homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre sarcina-17

#305 2007-02-12 09:44:54

Flavia21
New member
Inregistrat: 2007-01-19

Re: Despre sarcina

MUltumesc mult riona.si eu iti doresc o sarcina usoara si o nastere usoara ca mai e un pic:).maine ma duc la doctor pt.control si am sa ii povestesc...

#306 2007-02-12 14:44:10

Riona
Full member
Inregistrat: 2006-10-20
Site

va salut,vin de la doctor si sunt fericita ca mi-a dat vesti bune de tot...bebe e sanatos eu sunt sanatoasa,si am intrebat-o inca o data ce o sa fie baietel fotbalist sau fetita printesa..si mi-a zis ca desi bebe e inca timid,si sta cu cordonelul intre picioare e mai relaxat i-a mai dat drumul si ea e sigura ca e baietel..si luna trecuta a fost la fel,tot o putzulica se vedea la ecograf dar se intyoarce repede de tot cu spatele,in schimb e activ,si mamica se bucura enorm de mult adica eu..nu atit de faptul ca e flacau ci pentru ca e sanatos si nu avem probleme:mancam,dormim,dansam,suntem veseli si mai ales suntem fericiti si inseparabili,,ma topesc de emotie pana la lacrimi cand seara daca e mai agitat si se misca incep sa vorbesc si sa-i cant ceva de leagan iar el se calmeaza,sunt sigura ca ma aude si intelege ca e vremea sa facem nani...
Sau dimineata cand ma trezesc si imi da semnalul ca ar trebui sa luam micul dejun,da doua trei suturi in stomac,si ma conformez in doi timpi si trei miscari,nu pot sa fac foamea..poate sunt caraghioasa dar mi se pare o aventura frumoasa sarcina pina in prezent si ma simt altfel..nu pot descrie in cuvinte dar e de bine!!
v-am pupat si numai bine tuturor!intru mai incolo..

#307 2007-02-12 15:13:17

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Riona a scris:

bebe al meu l-am simtit cind misca in noaptea de revelion..erau ca niste falfaituri in burtica......bebe imi trage la suturi intr-o veselie si se distreaza de minune in burtica,cred eu ..ziua e mai lenes,spre seara recupereaza si da tot ce are mai bun din el

Riona a scris:

Sau dimineata cand ma trezesc si imi da semnalul ca ar trebui sa luam micul dejun,da doua trei suturi in stomac,si ma conformez in doi timpi si trei miscari

ce dulce smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#308 2007-02-12 20:51:10

Danut
Sr. member
De la: Around the world - Cruising
Inregistrat: 2007-02-01

Bravo Riona! Iti doresc la fel de mult bine in continuare! Si felicitari pentru descrierea superba... m-ai facut sa-mi aduc aminte de sarcina sotiei mele... super momente cand ma jucam cu pustiul din burtiche si raspundea prompt la orice semnal venit de afara! Sunt intr-adevar clipe de neuitat, savureaza-le din plin! Doar o data prima data! Mult succes!

#309 2007-02-12 21:41:31

Riona
Full member
Site

mersi mult,e intr-adevar un moment unic si minunat..de care ma bucur din plin si bucuria de a fi mama trebuie traita..nu pot sa spun ca am sa imi cresc copilul intr-un lux dar il voi creste cu toata iubirea si ma voi stradui sa fiu o mama asemanator cu perfecta,sa fim reciproc mandri unul de altul..oricum va fi un copil minunat si sper eu cumintel si dragalas ca bebe de la avatar..il ador..
inainte de a ramane insarcinata fara a sti ca asta se va intampla mai devreme decit planificasem,imi doream o fetita dragalasa cu carlionti negri,ochisori de abanos si pielea de ciocolata ca a mea,sa o mananc nu alta!dar..de acolo de Sus s-a hotarit sa fie altfel,si e baietel, nu mai conteaza cu cine seamana..
Interesant este ca mama mea inainte de a muri imi tot spunea"ca regret ca nu il pot tine pe nepotelul meu in brate,dar voi veghea peste El de acolo unde merg.."i s-a implinit dorinta se pare maybe next baby o sa fie fetita,dar si mai interesant este ca in urma cu cateva zile chiar inainte de a merge la medic,o visam pe mama cu un baietel indescriptibil de frumos in brate,erau ca niste flashuri,nu le-am dat importanta dar cred ca era un semn..de la ea
P.S.Pt Danut la Sibiu m-am nascut eu intr-o zi de 13 ...1982...

