homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce sa fac-5

#77 2009-05-27 09:18:28

ramonel
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

Re: nu stiu ce sa fac

prietenul lui nu stia, nimik...decat ca mama ia trimis un sms si k era ff suparat pe ea...atat....asta a fost sambata cand am vb eu cu el iar cei doi doar luni au vb,

#78 2009-05-27 11:24:02

ramonel
Full member

am vb acum cu vara lui pe mess si mia spus k are telefonul inchis in continuare si atunci lam intrebat pe perietnul lui k "el" ce mai face, si dc am mai vb cu el, mia spus, k nu am mai vb cu el, si atunci lam intrebat "dar e in cluj? '' si mia spus k ia zis fratele lui de 14 ani k e plecat la munte....deci e clara treaba....la munte nu are cum sa fie cu parintii pt k fratele lui trebuie sa mearga la sc, prietenul lui cel mai bun e in cj, iar ceilalti cu care mai ieseam in excursii sunt cu totii aici, ....deci va dati seama k numai cu noua lui prietena poate fi plecat.... e un gunoi...

#79 2009-05-27 15:50:51

DelicateDesire
Full member
Inregistrat: 2008-09-18

sunt in clasa a 12-a....peste o saptamana am banchetul la un restaurant, e ok sa il iau si pe prietenul meu cu mine? ( el e tot a 12-a, dar la alt liceu ). Nu stiu cum se procedeaza...am vazut prin poze ca in alti ani unele fete venisera cu prietenul, sau unii baieti cu prietena....ideea e ca pt el nu am platit...doar pt mine...2 mil...dar e bufet suedez....nu chestie cu meniuri.....ce m-ati sfatui?

Carpe Diem!

#80 2009-05-27 16:26:14

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

ramonel dragoste cu sila nu se poate lasa situatia asa cum e si nu-ti mai stoarce creierii iti zic clar ca e alta la mijloc....nu are ce sa fie altceva decat o alta tipa din moment ce el s-a schimbat brusc si nu mai vrea sa fie cu tn, ca nu ti-a spus nu ti-a spus asa fac majoritatea barbatilor....
gandeste-te la tine si atat da-l uitarii pe el. cu siguranta vei intalni pe alctineva si poate vei fi mult mai fericita, tot raul spre bine.

desire daca tu vrei sa-l iei dc nu? normal e sa-si plateasca el nu sa-i platesti tu.

#81 2009-05-27 17:23:16

DelicateDesire
Full member
Inregistrat: 2008-09-18

yes, andrulina...dar 2 mil e de persoana...si am facut noi intre noi juma juma, ca nu am vrut doua meniuri...numai ca imi e sa nu comenteze cei de acolo ca vin cu el...

Carpe Diem!

Publicitate

loading...

#82 2009-05-27 23:32:42

ramonel
Full member

dupa ce am aflat k el a plecat la munte, imi venea sa plang in hohote de nervi, de ciuda, de neputinta pt k aceasta trebuia sa fie vacanta noastra, de plans nu am mai plans pt k nu am putut de nervi....ciudat dar mno....dar apoi mam linistit brusc si am ramas ff linistita, si sper din suflet sa raman asa.......

#83 2009-05-28 00:25:07

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

asa sa fie puss lasa ca o sa-ti revii si totul va fi bine pana la urma!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#84 2009-05-28 00:26:57

m_e_c_a_m_y
New member
Inregistrat: 2009-05-28

va rog frums ajutati-ma sunt disperata nu sambata asta sambata trecuta am avut contact sexual cu partenerul, iar la 5 zile dupa aceea adica joi am uitat sa iau pilula ( mentionez ca nu am mai avut contact sexual de atunci! este posibil sa fiu insarcinata?

#85 2009-05-28 12:41:10

ramonel
Full member

sunt sigur ca voi trece peste, D-zeu ma va ajuta, si se pare k mia dat o putere ff mare exact cand nici nu ma asteptam....iar sambata voi fi ff frumoasa, miam cumparat o rochie noua, sandalute noi, voi merge la coafor si voi fi fff frumoasa, iar cand il voi vedea ii voi arata doar indiferenta, pt k nu cred ca este alta modalitate mai buna de a trata pe o pers care sia batut joc de cineva decat sa il tratezi cu indiferenta,...

