homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu simt nicio placere :(-5

#77 2010-09-07 12:45:08

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

Re: Nu simt nicio placere :(

coraline,aceasi problema o am si eu...si deja m-a exasperat treaba asta..nush ce sa fac...ma simt bine..dar nimik...oare chiar o fi faza aia cu frigiditatea?

#78 2010-09-07 12:48:05

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

nu, nu e frigiditate...nici pe departe, pur si simplu aveti doar orgasm clitoridian...cel vaginal este rezervat doar pentru 10-20 % dintre femei...
majoritatea (adica 80-90 %) au doar orgasm clitoridian (exterior cum zici tu....) si sunt super fericite....si implinite, deci nu e nici o problema cu voi, just normal...smile

fucking perfect...

#79 2010-09-07 12:49:44

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ma gandeam si eu la un moment dat la asta tresselle, dar stiam ca frigiditatea include si stimularea exterioara si chiar si lipsa de chef. ma gandeam la un moment dat la un sexolog dar mi-e sa nu fie bani aruncati degeaba.
nici eu nu stiu ce sa fac sad

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#80 2010-09-07 12:57:05

tresselle
Full member

da rad nici pe ala nu prea il am...am incercat sa mi-l provoc singura si am reusit...dar sa il provoace altu nu...desi cu iubi meu de acum am simtit ceva....dar nu pana la capt

#81 2010-09-07 13:27:11

luisjota
Hero member

tresselle a scris:

da rad nici pe ala nu prea il am...am incercat sa mi-l provoc singura si am reusit...dar sa il provoace altu nu...desi cu iubi meu de acum am simtit ceva....dar nu pana la capt

continua pe acolo...esti pe drumul cel bun....big_smile
cand vei invata ce anume iti place si cum iti place cand iti provoci singura orgasmul...vei putea reproduce aceeasi situatie cand esti cu partenerul tau...smile

fucking perfect...

Publicitate

loading...

#82 2010-09-07 14:15:02

coraline
Addicted member

ai reusit sa ti-l provoci...cum? adica unde? la exterior sau interior? daca e la interior esti intr-adevar pe calea cea buna. eu nici macar singura nu imi provoc placere, ce sa mai zic de orgasm, la interior. si ma cunosc destul de bine

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#83 2010-09-07 14:20:34

cretzulici
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-10

eu de la anticonceptionale ( novynette ) am unele momente cand sunt f apatica si imi ia tot cheful sad ... am zis k ma duc la medic , dar dupa ce s`a intamplat la maternitate la giulesti ( k acolo lucreaza ) nu m`am mai dus ... luna asta le`am inceput iar dupa o pauza de 6 luni si sper sa nu se intample k data trecuta sad

Written in the stars ...

#84 2010-09-07 15:18:25

tresselle
Full member

la exterior doar....sad

#85 2010-09-08 20:14:04

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

coraline a scris:

intru si eu in hora, de 6 ani mi-am inceput viata sexuala, am avut 4 parteneri, cu nici unul nu simt nimic. Imi place stimularea exterioara, asa ajung si la orgasm, dar cand vine vorba de penetrare nu simt nici placere, nici durere, nimic. Asa a fost de cand ma stiu cu toti cei cu care am fost. Am incercat stimulente, lubrifianti, nimic. Pofta de sex am, nu stiu cum sa ma exprim.. ma simt bine psihic atunci cand am relatii, ca o eliberare hormonala si ca o tensiune care dispare, simt ca niste fluturasi in stomac dar nu am alte tipuri de placeri.
Atata timp cat doritoare sunt, exterior imi place... de ce pe interior nu simt nimic? Am incercat si eu singurica si..acelasi rezultat. ce ar trebui sa mai incerc?

fetelor, puneti-l pe partener sa va stimuleze cu degetul punctul G, mai intai ca joc; apoi se poate sa practice asta si inainte de penetrare, chiar ajuta f mult. la inceput stimularea poate sa te deranjeze dar, daca partenerul se pricepe, vei incepe sa simti ceva f misto acolo, inauntru, in partea ventrala a vaginului.
fostul credea ca punctul G e colul rotfl
da, deci puneti-l sa se uite pe net inainte, ca sa vada unde e, daca nu stie.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-09-09 03:12:08)

