homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gripa porcina-14

#248 2010-01-09 13:49:44

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Gripa porcina

mass media e in stare sa zica pana si de un pacient bolnav de sida...k a murit de gripa porcina lol
daca e avansata boala, pai ala..moare si daca se taie la deget.. rotfl ...deci fratilor..aveti grija la cutite rotfl

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#249 2010-01-09 13:52:17

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

yoha, sa stii ca un om in putere poate muri si el din cauza gripei.
pentru ca organismul este puternic si reactioneaza foarte virulent, se pot produce complicatii care duc chiar la moartea persoanei respective.
cat despre mass-media, hai sa nu exageram.
insa asa e romanul, din afara toti se pricep la fotbal, politica si mai nou, presa. hai sa pastram dimensiunile reale ale problemei.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#250 2010-01-09 13:52:35

fluturash_mic
New member
Inregistrat: 2009-12-01

eu nu sunt gravida...am auzit la dezbateri!

#251 2010-01-09 13:56:36

YoHanna
Insomniac member

n-am de gand sa ma contrazic cu tine...si cu nimeni...dar eu is lamurita in legatura cu mass-media...in general...nu in ceea ce priveste gripa noua lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#252 2010-01-09 14:09:09

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

parintii alui meu si`au facut vaccinul, in conditiile in care noi le`am spus sa NU si`l faca (ca ce, stim noi mai bine decat aia de la tv care lucreaza in domeniu?) ... deci mass-media influenteaza MULT!!!
eu una nu mi`as face vaccinul nici daca m`ar plati smile si asta le`am recomandat tuturor prietenilor mei wink

ceva informativ: http://nuvaccinurilor.blogspot.com/

Publicitate

loading...

#253 2010-01-09 14:17:46

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

sophie a scris:

eu una nu mi`as face vaccinul nici daca m`ar plati smile si asta le`am recomandat tuturor prietenilor mei wink

subscriu!
si ai mei vor sa isi faca vaccinul dar nu ii las. mi se pare aberant

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#254 2010-01-09 14:21:49

pokemon
Diamond member

dana,crede-ma ca pot face fata unor discutii mult mai elaborate decat cea despre gripa porcina. iar faptul ca ai ceva mai multi ani decat mine, nu inseamna neaparat ca ai si capacitati mai dezvoltate.
daca tu ai inteles ca eu m-am laudat cu rudele mele, ai o problema. am mentionat asta pentru ca e la BOLI CONTAGIOASE, nu la ortopedie si e fix in mijlocul evenimentelor, deci e mult mai informata decat un om de rand sau chiar decat un medic din alta arie.
cat despre vaccin, am scris eu undeva ca il sustin?
si da, normal ca e mai usor sa previi o boala, intarindu-ti sistemul imunitar si nu inteleg ce ai vrut sa imi demonstrezi cu asta.

cat despre mass-media, nu ma lansez in discutii pentru ca am fi in afara subiectului. insa spun doar atat: primesti ceea ce ceri!

pese: daca intrebi UNDE s-a tratat, nu te astepta sa iti raspund CU CE s-a tratat.
ca sa primesti un raspuns adecvat, trebuie sa pui o intrebare pe masura.
am vazut ca ai editat dupa ce ti-am raspuns ca respectivii s-au tratat in spital.

Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-01-09 14:24:43)

#255 2010-01-09 14:28:55

pokemon
Diamond member

nu stiu care dintre noi a etichetat prima si iarasi nu vad unde te-am jignit. daca te-ai simtit vizata sau ai interpretat, nu e vina mea!

#256 2010-01-09 14:31:02

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Stie careva daca femeile insarcinate care iau virusul gripei porcine pot fi tratate?

#257 2010-01-09 14:31:36

YoHanna
Insomniac member

da...sa fim putin offtopic atentia lumii e atrasa de tot felu de scandaluri,drame,tragedii...etc...dar asta nu inseamna k trebuie sa se infloreasca... lol
sunt destule cazuri in care ceea ce a fost mediatizat a fost o minciuna...
eu doar am incercat sa scot in evidenta ca se face din tantar armasar...doar pt a manipula populatia. Evident k sunt si multe informatii valide si care oricand pot fi verificate,dar asta nu ma face sa am incredere deplina in mass media.

#258 2010-01-09 14:33:06

pokemon
Diamond member

dana82 a scris:

LadyPink a scris:

dana82 a scris:

O alta chestie interesanta e ca nu am auzit pe nimeni in cercul meu de prieteni si cunostinte(si va rog sa ma credeti ca stiu multi oameni prin natura muncii) si nici in cercul prietenilor mei si nici in cercul parintilor mei  care sa fi contactat gripa porcina!e de rasul lumii!inafara de televizor voi ai auzit de cineva concret(pe care sa il/o stiti) care sa fi contactat boala?
In fine....concluzia e ca niciodata nu am sa ma vaccinez...adica sa-mi bag de buna voie virusul in corp!

P.S. faza cu Toni d la carcotasii e cea mai mare nesimtire....l-a stiut cineva de pe forum direct?ati vazut careva fisa de autopsie sa stiti din ce cauza a murit?

Da, Toni de la Carcotasi. Era bolnav cu ceva vreme dinainte de a face complicatii si de a ajunge in spital. Prietenii apropiati confirma.

