|
Nu esti logat.
Despre sarcina-22#400 2007-02-20 22:30:03
Re: Despre sarcinava multumesc ca imi sustineti decizia acum sa vad cum ma lupt luna asta ca vreau sa fac si eu o pauza cu antibebe ca le iau de mult timp si n-am mai facut pauza de nustiu cand. am luat niste prezervative sa vad daca vrea sa le folosim daca nu ma abtin Offline #401 2007-02-20 22:35:02
Re: Despre sarcinavali77... nimeni nu are dreptul sa te oblige sa faci un copil. Este o responsabilitate imensa si trebuie sa ti-o asumi doar in momentul in care te vei simti pregatita sa faci asta.Mai ales ca esti femeie.Tu va trebui sa te ocupi de el in cea mai mare parte a timpului(cel putin in primii 2 ani).El se va duce la serviciu(ca sa va intretina pe amandoi) si nu cred ca va avea rabdare sa se ocupe de copil.Mai mult,s-ar putea sa aiba pretentia sa te ocupi singura si de copil, si de casa, si de el(pt ca el munceste si trebuie sa se odihneasca). "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #402 2007-02-20 23:22:22
Re: Despre sarcinaeu cred ca in timpurile noastre in care o femeie alearga mult ca sa-si faca o cariera nu se simte niciodata pregatita sa aibe un copil.iti zici mereu:"stai ca mai trebuie sa fac aia sau aialalta si apoi ma voi dedica unui copil". Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #403 2007-02-21 12:11:52
Re: Despre sarcinaVali, eu cred ca atunci cind te casatoresti te astepti ca sotul va dori, mai ales ca au trecut 3 ani de la casatorie si ca l-ai luat cu 8 ani mai mare decit tine, un copil...atunci cind mai e inca in putere. Intr-un cuplu, decizia e a ambilor parteneri. Nu te obliga la nimic, dupa parerea mea, doar iti zice ca daca nu vrei sa ii faci tu copilul il va face cu alta(dupa ce te va lasa pe tine sa te preocupi linistita de silueta). Cu regret insa daca faci pasi de om mare trebuie sa fii pregatit sa iti asumi si respunsabilitati de om mare. Daca ai crezut ca altfel stau lucrurile, te-ai inselat. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #404 2007-02-21 13:15:58
Re: Despre sarcinace problema existentiala...siluieta,pai aveam o siluieta de invidiat si acum imi e rusine sa ma vada prietanu dezbracata,sani sa-u marit si lasat burta nu mai zic si pe picioare dak nu am mai facu masaje anticelulitice si ce mai faceam eu am o celulita oribila,dar cred k asta cu putina munca se rezolva,astea sunt doar fitze cu siluieta,si in legatura cu barbatul ei,dak zice k se duce la alta zii sa se duca sa vedem se duce k asa din gura toti dau.al meu s-a potolit...deocamdata sa speram k o sa o tina tot asa.doctoressa zi si mie ceva te rog...e posibil k copilul meu sa fie de la inceputul lui mai si sa nu se fi nascut nici pana acum??? Offline Publicitateloading...
#405 2007-02-21 14:46:39
Re: Despre sarcina
doctoressa asta ti se pare normal ce a scris ea aici? Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #406 2007-02-21 15:13:28
Re: Despre sarcinaBuna, Offline #407 2007-02-21 15:22:46
Re: Despre sarcinanu. Nobody home Offline #408 2007-02-21 15:58:59
Re: Despre sarcinafetelor daca nu ma credeti n-am ce sa fac dar asta este viata mea, realitatea cred ca m-am lasat prea mult condusa de el si acum crede ca poate sa decida pt mine. zice ca el stie mai bine ce trebuie facut ca sa fie bine in relatia noastra si ca un copil ar salva casnicia. Offline #409 2007-02-21 16:03:56
Re: Despre sarcinaPai ce,casnicia asta a voastra e deja in moarte clinica , de trebuie salvata? "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #410 2007-02-21 16:11:55
Re: Despre sarcinasunt multe maruntisuri. el se uita dupa fuste si le admira de fata cu mine cu voce tare. zice mama ce popou are aia sau ce buna e aia ce sani are aia..... Offline #411 2007-02-21 16:17:03
Re: Despre sarcinaToti barbatii se uita dupa fuste.E normal, ca doar de aia au ochi.Numai ca nu toti le admira cu voce tare.Poate ca o face doar ca sa te necajeasca.Nu stiu.Tu il cunosti mai bine. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #412 2007-02-21 16:17:48
Re: Despre sarcinavaly din ce scri u imi dau seama k nu e tocmai roz.... http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #413 2007-02-21 16:31:15
Re: Despre sarcinacare sunt cauzele undei sarcini extrauterine? am inteles k doar medicul ginecolog o poate depista..nu si testele de sarcina (de ce nu fac astia o precizare pe..prospect..uhm) Offline #414 2007-02-21 16:35:03
Re: Despre sarcinaba se poate depista si cu teste de sarcina. Nobody home Offline #415 2007-02-21 16:37:46
Re: Despre sarcinaacum daca se uita dupa fuste pot sa ma uit si eu dupa pantaloni dar daca am un copil in pantece e chiar peni8bil sa spui ce tare e tipul ala.... cine se mai uita la o femeie cu burta la gura. si atunci o sa ma necajeasca doar el pe mine. Offline #416 2007-02-21 17:33:32
Re: Despre sarcinadana_andreea... testul de sarcina depisteaza un hormon care se produce doar in caz de sarcina.Prin urmare depisteaza sarcina oriunde ar fi ea localizata. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #417 2007-02-21 17:35:15
Re: Despre sarcinaandrada, daca imi amintesc bine din ce mi-a zis omu' meu (contabil), e nevoie de 2 ani (24 de luni) ca sa primesti ajutorul ala de la stat. Nobody home Offline #418 2007-02-21 17:42:44
Re: Despre sarcinanashira... Nu mai stiu.Eu sunt in concediu de crestere a copilului de vreo 10 luni si ca sa beneficiez de dreptul asta a trebuit sa am 10 luni vechime inainte de nastere.Acum , in ianuarie anul asta s-a modificat legea, dar am inteles ca s-au adaugat doar 2 luni , deci trebuie sa ai vechime 12 luni in loc de 10.Sincer,nu stiu cum e exact.Asa am auzit la stiri.Eu sunt functionar public, nu contabil. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|