homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu simt nicio placere :(-10

#172 2010-09-29 21:15:25

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Re: Nu simt nicio placere :(

nails

Ultima oara a fost editat de luisjota (2010-09-29 21:43:50)

fucking perfect...

#173 2010-09-29 21:32:33

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

LadyBird a scris:

coraline a scris:

problema cu blocajele psihice este ca nu exista medicamente pentru ele, tin mult de propria persoana si daca nu constientizezi sau nu ai puterea sa treci peste, nu prea ai sanse. asa ca efectul placebo pare a fi solutia ideala. cel putin la mine a functionat big_smile

tonic feminin? prima data cand aud. am cautat pe net si asta am gasit:

#  Compozitie:

Extract hidroalcoolic din plantele: Anethum Graveolens, Glycyrrhiza Glabra, Salvia Off., Apium Graveolens, Alchemilla Vulgaris, Capsella Bursa Pastoris, Chelidonium Majus, Allium Cepa.

#  Indicatii:

Preparat pentru infrumusetare, imbunatatirea activitatii hormonale, marirea vitalitatii si intensificarea proceselor de regenerare la ... mai multPreparat pentru infrumusetare, imbunatatirea activitatii hormonale, marirea vitalitatii si intensificarea proceselor de regenerare la femei. Stimularea cresterii sanilor, tulburari ale ciclului menstrual: amenoree, dismenoree.

#  Administrare:

O jumatate de lingura de trei ori pe zi in 100 ml. de apa. Este de preferat ca prima doza sa se ia dimineata, pe stomacul ... mai multO jumatate de lingura de trei ori pe zi in 100 ml. de apa. Este de preferat ca prima doza sa se ia dimineata, pe stomacul gol.
Atentie: Acest preparat nu se ia fara apa si nu se ia in doze mai mari decat cele prescrise

crezi ca a fost placebo cu adevarat, sau chiar te-a ajutat cumva? si ti-au mai crescut sanii?  rodnar

nope, nu mi-au crescut sanii tongue poate ca m-a ajutat, oricum dupa el m-am simtit foarte bine, nu stiu daca ce ai scris mai sus este exact ce am luat eu, exista mai multe tincturi si substante. poate a fost combinat, placebo + actiunea tincturii

mili am primit mailul tau. iti scriu imediat.

luis, gata cu batjocura, te rog frumos, altfel pe bune ca ma voi abtine sa mai scriu pe aici de acum inainte.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#174 2010-09-30 00:09:55

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

cora, sorry....esti ultima persoana din lume cu care m-as certa....hjarta

fucking perfect...

#175 2010-09-30 00:54:29

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Cora mai bine nu ziceai nimic de efectul placebo lol Da!! Da!! Medicamentul ala a facut minuni!
Eu, cu putina autosugestie am reusit nu numai sa ma simt foarte bine, dar sa si am cate doua orgasme... asa ca mili, nu este vrajeala smile

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#176 2010-09-30 08:35:38

coraline
Addicted member

pai efectul placebo o avea si el punctele lui, dar medicamentul este special facut petru asa ceva big_smile am auzit (si nu e vrajeala) de o femeie intrata la menopauza care a luat si i-a revenit ciclul lol reintinereste celulele, dezinhiba mult la nivel psihic si fizic, multe femei il iau pentru a putea ramane insarcinate.
foarte bine alexa big_smile ce face putina actiune asupra creierului big_smile

Luis  storstark let's be friends again, ok?  punk

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-09-30 08:45:18)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#177 2010-09-30 08:48:01

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

.. tre' sa vad si eu ce e asta ..

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#178 2010-09-30 09:12:34

coraline
Addicted member

acum o sa fiu acuzata ca fac reclama?  cesafac
nu dau numele tincturii, se cumpara de la plafar, nu import nimic, nu vand nimic, scrie peste tot pe net despre ea, va rog sa nu ma acuzati ca as vrea sa va bag ceva pe gat sau ca fac reclama!!

