homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre sarcina-19

#343 2007-02-15 17:25:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Despre sarcina

Daca ai 33 saptamini in 25 ian, atunci ultima menstra normala a fost in jur de 7 iunie, si ai ramas gravida in jur de 24 iunie. Iar in septambrie pe 23 aveai 15 saptamini, adica 3 luni si 3 saptamini, avortul deci nu se mai putea face si e posibil ca doctorita sa iti fi zis o luna in plus pentru ca sa nu trebuiasca sa dezbata cu tine. Data probabila a nasterii, 13-14 martie. Deci gindeste-te bine cind ai avut raportul sexual care te-a lasat gravida

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#344 2007-02-15 17:32:19

iustica
New member
Inregistrat: 2007-01-23

saraca fata la ce trebuie sa se gandeasca ea! cand sa se nasca copilul, sa fie data care trebuie sa nu creada el nush ce. pai daca se crede baiatu' asa copil si l-a luat prin surpridere, de ce nu s-a comportat ca un copil si sa nu inceapa viata sexuala daca nu poate sa-si asume faptele. ca doar nu cred ca el stia povestea cu barza...   allinutzaa, ai grija de tine si de copil si lasa prostiile altora. sanatate multa.

#345 2007-02-15 17:56:09

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

doctoressa nu e posibil ca, copilul sa fie intr-adevar mai micut? mama mea avea 38 de saptamani cand au internat-o si dimensiunea femurului surorii mele indica 36 de saptamani, dar ea era sigur in 38. (a ramas la 40 de ani cu trompe legate si stia sigur cand s-a intamplat minunea big_smile -> asta ca o completare care a dat lumea medicala ieseana peste cap tongue)

Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-02-15 18:17:03)

mami de minuni hjarta

#346 2007-02-15 19:26:56

Satina
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

Alinutzza, lasa copilasul sa stea cat vrea el in burtica, asa e cel mai bine. In cazul in care ai depasit termenul si se pune problema provocarii travaliului, poti incerca sa iei ulei de ricin (30 ml). Daca bebe e pregatit sa iasa, atunci il va grabi putin. Daca nu, atunci te vei alege doar cu intestinele golite. Masajul sfarcurilor timp indelungat (ore ) iar te poate ajuta + plimbari mai lungi, statul turceste, sexul.

#347 2007-02-15 21:10:56

Riona
Full member
Inregistrat: 2006-10-20
Site

bun gasit tuturor,Allinutza nu iti fa ganduri negre in privinta lui bebe,si eu sunt intr-o situatie oarecum asemanatoare cu a ta...in sensul ca tatal copilului meu de asemenea crede ca nu e copillul lui,banuieste ca m-am culcat cu altul inainte sau dupa el,cind de fapt stie ca doar cu el puteam face copilul..in fine el vrea sa faca testul ADN,dar mi-a zis ca indiferent de rezultat,sa nu contez pe el..eu deja m-am resemnat cu asta pentru ca la "intre noi"sunt si alte motive pentru care el nu vrea sa fie cu mine si copilul prefer sa nu revin asupra lor..Dar daca el te iubeste cu adevarat, va accepta si va uita de banuieli nejustificate...Tu esti sigura ca el este tatatl si da-i putin timp sa se gandeasca,poate revine la sentimente mai bune...
Al tau are 20 de ani..il poti intelege..al meu e trecut de 30..e o mica mare diferenta,dar sa fie intr-un ceas bun si sa bucurati impreuna de copilas!

Publicitate

loading...

#348 2007-02-15 22:09:50

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Danut a scris:

Doctoressa, am fost amandoi luminati! Tatal are 20 de ani! Asta este explicatia! E copil...saracu' nu stie... nici ce face nici ce VA face... dar na, cand fac copiii copii atunci sa vezi distractie! big_smile
Avantaj... mama tanara cu copiii mari, peste timp
Dezavantaje...0 (zero)
Felicitari alinutza!

dap e copil. te-ai gandit k el totusi spera k va scapa de responsabilitate?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#349 2007-02-15 22:19:14

Riona
Full member
Site

e chiar ciudat cum unii barbatii descopera sau ma rog, readuc in actualitate,metode care sa-i scuze de responsabilitatea de a fi parinti ,al meu a fost tare de tot stiti ce mi-a zis?"cred ca eu eram in steril in perioada respectiva nu puteam fi eu,am citit ca si noi barbatii avem perioade fertile si nefertile"M-a pufnit rasul,asa o inventie stupida nu am mai auzit dar nu am ce sa-i fac..sa il iau de gat,sa il implor in genunchi?eu prefer sa trec peste toate,chiar daca undeva in suflet ma doare,lui probabil nici acum nu-i vine a crede ca realitatea e asta si nu cea traita imaginar de el

#350 2007-02-15 22:22:58

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

si cand te gandesti k sunt unii care se dau asa de maturi.... si incurajeaza k sunt langa tine bla bla k se gandesc k nu li s-o intampla taman lor

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#351 2007-02-15 23:17:59

lorellay
New member
Inregistrat: 2007-02-15

buna fetele !!! partea cu "daca el te iubeste cu adevarat, va accepta si va uita de banuieli nejustificate"  dupa parerea mea nu este tocmai asa....te poate iubi si sa aiba banuieli mereu  : si ce poti face in cazul asta? depinde de persoana fiecaruia si de sentimentele pe care le are pt persoana respectiva....singurul lucru care il va face pe respectivul sa isi alunge banuielile, ar fi testul de paternitate...daca el are bani si isi permite, mult inainte lui, dar nu uita allinutzaa ca tu ai un copil de crescut si nu trebuie sa te lasi afectata de ce zice prietenul tau...in general barbatii vorbesc mult si ...prost.... sa ai grija de tine si de bebe !

