|
Nu esti logat.
Nu simt nicio placere :(-10#172 2010-09-29 21:15:25
Re: Nu simt nicio placere :(Ultima oara a fost editat de luisjota (2010-09-29 21:43:50) fucking perfect... Offline #173 2010-09-29 21:32:33
Re: Nu simt nicio placere :(
nope, nu mi-au crescut sanii poate ca m-a ajutat, oricum dupa el m-am simtit foarte bine, nu stiu daca ce ai scris mai sus este exact ce am luat eu, exista mai multe tincturi si substante. poate a fost combinat, placebo + actiunea tincturii Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #174 2010-09-30 00:09:55
Re: Nu simt nicio placere :(cora, sorry....esti ultima persoana din lume cu care m-as certa.... fucking perfect... Offline #175 2010-09-30 00:54:29
Re: Nu simt nicio placere :(Cora mai bine nu ziceai nimic de efectul placebo Da!! Da!! Medicamentul ala a facut minuni! Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #176 2010-09-30 08:35:38
Re: Nu simt nicio placere :(pai efectul placebo o avea si el punctele lui, dar medicamentul este special facut petru asa ceva am auzit (si nu e vrajeala) de o femeie intrata la menopauza care a luat si i-a revenit ciclul reintinereste celulele, dezinhiba mult la nivel psihic si fizic, multe femei il iau pentru a putea ramane insarcinate. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-09-30 08:45:18) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#177 2010-09-30 08:48:01
Re: Nu simt nicio placere :(.. tre' sa vad si eu ce e asta .. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #178 2010-09-30 09:12:34
Re: Nu simt nicio placere :(acum o sa fiu acuzata ca fac reclama? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #179 2010-09-30 19:07:55
si crezi k mi-as revenii si eu??nu am orgasm orice as face...si sunt un pic cam inhibata intr-adevar in timpul actului..helppp Offline #180 2010-09-30 19:14:22
Re: Nu simt nicio placere :(eu am o parere proprie si personala: orgasmul este incununarea unui act perfect, nu este obligatoriu, nu alerg dupa el. orgasm vaginal nu am avut decat o singura data in toata viata dar asta nu ma deranjeaza absolut deloc. macar sa ma simt bine, sa imi faca placere si nu mai imi trebuie, plus ca pot avea clitoridian oricand vreau. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #181 2010-09-30 19:20:01
Re: Nu simt nicio placere :(Adevarul e ca trebuie sa nu fii inhibata in timpul actului sexual, ci sa fii tu! Offline #182 2010-09-30 20:02:10
si acum, dupa ce ai avut, simti placere cand te penetreaza? sau simti ceva? comparativ cu inainte, cand nu simteai nimic Offline #183 2010-09-30 20:10:36
Daca poti avea cu degetul (in interior, ventral, pe pct G), va merge ulterior si cu penisul, numai ca pozitia sa fie de asa natura inca sa apese aproximativ pe acea zona (penisul n-are aceeasi precizie ca degetul). Orice "incalzire" anterioara (deget, sex oral etc.) este binevenita; de fapt cu cat esti mai incalzita cu atat esti mai pe drumul cel bun. (La inceputul stimularii, deranjeaza f tare senzatia; dureaza pana te inveti sa treci peste disconfort. Adica, in timp, vei invata cum sa nu il mai simti deloc.) Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-01 11:21:15) Offline #184 2010-09-30 20:20:59
dap, m-am vindecat pana la urma dar am schimbat si ac care imi inhibau libidoul de tot orgasmul vaginal? o data in viata am avut, nu este scopul meu cand fac sex il am bine, nu, asta e, il am clitoridian pana la urma tot orgasm e, ce conteaza unde este localizat Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #185 2010-09-30 20:31:52
Re: Nu simt nicio placere :(@orangina: sincer am incercat si singurica (de amoru artei ) din pura curiozitate.. si nu mi-a iesit. desi mereu ma gandeam, ca hey... vreau sa ajung la orgasm datorita lui, nu degetului meu si cred ca asta m-a facut sa n-am Offline #186 2010-09-30 20:34:22
Re: Nu simt nicio placere :(Tuturor femeilor le vine sa mearga la baie. Tb sa ai vezica goala inainte. Daca nu, te duci la baie...o data, de doua ori.... Esti pe drumul cel bun DAR: Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-01 11:30:58) Offline #187 2010-09-30 20:41:48
Re: Nu simt nicio placere :(hehe am avut dati cand m-am dus de cate 3 ori la baie uneori ma duceam degeaba.. ajungeam la baie si nu-mi venea nimic atunci mi-am dat seama ca e ceva suspect e bine de stiut ca sunt pe drumul cel bun yaaay Offline #188 2010-09-30 20:49:10
Re: Nu simt nicio placere :(vezi ca pct G este mai rugos asa, are alta textura fara de restul vaginului. si se "dezvaluie" cand esti excitata, adica nu acum n-ai ce face hai sa bagi degetul cu cat esti mai excitata, cu atat il simti mai bine Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #189 2010-09-30 20:52:59
Re: Nu simt nicio placere :(Uite, Coraline stie. Cred ca si din autosugestie ne gandim la inceput "Nu mai vreau asa, ca ma deranjeaza"...si daca totusi insistam, tot ne gandim la disconfort si suntem in continuare crispate. E nevoie de ceva timp pana sa ne acomodam, de fapt pana invatam sa ne relaxam; in timp devine placut Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-09-30 20:57:48) Offline #190 2010-09-30 20:55:41
Re: Nu simt nicio placere :(suna promitator Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|