|
Nu esti logat.
Pilula uitata-2#20 2009-05-28 17:31:45
Re: pilula uitatabuna.am si eu o probl.am uitat sa iau 2pastile(yasmin) in 2 zile la rand in a 3 a sapt din blister.le am luat in a 3 a zi dim p aman2 dar am sangerare menstruala.. ce sa fac? :-S ms Offline #21 2009-05-28 17:54:00
Re: pilula uitataia-le in continuare si protejeaza-te suplimentar 7 zile...eu zic sa nu mai faci pauza aceea de 7 zile dintr efolii ...ci sa le unesti ca sa fii protejata in pauza urmatoare... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #23 2009-05-30 13:42:04
Re: pilula uitataAm si eu o intrebare ,am luat anticonceptionale timp de 8 luni Novynette ,dupa ce am terminat ultima folie ,dupa cele 7 zile de pauza am renuntat sa le mai iau...,vroiam sa stiu daca vreau sa le reincep le pot incepe urmatoarea luna fara probleme ?La prima zi de menstruatie asa cum le-am luat prima data?Mentionez ca dupa acea pauza de 7 zile, cand trebuia sa le reincep a inceput sa ma cam doara burta.E ceva normal? Offline #24 2009-05-30 14:18:52
Re: pilula uitatanu cred ca durerea de burta are legatura cu ele.. Offline Publicitateloading...
#25 2009-05-30 15:34:23
Re: pilula uitatabuna.am si eu o intrebare e prima data cand iau anticonceptinale am fost la un control si doctora mi-a recomandat melleva 35 le-am luat din prima zi de menstruatia... problema mea este k menstruatia mi-a venit marti si eu am inceput cu prima pastila de pe folie adica cea de luni..... credeti k e vreo problema ??voi ce parere aveti? Multumesc Offline #26 2009-05-30 15:37:04
Re: pilula uitataE ok, numai sa iei si pastila aia uitata, sa iei in total 21 #27 2009-06-15 09:18:54
Re: pilula uitataBuna.Am si eu o problema, iau karrisa de aproape 3 ani si vineri am uitat sa iau a 17 pastila din blister, iar sambata nu am avut blisterul cu mine si am cumparat altul k sa iau pastila de sambata, treaba e ca am observat tocmai aseara(duminica) patiluta uitata si am luat-o atunci si p'aia,dar din pacate am avut si contact cu ejaculare in interior sambata:(...sunt riscuri de sarcina? Offline #28 2009-06-15 10:08:22
Re: pilula uitataBuna, Offline #29 2009-06-15 11:35:44
Re: pilula uitata
sunt, pt ca ai luat acea pastila mult mai tarziu decat limita de 12 ore.
ia acum pastila uitata si diseara pe cea de azi. si te protejezi suplimentar timp de 7 zile Offline #30 2009-06-16 18:20:13
Re: pilula uitataBuna din nou, spre rusinea mea am constata cu stupoare aseara ca de fapt nu uitasem pastiluta de vineri ci le decalasem eu de cand am luat prima pastiluta din blister pt ca am luat pastila din dreptul zilei de marti iar eu incep un nou blister miercurea si asa s-au decalat toate celelalte zile, iar pastila din dreptul zilei de joi am luat-o vineri de fapt:( nu stiu daca ati inteles ceva dar numeric imi ies 21 de pastile luate cu cea de ieri pt ca duminica am luat 2(si p cea care credeam ca am uitat-o vineri) si normal eu blisterul ar trebui sa-l termin azi:((.. in concluzia as vrea sa stiu ca sa fac sa mai iau diseara si ultima pastilutza?dar ar fi a 22-a si ma gandesc k poate asa nu o sa-mi mai vina menstruatia sambata si o sa vina cu o zi mai tarziu..pff ce incurcatura... Offline #31 2009-06-16 19:24:24
Re: pilula uitatadeci tu azi trebuie sa termini folia, intr-o zi ai luat 2 pastile si azi ar fi a 22-a? iao, pt ca trebuie sa iei pastilute 21 de zile consecutiv. menstruatia va veni tot sambata pt ca termini folia in ziua obisnuita. Offline #32 2009-06-16 21:02:33
Re: pilula uitataam inteles, multumesc frumos pt raspuns:-* Offline #33 2009-06-17 09:44:32
Re: pilula uitataAcum doua seri, luni, am avut contact sexual cu ejaculare in interior. Aseara (marti) am observat ca am o pastiluta in plus deci probabil intr-una din serile astea am uitat-o. In prima faza, crezand ca am uitat sa iau pastila luni, citind prospectul de la Yasmine am vazut ca indiferent de cand iti aduci aminte, sa iei pastila chiar daca asta inseamna sa iei 2 odata. Dupa ce am luat-o, am realizat ca e foarte posibil ca nu luni sa fi uitat de ea ci in alta zi, deci contactul de luni seara e posibil sa fi fost neprotejat. Tind sa cred ca am uitat pastila in saptamana asta care e a 3-a, joi ar trebui sa termin folia, sa fac pauza de 7 zile si in a opta, vinerea viitoare sa reincep o alta folie. Ce sa fac? E vreun risc sa fi ramas insarcinata? Adica risc este dar o fi mare? Mai ales ca acum chiar nu mai stiu daca in saptamana 2 sau 3 am uitat de pastiluta. Ce e de facut? Sa nu mai fac pauza vineri si sa mai iau macar o saptamana si pe urma sa fac pauza de 7 zile? Parca nu as vrea sa imi aman menstruatia atata timp mi se pare ca mi se deregleaza prea rau organismul. Acum sunt protejata? Cand voi fi? Multumesc mult de tot. Offline #34 2009-06-17 11:00:59
Re: pilula uitatarisc exista, chiar daca e mai mic. Offline #35 2009-06-17 11:07:28
Re: pilula uitatain plus, daca amini menstruatia nefacind pauza nu ti se deregleaza organismul deloc, dar absolut deloc...deci eu asa zic sa faci, sa mai iei macar o saptamina si sa faci apoi pauza ca nu patesti nimic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #36 2009-06-17 12:08:52
Re: pilula uitataCamysh,adica iti pierzi total protectia in sapt de pauza daca uiti o pastilutza in sapt 3 de antibebe? Offline #37 2009-06-17 13:39:10
Re: pilula uitataMultumesc mult de raspunsuri. In acest caz daca cea mai buna solutie e sa merg in continuare cu folia si sa nu intrerup, vineri o sa merg mai departe si mai iau inca 7 zile si dupa intrerup. Asta inseamna ca eu voi fi in continuare protejata pe perioada asta, nu? Incepand de asta seara, cele 7 zile in care prelungesc cu folia noua si in pauza, etc? Offline #38 2009-06-17 13:53:44
Re: pilula uitatapai Chick, trebuie sa iei 21 de pastile consecutive pt a fi protejata continuu. daca sari o pastila si o iei impreuna cu cealalta de ex, sari peste o zi, nu? deci cand termini folia nu vei avea 21 de zile consecutive... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|