Publicitate

loading...

#310 2007-02-12 22:37:06

antigona
Full member
Inregistrat: 2006-11-02

chiar ca descrii incredibil de frumos experienta pe care o traiesti....si sa stii ca eu te gasesc de admirat!....si pentru faptul ca ai ales sa pastrezi sarcina, si pentru cum te raportezi la copilas si la ce te asteapta.....iti doresc multa putere (ca ambitie ai destula) sa reusesti sa faci lucrurile asa cum speri! multa sanatate pentru tine si pt bebe! abia astept sa am si eu un bebelash (deja m-am pus pe treaba wink

#311 2007-02-13 09:11:11

Danut
Sr. member
De la: Around the world - Cruising

Antigona, esti din Medias?
Riona... wink sangele de sibian apa nu se face.... eu am stat in Oradea pe Moldovei langa scoala 11. Tu pe unde stai? Da un PM sau un mail!
Succes!

#312 2007-02-13 09:18:40

Satina
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

Riona, sa nu iti propui sa fii o mama perfecta... sunt greu de suportat mamele astea... Sa fii o mama normala, asa cum esti tu, iti iubesti copilul, faci tot ce poti tu mai bine pentru el, asa cum poti, el te va iubi asa cum esti tu... perfectiunea e greu de atins si greu de suportat... nu te mai gandi la ea.
Exista acum in librarii o carte extraordinara, pe mine m-a ajutat enorm la primul copil... si in continuare de altfel. Se numeste "Poti sa nu fii o mama perfecta" scrisa de Libby Purves (o gsesti si pe net). Nu e o carte tipica din cele pentru ingrijirea copilului (am citit si din acestea destule, cu mare atentie si am invatat multe), e o carte plina de idei cum sa te descurci in situatiile dificile care apar cu copii zilnic... de 100 de ori pe zi... Cum sa faci sa fie usor si frumos si bine pentru amandoi.

#313 2007-02-13 20:06:10

asi
New member

Riona,am citi toate mesajele tale...nu pot decat sa-ti zic ca prin hotararea ta de-a pastra gemenii esti o fata cu un caracter foarte puternic si cu un suflet mare,,,spun asta deoarece cat am locuit in romania am lucrat ca asistent-social,lucrucand cu copii le-am inteles durerea prin care trece cand sunt abandonati de priprii parintii o durere pe care nu o poate cunoaste numai cel care trece pe acolo,,,te apreciez si tot respectul meu pt tine,,,Sunt casatorita de un an si ceva,si de atunci fac tratament sa scap de chisturii,imi doresc enorm copii,,,mi-as dorii si eu gemeni,,
                                                    Mult curaj,,,un copil iti da curajul sa lupti ....

#314 2007-02-13 20:19:00

Riona
Full member
Site

asi iti multumesc pentru vorbele frumoase cu singura mentionare ca a ramas doar un singur bebe..un fostbalist in toata cinstea de care sunt mandra si il iubesc enorm de mult ..pentru ca a fi mama este un moment special care trebuie trait fara regrete si tristeti..
Tocmai aceasta sarcina mi-a dat curajul sa lupt si sa imi doresc sa aduc pe lume pe bebelino cu care ma inteleg de minune si ne sincronizam..el da din picioruse si din manute cand are chef de joaca,eu ai cant si ai vorbesc cele mai frumoase ganduri care imi trec prin cap...
Sa iti ajute Dumnezeu sa fii si tu o mamica cat mai curand!

