|
Nu esti logat.
Despre sarcina-20#362 2007-02-16 14:21:09
Re: Despre sarcina
atata timp cat acel evniment dur este o sarcina noi nu avem cum sa il ocolim http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #363 2007-02-16 14:23:00
Re: Despre sarcinaciclu il aveam foarte neregulat...mi-am dat seama k sunt insarcinata dar credeam k e mai mic copilul si ma-m dus la doctor pregatita de chiuretaj Offline #364 2007-02-16 16:16:53
Re: Despre sarcinaAlezzone, uite allinutzaa avea ciclul foarte neregulat. Ce zici, ne mai linistim putin? "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #365 2007-02-16 18:43:21
Re: Despre sarcinaeu incerc, Sammy, CM al meu fiind regulat, hai sa zic cu o intarziere de o zi- 2, maxim 3 si de atunci intru-n panica am mai inteles din cele spuse de allinutza si ca ea avea simptome ale sarcinii, nu doar sangerari neregulate, care in cazul ei nu reprezentau menstra off, gasesc putin ciudate intamplarile ei, adica faptul ca nu s-ar fi gandit ca sarcina avea deja 4 luni si deja imi mai vin intrebari, dar ma zapacesc de tot... sper din tot sufletul sa le fie bine ei si bebelushului There ain't no sunshine now that he's gone Offline #366 2007-02-16 20:26:13
Re: Despre sarcinadanut,ai zis ca tatal copilului este necopt la 20 ani ca sa inteleaga anumite lucruri,dar cum se face ca a fost suficient de copt sa-l conceapa?at nu s-a gandit la riscuri...sau facem sex intr-o nepasare totala,ca daca nu ma protejez eu,poate o face el/ea? Offline Publicitateloading...
#367 2007-02-16 21:58:15
Re: Despre sarcinadar stati asa putin...nu inteleg ce tot aveti cu omul ala de 20 de ani...responsabilitatea contraceptiei trebuie sa o poarte am2 si in special femeia pt ca in corpul ei se dezvolta acel copil... Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #368 2007-02-16 22:27:38
Re: Despre sarcinasa-ti spun de ce ma iau de el...pt ca fata isi face probleme ca nu o sa recunoasca copilul daca nu-l naste la o data fixa(cand crede el ca ar trebui)...de aia,ti se pare normal?si contraceptia il priveste,cred eu,maimult pe el,ca de la el vin spermatozoizii,dar si pe ea,bineinteles,in cazul in care nu-si doreste copilul! Offline #369 2007-02-17 08:33:42
Re: Despre sarcinanu mai conteaza a cui e vina cert e ca amandoi suntem in asta...el nu pot sa zic acum k se poarta urat cu mine sau cu bebe dar nici prea interesat nu este.ideea e k trebuie sa nasc,nu neaparat pt a il satisface pe el ci si pt k asa e normal.dar avand in vedere k atatia doctori se contrazic eu ce sa mai cred.copilul e al lui pt ca chiar si dak ne-am despartit asta nu a insemnat k gata ma-m dus la altu.dar e ciudat avand in vedere k ultimul contact sexual la-m avut pe 4 mai si am mai avut un contact in august si din august nu e sigur dupa manstruatie nu ma pot lua k nu mai stiu exact ultima data avand in vedere k nu e regulatadar a fost undeva in iunie.deci nu mai stiu nik sunt super stresata.in fine acum D-zeu cu mila,eu mi-am anuntat parinti despre ce a spus el k dak nu nasc luna asta nu e al lui copilul iar parinti mei au decis k dak e ceva sa ma duc sa locuiesc cu ei.desi mai bine era k copilu sa locuiasca cu ambi parinti.sa speram k totul o sa fie bine Offline #370 2007-02-17 11:39:55
