|
Nu esti logat.
Despre sarcina-6#96 2006-11-01 15:39:53
Re: Despre sarcinaRiona nu`ti fa griji cu sarcina.Mama cu mine a avut sarcina toxica si era predispusa la avort si desi toti medici i`au recomandat avortul ea m`a pastrat.Mai stiu in caz in care mama la fel era predispusa la avort si a luat tratament pentru mentinerea sarcinii si a nascut un bebe santaos!Eu iti urez o sarcina si sper ca toate problemele sa ti se rezolve! "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #97 2006-11-01 15:57:23
Re: Despre sarcinaRiona, aduna-te si citeste cu atentie, ca t-am spus, mai multe dintre noi, in mai multe rinduri:inutil lucrezi, nu se ia in calcul. Daca esti studenta, vei primi indemnizatia aia. Nu mai umbla haotic pe strazi, nu fa eforturi, ca altfel, cu tot utrogestanul, chiar risti sa pierzi sarcina. Si nu mai framinta in cap tot soiul de bazaconii, eu te inteleg ca e prima sarcina insa ma simt obligata sa iti spun ca acum e partea ei usoara, greul va incepe peste citeva luni si nu vei face fata daca iti tot bati cuie in talpi de pe acum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #98 2006-11-01 16:14:27
Re: Despre sarcinariona, si eu sunt oradeanca (dar sunt la fac in cluj) si dak o sa ai vreodata nevoie de orice sau vreo problema lasa un post cu nr tau de tel sa vb si sa mi spui cu ce te pot ajuta. Fara nici o rusine. si felicitari pt aia mici si scumpi happy with him...inlove with him... Offline #99 2006-11-01 19:32:25
Re: Despre sarcinaRiona, ti-am mai spus, caut ajutor la o asociatie care sprijina mama si copilul. Ei se pot ocupa pentru tine de acte sau te pot indruma, sunt asistenti sociali, asta e treaba lor, stiu ce trebuie facut. Offline #100 2006-11-01 22:32:54Re: Despre sarcinao sa sunt maine la o fundatie ..am vazut la primarie un anunt...e o fundatie care sprijina mamele cu copii sau situatii dificile...sincer ei se ocupa cu plasamentul copiilor in cazuil in care mama nu poate sa se ocupe dar la mine nu e cazul.. nu vreau sa i dau in plasament eu vreau doar sa aflu ce pot face sa fie bine bine,sa pot sa le ofer ingerilor mei un viitor..sincer ma rog ca ingerii mei sa fie dulci si sanatoase,pentru ca le iubesc mult inca inainte de a veni pe lume...merci,merg sa ma culc,sunt mereu somnoroasa uneori mi-e ciuda pe mine din cauza asta dar sper ca e normal sa fie asa,,,mai vb maine Offline Publicitateloading...
#101 2006-11-01 22:37:38
Re: Despre sarcinariona, am inteles ca esti catolica. parca tu erai... Nobody home Offline #102 2006-11-01 22:58:10Re: Despre sarcinasunt romano catolica,asta este o fundatie neoprotestanta,eu chiar nu fac diferenta intre religii pentru ca religiile despart oamenii in zilele noastre oricum,stiu sigur si simt ca voi gasi o solutie la tot ce ma apasa acum...am sa vorbesc si cu preotul meu de care sunt foarte atasata spiritual si am sa-i cer si lui sprijinul pentru ca ma stie de foarte mica,si cred ca inpreuna cu el vom putea face ceva...oricum in ceea ce trec eu acum rugaciunea si liturghia ma ajuta foarte mult ..si multumesc lui Dumnezeu ca exista si stiu ca nimic mnu este intamplator din ce are loc in viata unui om..mersi Nashira oricum,pa Offline #103 2006-11-03 10:37:15#104 2006-11-03 10:52:08
Re: Despre sarcinaDaca ai Rh negativ, si daca tatal are Rh pozitiv exista risc de izoimunizare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #105 2006-11-03 16:35:42Re: Despre sarcinaDoctoressa iti multumesc...am un medic ginecolog pot sa spun ca sunt multumita de ea..mult mai multummita decit de medicul de familie...in fine..iau medicamentele prescrise de ea si incerc sa gandesc cat mai pozitiv pentru ingerii mei sa fie bine si sa-i strang in brate..o sa ne fie bine mie si la copii,m-am luminat si cu indemnizatia aia..o sa o primesc pina la urma ceea ce iar ma bucura.si o sa ne descurcam fara tatic!mi se umfla picioarele dimineata si seara,oare de la ce?adica am asa o senzatie ca am plumb la calcaie cind pasesc,as vrea sa imi spui daca e ok sau nu...ca si cum nu mi-ar fi ajuns...sunt racita destul de tare,a zis medicul sa beau doar ceai si sirop de pin(bleah!!) e prea dulce dar nu pot lua altceva...sper ca luni sa fie bune analizele...va pup si mai vorbim...mersi de help Offline #106 2006-11-03 19:54:54
