homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa il las sau sa raman???

#1 2009-04-30 12:47:25

blondysukra
New member
Inregistrat: 2009-04-30

sa il las sau sa raman???

de 3 ani jumate am o relatie cu un tip,eu am 20 iar el 28. la inceput totul a fost bine ne intelegeam era altfel insa de 1 an  park e cu totul altul nu ma mai suna,e distant nu stiu ce e cu el... intradevar ne vedem in fiecare seara insa park nu il mai simt asa cum era la inceput de iubit zice k ma iubeste si k nu vrea sa ne despartim dar eu simt altceva... nici macar nu stie sa ma aprecieze ,cand fac ceva de mancare vine la masa mananca si apoi pleak in pat ,nu spune nici macar: ,, da fa proasto a fost buna,, nu stiu ce sa mai fac ! oare sa fie doar un gand de al meu,sa ma fii plictisit eu??? ajutati-ma pls... eu il iubesc enorm insa el ... nu cred!!! offf e greu sa renunt la o relatie de 3 ani jumate plina de amintiri!  sad  daca eu nu il sun el nu ma suna decat seara cand vine sa ma ia la el ... atat poate as vrea si eu macar un mesaj sa ma intrebe ce fac... nu imi da nimic grater  ma trateaza foarte rece... ce sa fac???   dumbom

#2 2009-04-30 12:50:17

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: sa il las sau sa raman???

pai de ce nu ii spui lui toate astea? spune-i ca te te deranjeaza lucrurile astea si ca astepti o schimbare din partea lui....totusi sunteti de 3 ani jumate, cred ca puteti avea o discutie serioasa

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-04-30 12:51:29

blondysukra
New member

am uitat sa zic... a fost primul meu barbat ( care m-a dezvirginat ) si poate de aia sunt asa disperata dupa el...  sad as vrea sa il las dar ma gandesc k o sa imi para rau si nu o sa pot rezista suferintei... oricum si acum k sunt cu el tot sufar pt k vad k e schimbat... imi vb si urat... grater

#4 2009-04-30 12:52:42

blondysukra
New member

i-am zis ... si mi-a dat dreptate insa nu s-a schimbat cu nimic... tot la fel a ramas. deci isi recunoaste vina dar degeaba

#5 2009-04-30 12:53:45

dea_di
Platinum member

nu conteaza ca a fost primul tau barbat....asta nu inseamna ca trebuie sa ii accepti orice....fii curajoasa si pune un pic piciorul in prag! cum adica iti vb urat? hmm

Publicitate

loading...

#6 2009-04-30 12:54:01

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

ati avut o disctie serioasa? da nu sa il iei:iubitule, vreau sa ne intalnim si sa vorbim ceva! ci pur si simplu, t ai intalnit cu el si ai inceput: uite, eu consider contrariul la ce imi spui tu, hai sa facem ceva etc etc?! ar trebui sa vorbesti foarte serios, dupa parerea mea pt ca cu cat stati mai mult impreuna o sa ti vina si mai greu la despartire..intreaba l cum vede el viitorul vostru, daca il vede..
pai el probabil te vede disperata si isi permite orice, chiar sa vorbeasca urat cu tine. nu ar trebui sa i permiti!

Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-04-30 12:55:59)

In America, in sfarsit!big_smile

#7 2009-04-30 13:04:56

blondysukra
New member

el are fff multi bani are niste ,,afaceri,, si crede k toata lumea e a lui ... mi-a dat si mie o masina sa o conduc binenteles si crede k m-a cumparat probabil. sad insa sufletul meu e plin de amar

#8 2009-04-30 13:08:29

dea_di
Platinum member

sad nu suna prea bine blondysukra.......e clar ca daca nu se schimba nu mai ai ce cauta langa el! te cred ca il iubesti dar daca simti ca locul tau nu mai e langa el, renunta! mai bine sa suferi o perioada decat sa o lungesti la nesfarsit.....baieti mai sunt si poate ca meriti ceva mai bun.....

#9 2009-04-30 13:10:47

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

ar tb sa vb f serios cu el sa-i spui ce parere ai tu ca il simti mai rece etc si sa-l intrebi daca are de gand ceva serios sau doar asa sta cu tine aiurea....tb sa stii ca sa nu-ti pierzi timpul.
daca nu-ti raspunde si se poarta in continuare aiurea nu-l mai suna nici tu fi mai indiferenta...
si pune si tu in balanta ce a facut bine pana acum si ce face prost si vezi spre ce inclina balanta spre bine sau spre rau? asa iti dai seama....defecte si calitati ale lui...