Re: Despre sarcinae bine ca totusi ai parinti intelegatori si ca sunt alaturi de tine. iti doresc o nastere usoara si nu te mai panica ca iti faci rau cu atata stress "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #371 2007-02-18 21:19:48Re: Despre sarcinabuna tuturor,imi poate spune cineva care e diferenta intre eco 3d si eco 4d?pentru ca eu am fost la un ecograf particular,docorita a fost foarte amabila cu mine si mi-a explicat pe larg cam tot dar mie mi-a fost rusine sa o intreb ce fel de eco imi face,eram si emotionata si muream de curiozitate sa aflu,mi-a zis cam cum sunt organele in mare parte asezate,ca nu are risc de malformatie,asezate imaginile ,parca erau un filmulet real minunat de altfel,dar repet in graba mea nu am intrebat ce fel de eco era,insa am platit cam peste 100 RON,mi-a dat si un cd Offline #372 2007-02-18 21:29:37
Re: Despre sarcinadiferenta dintre eco 3D si 4D este timpul. Ecografia in 4 dimensiuni este in timp real, pe cand ecografia in 3 dimensiuni este mai "inceata", respectiv imaginile se transmit mai incet. Asta e toata diferenta. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #373 2007-02-19 02:48:26
Re: Despre sarcina
o sa nasti cand o s-ti vina timpul,u cand vrea el. nu incerca sa te impotrivesti naturii ca mai rau faci! sati linistita,un test de paternitate l-ar scapa de indoieli,se pot rezolva multe si prin tribunal,asa ca... Offline #374 2007-02-19 11:22:58
Re: Despre sarcinaeu zic sa mai mergi la o echografie...eventual in alta parte. Chiar 4 oameni nu puteau gresi atunci. ar fi fost util daca ti-ai fi amintit cind ai simtit prima data ca misca...in ceea ce priveste tatal...nu te mai stresa din cauza lui. Oricum, sta linga tine cam de sila, evident nu ii trebuia asta, nu veti avea viata impreuna...deci poate mai bine pleaca acum decit sa te mai incurce o vreme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #375 2007-02-19 14:58:18
Re: Despre sarcinanu vreau sa iau decizi ce pote in viitor ma vor afecta,vad k nu a mai zis nik de nastere,poate doar a glumit,ideea k atunci au zis 3 doctori k e de peste 4 luni,acu alti 2 zic k nu e de 9...la eco nu ma mai duc k deja o iau razna si nici nu are rost pt k stiu ce am facut,knd si mai ales cu cine,deci dak e mai mic nu e din cauza k nu e al lui ci din alte motive si cred k doctori se mai pot insela,oricum dak se intampla sa nu il recunoasca il voi lua si il voi creste impreuna cu parinti si ma bucur k am unde ma duce dak se intampla chestia asta Offline #376 2007-02-19 16:02:28
Re: Despre sarcinaallinutzaa in ce oras stai?asa ca o curiozitate Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #377 2007-02-19 17:25:06
Re: Despre sarcinaconstanta...bine nu chiar in cta in mihail kogalniceanu la 20 km de constanta Offline #378 2007-02-19 18:40:39
Re: Despre sarcinaRiona nu pot sa cred ca exista femei ca tine care sa lupte stiind ca nu are sprijinul unui barbat. te admir foarte mult ca si toate fetele. Eu sunt tanara am 20 de ani si sunt casatorita de 3 ani. sotul meu isi doreste f mult un copil si ma bate la cap de o jumatate de an. Dar eu sunt egoista si ma gandesc numai la mine si cum o sa arat dupa sarcina si ce or sa spuna prietenele mele. sotul meu spune ca o sa fie mereu langa mine si ca o sa se dedice foarte mult in cresterea copilului dar mie mi-e frica ca nu o sa mai fiu la fel de atragatoare si o sa ma paraseasca pt alte femei. nu stiu ce sa fac astept sfaturi. Offline #379 2007-02-19 18:45:40
Re: Despre sarcinavaly la 20 de ani gandesti asa cum ar trebui sa gandesti la 20 de ani cu privire la un copil. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #380 2007-02-19 18:45:53
Re: Despre sarcinala 20 de ani ma gandesc ca ai putea sa faci si altceva in afara de copii (o facultate, sa te plimbi daca deja faci o scoala). io asa gandesc! casatorita de 3 ani? adica la ce varsta te-ai casatorit? 17????????????????????????????? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|