homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu simt nicio placere :(-11

#191 2010-09-30 21:03:09

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: Nu simt nicio placere :(

senzatia asta cu facutul pe tine este mai interesanta decat pare tongue
nu ati auzit de sexul tantric ? lol atunci cand ai orgasm simti ca si cum ai face pe tine si te abtii, cica daca nu te abtii nu faci pe tine, elimini nu stiu ce substanta (se zice ca e dulce nustiu ) si senzatia este uluitoare. n-am incercat niciodata, nu am putut sa nu ma abtin, dar cine stie cu timpul lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#192 2010-09-30 21:06:54

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

da.. sexul tantric sounds good lol dar mai am pana sa ajung acolo forgetit chicot

If you take it personal, that's ok! wink

#193 2010-09-30 21:14:30

coraline
Addicted member

incet incet, cu timpul toate merg facute tongue important e sa ai vointa, un partener de incredere si putina nebunie tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#194 2010-09-30 22:14:49

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

da am auzit si eu de asa numita ejaculare feminina.. no, ce sa zic lol o fi, n-o fi... mai intai sa aud pe cineva care chiar a trecut prin asta. pana atunci suna cam a poveste to me :-"

#195 2010-09-30 22:24:49

coraline
Addicted member

a avut un prieten al prietenului meu o fata care ejacula tongue cica nu ii convenea deloc, ca mereu trebuia sa schimbe asternuturile dupa ea lol avea si 2 orgasme pe partida si mereu ejacula, a fost un soc pentru multi dintre noi tongue

Publicitate

loading...

#196 2010-10-01 10:23:49

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

orangina, eu nu sunt de acord cu: "Tuturor femeilor le vine sa mearga la baie. Tb sa ai vezica goala inainte. Daca nu, te duci la baie...o data, de doua ori... Placerea o sa vina daca depasesti disconfortul."
eu nu am senzatia asta si nici nu ma duc la baie inainte de contact. parerea mea e ca punctul asta tb stimulat abia dupa ce esti bine lubrifiata si excitata, nu atunci cand simti discomfort. si mai ales, stimularea tb sa vina ca parte a actului sexual, nu ca o practica "acum stimulam punctul g si rezistam eroic senzatiilor de pipi ca suntem pe drumul cel bun"  va . si punctul g reactioneaza la fel ca si clitorisul (cu placere care creste treptat pana la orgasm si nu discomfort), daca e stimulat corect si la momentul potrivit.

#197 2010-10-01 10:38:37

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Bineinteles, stimulat corect si la momentul potrivit. Probabil ca asa mi-am depasit si eu disconfortul, in sensul ca nu l-am mai simtit, pentru ca eram deja mai excitata. tongue
Deci da, asa e, cu cat esti mai infierbantata cu atat e mai bine, dar am scris asta deja. La inceput, e mai greu, pana iti dai seama ce vrei, cand si in cum nustiu Nu pun pe nimeni sa reziste eroic senzatiei de pipi. Practica e buna; dar in unele pozitii chiar n-ai cum sa stai cu vezica plina va Si, bineinteles, comunicarea si relaxarea n-au cum sa lipseasca.

E bine ca ne completam, daca una din noi lasa un echivoc. Nu stiam cum sa ma exprim "cat de excitata trebuie sa fii" chicot , daca trebuia precizat. Normal ca e chinuitor sa-l stimulezi daca tu nu esti excitata. neutral

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-01 18:44:44)

#198 2010-10-01 13:56:42

Banana Split
Sr. member

sunt foarte excitata, si foarte foarte bine lubrifiata! si totusi simt uneori senzatia asta... nu intotdeauna
anca90, sper sa nu ma consideri indiscreta, dar ai avut orgasm vaginal?
nu de alta dar peste tot aud aceeasi placa, ca trebuie sa treci prin senzatia asta de mers la baie ca sa te aproprii de orgasm (asta inainte sa ai primul orgasm), dupa care organismul nu mai percepe astfel stimulii aceia, si produc placere in loc de discomfort

#199 2010-10-01 14:07:46

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

ma bag si eu in discutie, inainte de orgasm, cateodata simt ca imi vine sa fac pe mine si dupa e placerea aia, dar nu in totdeauna am senzatia de a urina, cateodata e numai placere care creste treptat.si cred ca in primii 2 ani  nu am avut orgasm, simteam placere dar fara orgasm si cel mai tare din viata mea a fos abia cu al 4-lea partener .pacience!! repetitia e mama invataturii tongue

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#200 2010-10-01 14:55:30

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

da LadyBird, ca doar nu vorbesc din carti. oi fi eu diferita. cert e ca n-am avut niciodata senzatia asta de care spuneti voi.

