homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu simt nicio placere :(-4

#58 2010-03-16 21:12:25

mede
New member
Inregistrat: 2010-03-16

Re: Nu simt nicio placere :(

o sa incercam ceva mai nou poate o sa iasa ceva:))

#59 2010-03-17 13:48:26

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

Daca stati sa va ganditi : vai da cand ma simt bine ? oare acum ? sau poate acum ? nu rezolvati nimic.Lasati sa se intample de la sine.Nu aveti pretentia sa fie de la inceput wow pentru ca o sa va invatati amandoi in timp, da nici sa treaca anii

ente....

#60 2010-03-17 13:55:09

mede
New member
Inregistrat: 2010-03-16

nici nu m-am asteptat sa fie de la inceput wow dar totusi...deja incepe sa isi piarda rabdarea k mine

#61 2010-08-19 16:31:58

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

zuzu22, la mie e un pic mai putin decat la tine si la fel discutiile de pe forum partial ma linistesc (am speranta ca o sa vina si timpuri mai bune), partial ma fac sa disper (7 luni?? 1 anu jumate si nimic ???) sad Ahh...la mine cred ca vine de la o bariera psihologica...nu stiu..sad

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#62 2010-08-20 00:35:29

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

voi va plangeti fetelor??dar atunci ce sa zic eu?lol de 4 ani mi am inceput viazta sexuala si nimik.am ajuns la concluzia k eu sunt vinovata

Publicitate

loading...

#63 2010-08-20 04:50:57

Melyss
New member
Inregistrat: 2008-09-25

fetelor,am citit ce ati postat...aceeasi problema am si eu;mi-am inceput viata sexuala de 2 ani si jumatate,am stat cu baiatul respectiv 2 ani,timp in care contactele sexuale erau foarte dureroase,apoi durerea s-a mai dus,insa placere deloc deloc,am considerat ca de vina sunt eu,ba el,ba...acum sunt cu alt baiat de 3 luni,de durut ma doare f putin,insa placere tot deloc...in concluzie,nu e partenerul de vina,caruia saracului nu pot sa-i reprosez nimic,sunt eu...asa ca m-am dus la dr,mi-a facut o consultatie mediocra si mi-a dat ovule cervugid,supozitoare carpicon si tantum rosa...astept sa imi vina zilele astea si dupa sa ma apuc de ele,ma duc la control in sept si daca nu apare nicio ameliorare nu stiu ce sa mai fac...oricum sunt demoralizata si frustrata psihic si cu impresia ca nu o sa aflu niciodata cum e...sad voi ce ma sfatuiti?

Ultima oara a fost editat de Melyss (2010-08-20 04:51:54)

#64 2010-08-22 17:03:07

Melyss
New member

o sa astept sa termin tratamentul si sa vad cum sta treaba dupa si daca nici asa nimic,e clar de sus....de asta ma tem cel mai mult pentru ca mi se pare cel mai greu de "vindecat"

#65 2010-08-22 23:23:26

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

melyss ce tratament iei>?

#66 2010-08-23 12:32:47

Melyss
New member

ovule cervugid,supozitoare carpicon,mi-a spus sa folosesc si irigatorul tantum rosa,dar inca nu l-am cumparat,nu stiu daca sa-l iau sau nu.Adica,chiar o ajuta cu ceva pe langa celelalte?

#67 2010-08-23 16:06:23

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

Melyss a scris:

fetelor,am citit ce ati postat...aceeasi problema am si eu;mi-am inceput viata sexuala de 2 ani si jumatate,am stat cu baiatul respectiv 2 ani,timp in care contactele sexuale erau foarte dureroase,apoi durerea s-a mai dus,insa placere deloc deloc,am considerat ca de vina sunt eu,ba el,ba...acum sunt cu alt baiat de 3 luni,de durut ma doare f putin,insa placere tot deloc...in concluzie,nu e partenerul de vina,caruia saracului nu pot sa-i reprosez nimic,sunt eu...asa ca m-am dus la dr,mi-a facut o consultatie mediocra si mi-a dat ovule cervugid,supozitoare carpicon si tantum rosa...astept sa imi vina zilele astea si dupa sa ma apuc de ele,ma duc la control in sept si daca nu apare nicio ameliorare nu stiu ce sa mai fac...oricum sunt demoralizata si frustrata psihic si cu impresia ca nu o sa aflu niciodata cum e...sad voi ce ma sfatuiti?