#179 2010-09-30 19:07:55

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

coraline a scris:

acum o sa fiu acuzata ca fac reclama?  cesafac
nu dau numele tincturii, se cumpara de la plafar, nu import nimic, nu vand nimic, scrie peste tot pe net despre ea, va rog sa nu ma acuzati ca as vrea sa va bag ceva pe gat sau ca fac reclama!!

si crezi k mi-as revenii si eu??nu am orgasm orice as face...si sunt un pic cam inhibata intr-adevar in timpul actului..helppp

#180 2010-09-30 19:14:22

coraline
Addicted member

eu am o parere proprie si personala: orgasmul este incununarea unui act perfect, nu este obligatoriu, nu alerg dupa el. orgasm vaginal nu am avut decat o singura data in toata viata dar asta nu ma deranjeaza absolut deloc. macar sa ma simt bine, sa imi faca placere si nu mai imi trebuie, plus ca pot avea clitoridian oricand vreau.

nu sunt medic, nu as sti daca merge la fiecare persoana sau doar la unele, doar stiu ca la mine a mers, dar eu aveam probleme grave in sensul ca ma uitam pe tavan sa numar picatele si faceam matanii sa termine mai repede, mi-era o frica oribila sa nu ma doara si sa nu ma schilodeasca. eu nu simteam absolut nimic la penetrare.

acum fiecare este liber sa incerce, oricum contraindicatii nu are, doar cu protectia sa aveti mare grija pentru ca stimuleaza ovarele si exista toate sansele sa ramaneti insarcinate.

#181 2010-09-30 19:20:01

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

Adevarul e ca trebuie sa nu fii inhibata in timpul actului sexual, ci sa fii tu!
Nici eu nu aveam orgasm cand ma ascundeam oarecum de iubitul meu dar acum ne cunoastem reciproc si stim unde sa insistam pentru placere.
Trebuie sa iti cunosti corpul pentru a sti unde gasesti placerea, sa acordati mai mult timp preludiului si sa aveti libertate si rabdare in momentul actullui sexual.
Bineinteles ca nu trebuie sa stai stresata si sa te gandesti la orgasm caci atunci chiar ca nu se intampla!!! Important este, pana la urma, sa te simti bine chiar daca nu ajungi la cote maxime!

#182 2010-09-30 20:02:10

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

coraline a scris:

eu am o parere proprie si personala: orgasmul este incununarea unui act perfect, nu este obligatoriu, nu alerg dupa el. orgasm vaginal nu am avut decat o singura data in toata viata dar asta nu ma deranjeaza absolut deloc. macar sa ma simt bine, sa imi faca placere si nu mai imi trebuie, plus ca pot avea clitoridian oricand vreau.

nu sunt medic, nu as sti daca merge la fiecare persoana sau doar la unele, doar stiu ca la mine a mers, dar eu aveam probleme grave in sensul ca ma uitam pe tavan sa numar picatele si faceam matanii sa termine mai repede, mi-era o frica oribila sa nu ma doara si sa nu ma schilodeasca. eu nu simteam absolut nimic la penetrare.

acum fiecare este liber sa incerce, oricum contraindicatii nu are, doar cu protectia sa aveti mare grija pentru ca stimuleaza ovarele si exista toate sansele sa ramaneti insarcinate.

si acum, dupa ce ai avut, simti placere cand te penetreaza? sau simti ceva? comparativ cu inainte, cand nu simteai nimic
eu simt ceva-ceva:D ce-i drept anul asta mi-am inceput viata sexuala (de fapt, ne-am inceput-o, deci suntem amandoi la inceput). dar sunt doar putin stresata, aud prea multa lume cu "orgasmul vaginal e doar pt putine femei"... daca as avea macar o data, ca tine, m-as linisti lol macar stiu ca pot avea

#183 2010-09-30 20:10:36

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

LadyBird a scris:

daca as avea macar o data, ca tine, m-as linisti

Daca poti avea cu degetul (in interior, ventral, pe pct G), va merge ulterior si cu penisul, numai ca pozitia sa fie de asa natura inca sa apese aproximativ pe acea zona (penisul n-are aceeasi precizie ca degetul). Orice "incalzire" anterioara (deget, sex oral etc.) este binevenita; de fapt cu cat esti mai incalzita cu atat esti mai pe drumul cel bun. (La inceputul stimularii, deranjeaza f tare senzatia; dureaza pana te inveti sa treci peste disconfort. Adica, in timp, vei invata cum sa nu il mai simti deloc.)
Si relax big_smile Nu va stresati, ci savurati senzatiile.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-01 11:21:15)