#201 2010-10-01 15:30:27

jeannie
Addicted member

atunci esti mai norocoasa, pentru ca altele o avem tongue nustiu

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-01 15:31:50)

#202 2010-10-01 15:42:40

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

aoleuuuu..da ce vb aici?? wow nu am inteles nimik...in primul rand..unde naiba e punctul G???????si apoi....cand ai orgasm vaginal simti k faci pe tine???si trebuie sa te abtii?sau nu te abtii k oricum nu faci pe tine? rotfl2
doamne k nu am inteles nimik

#203 2010-10-01 15:49:52

jeannie
Addicted member

tresselle a scris:

aoleuuuu..da ce vb aici?? wow nu am inteles nimik...in primul rand..unde naiba e punctul G???????si apoi....cand ai orgasm vaginal simti k faci pe tine???si trebuie sa te abtii?sau nu te abtii k oricum nu faci pe tine? rotfl2

E in partea ventrala a vaginului. Cam la jumatatea distantei, sau poate un pic mai jos. Acolo unde mucoasa are asperitati. Il descoperi mai degraba cand se umfla in urma excitatiei.

Deranjul se presupune ca poate sa apara la inceput, din cauza apropierii de vezica. Asta era marea problema pe care o discutam noi, cum sa ne relaxam in caz ca el apare (disconfortul) big_smile Cand iti vine sa ai orgasm, clar nu te mai deranjeaza nimic, se presupune ca te-ai relaxat deja lol Dar daca iti vine sa te duci la baie, e bine sa te duci...

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-01 16:02:22)

#204 2010-10-01 17:37:53

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

orangina123 a scris:

tresselle a scris:

E in partea ventrala a vaginului. Cam la jumatatea distantei, sau poate un pic mai jos. Acolo unde mucoasa are asperitati. Il descoperi mai degraba cand se umfla in urma excitatiei.

Deranjul se presupune ca poate sa apara la inceput, din cauza apropierii de vezica. Asta era marea problema pe care o discutam noi, cum sa ne relaxam in caz ca el apare (disconfortul) big_smile Cand iti vine sa ai orgasm, clar nu te mai deranjeaza nimic, se presupune ca te-ai relaxat deja lol Dar daca iti vine sa te duci la baie, e bine sa te duci...

mai mereu pateam asta  rotfl2

#205 2010-10-01 18:27:16

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Din cate stiu eu, cand ai orgasm cu ejaculare, atunci cand iti vine simti nevoia sa mergi la toaleta big_smile fetelor poate nu e peepee si va abtineti la niste mega orgasme lol. Goliti vezica inainte, si cand va mai vine sa mergeti la toaleta relaxati-va... poate veti avea o mare surpriza!
A, si ii spune squirt.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#206 2010-10-01 18:58:43

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

_alexa_ a scris:

big_smile fetelor poate nu e peepee si va abtineti la niste mega orgasme lol.

da doamne  signof10 rotfl

If you take it personal, that's ok! wink

#207 2010-10-01 22:23:40

Banana Split
Sr. member

da, asa zice si al meu, sa ma relaxez si sa nu opresc senzatia, pe el nu l-ar deranja absolut deloc big_smile
anca, nu ziceam ca vorbesti din carti, sper ca nu te-ai suparat. a fost doar o intrebare. inseamna ca sunt feluri diferite de a reactiona

#208 2010-10-01 23:01:21

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Si eu ca barbat pot sa zic ca altfel e senzatia cand imi vine sa dau da n-am facut peepee inainte, fata de cand sunt 'usurat'.. poate asa e si la voi. eu unul nu ma simt bine daca vreau sa imi dau drumu, da n-am facut peepee inainte rotfl2

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#209 2010-10-02 19:31:00

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

vanilleeis a scris:

_alexa_ a scris:

big_smile fetelor poate nu e peepee si va abtineti la niste mega orgasme lol.

da doamne  signof10 rotfl

icecream, ma rog pentru tine  rugaciune

fucking perfect...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.