#86 2009-05-28 18:05:01

dea_di
Platinum member

ramonel a scris:

sunt sigur ca voi trece peste, D-zeu ma va ajuta, si se pare k mia dat o putere ff mare exact cand nici nu ma asteptam....iar sambata voi fi ff frumoasa, miam cumparat o rochie noua, sandalute noi, voi merge la coafor si voi fi fff frumoasa, iar cand il voi vedea ii voi arata doar indiferenta, pt k nu cred ca este alta modalitate mai buna de a trata pe o pers care sia batut joc de cineva decat sa il tratezi cu indiferenta,...

tummenupp  rock  applause

#87 2009-05-29 11:50:26

ramonel
Full member

incep sa am emotii pt ziua de maine, im primul rand ca in cj ploua si pe maine la meteo tot ploaie a aratat, iar apoi pt k  imi doresc sa nu cedez in fata lui....imi doresc din suflet ca D-zeu sa ma ajute, si sa ii fiu indiferenta, si puternica in fata lui.....nu vreau sa ii arat k sunt slaba si ca moare lumea fara el....

#88 2009-05-29 12:07:03

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

fi curajoasa ramonel,bravo pentru decizia luata si sa ne tii la curent

#89 2009-05-29 12:09:28

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

curaj,ramonel!acum am citit si eu povestea ta!e foarte greu ce ai de facut,sa tii piept si sa arati ca nu ti pasa,dar aduna ti toate fortele pe care le ai si vei reusi.in plus,dupa aceea te vei simti mult mai bine,mai increzatoare,vei vedea!mult succes!