#10 2009-04-30 13:18:47

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

sa stii k indiferenta doare cel mai tare...probabil asta te doare si pe tine...daca n-o sa mai fii cum vrea el si n-o sa mai fii la piciorul lui cum zice el cva...o sa se simta si el cum te simti tu si doar atunci poate o sa se schimbe...incearca chiar daca o sa-ti fie greu sa fi rece cu el cateva zile...sa ii vezi reactia..daca se ataca sau daca ii e indiferent

Ultima oara a fost editat de Adi_na (2009-04-30 13:19:27)

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

#11 2009-04-30 15:00:46

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

la fel zic si eu, fii indiferenta o vreme cu el vezi daca il deranjeaza sau nu

#12 2009-04-30 15:45:44

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

subscriu la ce a scris andrulina...
Incearca sa ai o discutie cu el in care sa ii spui ce te nemultumeste, dar nu pe un ton de cearta, intreaba-l pe el ce il nemultumeste la tine, spune-i ca nu mai suporti situatia, si vezi ce iti spune, cum se comporta dupa...
Daca nu vezi nici o imbunatatire, ai putea sa il tratezi si tu la fel ca sa vada si el cum e...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#13 2009-04-30 17:40:55

blondysukra
New member

o sa incerc sa fiu mai distanta asa cum mi-ati propus si voi... va multumesc mult... tinem legatura,uite spre exemplu azi nu am sunat deloc la el... dar nici el pe mine. ufff sad

#14 2009-04-30 17:54:37

blondysukra
New member

eu cred k el nu are incredere in femei si k sta cu mine pt k lui ii se pare ceva normal sa stea cu o fata... stiti ce imi spune el mai mereu k daca ar putea sa fak un copil fara femeie nu i-ar trebuii femeie deci ce sa mai cred fetelor??? si inca o vorba de-a lui ,, femeia este diavolu,, grater sunt o fraiera pt k ,cred k sta cu mine asa k sa iasa si el cu cineva si sa aiba si el o alinare pt  fete ar gasi pe toate drumurile dar dak tot e cu mine de 3 ani juma de ce nu ar mai sta pt k oricum ganduri serioase nu vad sa aiba pt k mi-ar putea cere sa ma mut cu el pt k sta singur... dar nu vrea. cand raman la el raman pt k ma rog eu de el grater( sau pur si simplu ma pun in pat si zic k raman la el si il vad k se oftik! sta cam cu sila cu mine dar de ce nu zice sa ne despartim dak asta vrea.sad nu inteleg

#15 2009-04-30 18:37:48

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Poate ca are nevoie de o pauza, poate ca simte nevoia sa vada cum e sa fie singur...Ar trebui sa-i vorbesti despre o pauza in care sa va puneti ordine in ganduri si sentimente...

Iubesc si sunt iubita

#16 2009-04-30 19:10:17

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

sincer l as lasa fara sa clipesc macar o secunda.......daca se comporta frumos cu tine in general si va mai certati asa din cand in cand,mai intelegeam,ca rel perfecta nu exista........dar asa...esti tanara......nu te complace in situatia asta...

#17 2009-04-30 20:20:25

AiluJ
Full member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2008-02-27

sincer...din cate spui tu eu sunt de parere ca sta cu tine doar ca sa aiba o partida asigurata in fiecare seara....nu stiu daca am eu dreptate, dar asa mi se pare mie.....cat e de greu eu zic sa te desparti de el...meriti ceva mult mai bun

#18 2009-04-30 20:23:03

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

pai poate nu vrea sa ti iti zica sa va despartiti! se gandeste el ca tu trebuie sa ti dai seama singura si sa ii spui ca numai vrei..cum adica tu vrei sa stai la el si el nu vrea? si eu mai am nopti de astea, dar la mine e invers, dar se intampla rar, cand pur si simplu nu ma suport eu, dar pe altcineva..ar trebui sa te gandesti mai bine la tine! eu sincer nu as putea sa am un barbat langa mine care sa ma subestimeze si sa se poarte cu mine la fel cum se poarta si cu un obiect! acum na, fiecare cu orgoliul si principiile ei! sper sa iei decizia corecta!

In America, in sfarsit!big_smile

#19 2009-04-30 20:28:00

blondysukra
New member

decizia e luata de juma de ora ...acum plang... el nu m-a sunat deloc si l-am sunat eu si mi-a zis k sta in pat dar nu a avut timp sa ma sune sa imi zica k nu ne mai vedem... sad am inceput sa plang si i-am zis k vreau sa ne despartim pt k el nu face nimic k relatia noastra sa mearga ,scriu printre lacrimi acum grater a zis k daca asa cred eu k e mai bine inseamna k el nu e ceea ce caut eu asa mi-a zis si am inchis tel grater offffffff

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.