" Ce e amorul? E un lung prilej pentru durere,
Căci mii de lacrimi nu-i ajung
Şi tot mai multe cere." (Mihai Eminescu)

#352 2007-02-15 23:19:15

lorellay
New member
Inregistrat: 2007-02-15

asa este deadrose..... dar stii vorba aia" este mai usor sa fugi decat sa-ti asumi responsabilitati "

" Ce e amorul? E un lung prilej pentru durere,
Căci mii de lacrimi nu-i ajung
Şi tot mai multe cere." (Mihai Eminescu)

#353 2007-02-16 00:15:33

Riona
Full member
Site

Eu cand i-am spus ca daca el tine mortis sa faca testul  ADN sa se pregateasca  financiar ca e la  vreo 2700 RON plus avocatii si alea alea ..mai ales ca e nevoie si de acordul meu si in fata notarului,i-am inchis gura pentru ca nu are de unde sa scoata atitia bani..deci de multe ori de unii barbatii e doar gura...a zis ca nu are sens sa investeasca atita in ceva ce nu-i a lui(scuza lui)..se contrazice singur..si ca cea mai ieftina varianta pentru a evita situatia umilitoare si jenanta in care l-am adus ..ar fi fost avortul!El chiar auzise ca si poate face testul de paternitate singur fara copil,dar a uitat ca e nevoie ca mama sa fie de acord cu testarea copilului si e nevoie de recoltare de probe si de la ea ca sa fie precis rezultatul..
In fine,Allinutza mult curaj,la mine spre deosebire de tine lucrurile au cam deviat dinspre el nu de la mine,ma gandesc tot mai mult ca am sa aplic principiul"indifernta doare mai mult decit orice"si sa am numai ganduri frumoae de transmis lui bebita fotbalistul meu mic si scump..

#354 2007-02-16 02:19:30

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

allinutza,daca el nu are incredere in tine,intr-un moment atat de important,de ce stai cu el?daca stii sigur ca e copilul lui,de ce vrei sa grabesti nasterea?explica-i la om ca,copiii se nasc la un anumit termen,nu cand se implinesc fix sapt!ma scuzi,dar e oarecum dubioasa dorinta ta de a grabi nasterea!si mai am o intrebare,de ce abia la 4 luni ti-ai dat seama ca erai insarcinata?ai avut menstruatie pana at?sau...

#355 2007-02-16 08:53:04

Danut
Sr. member
De la: Around the world - Cruising
Inregistrat: 2007-02-01

Fetelor, barbatii, ca si voi femeile, atunci and intalnesc un fapt/eveniment dur, pe care il pot ocoli, categoric vor incerca sa-l ocoleasca. Nu cred ca fiecare dintre barbati e asa, adica ma rog, a generaliza nu e chiar o varianta.
Daca tatal copilului Alinutzei are 20 de ani, e inca copil, eu nu zic ca este absolvit de vina, ci zic doar ca fiind inca necopt, cu urechile verzi, este posibil sa nu stie chiar tot ce implica nasterea unui copil si sa fie speriat de asta. Se intampla, e normal, frica este cel mai urat sentiment uman, este mai greu decat evenimentul insusi in fata caruia se naste (frica). Nu cred ca este cazul sa umflam gogoasa cu reactii acide si radicale.
Sa asteptam sa se nasca pruncul, sa asteptam sa vedem la prima strigae cu cine seamana... al meu a semanat cu mine din primul minut iar acum este copia mea fidela. Cine nu ne cunoaste stie fara sa intrebe ca suntem tata si fiu, pentru ca este un EU mai mic! Asa ca acest fapt pentru mine, daca mi-as fi pus intrebari legate de paternitatea fiului meu, ar fi fost suficient sa imi dau seama ca sunt tembel! Slava Domnului nu a fost nevoie, am stiut de la adoua liniuta pe testul de sarcina ca este copilul meu....
Alinutza.. ai tu grija de prunc, fa tot ce poti face tu ca el sa fie bine. Masculul are si el nevoie de putin atentie acum, sunt convins ca in ultimele luni a fost privat de anumite drepturi si acum se rastoarna personalitatea-n el! Lasa-l sa vorbeasca, fa-ta ca ploua! Eu cred ca nu e dreaq asa negru cum pare si ca a fi totul bine. Are 20 de ani, dar asta implica si foarte multe avantaje pentu junior. Lasa-l numai sa isi vada pruncul in brate sa vezi cum o sa-i cada toate semnele de intrebare in propriul cap!
Ce este important: NU te mai stresa acum din x cauze, lasa lucrurile sa mearga de la sine, fara agitatie, fara scormoniri... iubeste-ti prietenul ca si pana acum si incearca sa-i arati patea frumoasa a paternitatii! Fa-l sa se simta mandru, fa-l sa isi doreasca sa se ocupe de junior, implica-l activ in cresterea lui, inca din maternitate, chiar si daca la inceput va obiecta/comenta/marai.... si Dumnezeu mi-e martor ca daca are un minimum de umanitate in el, va uita forever cine si cum i-a facut copilul.... Fa-l sa SIMTA ca e al lui, si l-ai castigat de partea ta !
Succese neanuite Alinutza!