Re: Despre sarcinaacel risc de izoimunizare de vb doctoressa apare daca ai mai avut vreo sarcina/avort sau transfuzie cu rh pozitiv.daca nu ai patit nimic din toate astea atunci la prima sarcina nu sunt probleme si abia la a doua organismul tau va produce acei anticorpi care pot distruge hematiile fatului. Offline #107 2006-11-04 21:53:07Re: Despre sarcinabuna..imi pun si eu o intrebare aiurea....poate ca nici nu ar trebui..cu ce sa incep..eu sunt creola.. tatal meu era din Africa...mama mea a fost romanca..aproape nici nu se vede ca sunt creola daca imi intind parul!!tatal ingerilor mei este saten blond cu ochi albastri..daca se nasc gemenele mele o sa se semene cu tatal lor sau cu mine..?sunt tare curioasa...sincer nu prea imi doresc sa semene cu tatal lor cu toate ca ar fi interesant sa fie doua creole mai blondute cu ochisori albastri...ceea ce vreau eu sa ma lamuresc este faptul ca de la cine mosteneste copilul mai mult de la mama sau de la tata...?in cazul meu..ar fi mai negrute sau mai albe?! ma scuzati de intrebarea asta ..dar chiar as fi curioasa..va pup..mai vb..p.s ..sunt tare balonata si ma simt aiurea ..parca am o bomba gata sa explodeze in burta...de la ce oaRE? Offline #108 2006-11-04 22:21:07
Re: Despre sarcinaNimeni nu iti poate spune cu cine o sa semene. Nici daca o sa semene intre ele. Sora mea are gemeni. Aveau aceeasi placenta si saci amniotici diferiti, deci erau monozigoti, ar fi trebuit sa semene. Ei bine nu seamana, unul e mai saten, deschis cu ochi cenusii-albastrii, celalalt e mai negricios, cu ochi caprui. Asa ca nu-ti mai bate capul cu asta, sanatoase sa fie... sau sanatosi, ca la urma urmelor nu stii inca ce sunt. Offline #109 2006-11-05 00:24:46Re: Despre sarcina..nu m-am exprimat eu corect..ma intrebam cum o sa fie mai albi sau mai creoli asa ca mine...?desigur ca sa fie sanatoase sau sanatosi conteaza cek=l mai mult...dar imi pun intrebarea asta pentru ca mie mama mi-a zis ca copiii mei o sa fie mai negri decit mine pentru ca il mostenesc pe tatal meu fiind de culoare..scuze daca nu s-a inteles bine ce vroiam sa spun...desigur ca as mai vrea sa semene cu mine si nu cu "distinsul tattic"dar in fine..ma rog sa fie ok...si sa duc sarcina pina la capat sa nu am complicatii..mersi oricum Satina de raspuns....merg sa dorm.... Offline #110 2006-11-05 00:55:54
Re: Despre sarcinaDaca ambii parinti au RH negativ, atunci cum sta treaba? La fel ca si cum ar avea ambii RH pozitiv? Carpe diem! Offline #111 2006-11-06 12:21:09
Re: Despre sarcinaSa o luam pe rind: Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #112 2006-11-06 14:41:35
Re: Despre sarcina
Multumesc mult, uite ca nu stiam, adica stiam gresit si imi tot framantam capul cum se poate asa ceva. Unul dintre gemenii ei chiar seamana mult mai bine cu baietelul meu cel mic decat cu fratele lui geaman. Ei ii spusesera la eco ca scindarea oului a avut loc foarte devreme si de aceea au saci diferiti si aceeasi placenta, dar... atunci era in Rep Moldova, stiu si eu cu cine vorbise. Offline #113 2006-11-06 15:30:41Re: Despre sarcinaSatin te inteleg dar eu sunt mulatra deci cred ca vor fi si ele mulatre cu pielea mai ciocolatie(oricum le iubesc deja de pe acum cu toata fiinta mea)numai ca ceea imi doresc eu desi poate nu e corect spus este sa nu semene cu tatal lor,adica stiu ca fetele seamana pe tata..in general....cazul meu de exemplu Offline #114 2006-11-06 15:39:05Re: Despre sarcinaP.S. e adevarat ca nu am voie sa mananc dulciuri?dar ce sa mananc atunci?ador dulciurile,mananc fructe dar in fata dulciurilor nu pot sa rezist mai ales de cand sunt insarcinata,intr-o zi am terminat 4 prajituri diplomat,un isler,si 2 rulouri cu frisca...nu radeti pls!!sa stiti ca nu am avut nimik toata ziua nu am vomat,nu am avut greturi..pur si simplu m-am simtit bine,deci intr-un cuvant ce nu prea e voie sa manci cand esti insarcinata?va pup Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|