#90 2009-05-31 23:12:26

ramonel
Full member

vesti sunt ...nici nu stiu cum sa le zic...aiurea...am mers la nunta , am primit multe laude k sunt frumoasa...desi am rabdat un frig greu de imaginat si ploaia care sia facut si ia aparitia,...nunta a fost frumoasa dar pt mine a fost cam un dezastru........
cunoascand niste rude mai tinere de ale mirilor am stat mai mult timp cu ei.....cei cu care am stat, au ajuns la sala unde a avut loc nunta mai devreme decat mine,  ( eu am mers cu altcineva cu masina), cand am sosit eu la sala nu a erau decat vreo 10-12 pers sosite, cei cu care am stat alaturi de dimineata, m-au chemat sa stau cu ei la masa.... k asa leau spus si miri,...toate bune si frumoasa pana aici....aacum asteptam sa soseasca el, si cu inca 2 prieteni si vecini de ai lui, care stiam k trebuie sa vina......intr-un tarziu isi fac aparitia cei ''3 crai de la rasarit''.....cand au intrat in sala, ei au vrut sa se aseze la o alta masa mai putin retrasa.... el cand ma vazut mia facut semn sa merg sa stau cu ei la masa...de 2 ori inca mia facut semn .......(nu l-am inteles, ma gandeam k poate e ceva de bine )....unul dintre baietii cu care stateam eu la masa ( erau veri de ai mirelui) ii cunostea pe cei ''3 crai de la rasarit''( vecini de ai mirelui- ca sa intelegeti legatura) a mers si ia chemat sa stea cu noi la masa, pt k mai erau locuri libere, 4 la numar.....normal cum se cunosteau intre ei, au acceptat invitatia de a sta la masa cu noi,..... au sosit  iam salutat frumos si iam pupat pe obraz pe toti 3, ....acum a urmat faza cum sa se aseze pe scaune..... si binenteles k prietenii lui cei dragi l-au pus sa sta langa mine,....si asa fara sa vreau am ajuns sa stau la masa cu el si chiar langa el.......apoi... ma intrebat dc miam gasit job, ce mai fac eu si ce mai fac ai mei.....iam raspuns k nu miam gasit job, sunt asa si asa- dar sa zicem k is bine, iar ai mei nu stiu pe unde sunt....la randul meu lam intrebat ce mai face el....si mia zis k a avut treaba sa  isi schimbe Ci, p la banca si a fost la munte...apoi tacere intre noi 2 si el a inceput sa rada cu prietenii lui
am iesit la dans, am dansat cu mirele, singura ...si intrun final imi zice k " ce mareata esti, k nu zici nimik, numai dc te intreb eu'' la care eu '' nu sunt mareata deloc, as avea multe sa iti spun si sa sa te intreb; unde ai fost la munte'', la care el " la Rachitele'' si apoi intrebarea cea mai importanta ''cu cine'',,,si apoi bomba....''cu o domnisoara, ( parca razand pe sub mustati mia zis)sau vrei sa te mint'' ,si iam zis '' deci sa inteleg k ai o noua prietena'' iar el '' nu sa intamplat nimik intre noi 2, stiu k nu ma crezi''........apoi eu am iesit la dans.....,iar mai tarziu am vb cu el, afara.... si mia zis k'' nu ea e motivul despartirii noastre'', la care iam raspuns'' nu e motivul ci poate unul dintre motive''.....si lam intrebat k nu mai simte nimik pt mine...si mia zis k'' nu stie, e ff confuz,  sa nu cred k lui ii este bine k desi rade nu e chiar asa de ok nici el, si k sa am RABDARE si sa nu mai zic la nimeni sa nu mai vb cu nimeni sa tin pt mine, sa nu mai discut cu prietenul lui;
intre ei k nu sa intamplat nimik...k au fost doar 2 zile, k sau sarutat doar si k crede k eu nu cred k nu sa intamplat nimik intre ei legat de sex, k poate si eu dc ias spune lui nu ar crede,....... acum nu moare dc nu s-a f**** de atata vreme, si k dc ar fi disperat dupa f**** atunci iar da la una 2 mil si ar rezlva problema........apoi tot el ma intreba k dc prietenul lui mia zis despre cine e vb si iam spus k nu, si ek cica nu crede, iam spus k jur k nu mia spus...si lam intrebat k o cunosc si mia spuns k da,...si lam intrebat despre cine e vb si nu a vrut s aimi spuna numele, la care i lam rostit eu, si intradevar a fost cea pe care o banuiam......la care ulterior ma intrebat ceva de genul dc imi pasa...........si iam zis k normal k imi pasa si ma doare ...k nu mie usor....si mia reprosat ceva de genul k eu lam sunat sa il chem dupa lucrurile lui sa vina sa si le ia,...k se pare k mie mie mai ok, dc lam sunat asa linistita, ca sa il sun sa ne vedem.......
vam povestit in mare...cat am putut
si se pare k concluzia este k el e CONFUZZZZ iar eu sa am RABDAREEEEE.....dar oare pt ce...? si de ce sa nu mai vb cu nimeni si eu sa tin pt mine?......nu mai inteleg acum chiar nimik.........iar azi am aflat de la cineva cu care a incercat sa vb cu el, k sa despartit de mine pt niste lucruri mai vechi care sau intamplat intre noi ,...k mama..bla bla....si k nustie dc se mai impaca cu mine sau nu......oricum fete sunt destule......si razand a zis k a mers intro seara la biliard cu prietenul lui si k acolo sau legat 2 fete de el...cica era mandru de chestia asta....si mie imi zice k nu i este nici lui ok, dar aceasta pers mia spus k el parea ok, fara nici un gand sau stres....k e schimbat ......si oricum a vb f greu despre noi 2, nu prea a vrut sa vorbeasca, cica mai mult cu clestele ia scos cuvintele......
ma scuzati k am scris asa de mult.........

