bine ca i-a spus ca stie adevarul....era mai bine sa-i zica ca n-a fost cu alta si de fapt sa fi facut asta? plus de asta eu consider ca faptul ca i-a zis-o ar tb sa fie o motivatie pt ea sa treaca peste....

#105 2009-06-01 01:32:22

Loveable
Diamond member

da` andru, tu nu vezi ca il vrea inapoi?

hjarta

#106 2009-06-01 01:36:40

andrulina
Addicted member

pai sa fim serioase....nu e singura care poate se gandeste sa-i mai acorde o sansa....cred ca multe fete care au trecut prin anumite faze au acordat sanse...depinde de fiecare cat poate ierta si trece cu vederea....eu nu incurajez neaparat sa faca asa, dar ar tb sa fim realiste ca atunci cand iubesti ai tendinta sa speri si sa ierti....cu toate ca multe se bat cu pumnii in piept ca n-ar ierta nu stiu ce in momentul cand sunt puse in fata faptului reactioneaza total diferit....sigur, mai sunt si exceptii cand nu iarta, in cazul de fata depinde de ea ce vrea sa faca...daca il iarta sau nu e decizia lui.

#107 2009-06-01 01:38:45

Loveable
Diamond member

eu stiu...stii ca stiu...si stii ca nu sunt cea mai in masura sa ii zic ce ii zic...
dar incercarea moarte  n`are...eu tre sa zic ce cred, chiar daca ea oricum face ce vrea ea (ca noi toate de fapt)

hjarta

#108 2009-06-01 01:46:22

skumpi
Vizitator

da...ierti cand face o greseala si regreta si iti demonstreaza ca vorba vine a fost o ratacire de moment... asa mai ierti...dar nu cand iti spune cu atata nonsalanta ca el a fost la munte cu una neutral
dupa atata tp cat a fost plecat..tp in care nu s`au vazut el vine acasa si se duce cu alta... e batator la ochi neutral el clar ca nu mai tzine la ea si e un smecher si jumatate cu un tupeu iesit din comun...
si atunci la ce sa te impaci ? cand e evident ca omu asta nu te mai iubeste... nu te respecta cat e negru sub unghie...mai si da vina pe tine pt despartire... dupa 4 ani ? neutral
fazele astea eu chiar nu le pot intelege... nesimtirea intrece orice limita...
iar ramonel dak tu te respecti putin iti impui sa`l uiti si sa mergi mai departe pt ca altfel te vei transforma in jucaria lui... ce face el acum spune muuulte despre el si personalitatea lui... si astea nu se schimba...

#109 2009-06-01 02:01:50

andrulina
Addicted member

da sunt de acord cu voi...normal e sa-si vada de drumul ei in viata, dar daca ea vrea sa-l ierte si sa se impace cu el e decizia ei....cu toate ca ar tb sa n-o faca, dar na....

#110 2009-06-01 02:07:39

skumpi
Vizitator

pai clar ca e decizia ei...
si revin cu teoria mea lol
pana acum in toata povestea asta el e the bad guy...in conditiile in care ea il primeste `napoi lucrurile se schimba....dak se va mai intampla ceva va fi in totalitate vina ei pt ca acum stie cine e el cu adevarat... il vrea inapoi in conditiile actuale ? f bine... dar apoi singurii nervi vor fi atzintiti asupra ei..in nici un caz asupra lui... vb ipotetic...in cazul in care el ar reveni...da eu cred ca nu o sa revina prea curand...trbs a se distreze baiatu nostru putin neutral

#111 2009-06-01 02:09:48

andrulina
Addicted member

ce vrei sa spui cu nervii atintiti asupra ei?

#112 2009-06-01 02:13:49

skumpi
Vizitator

nervi...suparare... acum e suparata/nervoasa pe el pt ca s`a comporta asa, nu ?
ei , pe viitor dak se va impaca si nu va merge treaba bine... singura vinovata va fi ea ... pe ea va trebui sa fie suparata... nu pe el...

#113 2009-06-01 10:45:17

ramonel
Full member

acum ceea ce imi doresc este sa ma linistesc eu, si sa imi vad de viata mea, si nu vreau sa ma impac cu el.... pt k am suferit ff mult in ultimele 3 luni si nu mai vreau, mam saturat sa fiu doar eu cea care sufera.....si oricum dc ar veni azi sa imi zica k ii pare rau si k ma vrea inapoi ...la ce bun...el maine va fi din nou in Fr pt inca 4 luni...si  nu am de cand sa stau k prosta in fata messengerului si sa ii tin de urat, pt umr 4 luni iar ca mai apoi sa imi zica din nou k el vrea sa se distreze ...n-are decat.........asta a ales asta va avea,....n-are decat sa stea pe mess noptile cu noua lui prietena..de acum in colo.........intradevar k ma doare sufletul, si nu stiu incotro sa o iau si de unde sa o iau la inceput......si dc el chiar ar vrea sa fie cu mine din nou, ar trebui sa demonstreze  acest lucru ffff tare si sa vad k isi doreste acest lucru.......de aceea am zis k niciodata ssa nu zici nicodata, k nu aveam de unde stii ce ne rezerva viitorul sau chiar D-zeu

#114 2009-06-01 13:30:41

ramonel
Full member

maine la 12am pleaca inapoi in Fr,....si azi nu cred k ma va suna, ca sa ii dau ce are la mine.......eu nu am sa il sun....imi e ff greu si ma doare ff tare, sa renunt la el.....dar nu am ce face....a gresit si el k sa comportat asa, poate oi fi gresit si eu cu ceva de sa intamplat asta
sper ca de maine seara......sa fiu ff tare si sa nu mai vb deloc cu el pe mess...sa imi vad de viata mea...pt k si pt mine incepe o noua viata, e un nou inceput in toate fara el......

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.