Din nou intreb, il sti tu?

Pokemon, si cazul de gripa de pe forum cu ce s-a tratat?

ai scris Pokemon si din cate stiu sunt cam singura de pe aici. si aici scrisesei 'unde' in locul a 'cu ce s-a tratat'

#259 2010-01-09 14:40:10

skumpi
Vizitator

Dana, chill, nu mai folosi apelative de genu draguta si micutza ca nu-i nimeni aici draguta si micuta , da batranico` ???

#260 2010-01-09 14:42:28

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

"eu" sunt cazul de pe forum, cu gripa porcina, de fapt prietenul meu...l-am internat in spital pe 2 ianuarie la prima ora, i-au luat pt analize din gat si din nas, si le-au trimis la cantacuzino...luni, dupa pranz, l-au sunat de la cantacuzino si i-ai spus k a fost diagnosticat cu gripa porcina...l-au bagat pe tratament cu : paxeladin, bixtonim si tamiflu...nu i s-a facut nici macar o injectie...au fost simptomele unei gripe normale : febra, muci aposi, tuse, dureri de oase, de cap....
cand am aflat k are porcina, a doua zi m-am dus la el in vizita(nu a fost nici macar o clipa in carantina, l-am vazut cand am vrut), le-am spus asistentelor k si eu am fost racita inaintea lui si k am ramas cu o tuse seaca( m-am dus stiind k astia la stiri ziceau k daca avem caz in familie sa ne prezentam de urgenta la medic), nu mi-au facut nici o analiza, mi-au zis sa stau linistita k nu mai am nimic, tusea seaca este ceva normal iarna  hmm ...le-am lasat in plata lor, cu toate ca ai mei se speriasera...m-am dus la dr de familie, si aia foarte linistita cik "s-ar putea chiar sa fi luat de la tine! dar tu avand organismul mai puternic ai rezistat virusului"...na bun atunci va ..."dar daca i-am dat eu virsusul, il mai am in corp acum?"...cik "nu, daca nu iti este rau (febra, muci etc)...na bun " dar eu m-am tratat cu coldrex" ...a lasat-o in coada de peste...
al meu a stat in salon cu inca 2 barbatii, unu la 30 si ceva de ani, altul la 75...prietenul meu ( 25 ani) si cu celalalt barbat la 30 si ceva de ani au fost diagnosticati cu gripa porcina, mosu nu ...si au stat in acelasi salon 7 zile...asistentele intrau fara masca la consultatii, nu era carantina, nici dr de familie cand m-a consultat nu si-a pus masca... este totusi ceva ciudat si cu gripa asta porcina...dar presa a sperat oamenii, clar.

#261 2010-01-09 14:44:01

pokemon
Diamond member

dana82 a scris:

YoHanna a scris:

cu ce-a mintit? rotfl te-a citat pe tine lol si a ingrosat sa se vada mai bine lol

LE si micutza....vezi ca o iei cam razna de la o varsta mult prea frageda:raspunsul era pt LAdypink si editarea consta in raspunsul pentru tine (ca am vazut mai tarziu ca mi-ai scris)
Yohanna dar eu nici nu am zis ca nu i-am scris! citeste si ce i-am scris eu wink  am zis eu cumva ca nu am scris pt POKEMON? rotfl2 mvai rau ii cu neatentia tongue eu am zis doar ca editarea consta in tot raspunsul pentru ea(ca prima data i-am raspuns numai lu Ladypink), editarea nu a constat numai in schimbarea cuvantului 'unde' cu "ce ce s-a tratat' wink

si atunci unde am mintit eu?  nustiu
ceva nu prea se potriveste in ceea ce spui tu.

#262 2010-01-09 14:46:27

YoHanna
Insomniac member

pai poke se referea k tu ai sters UNDE...si atunci evident k raspunsul ei nu mai corespunde cu intrebarea ta lol

#263 2010-01-09 14:48:44

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

dana, iti raspund chiar eu la intrebare...a fost internat la matei bals, sectia boli infectioase..l-au tratat cu paxeladin(tuse), bixtonim( muci) si tamiflu ( asta probabil pt porcina)

#264 2010-01-09 14:52:25

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

dana82 calmeaza-te si nu mai folosi apelative care lezeaza userii forumului.
fiecare e liber sa creada si sa faca ce vrea in legatura cu orice, deci si cu gripa porcina...
cu atitudinea asta nu o sa convingi pe nimeni de nimic.

#265 2010-01-09 14:53:19

skumpi
Vizitator

bah eu zic sa nu te bucuri pt ca nici noi nu suntem de-acord cu ce ni se intampla si nu trb sa ai cu 5-6 ani in plus ca sa gandesti asa chicot deci, ce norocoase suntem noi, tinerelele, in floarea varstei rotfl2

#266 2010-01-09 14:55:04

pokemon
Diamond member

mno, daca ea a inteles ca noi am afirmat pe undeva ca boala asta ii un fel de boala fara vindecare, ce sa ii facem skumpi? nustiu

si vorba ta, ce norocoase suntem ca avem cu 5-6 ani mai putin si gandim asa cum gandim! si mai avem si puterea sa purtam o discutie fara sa  jignim wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.