#86 2010-09-08 20:16:47

daenarys
Vizitator

eu am tot incercat stimularea puctului G.nu ma atrage de nici o culoare lol

#87 2010-09-08 20:21:20

jeannie
Addicted member

nici mie nu-mi placea la inceput. ba imi venea sa merg sa fac pipi (din cauza presiunii asupra vezicii), ba ma ustura.
acuma, ca stiu ca "poate fi si bine", sunt mai relaxata din start. inainte doar din autosugestie ma speria sa mai incerce. dar, in timp, am inceput sa simt si placerea

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-09-08 20:22:45)

#88 2010-09-09 02:59:47

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

luisjota a scris:

nu, nu e frigiditate...nici pe departe, pur si simplu aveti doar orgasm clitoridian...cel vaginal este rezervat doar pentru 10-20 % dintre femei...
majoritatea (adica 80-90 %) au doar orgasm clitoridian (exterior cum zici tu....) si sunt super fericite....si implinite, deci nu e nici o problema cu voi, just normal...smile

Cum adica e rezervat? rotfl2 Consider ca fiecare femeie e capabila sa ajunga la un orgasm vaginal daca nu se mai streseaza atat pe tema asta. Uite, eu mi-am inceput viata sexuala de 1 an si nu am avut vaginal...Si nu ma plang.Pentru ca nu ma relaxez suficient, si asta e vina mea. Am fost foarte aproape, dar el si-a dat drumul si...s-a dus rotfl  Oricum..partea cu Punctul G e cam neclara pentru mine. Toate femeile au acest 'punct' deci toate pot avea orgasm vaginal. Mi se pare normal...

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#89 2010-09-09 09:45:16

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

se spune ca orgasmul vaginal e diferit de cel obtinut prin stimularea punctului G...
chiar m-am saturat de toate teoriile, sa spun drept. ba exista de fapt numai orgasm clitoridian, ba exista si vaginal dar doar unele femei il experimenteaza, ba exista doar punctul G care il creeaza pe cel vaginal, ba cel vaginal n-are de-a face cu punctul G
va ce-i cu atata mister? no, eu mi-am inceput de curand viata sexuala si nu am avut parte inca de orgasm intern. dar am fost aproape. si nu eram nelinistita. dar parca, cu cat te informezi mai mult, cu atat iti faci mai mult rau  hmm deja incep si eu sa ma ingrijorez. clitoridian am avut si am fara probleme deci frigida n-am cum sa fiu. si n-am suficienta experienta sexuala pentru a fi atins orgasmul intern yet. eu asta imi tot repet... dar cand vezi atatea bazaconii gen doar 10% dintre femei experimenteaza orgasmul intern, iti vine sa-ti iei campii  bang

#90 2010-09-09 10:41:29

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Lady ai dreptate cu bazaconiile lol  si mie mi se pare o tampenie "consolarea" ca putine femei au orgasm vaginal. Eu nu am avut pana acum, dar simt intotdeauna placere in timpul actului.. asta daca nu dureaza prea mult big_smile si sunt convinsa ca o sa am la un moment dat, doar ca tb sa ma concentrez mai mult lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#91 2010-09-09 11:27:42

luisjota
Hero member

eu nu cred ca trebuie sa va stresati...conteaza foarte mult daca va simtiti bine cu iubitul, simtiti placere si aveti orgasm, indiferent de care...tonguetonguetongue

fucking perfect...

#92 2010-09-09 13:52:49

coraline
Addicted member

Ai dreptate luis, de ce sa ma stresez "aoleoo nu am orgasm decat extern, vaginal nu"? ma simt bine? imi place sa fac asta? de ce sa il maniez pe dumnezeu cam nu am orgasm vaginal cand in rest ma simt foarte bine?

#93 2010-09-09 15:14:37

luisjota
Hero member

asta e ideea...bucura-te din plin de tot ce ai, ca nu e putin...iar daca intre timp  vine si "bonusul"...e perfect...smile tongue

fucking perfect...

#94 2010-09-09 18:46:36

jeannie
Addicted member

rodnar

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-05 13:16:59)

#95 2010-09-09 23:58:31

luisjota
Hero member

orangina...esti nebuna rotfl
super!!!...daca toate fetele si-ar da seama de cat de putin experimentati, lipisiti de talent (da, da...exista talent si in sex tongue ), insensibili si prost sau neinformati sunt baietii....(majoritatea, nu toti...)....
daca si-ar da seama de asta si ar avea mai multa incredere in ele...n-ar mai fi atat de stresate ca n-au orgasm, nu simt placere, nu sunt atractive...sau mai stiu ce bazaconii...
tongue

fucking perfect...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.