#184 2010-09-30 20:20:59

coraline
Addicted member

LadyBird a scris:

coraline a scris:

si acum, dupa ce ai avut, simti placere cand te penetreaza? sau simti ceva? comparativ cu inainte, cand nu simteai nimic
eu simt ceva-ceva:D ce-i drept anul asta mi-am inceput viata sexuala (de fapt, ne-am inceput-o, deci suntem amandoi la inceput). dar sunt doar putin stresata, aud prea multa lume cu "orgasmul vaginal e doar pt putine femei"... daca as avea macar o data, ca tine, m-as linisti lol macar stiu ca pot avea

dap, m-am vindecat pana la urma big_smile dar am schimbat si ac care imi inhibau libidoul de tot tongue orgasmul vaginal? o data in viata am avut, nu este scopul meu cand fac sex tongue il am bine, nu, asta e, il am clitoridian big_smile pana la urma tot orgasm e, ce conteaza unde este localizat tongue

#185 2010-09-30 20:31:52

Banana Split
Sr. member

@orangina: sincer am incercat si singurica (de amoru artei lol ) din pura curiozitate.. si nu mi-a iesit. desi mereu ma gandeam, ca hey... vreau sa ajung la orgasm datorita lui, nu degetului meu lol si cred ca asta m-a facut sa n-am
cu el, am doar senzatia aia ca iti vine sa urinezi.. si dupa cate ne-am documentat noi, se pare ca asta inseamna ca esti pe drumul cel bun... dar ce sa-i fac daca ma jeneaza starea aia lol incerc sa ma relaxez, dar, cand apare, ma cam crispez putin.. si incerc sa schimb putin unghiul sa nu mai apara senzatia, desi, asa ma indepartez de orgasm
@caroline: asa e... daca as avea, nu mi-as mai dori cu atata arodoare.. in fond e f placut sa faci sex si fara orgasm.. dar vreau sa ma linistesc, sa stiu ca pot avea

#186 2010-09-30 20:34:22

jeannie
Addicted member

Tuturor femeilor le vine sa mearga la baie. Tb sa ai vezica goala inainte. Daca nu, te duci la baie...o data, de doua ori.... Esti pe drumul cel bun tummenupp DAR:
Placerea o sa vina daca depasesti disconfortul. Dar sa il depasesti - adica, in timp, sa nu il mai simti - asta se invata in timp, dupa ce ajungi sa iti cunosti propriile-ti senzatii si propriile-ti nevoi. De asta e mai greu la inceput.
A durat ceva pana sa nu mai fiu crispata din cauza disconfortului, si eu aveam senzatia ca fac pipi disperat Asta te poate deruta la inceput.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-01 11:30:58)

#187 2010-09-30 20:41:48

Banana Split
Sr. member

hehe am avut dati cand m-am dus de cate 3 ori la baie rotfl uneori ma duceam degeaba.. ajungeam la baie si nu-mi venea nimic lol atunci mi-am dat seama ca e ceva suspect lol e bine de stiut ca sunt pe drumul cel bun big_smile yaaay

#188 2010-09-30 20:49:10

coraline
Addicted member

vezi ca pct G este mai rugos asa, are alta textura fara de restul vaginului. si se "dezvaluie" cand esti excitata, adica nu acum n-ai ce face hai sa bagi degetul lol cu cat esti mai excitata, cu atat il simti mai bine
cu practica nu o sa mai simti nevoia de a merge la baie, senzatia va fi complet alta big_smile

#189 2010-09-30 20:52:59

jeannie
Addicted member

Uite, Coraline stie. Cred ca si din autosugestie ne gandim la inceput "Nu mai vreau asa, ca ma deranjeaza"...si daca totusi insistam, tot ne gandim la disconfort si suntem in continuare crispate. E nevoie de ceva timp pana sa ne acomodam, de fapt pana invatam sa ne relaxam; in timp devine placut smile

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-09-30 20:57:48)

#190 2010-09-30 20:55:41

Banana Split
Sr. member

big_smile big_smile big_smile suna promitator

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.