Ultima oara a fost editat de ramonel (2009-05-31 23:20:31)

#91 2009-05-31 23:26:05

dea_di
Platinum member

n-are niciun stres omu' ...ar trebui sa ti se rupa si tie! wink

#92 2009-05-31 23:26:41

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

f bine ca ai aflat adevarul....acum esti mai linistita? era clar din comportamentul lui ca isi gasise pe alta si poate nu s-o fi intamplat nimic intre ei doi depinde si de fata respectiva acum daca a acceptat sa faca sex cu el sau nu....oricum nu asta e important daca au facut sau nu sex....ci faptul ca s-a comportat asa cu tn fara vreun motiv concret....iti zice ca nu a fost ea motivul despartirii? dar care o fi fost? ala pe care l-a bagat el cu mama ta? in niciun caz nu cred asta....astea-s vrajeli ieftine ca sa iasa el basma curata....probabil pe tipa asta o fi pus ochii demult si na acum are o relatie cu ea...chiar n-ar mai tb sa te intereseze alte aspecte....ai aflat cat de cat adevarul, e f bine ca stii acum si ca te-ai mai limpezit....
lasa-l in pace si gandeste-te la tine si la binele tau.....barbati mai sunt, iar daca el te-a lasat pt alta e clar cat de mult te-a iubit...daca te-ar fi iubit ar fi stat cu tn si nici nu poti spune ca asta e o aventura...ca daca ar fi fost aventura s-ar fi intamplat o noapte si atat, dar daca s-au dus la munte si in continuare e cu ea e ceva mai mult zic eu....
nu-ti mai bate capul te inteleg ca ti-e greu e normal din moment ce il iubesti dar ar tb sa prinzi putere si sa-l dai la spate dupa tot ce stii....nu merita sa faci tu sacrificii pt el.

#93 2009-05-31 23:27:28

skumpi
Vizitator

ce tzaran...n`are pic de rushine...
ramonel...tu esti fata frumoasa wink da`l incolo ...sa ramana cu pipitele lui si vezi`ti de viata ta... nu te merita !!!!!!!!

#94 2009-05-31 23:30:20

ramonel
Full member

dea_di a scris:

n-are niciun stres omu' ...ar trebui sa ti se rupa si tie! wink

cand am facut pe indiferenta cu el, mia zis k sunt mareata  yikes eu ? chiar nu cred.......dar poate asta o fi parerea lui..

#95 2009-05-31 23:36:37

ramonel
Full member

andrulina a scris:

f bine ca ai aflat adevarul....acum esti mai linistita? era clar din comportamentul lui ca isi gasise pe alta si poate nu s-o fi intamplat nimic intre ei doi depinde si de fata respectiva acum daca a acceptat sa faca sex cu el sau nu....oricum nu asta e important daca au facut sau nu sex....ci faptul ca s-a comportat asa cu tn fara vreun motiv concret....iti zice ca nu a fost ea motivul despartirii? dar care o fi fost? ala pe care l-a bagat el cu mama ta? in niciun caz nu cred asta....astea-s vrajeli ieftine ca sa iasa el basma curata....probabil pe tipa asta o fi pus ochii demult si na acum are o relatie cu ea...chiar n-ar mai tb sa te intereseze alte aspecte....ai aflat cat de cat adevarul, e f bine ca stii acum si ca te-ai mai limpezit....
lasa-l in pace si gandeste-te la tine si la binele tau.....barbati mai sunt, iar daca el te-a lasat pt alta e clar cat de mult te-a iubit...daca te-ar fi iubit ar fi stat cu tn si nici nu poti spune ca asta e o aventura...ca daca ar fi fost aventura s-ar fi intamplat o noapte si atat, dar daca s-au dus la munte si in continuare e cu ea e ceva mai mult zic eu....
nu-ti mai bate capul te inteleg ca ti-e greu e normal din moment ce il iubesti dar ar tb sa prinzi putere si sa-l dai la spate dupa tot ce stii....nu merita sa faci tu sacrificii pt el.

banuaim eu k a fost la munte cu o tipa,...si o si banuiam pe acea tipa, k ea este cea care sia bagat coada....oricum nu e doar ea de vina....desi auzisem acum o luna k ea are prieten prin Bucuresti...in fine.........si intradevar e ok k am aflat o parte din adevar desi nu mia picat bine........si ne mai si cunoastem eu cu ea....culmea ironiei  mad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.