|
Nu esti logat.
Despre sarcina-21#381 2007-02-19 18:48:17
Re: Despre sarcinalavinia e alegerea ei ca s-a casatorit asa repede.Probabil ca sotul ei e mult mai in varsta si mult mai matur decat ea si de aceea e normal sa-si doreasca un copil.Dar sunt de acord cu tine...la 20 de ani trebuie sa te distrezi,sa te cultivezi,sa-ti faci o cariera nu sa stai sa legeni copii Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #382 2007-02-19 18:52:43
Re: Despre sarcinavaly,de ce ai postat acelasi mesaj de 2 ori? Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #383 2007-02-19 18:53:14
Re: Despre sarcinaof sotul meu are 27 de ani e cu opt ani mai mare decat mine si ii dau dreptate ca isi doreste un copil dar el nu se gandeste si la mine. aveam 16 ani cand m-a luat eram un copil si vrea sa-i fac copii. Offline #384 2007-02-19 18:54:15
Re: Despre sarcinaalegerea ei normal, parerea mea, normal Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2007-02-19 18:54:38) Offline #385 2007-02-19 18:54:29
Re: Despre sarcinanu am vrut sa trimit acelasi mes a fost o greseala Offline Publicitateloading...
#386 2007-02-19 18:56:51
Re: Despre sarcinapai sterge l pe al 2 lea atunci Ultima oara a fost editat de puioanca (2007-02-19 19:00:22) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #387 2007-02-19 18:58:05
Re: Despre sarcinapoate iei tu warn...... Offline #388 2007-02-19 18:59:40
Re: Despre sarcinacred ca cel putin o data pe sapt ne certam pe tema asta plecam de la ceva si tot la asta ajungem si de cate ori e suparat zice ca din cauza asta este. mi-a zis ca daca nu vreau sa-i fac copil ori ma lasa sau face cu alta. mi-e frica si sa fac pauza la anticonceptionale ca poate incearca ceva. de multe ori imi zice ca intr-o zi o sa-mi ia pastilele si o sa ma tina trei zile incuiata si o sa ma forteze. Offline #389 2007-02-19 19:05:08
Re: Despre sarcinaacum nu mai e asa atent ca inainte cand nu regretam ca am renuntat la adolescenta dar sincer acum regret. se supara din orice si nu mai e la fel de tandru. Offline #390 2007-02-19 19:06:22
Re: Despre sarcinastii ce ai putea sa-l intrebi? daca tot zice ca ar fi un tata bun, ce ar face daca copilul lui ar refuza sa il asculte? l-ar incuia intr-o camera si l-ar obliga? (frumoasa atitudine are fata de tine.... ) Offline #391 2007-02-19 19:28:11
Re: Despre sarcinadar tu cu ce ti ocupi timpul?Tu esti independenta finaciar de el,sau depinzi de el?Pt ca daca da si el nu are o cultura prea vasta ii se pare normal sa te oblige...Sa stii ca multe fete care se casatoresc foarte tinere ajung sa divorteze.Tu gandeste te ce e bine pt tine Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #392 2007-02-19 19:57:54
Re: Despre sarcinada el in cea mai mare parte el m-a intretinmut dar a fost o vreme cand ne certam prea des si cateva luni m-am intretinut singura dar acum daca ma intretina trebuie sa aiba asemenea autoritate fata de mine? e prea mult ca asta e o decizie foarte importanta dupa ce l-ai facut nu mai poti sa-l bagi inapoi daca nu merg bine lucrurile. ne certam prea des si el zicea ca nu ar fi la fel daca as face un copil si ca el s-ar schimba dar eu chiar nu cred ca ar schimba starea asta de raceala dintre noi un copil ba chiar ar agrava atunci o sa ne certam pe copil daca nu mai avem pe ce. Offline #393 2007-02-19 20:20:36
Re: Despre sarcinaallinutza.....si pana la urma cand ai ramas insarcinata si cand tb sa nasti?de la cate luni a inceput sa fie vizibila burtica?intreb de curiozitate Ultima oara a fost editat de elena26 (2007-02-19 20:22:59) Offline #394 2007-02-19 20:51:18Re: Despre sarcinaAllinutza fetele au dreptate daca e sa fie in cel mai rau caz e bine ca ai unde sa mergi cu copilul..ai niste pariniti intelegatori si e bine ca te sustin si te primesc sa lokuiesti cu ei impreuna...prietena mea cea mai buna de ex in situatie similara cu a ta,s-a vazut nevoita sa stea la rude si prieteni,inclusiv la mine,(suntem ca surorile!)era cu un copil in brate si chiar parintii ei au respins-o desigur si tatal copilului..Slava Domnului ca in prezent e bine are un serviciu bunicel,un copil sanatos si mai ales un om minunat care a acceptat-o cu copil si e cea mai fericita.. Offline #395 2007-02-19 22:22:20
Re: Despre sarcinavaly mi se pare normal sa nu vrei sa faci copii. atata timp cat nu iti doresti nu faci si gata. daca el nu vrea sa inteleaga... esti tanara, ai toata viata inainte. ufff cum sa zica k te forteaza????? io crek muream cu el de gat http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #396 2007-02-19 22:40:19
Re: Despre sarcinadeadrose are dreptate faci un copil cand te simti pregatita nu doar financiar ci si emotional sa ai grija de el ,sa il educi si sa il iubesti asa cum trebuie.nimeni nu te poate obliga sa faci un copil cand nu vrei fie el si sot VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #397 2007-02-19 23:02:32
Re: Despre sarcinasa stii ca nu conteaza varsta atunci cand iti doresti un copil, dar asta nici nu inseamna ca la 15 ani sa faci un copil....daca tu nu esti pregatita sa faci un copil , nu il face....nu te poate obliga si mai ales daca va ajunge sa te oblige, atunci pune-ti semne de intrebare in ceea ce priveste dragostea pe care ti-o poarta.... " Ce e amorul? E un lung prilej pentru durere, Căci mii de lacrimi nu-i ajung Şi tot mai multe cere." (Mihai Eminescu) Offline #398 2007-02-20 07:46:15
Re: Despre sarcinasi eu am 20 de ani,si tot asa nu am vrut dar dak a fost sa fie ce sa ii mai faci,in legatura cu relatia lui valy,eu zic k un copil apropie avand in vedere cazul meu,eu fiind certata la cutite cu prietenul si acuma parca ne intelegem mai bine,ramane de vazut knd so naste bebe.insarcinata am ramas in mai,mai exact atunci am avut ultimul contact sexual,la inceputul lui mai,doctori si-au tot dat cu parerea,ultima doctora a zis pe 14-15 februarie dar aia de la eco a zis k 14-15 martie...oricum knd o fi o fi Offline #399 2007-02-20 21:46:07
Re: Despre sarcinalorellay, ai fi surprinsa sa sti cat de muuuult conteaza varsta atunci cand iti doresti sa facu un copil! Este ca si atunci cand ai 7 ani si iti doresti sa fi medic! Cei mai mari nu-ti pun bistuiul in mana doar pentru ca tu vrei asta.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|