#356 2007-02-16 10:43:19

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

ionela a scris:

allinutza, si mai am o intrebare, de ce abia la 4 luni ti-ai dat seama ca erai insarcinata? ai avut menstruatie pana at?sau...

chiar! cum de abia atunci ti-ai dat seama????? si daca intr-adevar aveai sangerari, ele aratau ca o menstra normala???

There ain't no sunshine now that he's gone

#357 2007-02-16 10:56:31

Sammy
Sr. member

mai stiu femei care si-a dat seama abia in luna a 4 a ca sunt insarcinate, dar nu pt ca ar fi avut menstra pana atunci, ci din contra. ele aveau ciclul f neregulat, le venea o data la 2, 3 luni si atunci nu s-au impacientat. uite ce a mai spus doctoressa despre subiect:

singerarea peste sarcina nu este un fenomen frecvent, si poate fi ori extrem de scurta(citeva picaturi intr-o zi) fie prelungita pe mai multe zile, insa nu seamana cu o menstruatie obisnuita. Ce anume inseamna ca nu seamana cu o menstruatie obisnuita, este destul de dificil de explicat, deoarece menstruatia in sine nu arata la toata lumea la fel.
menstruatiile false peste sarcina sunt foarte rar intilnite, in general. Regula este ca absenta menstruatiei este primul semn de sarcina

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#358 2007-02-16 11:45:50

SonneAle
Addicted member

uff, Sammy ms de raspuns, faza e ca nu am incredere totala in AC si nu stiu de ce, pur si simplu nu pot... neutral poate si datorita faptului ca inainte sa iau AC am tras vreo 2 sperieturi bune (mi-a intarziat, desi aveam un CM regulat, de unde si suspiciuni si mi se parea ca am simptome ale sarcinii etc etc) si asta s-a intamplat recent...

mai as avea o intrebare tot pt allinutza: luai cumva AC in perioada cand ai ramas si acestea nu si-au facut efectul din diverse motive? la postinor ai apelat dupa contact sau credeai ca esti in perioada nefertila???    scuze ca pun atatea intrebari, nu degeaba sunt paranoica de pe forum grater     in rest, iti urez o sarcina usoara si sunt sigura ca neintelegerile cu prietenul tau vor lua sfarsit wink    there is a God! wink

#359 2007-02-16 11:49:59

Sammy
Sr. member

Alezzone, stai linistita ai o tovarasa de paranoia. Si eu sunt la fel. Iau AC de aproape 3 luni si mor de frica si de stres. Si doctoressa si doctorul meu ginecolog mi-au zis ca e normal sa se diminueze ciclul dupa ce incepi AC, dar eu tot stau cu teama, ca parca s-a diminuat prea mult. Cateodata cand sunt foarte obosita mi se face putin greata (ceea ce se intampla si inainte de AC). Ei bine, ma sperii de mor, mi se pare ca e semn de sarcina. Chiar ai pus punctul pe i cu intrebarile pt Allinutza, si eu as fi curioasa sa aflu raspunsul.

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#360 2007-02-16 12:00:31

SonneAle
Addicted member

uai Sammy, we r crazy lol >big_smile<   stiu cum e, nici cand am spotting o sapt nu e bine, si nici cand nu vad blood deloc vreo 2 sapt!  si intr-adevar de la AC se diminueaza ciclul, asta am observat si la mine si parca isi modifica si culoarea... ultima data m-a tinut nici 3 zile si a aparut imediat dupa spotting, care la randul lui a durat vreo 5 zile... neutral hmm, eu sunt abia la a 2a folie si in pauza am avut contact. crezi ca sunt prea linistita? NU! ma tem ca sa nu fi facut ceva care sa fi scazut efectul AC neutral
offf! uneori mi-ar placea sa fiu ca vara-mea: o nepasatoare! si ea abia si-a inceput viata sexuala... in plina perioada fertila, dupa calculele mele, ca eu ii tin evidenta CM, ca ea e prea aiurita! si fara prezervativ! totusi e bine ca el nu s-a term in ea...

#361 2007-02-16 12:36:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

e posibil si sa fie copilul mai mic, eu_vreau, insa nu atit de mult mai mic...2 sapt, mai treaca mearga...insa la ea sunt mai multe

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.