#315 2007-02-13 20:25:55

asi
New member

Multumesc mult ...si iti doresc mult succes si la baietelul tau o crestere usoara...

#316 2007-02-13 21:37:26

antigona
Full member
Inregistrat: 2006-11-02

Danut a scris:

Antigona, esti din Medias?
!

Nu, nu sunt din Medias. smile Te-a facut ceva sa crezi asta?

#317 2007-02-13 21:42:35

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

asi a scris:

Riona,am citi toate mesajele tale...nu pot decat sa-ti zic ca prin hotararea ta de-a pastra gemenii esti o fata cu un caracter foarte puternic si cu un suflet mare,,,spun asta deoarece cat am locuit in romania am lucrat ca asistent-social,lucrucand cu copii le-am inteles durerea prin care trece cand sunt abandonati de priprii parintii o durere pe care nu o poate cunoaste numai cel care trece pe acolo,,,te apreciez si tot respectul meu pt tine,,,Sunt casatorita de un an si ceva,si de atunci fac tratament sa scap de chisturii,imi doresc enorm copii,,,mi-as dorii si eu gemeni,,
                                                    Mult curaj,,,un copil iti da curajul sa lupti ....

nu are gemeni...e doar un bebelus!

#318 2007-02-14 23:53:00

allinutzaa
New member
Inregistrat: 2007-01-10

am si eu o rugaminte...dak copilu intarzie sa se nasca se poate face ceva acasa pt a intra in travalui sau pt a incepe contractiile,ceva,logic kre sa nu afecteze bebele sau pe mine.am inteles k plimbarile sunt recomandate pentru o nastere la termen si am mai inteles k dak te freci pe burta iti creezi contractii.eu am 38 de saptamani si imi e frica k bebele meu sa nu fie mai lenes pt k nu vreau sa intervina doctori pt a il scoate.astept rasp si va rog nu imi spuneti sa vb cu doctoru pt k doresc sa fie ultima solutie doctorul

#319 2007-02-14 23:55:31

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

dc astepti tu sa nasti la 38 de saptamani? mai ai 2 pana la 40 cand trebuie sa nasti. pana atunci ii vine cheful natural sa vina pe lume. nu te agita smile

mami de minuni hjarta

#320 2007-02-15 00:39:18

Andreea86
Hero member
De la: Focsani

eu stiam ca si sexul (de fapt orgasmul) poate provoca nasterea...adica se elimina niste hormoni pe acolo care provoaca nasterea. wink E un mod mai placut decat medicamente. wink

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#321 2007-02-15 00:54:41

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

dar sexul in ultima luna de sarcina nu este indicat asa ca mai bine sa lase natura sa-si faca treaba.
presupun ca esti la prima sarcina de iti faci griji fara motiv...smile va fi bine si va veni cand va fi pregatit. daca depaseste 42 saptamani atunci trebuie provocata.

mami de minuni hjarta

#322 2007-02-15 01:00:09

allinutzaa
New member
Inregistrat: 2007-01-10

nu e vb de asta,dar nu vreau sa intarzie nici o zi pt k am un prieten foarte banuitor si dak copilasul ar intarzia el isi face idei cum k nu e al lui.nu mai vreau probleme si de asta intreb.oricum nu am de gand sa fac ceva si am sa satept sa se implineasca termenulmdar totusi dak nu ieie la timp sa fac eu ceva sa il ajute sa se hotarasca sa iasa.sunt la prima sarcina intradevar.deci voi spuneti k sexul este bun pt provoca nasterea...am sa incerc si asta desi nu sunt prea convinsa

#323 2007-02-15 01:02:42

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

allinutza dar el e banuitor u vrei sa faci cine stie ce prostie??sa faca testu de paternitate daca e atat de paranoic.lasa totul sa vina de la sine sa nu faci vreo complicatie doamne fereste

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.