Si pe mine ma durea cu primul partener, tot asa placere mai deloc si eu tot 2 ani jumate am stat cu el. Acuma am alta relatie de aproape un an, cu actualu am inceput sa simt placere dar eu cred ca faceam ceva iritatie pt ca nu la lubrifiam destul, el a cumparat lubrifiant (2in1 de la durex) si dupa ma serg cu servetele umede, de atunci nu am mai avut nimica.

#68 2010-08-25 11:08:03

Melyss
New member

papushik,am folosit lubrefiant inca de la primul contact si nimic...acum am renuntat la el,e mai bine fara

#69 2010-08-25 14:53:43

desert.lullaby
New member
Inregistrat: 2010-07-15

fetelor..mi-am inceput viata sexuala acum 4 ani..sunt la al 4-lea partener si nimic.....am incercat zeci de pozitii si nimic...ma bate gandul sa iau niste stimulente de la farmacie sau de la sex shop insa nu stiu ce efect ar avea in combinatie cu anticonceptionalele pe care le iau...voi ce ziceti?

Inima mea poate fi orice: o pajiste pentru gazele, o manastire de calugari crestini, un templu pentru idoli, Ka'aba pelerinului, sulurile Torei si cartea Coranului. Eu cred in religia dragostei, oriunde s-ar indrepta caravanele sale, caci dragostea este religia si credinta mea.

#70 2010-08-25 14:59:04

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

desert nu simti nici o placere sau nu ai orgasm?

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#71 2010-08-28 23:45:01

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

desert.lullaby a scris:

fetelor..mi-am inceput viata sexuala acum 4 ani..sunt la al 4-lea partener si nimic.....am incercat zeci de pozitii si nimic...ma bate gandul sa iau niste stimulente de la farmacie sau de la sex shop insa nu stiu ce efect ar avea in combinatie cu anticonceptionalele pe care le iau...voi ce ziceti?

la unele femei, AC scad libidoul. poate ar trebui sa mergi la un medic de planning sa le schimbi

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-11-22 13:13:14)

#72 2010-09-04 11:49:59

baies corina
New member
Inregistrat: 2010-09-04

sunt de 8 ani maritata sunt cu sotu meu de 13 ani viata sexuala mi-am inceput-o cu el acum 12 ani
intotdeauna am crezut ca sexul e alceva mai placut cu o intensitate diferita dar sa zicem ca sunt dezamagita
am 2 copiii deci nu se pune problema unei despartiri si cautari altui partener am 2 cezariene
in ultimu timp adica de vreun an de zile ma doare abdominal acolo in juru operatiei uneori cand intra mai adanc am o durere puternica ascutita sotu meu face orce ii cer eu dar mie sincer nu-mi mi-ar mai trebui precizez facem sex aproape zilnic poate si asta e cauza nu stiu solutii?
nu stiu
or fi dar simplul control ginecologic imi provoaca repulsie am avut 2 nasteri si sarcini complicate sa merg cu alt pertener mie jena ciudat nu?

#73 2010-09-04 12:28:16

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

nu e ciudat deloc, nu esti singura ....smile a fost primul (si singurul) tau partener?
puss

fucking perfect...

#74 2010-09-04 23:57:39

baies corina
New member
Inregistrat: 2010-09-04

da

#75 2010-09-07 11:05:10

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

corina, cand o faci singurica, doar tu cu manutele tale....simti placere?
iti spun asta pentru ca e ff important sa iti cunosti corpul, inca de mica....te ajuta sa experimentezi si sa gasesti zonele, pozitiile sau tehinicile cele mai bune ca sa simti placere...
si vb neaprat cu sotul tau, spune-i ca te doare...
daca nici asa nu rezolvi nimic, e grav...
pupici:*

fucking perfect...

#76 2010-09-07 12:03:45

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

intru si eu in hora, de 6 ani mi-am inceput viata sexuala, am avut 4 parteneri, cu nici unul nu simt nimic. Imi place stimularea exterioara, asa ajung si la orgasm, dar cand vine vorba de penetrare nu simt nici placere, nici durere, nimic. Asa a fost de cand ma stiu cu toti cei cu care am fost. Am incercat stimulente, lubrifianti, nimic. Pofta de sex am, nu stiu cum sa ma exprim.. ma simt bine psihic atunci cand am relatii, ca o eliberare hormonala si ca o tensiune care dispare, simt ca niste fluturasi in stomac dar nu am alte tipuri de placeri.
Atata timp cat doritoare sunt, exterior imi place... de ce pe interior nu simt nimic? Am incercat si eu singurica si..acelasi rezultat. ce ar trebui sa mai incerc?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.